Ralph Hasenhuttl Childhood Story Plus Fakta-Fakta Biografi sing Ora Biasa

Ralph Hasenhuttl Childhood Story Plus Fakta-Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Ralph Hasenhuttl kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Bojo, Bocah-bocah, Gaya Hidup, Worth Net lan Urip Pribadi.

Iki minangka presentasi ringkes babagan riwayat urip Ralph Hasenhutt wiwit cilik, nganti dadi misuwur. Kanggo menehi sampeyan rasa sipat sing apik ing bio, iki minangka ringkesan gambar babagan urip lan kemajuan karir.

Ralph Hasenhuttl crita urip
Crita urip Ralph Hasenhuttl

Ya, kabeh wong ngerti kemenangane nglawan Liverpool Klopp nesu karo 11 taune. Nanging, durung akeh sing maca biografi, sing cukup narik kawigaten. Tanpa mikir maneh, ayo miwiti.

Ralph Hasenhuttl Childhood Story:

Miwiti, dheweke ora seneng julukan "Klopp saka Alpen." Ralph Hasenhuttl lair tanggal 9 Agustus 1967 ing kutha Graz ing Austria. Dheweke lair saka ibune, Ingrid lan bapake, Gilbert.

Ketemu wong tuwa Ralph Hasenhuttl
Ketemu wong tuwa Ralph Hasenhuttl.

Ralph Hasenhuttl Kulawarga Asal:

Putrane Ingrid lan Gilbert iku wong Austria. Uga, Riset sing ditindakake kanggo nemtokake asal usul kulawargane nuduhake manawa dheweke asale saka wilayah sing nganggo basa Jerman ing Austria sing diarani Graz (kutha kelairane).

Akeh taun:

Minangka bocah, wong asli Graz nindakake olahraga lan nari. Kasunyatane, dheweke kadang nari karo mbakyune. Menarik, wong tuwane Hasenhuttl nganggep dheweke kesed amarga dheweke wiwitane ora pengin komitmen karo kepentingan bocah.

Ralph Hasenhuttl tansaya gedhe ing kutha Graz.
Ralph Hasenhuttl tansaya gedhe ing kutha Graz.

Latar Belakang Kulawarga Ralph Hasenhuttl:

Wong cilik sing ora duwe komitment nggawe wong tuwane kuwatir. Mula, dheweke asring takon babagan rencanane mbesuk. Sejatine, dhuwit ora dadi masalah kanggo wong tuwa Hasenhuttl sing gaya urip kelas menengah. Dheweke mung pengin nggawe manawa dheweke dadi individu sing sukses.

Ralph Hasenhuttl Main Karir:

Untunge, bocah multi olahraga kasebut komitmen kanggo bal-balan. Nyatane, dheweke dadi bagean saka klub lokal GAK sadurunge umur 10. Dheweke dadi tim sing munggah pangkat lan nggawe debut tim pertama ing musim 1985-86. Sabanjure, Hasenhuttl duwe mantra produktif ing FK Austria Wien.

Deleng deatails banjur maju ing GAK.
Deleng rincian babagan sing bakal diterusake ing GAK.

Dheweke terus dagang kanthi maju dadi Austria Salzburg sadurunge main kanggo tim Belgia, Mechelen lan Lierse. Pungkasane, dheweke bali menyang Jerman kanggo melu tugas karo FC Koln, Greuther Fürth lan Bayern Munich II sadurunge nggantungake sepatune.

Ralph Hasenhuttl Taun Awal ing Manajemen Sepakbola:

Kaya umume manajer, Hasenhuttl miwiti karier pembinaan wiwit ngisor. Dheweke miwiti karo rasukan Unterhaching 3 Bundesliga minangka manajer pemuda. Sabanjure, dheweke dadi asisten pelatih lan pungkasane dadi pelatih utama karo Unterhaching sing dheweke ora sukses.

Dheweke miwiti saka ngisor kanthi tim sing adoh sukses.
Dheweke miwiti saka ngisor kanthi tim sing adoh sukses.

Ralph Hasenhuttl Biografi - Crita Dalan Kanggo Fame:

Ing taun-taun sabanjure, pelatih enom kasebut ngupayakake supaya bisa misuwur. Kaping pisanan, karo VfR Aalen sing mbantu promosi dadi 2 Bundesliga. Ora suwe sadurunge Hasenhuttl tilar donya karo Hantavirus.

Untunge, dheweke pulih sajrone telung minggu lan wiwit promosi maneh. Ngomong apa, apa sampeyan ngerti manawa dheweke nuntun tim sabanjure FC Ingolstadt 04 kanggo entuk promosi menyang Bundesliga kaping pisanan? Saiki sampeyan ngerti.

Deleng sapa sing mbantu Ingolstadt entuk promosi menyang Bundesliga kaping pisanan
Deleng sapa sing mbantu Ingolstadt entuk promosi menyang Bundesliga kaping pisanan.

Ralph Hasenhuttl Bio - Crita Kanggo Nggawe Kinerja:

Ing puncak karir manajerial, pelatih sing kerja sregep gabung karo RB Leipzig sing nembe promosi. Apike, dheweke ndeleng dheweke entuk posisi nomer loro ing musim debut paling dhuwur. Sawise nglampahi musim liya karo pihak Jerman, Hasenhuttl lunga ing taun 2 kanggo njawab panggilan Southampton.

Wong Suci seneng yen dheweke dadi manajer ing taun 2018.
Wong Suci seneng yen dheweke dadi manajer ing taun 2018.

Hasenhuttl wis apik banget wiwit dheweke tekan Pantai Selatan kanggo ngganteni Mark Hughes. Sanajan time nemoni kapitunan ing omah Leicester kanthi sejarah 9-0 ing Oktober 2019, dheweke terus nambah kapercayane lan ngarahake apa sing diarani para pakar comeback paling gedhe ing Liga Premier.

Upayane supaya The Saints ing Liga Premier wis nggawe dheweke menang menang. Kemenangan paling anyar yaiku kemenangan Wong Suci 1-0 sing menang ing Liverpool ing St Mary's. Akibate, pelatih sing rajin dadi emosional sawise pertandingan amarga ngalahake Liverpool minangka impen sing nyata. Dheweke ora mangu-mangu dadi berkah kanggo para Wong Suci lan mesthi bakal ndadekake dheweke luwih dhuwur.

Sapa Bojo Ralph Hasenhuttl?

Konco saben manajer sing paling apik yaiku mitra urip. Kaya sing sampeyan kira, Hasenhuttl ora kekurangan ing departemen kasebut. Garwane jenenge Sandra, lan dheweke wis pirang-pirang taun dadi pasangan. Sandra mesthine dadi pacare sadurunge dheweke setuju dadi bojone.

Ralph Hasenhuttl karo garwane Sandra.
Ralph Hasenhuttl karo garwane Sandra.

Kajaba iku, dheweke asring ana ing sisih manajer nalika dheweke ora tugas resmi. Paling ora, nanging paling ora, perkawinan kasebut dikaruniai anak loro. Dheweke yaiku Patrick lan Philip. Patrick rada populer amarga main bal-balan kanggo tim Jerman 3. Liga - SpVgg Unterhaching minangka pemain sayap.

Ralph Hasenhuttl katon menehi tips sing apik marang putrane Patrick ing kene.
Ralph Hasenhuttl katon menehi tips sing apik marang putrane Patrick ing kene.

Ralph Hasenhuttl Kulawarga:

Manajer trampil ora digawe ing Mars. Dheweke duwe kulawarga kanthi garis keturunan sing bisa dilacak. We nggawa sampeyan kasunyatan babagan wong tuwa Ralph Hasenhuttl. Kita uga bakal menehi rincian babagan sedulur lan sedulur sing kasedhiya ing kene.

Babagan Ralph Hasenhuttl Rama:

Kaya sing wis kasebut sadurunge, jeneng bapak pelatih yaiku Gilbert. Apa sampeyan ngerti manawa dheweke dadi penari? Kajaba iku, Gilbert minangka pelukis sing wis sukses. Dheweke umur 80an nalika nulis biografi iki. Nanging, dheweke isih katon sehat lan siap urip sajrone puluhan taun.

Babagan Ibu Ralph Hasenhuttl:

Saliyane, jeneng ibune manajer yaiku Ingrid. Kaya bojone, dheweke uga penari. Kejaba nari, Ingrid duwe minat nggawe lan nggawe mode. Hasenhuttl nganggep dheweke nggawe cookie paling apik ing kutha asale.

Ralph Hasenhuttl karo wong tuwane.
Ralph Hasenhuttl karo wong tuwane.

Babagan Ralph Hasenhuttl Sister:

Adoh saka wong tuwane, ana wong liya sing pelatih cedhak. Iki mbakyune sing durung dikenal sing wis gedhe. Aside dheweke, ora ana sing nyebutake sedulur liyane.

Babagan Hubungan Ralph Hasenhuttl:

Apa sampeyan nggoleki simbah-simbah manajer? Semono uga kita. Apa sampeyan kepengin duwe cathetan saka paman, lik lan seduluré? Sugeng rawuh ing klub. Muga-muga, ponakan lan ponakane bakal kenal karo dheweke mbesuke. Muga-muga bisa.

Ralph Hasenhuttl Urip Pribadi:

Sapa manajer ing sanjabane bal-balan? Apa dheweke tenan 'Alpine Klopp' sing ngakoni yen dheweke rada edan? Lungguh nyenyet nalika nyritakake babagan kapribadiane. Kanggo miwiti, Hasenhuttl pancen ora edan. Dheweke luwih aneh. Sing aneh, tegese dheweke ora cocog karo gambar pelatih sampeyan sing biasa.

Dheweke pancen tenang, disiplin lan luwih seneng susu tinimbang anggur. Hasenhuttl seneng main piano, kegiyatan sing cocog karo sipate sing tenang. Ing wektu liyane dheweke main tenis, melu ski, hoki es lan uga tembok skala canyon.

Dheweke durung pati tuwa seneng seneng banget.
Dheweke durung pati tuwa seneng seneng banget.

Gaya Hidup Ralph Hasenhuttl:

Sampeyan kudu ing kene kanggo njupuk info babagan cara manajer ngasilake lan ngentekake dhuwit. Ayo diwiwiti karo penghasilane. Dheweke nggawa £ 6 yuta saben taun lan dadi salah siji saka 10 manajer paling dibayar paling apik ing Liga Premier.

Kita kabeh ngerti gaya urip mewah sing ana ing manajemen sepak bola. Duwe mobil eksotik lan manggon ing omah-omah sing apik banget ora kuwatir. Nyatane, ana macem-macem prekara sing bakal dibutuhake (kalebu preinan) kanggo mesthekake yen nindakake tugas kanthi apik.

Fakta Babagan Ralph Hasenhuttl:

Kanggo ngrampungake artikel iki babagan crita lan biografi manajer masa kanak-kanak, iki ana kasunyatan sing sampeyan ora ngerti babagan dheweke.

Fact #1 - Gaji lan Penghasilan Saben Detik:

JENIS / JABATANPangentukan ing Pound (£).
Saben taun£ 6,000,000.
Saben sasi£ 500,000.
Saben Minggu£ 115,207.
Saben dina£ 16,458.
Saben Jam£ 686.
Saben Menit£ 11.
Saben Detik£ 0.18.

Wiwit ndeleng Ralph Hasenhuttl Bio, iki sing diasilake karo Southampton.

£ 0

Fact #2 - Spy:

Kapan Jurgen Klopp minangka manajer Dortmund, dheweke duwe tur pra-musim ing Austria. Minangka wektu sing Hasenhuttl bubar dipecat saka klub pertama sing dikelola Unterhaching. Mula, dheweke duwe wektu kanggo nyisihake lan nunggang sepeda gunung kanggo nonton sesi pelatihan Dortmund. Ora ana sing ngerti sapa dheweke amarga dheweke nganggo helm.

Fact #3 - Hubungan karo Klopp:

Sawetara wong ngerti kasunyatan manawa Hasenhuttl lan manajer Liverpool lair suwene pitung minggu. Uga, dheweke miwiti jalur pelatih ing wektu sing padha. Apa maneh, Hasenhuttl ngujo wong Jerman. Nanging, dheweke ora seneng dibandhingake karo dheweke. Dheweke istimewa lan ora bisa dibandhingake kanthi cara cilik dhewe.

Wong Austria ngujo lan ngormati kanca Jerman.
Wong Austria ngujo lan ngormati kanca Jerman.

Fact #4 - Pengaruh:

Ing tengah dadi pelatih sing apik, Hasenhuttl uga dadi instrumental kanggo tuwuh sawetara bocah enom. Nyatane, dheweke nggawe bintang saka Timo Werner, Naby Keita, lan Emil Forsberg.

Fact #5 - Agama:

Manajer ora nggawe pratandha utawa tumindak sing nyritakake babagan jabatan iman. Nanging, ana pratondho manawa dheweke Kristen. Contone, jeneng asma (Ralph) lan jeneng bapakne (Gilbert). Apa sampeyan lali karo putra-putrine mengko? Gulung munggah kanggo konfirmasi.

kesimpulan:

Matur nuwun kanggo maca informasi iki babagan crita lan biografi Ralph Hasenhuttl. Muga-muga crita babagan kepiye 'teka kanggo révolusi' lan nggegirisi para Wong Suci wis menehi inspirasi kanggo sampeyan pracaya manawa kita pancen asring ditindakake. Kaya Hasenhuttl wis merevolusi tim liyane sadurunge tekan Southampton.

Saiki kita kudu muji tuwane manajer amarga dhukungan kanggo bal-balan lan karir manajerial kanthi tembung lan tumindak. Ing lifebogger, kita bangga ngirim crita bocah lan fakta biografi kanthi akurasi lan adil. Yen sampeyan ndeleng apa-apa sing ora cocog, luwih becik hubungi kami utawa tinggalake pesen ing ngisor iki.

Wiki:

PANUTUP BIOGRAFIWIKI JAWABAN
Jeneng Pepak:Ralph Hasenhuttl.
Nama Pangguna:"Klopp saka Alpen."
Age:53 taun lan 6 wulan.
Tanggal Lahir:Dina kaping 9 Agustus 1967.
Papan Lair:Kutha Graz ing Austria.
Wong tuwa:Ingrid (ibu), Gilbert (bapak).
Sandhangan:Mbakyu.
Dhuwur ing Kaki:6 Kaki, 2 Inci.
Dhuwur cm:191cm.
HobiMuter piano, tenis, ski, hoki es lan malah ngukur tembok canyon.
dinghy inflatableLeo.
Negara Asal:Austria
Net WorthIng Review.
Salary 6 yuta.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar