Kisah Kanak-kanak Ademola Lookman Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Ademola Lookman Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Ademola Lookman kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Garwane, Gaya Hidup, Urip Pribadi lan Net Net.

Singkat, kita duwe sejarah ringkes asal Sepak Bola Inggris asal Wandsworth. Lifebogger miwiti crita Lookman wiwit cilik nganti dadi misuwur nalika main bal-balan sing apik.

Kanggo napsu otobiografi sampeyan babagan Ademola Lookman's Bio sing apik, deloken lintasan karire. Apa critane bener?

Biografi Ademola Lookman.
Biografi Ademola Lookman.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke kreatif lan teknis ... pemain bal-balan diberkahi keseimbangan, trickery, akselerasi lan prigel. Sanajan ana penghargaan kasebut, mung sawetara penggemar sing maca versi ringkes saka Ademola Lookman's Life Story. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Ademola Lookman:

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe julukan - Mola. Jeneng asline utawa lengkap yaiku - Ademola Lookman Olajade Alade Aylola Lookman. Pemain bal-balan Inggris lair tanggal 20 Oktober 1997 dening wong tuwa Nigeria, ing kutha Wandsworth, London.

Tuwuh Taun:

Nalika isih cilik, Mola kecanduan nonton game bal-balan. Dheweke pancen kepincut karo swasana tim Liga Premier kayata Everton's Goodison Park. Muter bal-balan karo kanca-kanca kanak-kanak uga nggawe blok dhasar pembangunan olahraga. 

Sadurunge remaja, wong tuwa Ademola Lookman pindhah kulawarga - saka papan asale Wandsworth menyang London ing Peckham. Bocah enom kasebut tuwuh ing lingkungan sing angel dianggep minangka salah sawijining papan paling ala kanggo urip ing London.

Ademola Lookman tansaya gedhe ing Peckham, daleme Naira Marley.
Ademola Lookman tansaya gedhe ing Peckham, daleme Naira Marley.

Peckham, ing kana Lookman tansaya gedhe, minangka distrik ing London kidul, ing wilayah Borough Southwark. Wilayah kasebut misuwur amarga tindak pidana pemuda sing kasar. Matur nuwun, para pemain bal-balan, kalebu anggota kulawarga ora duwe bagean.

Latar Belakang Kulawarga Ademola Lookman:

Pendhudhuk Peckham asale saka wong tuwa Nigeria sing kalebu klompok wong London sing apik. Sederhanane, media nggambarake Bapak lan Ibu Ademola Lookman minangka wong sing ketat, lucu, sopan lan pendhidhikan banget. Dheweke dadi warga London saka kulawarga kelas menengah lan ora nate kekurangan nalika isih cilik.

Wong tuwa Ademola Lookman ngoperasikake rumah tangga tradisional, kanthi ngurmati budaya Nigeria. Dheweke minangka jinis sing pengin anak-anake dadi pengacara utawa akuntan lan dudu pemain bal-balan.

Ing video ing ngisor iki, kita ngerteni, bocah enom nemokake cara kanggo ngubengi pangarepan wong tuwa sadurunge - apa sing sadurunge dikepengini putrane bisa urip.  

Asal Kulawarga Ademola Lookman:

Kaping pisanan, kita bakal menehi makna jenenge. Ademola minangka jeneng kulawarga asal saka Yoruba Nigeria sing tegese 'raja / mahkota / royalti bebarengan karo bandha'. Tanpa bantahan, dheweke duwe kulawarga saka Nigeria. Iki minangka negara Afrika barat sing dianggep paling akeh wong kulit ireng ing planet Bumi.

Iki peta Nigeria sing nerangake asal usul kulawarga Ademola Lookman.
Iki peta Nigeria sing nerangake asal usul kulawarga Ademola Lookman.

Wong tuwa Ademola Lookman asale saka sisih Kulon Kidul Nigeria. Dheweke bisa uga saka negara-negara ing ngisor iki; Lagos, Oyo, Ogun, Osun, Ekiti utawa Ondo. Pemain bal-balan kasebut kalebu ing etnis Afrika Ireng London.

Pendidikan Ademola Lookman:

Kaya bocah-bocah ing London sing lair saka kulawarga Nigeria, sekolah kudu diwajibake. Ademola nuruti pituduh sing ditetepake karo wong tuwane. Miturut Independent, dheweke sekolah ing sekolah iki, St Thomas the Rasul College ing Peckham.

Ademola minangka salah sawijining siswa paling misuwur ing St Thomas the Rasul College ing Peckham.
Ademola minangka salah sawijining siswa paling misuwur ing St Thomas the Rasul College ing Peckham.

Nalika semana ing sekolah, Ademola minangka bocah sing cerdas sing bisa tugas multi karo para akademisi lan bal-balan. Apa sampeyan ngerti?… Kabisan kognitif dheweke nyumurupi dheweke entuk telung A * lan lima Kaya ing GCSE.

Crita Bal-balan Ademola Lookman:

Bocah lanang kita mung sekolah supaya bisa ngajeni kekarepane wong tuwa. Ing pangerten nyata, kabeh Ademola pengin dadi - dadi pesepakbola profesional. Nggoleki pendhidhikan ora bakal dikompromi - wiwitane. Intine, nggawe bocah kasebut entuk kurang wektu kanggo game kasebut. Kanggo multitask, Mola ndhaptar bal-balan liga Minggu kaya Dele Alli iya.

Sejatine, wong asli Peckham ora nate ngrasakake urip sing ditindakake bocah-bocah ing akademi, ing ngendi dheweke main bal-balan nalika umure 6. Nalika umur remaja, Lookman ndhaptar karo Waterloo FC - tim lokal sing darmabakti kanggo menehi olahraga marang bocah-bocah sekolah sing sibuk. kasempatan

Ing umur 14 taun, tragedi (pati kanca) nggawe Ademola dadi hebat. Nalika semana Ademola kelangan kanca sak tim sing jenenge Anwalu. Pati kanca sing tilar donya pancen angel ditangani nanging matur nuwun sanget, dheweke nggabungake time.

Ademola kelangan kanca ing klub pertamane. Acara sing sedhih banjur nulungi time.
Ademola kelangan kanca ing klub pertamane. Acara sing sedhih banjur nulungi time.

Amarga lara banget, kanca-kancane Ademola, ora ngurmati wong-wong sing wis mati sumpah kanggo saben wong supaya bisa sukses ing bal-balan. Wiwit dina iku, bocah-bocah lanang padha gelut, ora nate kalah karo dolanan kaya mbiyen. Kanthi matur nuwun sanget, dheweke entuk sukses kanggo kanca pungkasane.

Urip Awal karo Bal-balan Amatir:

Udakara April 2014, Charlton Athletic Under-16s pungkasane musim sing katon kaya musim sing apik. Amarga istirahat dawa ing antarane jadwal pertandingan, klub kasebut mutusake ngatur sawetara game (kanca) liyane kanggo menehi menit luwih cepet marang para pemain.

Chalton nampani London FA U-16 kanggo saingan karo dheweke. Iki minangka tim pemain bal-balan amatir gabungan saka liga Minggu lokal. Dheweke duwe pemain sayap cilik umur 16 taun jenenge Ademola Lookman sing gabung karo Waterloo FC.

Ing pertandingan persahabatan kasebut, Ademola Lookman dadi pemain paling apik ing lapangan - kanthi wates gedhe. Rawuh minangka pengganti awal, bocah lanang kita nampilake akeh kawani. Dheweke nggunakake trik / dribbling sing narik kawigaten kanggo njupuk meh kabeh pemain Chalton.

Sanajan ora ana awak sing ngerti, intine game kasebut yaiku supaya Chalton pramuka Ademola Lookman lan pemain bal kasebut ora nate ngerti. Sawise menehi pengaruh, salah sawijining kanca pengin ngerti dheweke;

Bro, dakkira sampeyan dadi sebab kanggo pertandingan iki. Aku ngerti yen sampeyan dijaluk nalika mlebu. Aku ngerti kaya ngono. Ademola nanggapi ujar ... aku ?? ... lan kancane ujar YA !!

Biografi Ademola Lookman - Crita Dalan:

Sawise pertandingan, bocah lanang kita entuk undhangan kanggo sidhang ing omah, sing diwenehake kanthi warna mabur. Amarga tampilan apik kanggo ngetung papat gol, Chalton ora mung entuk dheweke. Klub kasebut nawakake Beasiswa Ademola.

Sajrone setaun, bocah enom wis siyap nggawe debut kanggo tim pertama. Nalika dheweke nelpon Ademola kanggo siyap kanggo pertandingan kaping pisanan, dheweke katon kaget banget, mikir yen ana wong liya sing diarani pelatih kasebut.

Sawise dikonfirmasi dheweke iku siji, bocah lanang kita wiwit golek padhang sing ora ngerti yen ana ing kanthong jaket latihane. Pelatih Chalton mung ngandhani supaya yakin lan nyoba dhewe kanthi alami- sing ditindakake. Untunge, Lookman dadi bintang breakout, sing wiwit seneng Wayne Rooney. Ngomong babagan pengalaman awal, Mola tau ujar;

Amarga rajin banget, pemain bal-balan sing ora nate ngrasakake bal-balan akademi, nanging nggunakake kecerdasan kanggo ngatasi mungsuh, Ademola dijaluk nampa penghargaan karir pertamane. Amarga prestasine ing bidang pendidikan lan bal-balan, dheweke entuk penghargaan 2015-2016 LFE Apprentice of the Year.

""

Kamenangan Inggris Awal:

Sajrone wektu iki (2016), kabungahan kulawarga Ademola Lookman ora ngerti wates nalika entuk panggilan internasional pertama kanggo skuad Inggris U19. Ing taun ngarep (2017), Lookman nolak kesempatan kanggo ngalihake kesetiaan marang Nigeria - negara bapak lan Ibu.

Sadurunge ngumumake jenenge menyang bal-balan Inggris, drive lan tekad Lookman minangka aset sing paling larang. Dadi ing antarane bintang paling cepet ing negarane, dheweke bisa milih makili Inggris ing bawah 20 taun ing Piala Dunia FIFA U-2017 20.

Kompetisi kasebut nduwe Inggris sing lagi maju. Nampilake karo Spurs ' Kyle Walker-Peters, Arsenal iku Ainsley Maitland-Niles lan Everton Dominik Calvert-Lewin (kanggo sawetara jeneng), Ademola telung gol mbantu Inggris menang piala kasebut.

Wayahe Ademola Lookman dadi kamulyan karo Inggris.
Wayahe Ademola Lookman dadi kamulyan karo Inggris.

Ademola Lookman Bio- Crita Sukses:

Akeh kesempatan sing siyap kanggo bintang munggah sawise turnamen. Kurang saka telung taun karo Chalton, Ademola entuk transfer £ 11 juta menyang Everton. Paling nggumunake, iki crita langka banget kanggo para pemain bal-balan sing diwiwiti saka NO WHERE (bal-balan liga Minggu) supaya bisa adoh - ing wektu sing cendhak.

Nggambar nalika isih enom karo Chalton Athletic lan gabung karo Everton, Ademola tau nuduhake pengalaman ing sawijining wawancara. Nyritakake babagan kepiye Toffees (miturut Ronald Koman) nggoleki dheweke sawise teka kanggo nonton salah sawijining game nalika dheweke nggambarake.

Ademola langsung gabung karo tim Everton wiwit dina latihan kaping pisanan. Dheweke ngapresiasi bal-balan ing toffies lan dadi luwih cedhak karo kanca-kancane ing Inggris, kayata Tom Davies.

Nggoleki awake dhewe main karo sing disenengi Yaya Toure lan Sergio Aguero yaiku Ademola sing angel dipercaya. Ya, dheweke ngimpi duwe impen debut Liga Premier nanging ora percaya bakal cepet banget. Apike, bocah lanang kita ngetung ing pertandingan pertama nalika time ngalahake kutha Man.

Crita RB Leipzig:

Nututi karung saka Ronald Koman, Ademola rumangsa butuh pengalaman asing. Dheweke nolak keputusan Allardyce babagan menehi dheweke menyang Derby, tinimbang luwih seneng pindhah Ralph HasenhüttlRB Leipzig.

Sawise sukses menehi utang ing klambi Jerman, dheweke entuk juara debut (kaya video ing ngisor iki), Ademola dadi favorit penggemar Leipzig. Klub sing ngakoni layanane wis ditandatangani kanthi permanen. 

Sawise wabah COVID, warga asli London rumangsa penting banget supaya tetep cedhak karo kulawargane. Mula tanggal 30 September 2020, Ademola gabung karo klub Liga Premier Fulham, sawijining klub sing cocog karo gayane lan dununge cedhak karo papan anggone diwasa. 

Wiwit gabung karo pihak London, Ademola ora nate noleh maneh. Dheweke wis nuduhake kabisat sing hebat, sikap sing luwih manteb lan percaya dhiri. Kinerja iki, seminggu saben minggu, menehi Fulham injeksi kapercayan kanggo nggoleki degradasi aviod.

Tanpa mangu-mangu, para penggemar bal-balan Inggris wis siyap ngamatake bocah enom liyane sing diarani kaget Gareth SouthgateInggris. Kados pundi caranipun, kita ngarep-arep sing paling apik. Liyane, kaya sing dicritakake babagan Bio, bakal dadi sejarah.

Ademola Lookman Love Life - Pacar, Bojo, Bocah?

Kanthi crita sukses sing gedhe, kaya sing dingerteni nalika nggawe jeneng misuwur ing Liga Premier, ana siji perkara sing mesthi bisa dipastekake kanggo warga asli Peckham. Minangka kasunyatan, umume penggemar duwe luka nalika Ademola Lookman duwe pacar utawa wong sing dianggep dadi garwane.

Sapa sing Kencan Ademola Lookman?
Sapa sing Kencan Ademola Lookman?

Kajaba ibu lan adhine saka Nigeria, dribbler Fulham sing dihormati ora duwe sapa wae sing nggawe Biografi dheweke lengkap. Miturut pamikiran liya, Ademola bisa uga duwe pacar nanging nolak nggawe hubungane dadi umum, paling ora saiki.

Fakta Pribadi Pribadi:

Ademola Lookman minangka manungsa sing tentrem lan adil, sing duwe tandha Tandha Zodiak Libra. Dheweke duwe sifat penasaran lan kreatif ing njaba lapangan. Maneh, gegayuhan batin kanggo mbantu wong tanpa ngarep-arep bisa njaluk apa-apa, mula akeh sing ujar babagan wong kasebut.

Ngelingi dheweke minangka siswa sing paling apik ing set dheweke ing St Thomas the Rasul College ing Peckham, kita ora kaget ndeleng Lookman nututi salah sawijining semangat sing didhelikake. Ora liya yaiku mulang siswa kelas. Ademola seneng nyengkuyung bocah-bocah cilik lan kudu ngerti sajrone dheweke urip karo Everton. 

Yen Sepak Bola durung sukses, kita yakin Ademola Lookman mesthi bakal dadi guru.
Yen Sepak Bola durung sukses, kita yakin Ademola Lookman mesthi bakal dadi guru.

Murid-murid Sekolah St Andrew's Maghull C Of E Sekolah Dasar ing Liverpool ora bakal kesusu lali marang gurune sing asor, sing sanajan jadwal karier sing rame, golek wektu kanggo ngunjungi lan mulang.

Adoh saka bal-balan, Ademola Lookman uga duwe humor. Ing video iki, bocah lanang kita ditemokake karo sedulur lanang Nigeria, Fikayo Tomori, nggawe guyon babagan kanca lan uga ngguyu apik.

Fakta Gaya Urip:

Tanpa ngerti sapa sejatine, nalika ndeleng Ademola Lookman ing lurung-lurung, sampeyan bakal mikir yen dheweke mung wong London biasa - dideleng karo cara klambine. Iki minangka pratandha babagan kapribaden sing andhap asor. Sejatine, Ademola duwe pola pikir sing apik banget sanajan pirang-pirang yuta kilogram sing ana ing rekening bank saben taun.

Deleng sapa sing entuk 2.6 yuta kilogram saben taun. Ademola minangka conto paling apik babagan sikap anti-flash.
Deleng sapa sing entuk 2.6 yuta kilogram saben taun. Ademola minangka conto paling apik babagan sikap anti-flash.

Pemain bal kasebut nate nyritakake liwat instagram babagan penampilan umume. Omahe Ademola Lookman minangka bukti yen dheweke pancen dadi obat penawar tumrap gaya urip sing larang.

Pemain bal-balan asal Nigeria urip kanthi asor banget ing omah cilik sing cilik - sanajan 50,000 pound seminggu karo Fulham.

Iki Omah Ademola Lookman. Kanggo wong sing entuk 50k kilogram seminggu.
Iki Omah Ademola Lookman. Kanggo wong sing entuk 50k kilogram seminggu.

Mobil Ademola Lookman:

Nalika nulis Bio iki, Mola isih urip lan ngrawuhi pesta pernikahan. Apa sampeyan ngerti manawa iku mobil Ademola Lookman ing ngisor iki? ya sing ana ing buri… Mercedes Benz sing mencolok. Miturut kita, sing nunggang bisa dadi duweke, sampeyan biasane nggunakake acara kasebut. 

""

Ademola Lookman Kulawarga:

Bintang Inggris sing wungu kasebut ora bakal nglalekake wong-wong sing ngadeg nalika dheweke ora ana gandhengane. Wong-wong kasebut kalebu kulawarga, kalebu wong tuwa, sedulur, sedulur. Kita ora bakal lali pelatih lan kanca tim sing wis menehi sukses nganti saiki. Ayo critakake luwih akeh babagan kulawargane.

Babagan Wong tuwa Ademola Lookman:

Ya, kita ngerti ibune lan bapake sadurunge nggawe putra kepengin dadi pengacara utawa akuntan. Kita uga kudu ngrungokake babagan kasebut nalika Lookman damel gol EPL kaping pisanan karo Everton.

Katon yen wong tuwané wis ngandhani sadurunge pertandingan, ORA GANGGIH nalika skor nglawan City. Dheweke dikandhani supaya dheweke rampung nalika tekan omah - ing ngarsane. Tonton video kasebut

Babagan sederek Ademola Lookman:

Miturut Yannick Bolasie, pemain bal-balan kasebut asale saka latar mburi sing angel ing Peckem (London), mula papane angel banget. Saka riset, Ademola uga asale saka root Nigeria sing angel.

Kanthi disetujoni saka wong tuwane, dheweke asring golek wektu kanggo ngunjungi South West Nigeria, asal saka bapake lan Mum. Pancen, Lookman grapyak. Dheweke nemokake wektu kanggo ikatan karo sedulur lan kanca ing negara Afrika Kulon.

Seneng banget ndeleng Ademola Lookman ikatan karo sedulure ing Nigeria.
Seneng banget ndeleng Ademola Lookman ikatan karo sedulure ing Nigeria.

Fakta Ademola Lookman:

Ing bagean pungkasan Biografi kita, kita bakal menehi katrangan luwih akeh babagan mantan Evertonian. Tanpa akeh wektu, ayo miwiti.

Fact #1 - Mbandhingake Gaji Fulham Ademola Lookman karo wong Inggris Rata-rata:

TENURPungkasan Gaji Fulham 2020
Saben taun£ 2,604,000
Saben sasi£ 217,000
Saben Minggu£ 50,000
Saben dina£ 7,143
Saben Jam£ 298
Saben Menit£ 4.9
Saben Kaloro£ 0.08

Wiwit ndeleng kaca iki, iki sing dadi Ademola Lookman wis entuk karo Fulham

£ 0
Apa sampeyan ngerti?… Rata-rata wong ing London (sing entuk £ 38k saben wulan) butuh 68 taun lan 6 wulan kanggo ngasilake gaji tahunan Ademola Lookman karo Fulham.

Fakta # 2: Peringkat Game:

Profil Ademola Lookman pantes dianyari, sing kudu luwih dhuwur - ing skor umume lan potensial. Sing kurang saka dhuwur, superstar nggawe katrampilan, keseimbangan, dribbling lan akselerasi. Ing kabeh kejujuran, skor sakabehe 82 lan potensial 86 bakal cukup.

Fakta # 3: Hukuman:

Ademola Lookman wis ngetung sawetara spotmark sing apik banget sajrone karir. Kita duwe salah sawijining penalti nalika dheweke ngalahake kiper. Iki minangka prekara sing ora bakal dilalekake kanthi cepet.

Fakta # 4: Ademola Lookman Agama:

Wong tuwa sayap kiwa kasebut ngangkat dheweke dadi wong Kristen sing prakteke. Kita wis ndeleng dheweke nindakake tandha salib nalika mlebu lapangan lan ngetung gol. Ademola uga nuding driji menyang langit nalika ngetung. Akun Instagram Bio dheweke uga dadi pituduh kapercayane. 

kesimpulan:

Nuduhake kenceng ing upaya nggayuh bal-balan bal-balan. Iki tegese wong Ademola Lookman - wong sing dikenal akeh wong sing rajin. Biografi pemain sayap kiwa ngajarake yen dalan menyang sukses yaiku tumindak sing gedhe banget.

Wiwit cilik, dadi pemain bal-balan wis dadi impen paling gedhe. Ora ana tandha-tandha kepengin dadi pengacara utawa akuntan kaya sing dikarepake wong tuwa. Dina iki, kulawarga Lookman bangga ngakoni priya sing wis dadi wanita kasebut. 

Matur nuwun kanggo tetep karo kita ing crita Life salah sawijining permata paling larang ing Inggris. Ing Lifebogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan nalika ngirim Crita Sepak Bola Inggris

Hubungi kita yen sampeyan ngelingi apa-apa sing ora apik ing Bio sayap kiwa. Luwih-luwih, kita bakal seneng yen sampeyan menehi pemahaman babagan pemain pertahanan ing bagean komentar. Pungkasan, kanggo ringkesan ringkes memoir Ademola Lookman, gunakake tabel Wiki.

INFIRI BIOWIKI JAWABAN
Jeneng Pepak:Ademola Lookman Olajade Alade Aylola Lookman
Age:23 taun lan 5 wulan.
Tanggal Lahir:Tanggal 20 Oktober 1997
Papan Lair:Wandsworth Town, London
Kulawarga: Nigeria
Papan dununge wong tuwa:Nigeria
Kabangsan:Inggris
Etnis:yoruba
Wong tuwa:Bapak (N / A), Ibu (N / A)
Sandhangan:Sedulur (N / A), Suster (N / A)
dhuwur:5 ft 9 inci UTAWA (1.74 m)
Zodicac:Libra
Agama:Kristen
Education:St Thomas the Rasul College ing Peckham.
Posisi muter:Pemain sayap kiwa
langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar