Kisah Kanak-kanak Raphinha Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Raphinha Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Riwayat Biografi Raphinha - Raphael Dias Belloli - nyritakake babagan Crita Kanak-kanak. Uga, kasunyatan babagan Kehidupan Dini, Wong Tuwane Kulawarga, Pacar / Garwa, Gaya Hidup lan Net Worth.

Singkat, artikel iki nggambarake sejarah Raphael Dias Belloli. Lifebogger diwiwiti wiwit cilik ing Brasil, nganti dadi misuwur karo Leeds United. Kanggo menehi sampeyan rasa sing apik saka Bio iki, iki minangka ringkesan gambar lintasan uripe.

Biografi Raphinha - Pemain Sepakbola Leeds.
Biografi Raphinha - Pemain Sepakbola Leeds.

Ya, sampeyan lan aku ngerti sejatine dheweke Marcelo Bielsa iku satriya. Dadi salah sawijining Leeds Transfer rampung transaksi ing taun 2020, Raphinha minangka penyihir bal-balan. Brasil mirip Angel di Maria ing teknik. Kita ngerti Raphinha amarga lakune, trik, tutul pisanan, mripat lan salib bisa ngalahake para pemain pertahanan siji-sijine.

Sanajan ana penghargaan, kita mung sadhar yen sawetara penggemar ngerti Kisah Urip Raphinha. Kita wis nyiyapake kanggo seneng maca. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Raphinha:

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe jeneng asli; Raphael Dias Belloli. Raphinha mung jeneng celuk. Dheweke lair tanggal 14 Desember 1996 karo wong tuwane, Pak lan Mrs Maninho Belloli. Papan dununge Pemain Bal-balan yaiku kutha Porto Alegre, Brasil kidul.

Wong tuwa Raphinha duwe dheweke nalika isih enom, lan bapake katon beda kabangsaan. Bapak sing katon enom (Maninho) iku wong Italia, lan ibune wong Brasil. Kaya sing diamati, pemain bal-balan kasebut njupuk gen ibune - sing katon paling kuat ing kulawargane.

Ketemu wong tuwa Raphinha. Apa sampeyan kaget Bapake putih?
Ketemu wong tuwa Raphinha. Apa sampeyan kaget Bapake putih?

Akeh taun:

Raphael Dias Belloli AKA Raphinha nginep nalika isih cilik ing Restinga. Iki minangka lingkungan sing asor ing Porto Alegre. Iki minangka salah sawijining komunitas miskin ing Brasil sing duwe warga negara sing menang kanthi olahraga. Pemain bal-balan Leeds United ora beda. Dheweke kalebu bocah sing entuk manfaat saka skema bal-balan kasebut.

Latar Kulawarga Raphinha:

Ing Restinga, kluwarga Belloli misuwur amarga ngasilake bakat bal-balan. Raphinha kita dhewe duwe jeneng kulawarga sing misuwur. Bellolis ngoperasikake kulawarga kelas menengah, lan fokus ing babagan bal-balan. Ing kluwarga olahraga kasebut, Raphinha minangka sing paling sukses ing sawijining generasi. Pemain bal-balan Brasil wis paling sukses ing game kasebut.

Sejatine, ora ana crita sing akeh babagan Biografi Raphinha kajaba kasunyatane dheweke ngalami akeh dadi pesepakbola. Mula, kluwarga urip lan diarani rata-rata warga Brasil.

Asal Kulawarga Raphinha:

Pemain bal-balan kasebut asale saka lingkungan sub-kutha paling gedhe ing Porto Alegre Brasil. Apa sampeyan ngelingi kutha iki?… Dadi legenda bal-balan - Ronaldinho.

Iki saka kulawarga Raphinha asale.
Iki saka kulawarga Raphinha asale.

Raphinha duwe kulawarga kulawargane saka Restinga, omah kanggo 27 kutha beda-beda. Wilayah kasebut duwe area slum populer sing diarani Ilhota. Sanajan asale saka lingkungan kasebut, pemain bal-balan ora miskin amarga bapakne sing kerja keras ora nate kelakon. Panliten ngandhakake yen Pak Maninho Belloli, bebarengan karo anggota keluargane (kalebu Raphinha), duwe kewarganegaraan Italia.

Pendhidhikan lan Karir

Raphinha, kaya bocah-bocah bal-balan sing kepengin banget, ora nate ngalami sistem sekolah sing normal. Bocah enom kasebut nampa pendhidhikan bal-balan saka Monte Castelo. Iki minangka salah sawijining tim plah banjir utama ing lapangan Restinga.

Akeh wong enom sing liwat sekolah bal-balan iki dadi profesional. Sanajan Raphinha minangka sing paling sukses. Thanks kanggo oyot kulawarga bal-balan, kabeh wong wis ngerti kualitas sing diduweni. Sanajan isih bocah, Raphinha pancen tampil karo wong diwasa nalika main game banjir. Nalika semana, dheweke ngasorake bocah lanang gedhe kanthi tumindak dribbling lan nyetak gol.

Raphinha Crita Sepakbola Ora Biasa:

Nalika bocah enom tuwuh, dheweke tetep dagang mbantu time menang meh kabeh. Nalika semana, gaya main Raphinha narik perhatian saka elit bal-balan. Biasane dheweke bakal bisa ngormati lintang-lintang bal-balan sing bakal teka saka kutha asale. Antarane kayata legenda kaya Ronaldinho.

Minangka pisanan, bocah enom sing ceking dadi wedi ketemu legenda bal-balan. Pertemuan kaping pisanan karo Ronaldinho kaya ndeleng pahlawan super saka buku komik. Nalika Raphinha mikir kabeh kedadeyan apik, dheweke ora ngerti yen kasusahan bakal ditindakake.

Dina dheweke ketemu Idola. Bocah enom kasebut rumangsa lagi maca buku komik.
Dina dheweke ketemu Idola. Bocah enom kasebut rumangsa lagi maca buku komik.

Crita Penolakan:

Nalika isih bocah, impen Raphinha bisa main karo Sport Club Internacional. Iki minangka salah sawijining klub sepak bola paling populer ing Porto Alegre. Sayange, kekarepan kaya ngono ora nate kelakon. Klub gedhe nolak Raphinha (kaping telu) amarga awake ceking.

Nyenengake klub kasebut amarga bisa uga kalebu kalebu regane dadi budheg. Malah agen Raphinha ngandhani Internacional kanggo ndeleng alasan; sing pemain paling apik ing donya iku cendhak, nyawang Lionel Messi minangka studi kasus. Nanging, omah tenaga sepak bola kasebut ora gelem nampa Raphinha sing mlarat.

Maninho Belloli, Bapake lan anggota kulawarga liyane ngajak supaya ora nyerah. Ora suwe, Raphinha nyimpulake keberanian lan budhal lelungan liyane. Dheweke plancongan suwene 7 jam (Porto Alegre menyang Santa Catarina) kanggo nggoleki suketan sing luwih ijo. Ing tembung dhewe;

Sawise ditolak, aku mangkat menyang Restinga ing Porto Alegre sedini bisa. Aku ngadhepi jam ing bis, meh ora mangan apa-apa.

Raphinha Biografi - Crita Menuju:

Ing pungkasan trowongan kasebut ana pangarep-arep. Avaí Futebol Clube, sawijining tim bal-balan Brasil ing Santa Catarina, mbukak lawang kanggo dheweke. Pelatihe ngrawat bocah sing ceking. Ing kana, Raphinha miwiti karir profesional sing lancar.

Raphinha pungkasane mapan ing akademi sing dianggep kaya kulawarga.
Raphinha pungkasane mapan ing akademi sing dianggep kaya kulawarga.

Ing wulan Februari 2016, Avaí wiwit duwe masalah mbayar upah kanggo karyawane. Iki nggawe dheweke nggawe keputusan angel adol permata larang (Raphinha) menyang Eropa.

Anehe, Deco - mantan bintang Chelsea lan FC Barca mbantu Raphinha menyang Eropa. Dheweke dadi agen ing sebalik transfer menyang sisih Portugis Vitória Guimarães.

Deco duwe peran penting ing karir Raphinha.
Deco duwe peran penting ing karir Raphinha.

Raphinha Bio - Crita Sukses:

Ninggalake kulawarga lan ngrampungake budaya anyar minangka pengalaman sinau sing luar biasa. Brasil bisa adaptasi nalika ngalami kenaikan meteorik ing Portugal. Ing musim pertamane, Raphinha menang penghargaan Vitória Guimarães Breakthrough Player of the Year 2017.

Udakara Mei 2018, klub kasebut pindhah menyang Sporting CP, omah ing Cristiano Ronaldo iku dina enom. Ing papan dununge sing anyar, Raphinha dadi kekuwatan. Iki jelas nalika dheweke bebarengan Bruno Fernandes ngrewangi Green lan White menang Taça de Portugal lan Taça da Liga.

Pancen ana sawetara dina kamulyan ing Sporting.
Pancen ana sawetara dina kamulyan ing Sporting.

Amarga kudu duwe rasa budaya Prancis, Raphinha ngamanake langkah impen liyane. Wektu iki, kanggo Rennes - klub sing nulungi entuk juara kaping telu ing Liga 1 lan kualifikasi Liga Champions.

Ora entuk panen saka pegaweane, musim sabanjure karo Rennes, Raphinha pindhah. Dheweke ngetutake ati - wektu iki, kanggo ngurmati. Raphinha ngajeni telpon Leeds United saka Marcelo Bielsa. Aja lali, dheweke minangka salah sawijining manajer Football paling gedhe.

Nalika nulis Biografi, ketahanan Raphinha tetep ora ana tandhingane. Dheweke dadi pemain utama Leeds United - salah sawijining tim Inggris tradisional. Kemitraan Brasil kanthi nyetak gol Patrick Bamford apik banget. Combo maju karo pemain sayap - Jack Harrison - wis ngasilake akeh wektu sing apik. Tanpa mangu-mangu, Raphinha wis sukses ing endi wae bal-balan sing dituju. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Sapa Pacar Raphinha? … Apa dheweke duwe Bojo utawa Bocah?

Sawise dadi kondhang, umume para penggemar nyana yen dheweke ngumumake wanita kasebut sajrone urip. Ing awal 2021, kita ngerti manawa pemain sayap kasebut isih lajang nanging katon siyap kanggo gabung kanthi pribadi. Iki tegese Raphinha bisa uga duwe pacar sing dianggep bojone lan ibune anak-anake.

Fakta Urip Pribadi:

Kanggo pemain bal-balan apa wae, ora gampang transfer sacara praktis kaping papat sajrone interval rong taun. Nanging kenapa gampang banget Raphinha adaptasi cepet ing negara manca? Ing bagean iki, kita bakal menehi katrangan luwih lengkap babagan kepribadiane ing lapangan.

Utamane, bocah lanang sing nolak sadurunge kasebut entuk kekuwatan sajrone sejarah asor saka Restinga nganti Liga Premier. Raphinha adaptasi amarga dheweke janji karo kulawargane supaya bisa urip impen liwat dheweke. Dheweke ora nate milih pilihan. Ing tembung Raphinha;

Saben dina, aku mikir yen dudu mung gegayuhanku. Yaiku wong tuwa, sedulur lan sedulurku.

Iki minangka wong-wong sing ngerti apa sing aku alami lan wis nate bebarengan karo aku wiwit wiwitan. Aku mesthi nggawa jeneng - Restinga - ing endi wae aku lunga. Akeh wong sing ngerti jenengku, nanging dudu sejarahku.

Fakta Gaya Hidup Raphinha:

Kanggo Amerika Selatan, rasa seneng teka ing ombak. Ora tinimbang nganggo mobil eksotis, Raphinha luwih milih nggawe eksploitasi ing pinggir segara.

Iki carane dheweke mbayar dhuwit bal-balan.
Iki carane dheweke mbayar dhuwit bal-balan.

Kanthi luwih saka limang taun pengalaman profesional (wiwit taun 2015), wajar yen dheweke pancen sugih. Kita ngira yen regane Raphinha udakara udakara 3 yuta kilogram.

Urip Kulawarga Raphinha:

Ing kluwarga Maninho Belloli, katresnan mili kuwat lan jero. Kadhangkala dheweke menehi perasaan nostalgia babagan kepiye carane dheweke wis bisa mbuh. Ing kene, Raphinha njupuk Bapake, Mum lan Adhine kanggo nikmati pemandangan lan sunar srengenge Catalunya - ing Barcelona.

Wektu kulawarga minangka wektu sing nyenengake kanggo wong Brasil.
Wektu kulawarga minangka wektu sing nyenengake kanggo wong Brasil.

Ing bagean iki, kita bakal menehi katrangan liyane babagan wong tuwane lan anggota kulawarga. Tanpa mikir maneh, ayo njupuk.

Babagan Bapake Raphinha:

Nalika ndeleng foto Bapake sing isih enom, akeh penggemar sing takon ... Apa Raphinha diadopsi? Kita wis rampung riset, lan wangsulane Ora! Nalika nulis Bio, Bapake Raphinha umure wis 40an.

Sawetara sedulure Maninho wong Italia. Dheweke bangga banget nggunakake bal-balan Raphinha kanggo mberkahi keluargane. Ngerteni kepiye carane bapak lan putrane cocog, butuh wong sing spesial dadi Bapak enom kaya Maninho.

Rasane sampeyan isih enom lan duwe putra sing sukses banget.
Rasane sampeyan isih enom lan duwe putra sing sukses banget.

Babagan Ibune Raphinha:

Pemain bal-balan Leeds United seneng banget karo garwane, bapakne sing paling apik lan ibune paling dawa. Dheweke nindakake tugas mulang dheweke babagan carane nyiyapake lan ngadhepi tantangan yen kedadeyan kasebut. Ibune Raphinha asale saka Brasil.

Ketemu ibune Raphinha. Dheweke katon kompatibel banget.
Ketemu ibune Raphinha. Dheweke katon kompatibel banget.

Babagan Sedulur Raphinha:

Miturut GloboeSporteGlobo, bal-balan kasebut duwe sedulur sing manggon ing Brasil. Dheweke mung biasane nemoni dheweke nalika preinan. Katon yen kakange ora njupuk bal-balan minangka pendhudhukan.

Babagan sederek Raphinha:

Ayo diwiwiti karo simbah. Jeneng Eyang Raphinha yaiku Osmar, sing luwih dikenal minangka Italiano. Dheweke main bal-balan ing taun 1960an. Pamane Seu Osmar main ing Monte Castelo ing Brasil. Dheweke uga main karo Cobal, tim tradisional liyane saka lingkungan kulawarga.

Luwih apik, paman liyane Raphinha, Dudu, main kanggo Inter Milan. Sedulur iki cedhak banget karo Bapake, Maninho. Loro-lorone main bal-balan bebarengan karo masa kanak-kanak ing lapangan banjir Restinga.

Raphinha Fakta sing Ora Biasa:

Fakta # 1- Kasusahane Monte Castelo, Klub Kanak-kanak:

Iki minangka kisah akademi frustrasi ing ngendi Raphinha sinau bal-balan. Kasusahane yaiku nalika badan bal-balan liyane nyebutake klub sing ana ing karir Raphinha, dheweke ora nggatekake Monte Castelo. Miturut juru bicara;

FIFA ora nate ngakoni kita sing nggawe pemain bal-balan. Nalika semana, kita wis budhal menyang omah kulawargane kanthi cepet, nggawa Raphinha nganggo tangan, lan nyelehake dheweke menyang van kanggo latihan. Minangka bocah, kita entuk seragam, sepatu lan bal kanggo nggayuh kemajuane.

Kita sing nggawa Raphinha lan dudu wong liya sing nyekel dheweke wis polesan. Kita minangka tim pelatihan cilik sing butuh dana transfer.

Fakta # 2- Mbandhingake Gaji karo Rata-rata Warga Brasil:

JENIS / JABATANPecah Gaji ing Pound (£)Pecah gaji ing nyata Brasil (R $)
Saben Taun:£ 3,124,800R $ 22,448,322
Saben sasi:£ 260,400R $ 1,870,693
Saben Minggu:£ 60,000R $ 431,035
Saben dina:£ 8,571R $ 61,576
Saben Jam:£ 357R $ 2,565
Saben Menit:£ 5.9R $ 43
Saben Detik:£ 0.09R $ 0.7

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng RaphinhaBio, iki sing diasilake.

£ 0

Biasane, wong sing makarya ing Brasil entuk udakara 8,560 BRL saben wulan. Warga kasebut kudu kerja suwene 18 taun rong wulan kanggo golek gaji saben wulan Raphinha.

Fakta # 3- Katresnan Tattoo:

Tato Raphinha nyritakake babagan sejarahe.
Tato Raphinha nyritakake babagan sejarahe.

Ngandika yen dheweke duwe sawetara tinta minangka tembung penting. Bintang Sepak Bola duwe akeh tato sing digawe kanthi tliti. Dheweke meh ana ing endi wae, ing lengen, sikil lan mburi - kanthi saben crita unik ing sejarahe.

Fakta # 4- Menehi bali menyang Lingkungane:

Nalika nindakake perkara kasebut, pemain sayap Leeds United kasebut ndhesek supaya bocah-bocah aja nyidrani cita-cita, lan mburu apa sing dikarepake. Iki amarga siji-sijine wong sing bisa nggayuh impene yaiku awake dhewe lan ora liya.

Fakta # 5- Statistik FIFA:

Raphinha minangka salah sawijining pemain bal-balan sing seneng nambah kacepetan game video simulasi bal-balan. Pemain sayap sing tajem nuduhake rating sing padha karo Richarlison nanging potensial sing luwih sithik. Amarga kepinteran lan katrampilane, Raphinha mesthi bisa tuku kanggo para mode mode manajer FIFA.

kesimpulan:

Biografi Raphinha - pemain bal-balan Leeds United - mulang siji bab. Kudu mbutuhake wani supaya bisa ngatasi kahanan kang angel. Kaya sing diamati ing tulisan kita, Brasil ora nate nglamunake impene sawise nolak.

Dina iki, dheweke bebarengan Carlos vinicius (kanca sedulur) wis sukses ing musim debut ing Inggris. Gol Liga Premier pertama kanggo Raphinha (lawan Everton) teka luwih awal. Iki negesake kasunyatan manawa dheweke bisa adaptasi karo liga paling angel ing donya.

Kita kudu muji kulawarga Raphinha amarga wis ngerti yen dheweke ora bisa ngowahi apa sing wis kedadeyan. Iki menehi kekuwatan kanggo maju, ngeculake lan ngatasi. Dina iki, wong tuwane, repot-repot lan wong liya sing ngadeg ing sacedhake saiki melu kamulyan bal-balan.

Para pamiarsa, matur nuwun sampun mateng nalika memoir iki. Muga-muga nuduhake ing bagean komentar, pikirane babagan pemain bal-balan Leeds utawa pengamatan sing ora katon apik nalika nulis. Kanggo entuk ringkesan cepet Raphinha's Bio, gunakake ringkesan tabel.

INGKIR WIKI:JAWABAN BIOGRAFI
Jeneng Pepak:Raphael Dias Belloli.
Nama Pangguna:Raphinha.
Tanggal Lahir:Tanggal 14 Desember 1996.
Kutha Lair:Porto Alegre, Brasil.
Age:24 taun lan 2 wulan.
Wong tuwa:Maninho Belloli (Rama). Ibu ora dingerteni.
Negara Asal:Restinga, Brasil.
Idol:Ronaldinho
Agama:Kekristenan.
Dhuwur ing meter:1.76 m
Dhuwur sikil: 5 ft 9 inci.
Posisi muter:Winger.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar