Kisah Kanak-kanak Boulaye Dia Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Boulaye Dia Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Boulaye Dia ngandhani sampeyan babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitane, Wong Tuwane, Kulawarga (+ Sedulur), Pacar / Garwa, Gaya Hidup, Worth Bersih lan Urip Pribadi.

Singkat, iki sejarah lengkap saka tukang listrik siji-siji sing banjur wiwit listrik Ligue 1 kanthi tujuan. Kita wiwit wiwit jaman kanak-kanak nganti dheweke misuwur. Kanggo napsu otobiografi sampeyan, goleki ing kene ringkesan lakune uripe - ringkesan sing jelas saka Boulaye Dia's Bio.

Biografi Boulaye Dia sing lengkap.
Biografi Boulaye Dia sing lengkap.

Ya, umume penggemar bal-balan mung kenal dheweke ing taun 2020/2021 - nalika semana jenenge misuwur dadi mesin pencetak gol. Nanging, mung sawetara penggemar sing ngerti crita urip mbesuk. Kita butuh wektu kanggo nyiapake - kanggo seneng bal-balan. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Boulaye Dia:

Boulaye Dia lair tanggal 16 November 1996 ing Oyonnax, komune nomer loro nomer loro ing wilayah Auvergne-Rhône-Alpes ing sisih wétan Prancis. Pemain bal-balan Prancis lair minangka anak paling pungkasan ing kulawargane. Dheweke putra paling enom (kabeh bocah lanang) sing lair saka persatuan antarane wong tuwane.

Tuwuh:

Penyerang Reims tansaya gedhe ing lembah industri Oyonnax bebarengan karo sedulur-sedulure. Saka kiwa nengen, kalebu; Harouna, Boulaye (fokus kita), Abou lan Diak. Ikatan antarane sedulur anyar ora ana wates. Wiwit wiwitan, kabeh bocah lanang padha kenal. Dheweke wis gabung wiwit dinairan.

Mangkene sedulur; Harouna (kiwa kiwa), Boulaye (wong lanang kita), Abou (tengen) lan Diak (sisih tengen)
Mangkene sedulur; Harouna (kiwa kiwa), Boulaye (wong lanang kita), Abou (tengen) lan Diak (sisih tengen)

Latar Belakang Kulawarga Boulaye Dia:

Pemain bal-balan kasebut asale saka latar kulawarga sing ora apik. Riset ngandhakake, bapakne Boulaye Dia main dadi pemain bal-balan amatir ing Senegal. Iki sadurunge dheweke mlayu menyang Prancis - kanggo golek urip sing luwih apik. Miturut sadulur mbarepe Boulaye, Harouna, Bapake ora nate kepengin dadi profesional.

Sajrone masa kanak-kanak Boulaye Dia, anggota kulawarga nuduhake apartemen cilik ing ngendi dheweke ngukir ruang tamu. Kasunyatan yen kabeh papat papat sadulur nuduhake kamar turu cilik uga nuduhake Bapak lan Ibune sing ora sugih.

Asal Usul Kulawarga Boulaye Dia:

Sanajan lair ing Prancis, akeh penggemar ngerti yen Dia keturunan Senegal. Nanging, sing kurang dikenal yaiku Oyonnax, kutha sing diduweni ibune.

Kaya sing dideleng saka peta ing ndhuwur, komune mung 1 jam 10 menit (88.0 km) saka Geneva, Swiss. Uga, kutha Prancis Lyon paling cedhak karo Oyonnax - 1 jam 16 menit drive (98.0 km). Oyonnax minangka kutha industri ing sisih wétan Prancis.

Education:

Panliten ngandhakake, nalika isih bocah, ana ide babagan Bapake lan Ibune sing ora pengin ndeleng Dia kompromi pendidikan dhasar kanggo perkara-perkara sing ora penting kayata olahraga. Amarga alasan iki, bal-balan dadi sekunder. Ora ana cathetan babagan Dia sekolah, nanging kita ngerti dheweke duwe sawetara pendhidhikan teknik.

Crita Bal-balan Boanjoe Dia:

Wiwit wiwitan, ora ana prekara sing dikarepake minangka pro bal-balan. Sanajan isih bocah, mung kakang-kakangne ​​sing main bal-balan. Wedi nduwe bapakne yen duwe karier bal-balan sing gagal menehi weruh bocah-bocah kasebut duwe risiko.

Nanging, takdir dadi profesional ing bal-balan digawe kanthi cara sing angel. Biyen, kabegjan ing kulawarga Boulaye Dia amarga dipilih kanggo main kompetisi 5 pemain. Kita ngrujuk minangka turnamen lingkungan Oyonnax.

Nalika kabeh anggota kulawarga kasebut nesu, Bapake Boulaye nolak. Miturut Harouna kakang mbarep;

"Rama kita ora kepengin melu. kita meksa dheweke rada. Nalika Ing dalan, dheweke mikir lan nolak ide kasebut. dheweke gugup banjur noleh. ”

Sawise ngobrol, Bapake Boulaye lan sedulure papat mlebu. Dheweke dikancani kanca sing tetep ing gawang. Kabeh wong sing seneng, kulawarga Boulaye Dia menang ing turnamen kasebut sawise menang lan menang akeh mungsuh.

Awal Karir Urip:

Sawise turnamen kasebut, pimpinan Plastics Vallée FC, klub unggulan kutha kasebut, arep negosiasi karo wong tuwa Boulaye Dia saka wisel pungkasan. Sawise ngobrol kanthi sukses, sedulur-sedulure (Harouna lan Abou) mlebu kontrak muda kaping pisanan. Boulaye kita dhewe banjur nate tindak mengko. Gambar ing ngisor iki, dheweke njupuk wektu sadurunge ndhaptar Plastics Vallee FC.

Pungkasane, sawise bocah-bocah padha latihan maneh, dheweke bakal padha ngrembug babagan garapane. Nalika kabeh wong ujar babagan kinerja sing apik, Boulaye ora diidini ngomong. Iki amarga sedulur-sedulure rumangsa lan ngerti yen dheweke durung tampil apik. Nalika tetep nggawe bisu, Boulaye tau ngandhani sedulur-seduluré;

Sampeyan kabeh bakal ndeleng ing sawijining dina. Yen ana sing sukses ing Sepak Bola, aku uga bakal dadi.

Pancen, bocah enom kasebut ora nate ngapusi. Ora ana sing ngerti yen bakal (pirang-pirang taun) melu kaya Kalidou Koulibaly, Edouard Mendy lan host liyane supaya dadi pasuryan Senegal tim nasional.

Liwat bal-balan, Boulaye dadi pencari nafkah kanggo kulawargane. Sedhih, kabeh sedulur gedhe (Harouna, Abou lan Diak) ora nate tekan jagad profesional. Bal-balan mbuwang-mbuwang wektu kanggo dheweke, nanging akeh motivasi kanggo Boulaye. Kita bakal ngandhani babagan carane Senegal entuk sukses ing bagean sabanjure Crita Urip.

Boulaye Dia Biografi - Crita Menuju:

Pencaharian kulawarga tuwuh dadi pengamat saka sedulur-sedulure. Mesthine, dheweke nganggep Harouna, Abou lan Diak minangka panutane. Antarane kabeh sing ditindakake, dheweke mung nggambar sing paling apik. Boulaye minangka bocah sing cerdas sing ndeleng kesalahan sing mateni karier sedulure lan sinau nyingkiri. Dheweke tetep ambisi ing mburi atine.

Pabrik Campuran lan Bal-balan Amatir:

Sadurunge njeblug ing Reims, Boulaye Dia cukup wicaksana kanggo golek alternatif yen bal-balan gagal. Sajrone remaja, dheweke dadi tukang listrik. Sanajan remaja, bocah lanang sing wicaksana nggunakake konsep manajemen wektu. Iki katon ing rutinitas kerja ing pabrik listrik lan uga main bal-balan amatir.

Ujicoba Gagal lan Pikiran Nggawe Sepak Bola:

Ing umur 12, dheweke nyoba ing Saint-Étienne, sampeyan gagal. Tes sabanjure ing Olympique Lyonnais nuli. Kanthi persetujuan keluargane, dheweke lelungan 752 km menyang Wales - kanggo diadili ing Wrexham AFC Sedhih, sing nggawe kita dadi kegagalan liyane. Duwe weruh dheweke ora bisa mindhah bal-balan amatir, Boulaye nganggep nyerah ing game kasebut.

Pas nalika penyerang kasebut ana ing ambang nggantungake sepatune, kanca cedhak karo wong tuwane (jenenge; Guy Herbain) ngomong karo dheweke kanthi nada keras. Ing tembunge;

"Iki mung siji-sijine aku ndeleng ana wong sing ngomong banget karo aku. Dheweke ngandhani yen dheweke ndeleng aku minangka wong gemblung, sing bakal terus goblok, ora mandheg, yen nggantungake sepatuku.

Yen sedulurku wis mbuang-mbuwang potensine ... lan bakal entuk giliran yen aku nyerah ”

Boulaye Dia Bio - Crita Sukses:

Sawise krungu anggota keluargane sing pungkasan arep nyerah, asisten pelatih Plastics Vallée FC melu-melu. Dheweke nawakake Boulaye kontrak jangka panjang, sing ngluncurake maneh menyang bal-balan.

Isih ora ana klub pro, dheweke diijini mengko gabung karo pusat harapan Jura Sud, 20 km saka omah keluargane. Sawise telung musim, Dia dadi debut tim senior klub kasebut. Dheweke miwiti cathetan cilik ing Championnat National 2 (tingkat papat sistem Liga Prancis). Ing musim 2017/2018, Dia damel 15 gol ing 21 penampilan.

Kanggo munggah nganti luwih dhuwur, bintang sing lagi munggah nandatangani kontrak profesional karo Stade de Reims tanggal 16 Juli 2018 - sawise musim debut sukses karo Jura Sud Foot. Dheweke mung main enem pertandingan sadurunge dikirim dadi striker pilihan pertama kanggo skuad senior.

Wiwit musim 2019-2020, mesin skor wis ora katon maneh. Pemburu wis nuduhake kabisat sing hebat lan sikap mantep. Kaya nalika nulis Bio Bio Boulaye Dia, dheweke dadi pencetak gol paling dhuwur ing Liga Prancis 1 - mung Kylian Mbappe ngetung luwih akeh. Prestasi iki nggawe klub gedhe ing saindenging Eropa njaluk teken.

Miturut situs web Butfootballclub, Stade de Reims ora mesthi duwe piso ing tenggorokan kanggo adol Boulaye Dia - target OM, lan sawetara klub liga utama. Apa sing bakal kedadeyan, para penggemar yakin yen dheweke bakal tugas mengko. Kanggo kulawarga, misi wis tuntas, reputasi dipasang lan pungkasane dikirim. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Apa Boulaye Dia duwe Pacar utawa Garwa dadi?

Apa sampeyan entuk info babagan penyerang Senegal sing ditresnani? Apa sampeyan kepengin banget golek pacar Boulaye Dia? Semono uga kita. Kanthi popularitas lan penampilan sing apik, mesthine sing maju bakal narik kawigaten para penggemar wanita sing nganggep awake dhewe minangka bahan garwane.

Lifebogger kanthi pasti bisa ujar manawa Boulaye Dia durung nikah (kaya wiwitan taun 2021). Uga dheweke bisa uga duwe pacar sing disetujoni karo wong tuwane minangka calon ibu saka anak-anake. Nanging amarga dheweke pancen pungkasan, dheweke pancen kudu nggunakake majalah sing nggilap. Penyerang (nalika Januari 2021) nggunakake kabeh cara supaya hubungane dadi pribadi.

Boulaye Dia Urip pribadi:

Ing bagean iki, kita bakal mbantu sampeyan ngerti kepribadian striker - adoh saka bal-balan. Miwiti, dheweke minangka wong sing ora lali karo asale lan kita duwe bukti babagan kasebut.

Biyen, Boulaye Dia marani kanca-kancane ing GMC. Iki minangka pabrik manufaktur lan dagang plastik sing digunakake sadurunge dadi bintang sepak bola.

Sawise tekan kana, dhisik dheweke langsung menehi salam marang kanca-kancane, tinimbang langsung teka nemoni bos perusahaan kasebut. Dudu amarga dheweke pasulayan. Iku mung asor babagan andhap asor.

Nalika semana ing pabrik, Boulaye minangka karyawan model lan rajin tenan. Wong sing ngerti dheweke bakal ujar manawa tepat waktu, ora ngetrapake jam lan bisa adaptasi karo kabeh tugas. Sawise kerja, dheweke njupuk sikil emas kanggo latihan nalika siyap kanggo jagad profesional.

Gaya Hidup Boulaye Dia:

Nggoleki sing sederhana lan cerdas yaiku sing dikarepake para penggemar bal-balan. Diajan Senegal pancen tetep mandhiri liwat koleksi klambi sing apik banget sing dicocogake karo sepatu olahraga. Ing bal-balan ing njaba, dheweke urip kanthi gaya urip sing sederhana lan ora gampang dideleng karo mobil larang, omah gedhe, buzz, bocah-bocah wadon, pesta dll.

Ing umur 24 taun, Boulaye duwe hobi kanggo generasi modern. Kaya lintang-lintang, dheweke seneng main game video lan penggemar sing nonton NBA.

Boulaye Dia Net Worth:

Ngelingi karir seniore mung diwiwiti ing umur 22 taun, cukup gampang nimbang regane aset finansial lan finansial - utamane kaya sing dingerteni gajihe ing Stade de Reims. Kaya wiwitan taun 2021, regane bersih Boulaye Dia regane 750,000 Euros. Angka iki bakal ditambah nalika kita njaga spekulasi transfer cepet ing sekitare.

Urip Kulawarga Boulaye Dia:

Saiki, kita kabeh wis ngerti yen nyetak gol target dudu putrane wong sugih lan uga ora nate gedhe duwe prekara. Boulaye asale saka kulawarga Senegal sing ultra-uni. Ing bagean iki, kita bakal ngandhani apa sing wis dingerteni babagan kluwarga.

Babagan Wong Tuwane Boulaye Dia:

Wiwit wiwitan, dheweke duwe pamikiran manawa putrane duwe paling ora (ora bal-balan) sanajan sampeyan ora duwe zat - sing bakal mbantu dheweke urip. Amarga iki Boulaye Dia dadi pemegang gelar sarjana profesional listrik nalika yuswa wolulas taun. Yen bal-balan durung bisa digunakake, dheweke bakal isih urip.

Miturut IGFM Senegal, Ibune Boulaye Dia ora nate kerja lan Bapake ngalami masalah kesehatan sing ngalangi dheweke dadi pemain bal-balan. Dheweke angel banget kanggo menehi pensiunan bal-balan. Tanpa mangu-mangu, bapak papat bakal seneng putrane sing paling pungkasan lagi ngimpi olahraga.

Babagan Sedulur Boulaye Dia:

Pemain bal profesional sing main dadi calon maju kanggo Senegal asale saka omah Testosterones. Malah sampeyan uga kepengin ngimpi dadi pesepakbola, ora ana rasa getun amarga gagal karir amarga salah sawijining (sing paling enom) bisa entuk.

Mangkene sedulur; Harouna (kiwa kiwa), Boulaye (wong lanang kita), Abou (tengen) lan Diak (sisih tengen)

Ing sawijining wawancara karo Boulaye Dia's Brothers, salah sawijining sing luwih tuwa, Abou Dia tau ujar;

"Wiwit cilik, kita wis janji marang saben liyane bab sing kudu ana ing antarane sadulur. Yaiku katresnan!

Kita wis ngalami kasusahan, ora bisa dakkandhakake kabeh. Kita mesthi ana ing kana kanggo bocah cilik sing entuk, ”

Minangka pemain bal profesional sing duwe gelar sarjana listrik minangka kanthong listrik, Boulaye Dia ngurus sedulur, wong tuwa, paman, lik lan sedulur liyane sing manggon ing Oyonnax lan Senegal.

Boulaye Dia Fakta sing Ora Biasa:

Babagan crita babagan sejarah lan nasib apik ing ngarep, kita menehi sampeyan sawetara kasunyatan sing sampeyan ora ngerti.

Kasunyatan # 1 - Pecah Gaji lan Pangentukan saben Detik:

JENIS / JABATANPangentukan ing Euros (€)Pangentukan ing Afrika Barat CFA (SAY-fuh) franc.
Saben taun€ 572,880CFA 376,267,488
Saben sasi€ 47,740CFA 31,355,624
Saben Minggu€ 11,000CFA 7,224,798
Saben dina€ 1,571CFA 1,032,114
Saben Jam€ 65CFA 43,005
Saben Menit€ 1CFA 717
Saben Detik€ 0.01CFA 11.9

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Boulaye DiaBio, iki sing diasilake.

€ 0

Apa sampeyan ngerti?… Rata-rata Senegal sing entuk 102,686 CFA / Wulan kudu kerja suwene 10 taun kanggo nggawe CFA 1,032,114. Iki sing entuk Boulaye Dia sedina karo Stade de Reims.

kesimpulan:

Matur suwun banget amarga wis menehi wektu kanggo maca Crita Urip Boulaye Dia. Sajrone riset, kita nemokake manawa Biografi duwe piwulang penting babagan tembung kasebut - Pangarep-arep. Amarga Boylaye gegayuhan kaya Sadio Mane, dheweke bisa ndeleng pepadhang ing antarane kabeh peteng sing ana. Nalika nulis Bio, dheweke wis dadi Permata digawe ing Ligue 1.

Tilas listrik kasebut pancen wis ora sukses yen ora amarga sedulure - Harouna, Abou lan Diak. Sanajan nyerah karier, bocah lanang nggawe dalan kanggo Boylaye. Minangka bocah sing wicaksana, dheweke sinau saka kesalahan sedulure, njupuk kesempatan lan tuwuh kerja ing pabrik lan bal-balan amatir. Pancen angel kanggo salah sawijining wong tuwa - Bapake - menehi hasil amarga duwe karir sing gagal. Kanthi matur nuwun sanget, putrane sing pungkasan mulihake impene sing lawas.

Ing Lifebogger kita peduli karo akurasi isi biografi kita. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog karo artikel iki, hubungi kami. Yen ora, critakake apa sing sampeyan pikirake babagan Genius Prancis asal kulawarga Senegal. Pungkasan, kanggo entuk demo ringkesan ing Boulaye Dia's Bio, gunakake Tabel Wiki.

INGKIR WIKI:JAWABAN:
Jeneng Lengkap:Boulaye Dia
Age:24 taun lan 4 wulan.
Tanggal Lahir:16th November, 1996.
Papan Lair:Oyonnax, Prancis.
Wong tuwa:Bapak lan Ibu Dia.
Sedulur:Harouna, Abou lan Diak.
Kulawarga:Senegal.
Dhuwur ing Kaki:5kaki 9 inci.
Dhuwur ing Meter:1.80 m
Agen:Frédéric Guerra.
Agama:Wong Islam
Zodiak:Scorpio.
Net Worth:750,000 Euros (2021 Stats).
Posisi muter:Maju

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar