Perr Schuurs Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Perr Schuurs Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Perr Schuurs Kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Garwane, Gaya Hidup, Worth Bersih lan Urip Pribadi.

Kanggo njaga kahanan sing jelas, ana ing kene - ringkesan Crita Urip, wiwit jaman biyen nganti dadi misuwur. Kanggo napsu otobiografi sampeyan, iki fotone wiwit diwasa nganti galeri diwasa - ringkesan Perr Schuurs Bio sing sampurna.

Mungkin sampeyan pisanan krungu jenenge nalika semana Liverpool wiwit ngawasi bek Ajax kanggo ngisi sepatune sing cilaka Virgil van Dijk - (nalika wiwitan musim EPL 2020/2021). Nanging mungkin sampeyan durung maca crita urip. Saiki, tanpa mikir maneh, ayo miwiti.

Perr Schuurs Childhood Story:

Kanggo Wiwitan Biografi, dheweke duwe julukan 'Virgil van Dijk Anyar'. Perr Schuurs lair tanggal 26 November 1999 saka bapakne, Lambert Schuurs lan ibune, Monique Schuurs ing kutha cilik Nieuwstadt, Walanda.

Pemain bal-balan Walanda iku siji-sijine putra saka telung anak (lanang lan loro bocah wadon) sing lair saka wong tuwane. Monique, ibune, umure umure meh 40-an nalika Lambert, bapakne, umure 50an.

Akeh taun:

Perr Schuurs nglampahi masa kanak-kanak ing desa asale Nieuwstadt, bebarengan karo adhine loro - Demi lan Fleau. Minangka bocah utawa bayi palingahir saka kulawargane, Perr tansaya gedhe nalika ndeleng kabeh anggota sing duwe gaya urip sing sehat, sing bisa nggawe olahraga kalebu. Gaya urip kaya ngono minangka pratandha paling wiwitan sing nyebabake pasrahane.

Latar Belakang Kulawarga Perr Schuurs:

Apa kluwarga sing hebat saka Pusat? Kaya Eden Hazard's kulawarga, kabeh wong ing kluwarga Perr duwe sejarah utawa melu olahraga utama. Bapake (Lambert), pisanan, minangka legenda bola bal-balan lan mlaku kanthi jarak sing dawa banget. Ibune Monique uga olahraga - Maze.

Lambert lan garwane Monique ora nate meksa profesi kasebut dadi anak-anake. Dheweke ngidini Fleau, Demi lan Perr kanggo nampa olahraga sing dipilih. Nalika Perr milih bal-balan, adhine mbarep Demi mlebu Tenis. Paling ora, nanging paling ora (Fleau Schuurs) njupuk profesi bapake.

Apa kulawarga olahraga. Demi (kiwa) main Tenis, Perr (tengah) main bal-balan lan Fleau (tengen) main bal-balan.
Apa kulawarga olahraga. Demi (kiwa) dadi Tenis, Perr (tengah) bal-balan lan Fleau (tengen) nindakake bola tangan.

Asal Kulawarga Perr Schuurs:

Pusat kasebut asale saka Nieuwstadt, kutha cilik sing kurang saka 3088 wong. Ing dhusun iki, rumah tangga nyebut awake dhewe minangka kulawarga sing akeh. Apike, saka kulawarga Perr Schuurs asale (Nieuwstadt) dadi prapatan ing antarane Walanda lan wetan Jerman.

Crita Sepakbola Perr Schuurs - Penemuan Karir:

Wiwitane, kepala kulawarga (Lambert Schuurs) nyusun rencana sing bakal nyebabake anak-anake terus urip impen kulawarga nalika dheweke lan garwane (Monique) pensiun saka olahraga.

Ing sawijining dina sing diberkahi, Lambert nggawa Perr lan adhine (nalika isih cilik) menyang aula olahraga ing Sittard, sawijining kutha ing Walanda.

Perr umur rong taun - Lambert kelingan. Dheweke meh ora bisa mlaku nanging ngerti cara ngatasi bal kasebut. Dheweke alami ngembangake bakat olahraga.

Kasunyatane, panemuan bakat ora mung kedadeyan karo Perr. Ing pengadilan, Fleau entuk pacaran karo nasib nalika dheweke (wektu sing diberkahi) tresna karo bola tangan lan setuju kanggo ngetutake lakune bapake - dadi pemain bola tangan. Demi uga nganut Tenis.

Nalika Peer cilik tuwuh dadi bocah cilik, dheweke weruh awake akeh nggunakake mentalitas olahraga kulawarga. Malah sampeyan njupuk dalan olahraga sing beda, bocah lanang sing andhap asor kasebut sinau akeh saka adhine lan bapakne sing dianggep dadi idola.

Kehidupan Karir Awal - Entuk Pengakuan Umum nalika isih enom:

Ing umur patang taun, bocah sing antusias kasebut entuk dhaptar akademi remaja FC Ria, sawijining tim Sepakbola lawas ing desane. Ing kana, dheweke wiwit dadi striker, lan banjur diangkat tim sing luwih gedhe, Fortuna Sittard, ing 10 taun.

Kualitas bal-balan lan non-bal-balan Perr langka banget nalika isih bocah. Dheweke minangka bocah sing nuduhake kuwalitas kepemimpinan sing luar biasa nalika ngomong umum.

Kita duwe bukti keberaniane nalika isih cilik. Wiwitane, iki kalebu bukti video - nalika dheweke ngomong babagan masa depane menyang pamirsa sing akeh. Perr ngomong ing ngarepe wong tuwa lan anggota kulawarga.

Wiwit wayahe pidato Perr, saben kulawarga sing rawuh ing acara kasebut ngerti dheweke bakal dadi gedhe ing karir.

Biografi Perr Schuurs - Crita dalan kanggo Fame:

Sabanjure, lintang sing lagi munggah weruh awake dhewe maju kanthi tenang liwat klompok umur Fortuna Sittard. Nalika ing kana, Perr ngganti posisi, pisanan gelandang pertahanan. Sawise pelatih ndeleng cara dheweke tuwuh kanthi cepet lan luwih dhuwur (6ft dhuwure 3 inci), bocah enom kasebut banjur dikirim menyang pertahanan tengah - sadurunge lulusan akademi.

Sajrone nem musim, Perr mbantu dheweke dadi juara ing papat acara. Ing umur 17, dheweke digawe kapten Fortuna Sittard dening pelatih lan pelatih, Minggu Oliseh (mantan pelatih lan pemain bal-balan Nigeria). Nalika semana, dheweke main game kanthi pendhidhikan - njupuk ujian pungkasan ing Dacapo College, Born - sawijining kutha ing Walanda.

Fokus ing pendhidhikan lan bal-balan ora bakal ngalangi prestasine ing kalorone. Minangka kapten, Perr nuntun tim kanggo ngangkat trofi kaping papat. Penghargaan kasebut ningkatake level bal-balan paling dhuwur nomer loro ing Walanda.

Game pungkasan sing ora bisa dilalekake karo Fortuna Sittard:

Sawise trobosan sing luar biasa, wektu emosional nalika Perr kudu ucapake pamitan. Iki bakal teka nalika ana minat saka klub-klub utama Eropa (Ajax, Bayern, Dortmund dll) sing ngoyak teken.

Sejatine, ora ana papan sing luwih apik kanggo pamit tinimbang ing desa sing wis diwasa. Apa sampeyan ngerti?… Pertandhingan pungkasan Perr karo Fortuna Sittard minangka pertandingan tandang nglawan FC RIA (akademi bocah cilik). Kanggo tim kasebut, game kasebut diakhiri kanthi skor final ing 0-10 (menang dening Fortuna).

Sawise pertandingan, lan ing ngarsane wong tuwane Perr Schuurs, anggota kulawarga lan warga desa, bocah sing emosional kasebut ninggalake lapangan kanthi kembang ing tangane lan nangis. Kepiye cara pamitan karo Fortuna. Sanajan ngalahake akademi kampung halamane - FC RIA (0 - 10), para penggemar isih ngubengi dheweke kanggo njaluk tandha tangane.

Crita Sukses Perr Schuurs:

Sawise negosiasi gagal karo Liverpool, bocah enom kasebut (ing 2018) milih klub idamane Ajax - asring dipandang akeh minangka papan kanggo bakat lokal lan internasional. Kurang saka setaun,  Perr Schuurs dadi 'De Ligt' anyar Ajax. Dheweke diwenehi label minangka jinis CB sing dikarang nalika siji-siji karo para penyerang, kepenak ing bal, maos game kasebut kanthi apik.

Kaya nalika nulis Biografi Schrüss Perr, kekuwatan pertahanan dheweke entuk pilihan kanggo Tim Nasional Walanda. Kajaba iku, dheweke saiki (maneh) dioyak pelatih utama bal-balan Eropa.




 

Liverpool Jurgen Klopp bakal, ora mangu-mangu, bakal duwe perang kanggo njaluk Perr. Iki kedadeyan sawise klub kasebut wis ngobrol karo wong tuwane supaya putrane bisa ngisi ruangan sing ditinggalake wong sing lara Virgil van Dijk. Apa wae sing kedadeyan, Perr mesthi bakal entuk berkah saka Ajax. Liyane, kaya sing dikandhakake, saiki wis dadi sejarah.

Sapa Pacar Perr Schuurs?

Konco pemain bal-balan sing sukses, ana WAG sing sugeh - dadi bojone. Roos Wijnands minangka pacar Perr Schuurs.

Loro-lorone padha tresna banget lan mbayangake apa?… Wiwit pacaran wiwit cilik. Saiki, Roos Wijnands lan Perr Schuurs nalika umur remaja (umur 12). Miturut Perr, iki minangka lokasi sing ditemokake lan patemon kasebut minangka katresnan.

Apa Bojo Perr Schuurs (Roos) kanggo golek dhuwit?

Miturut profil Facebook, dheweke kerja ing Wijnands Bouwmaterialen. Aku nggoleki tembung 'Wijnands Bouwmaterialen' ing google lan ngerteni manawa perusahaan bahan bangunan. Iki minangka perusahaan kulawarga sing diduweni wong tuwane.

Kaya Perr, garwane sing dadi - Roos uga pirang. Dheweke katon apik banget, mripat sing sumunar lan wis ayu banget.

Ing wulan Agustus 2017, Pacar Perr Schuurs ngrayakake ulang taun kaping pitulas kanthi gaya hebat. Roos Wijnands umure 20 taun nalika nulis Bio pacare. Iki tegese Perr umure luwih sawetara wulan (kurang saka setaun) tinimbang pacare. Dheweke bisa nglamar lan ningkah mengko.

Urip Pribadi Perr Schuurs:

Ngerteni kegiyatane ing lapangan bakal mbantu sampeyan entuk gambaran babagan Long Shot Taker. Mula pitakon… Sapa Perr Schuurs?

Kaping pisanan, nalika dheweke adoh saka bal-balan, dheweke fokus ing sinau. Kaya Kai Havertz, Per serius banget nyampurake karir karo pendhidhikan. Maneh, dheweke seneng tumindak nyenengake karo garwane, kanca lan kulawarga. Perr minangka bocah enom sing sopan, rapi lan grapyak banget lan sopan banget. Thanks kanggo Roos Wijnands, dheweke bisa uga seneng lan ana ing omah karo dheweke.

Perr Schuurs Gaya Hidup:

Pemain pertahanan kasebut ngupayakake supaya majalah-majalah mengkilap katon saka sawetara omah (omah) sing larang, mobil, lan liya-liyane. Wong tuwa lan pacar Perr Schuurs njamin supaya tetep anti-flash.

Sanajan tetep tetep lemah, kekarone kekasih isih golek wektu seneng urip ing pinggir segara lan tujuan wisata sing populer. Yen dideleng saka penghasilane, Perr Schuurs duwe regane udakara udakara 3.5 yuta Euros.

Perr Schuurs Family Family:

Kanthi kluwarga sing kabeh duwe babagan menang, gampang dielingi carane raket banget. Ing bagean iki, kita bakal menehi katrangan liyane babagan wong tuwa Perr Schuurs lan anggota kulawarga liyane.

Fakta babagan Ibu Perr Schuurs:

Minangka putrine (Demi) nate ujar, ibune (Monique) minangka kekuwatan utama kulawarga. Dheweke minangka spesialis labirin pensiunan sing nate sukses ing olahraga puzzle. Saiki, Monique bangga dadi salah sawijining ibu sing wis ngasuh anak olahraga (Demi, Fleu lan Perr).

Tetep dadi labirin olahraga, dheweke luwih fokus kanggo ngatur kabeh wong kayata umbah-umbah lan omah liyane. Kanggo garwane Lambert, saiki urip kudu njaga ikatan kulawarga.

Fakta babagan Bapake Perr Schuurs:

Lair ing dina kaping 15 Oktober 1962, Lambert Schuurs minangka pensiunan pelari jarak jauh lan pro handball kanthi 312 kapital internasional jenenge. Saiki, dheweke dadi asisten pelatih Limburg Lions, tim bola tangan ing Walanda. Ing ngisor iki minangka bapak sing duwe anak telu sing bangga nalika main.

Minangka pelopor olahraga ing kulawarga, Lambert tanggung jawab kanggo nuwuhake rasa seneng olahraga marang anak-anake - menehi kebebasan kanggo milih nasibe.

Minangka bapak lan mantan atlit utama, dheweke nuruti kegiyatan olahraga kabeh anak nganti saiki. Lambert seneng ngatur karir putrane kanthi cara sing sederhana, lan dheweke ati-ati supaya ora menehi komentar kritis marang media.

Lambert minangka bapak sing ngidini anak-anake nangani sawetara aspek karier dhewe tanpa njaluk pitulung saka agen. Ing tembung ...

"Nalika Perr ana ing akademi, aku ngidini dheweke ditinggalake kanthi maksimal lan dheweke ora lungguh ing meja karo agen saben dina. Aku nyoba mriksa, uga kanggo mesthekake yen dheweke duwe sikil ing lemah. "

Babagan Suster Perr Schuurs:

Kanggo pemain bal-balan Walanda, Demi lan Fleu kaya kanca loro sing ora bisa ucul. Sedulur, gambar ing ngisor iki, yaiku loro adhine olahraga. Kabeh padha duwe getih olahraga sing padha ing jantung.

Ketemu Suster Perr Schuurs, Demi (kiwa) lan Fleau (tengen)
Ketemu Suster Perr Schuurs, Demi (kiwa) lan Fleau (tengen).

Adhine Perr Schuurs, Fleau, main bal ing level profesional ing Sittard. Demi, minangka pemain tenis sing nate peringkat nomer No12 ing jagad liwat dobel (statistik Maret 2020). Dheweke duwe telung turnamen WTA ing kabinet lan urip luwih adoh saka kulawarga amarga pendhudhukan, sing kalebu akeh lelungan.

Perr Schuurs Fakta Ora Biasa:

Fakta # 1: Kisah Liverpool Awal:

Ing musim 2018/2019, Perr kesah menyang negara adidaya Inggris kanggo nyoba. Iki malah sadurunge mlebu Ajax. Apa sampeyan ngerti?… Liverpool nyiapake sidhang kaku kanggo nelpon Steven Gerrard metu saka pensiun mula Perr bisa ngadhepi dheweke kanggo nemtokake nasibe.

Sawise menang perang nglawan Steve-G, Liverpool nawakake gaji 900,000 saben taun. Susah, negosiasi luwih lanjut karo wong tuwa Perr Schuurs rusak. Iki sadurunge Lambert lan Monique mutusake putrane kudu muter Ajax.

Fakta # 2: Stat FIFA:

Kanggo umur enom, Perr entuk statistik FIFA sing layak. Dheweke ana rong poin ing ndhuwur Ryan gravenberch, kanca sebangsa lan kanca sakelompok. Yen dideleng saka potensine, Perr minangka ahli FIFA sing apik banget saben manajer Mode Karir kudu tuku.

Fakta # 3: Pungkasan gaji lan Pangentukan saben detik:

UlangGaji ing Euro (€).
Saben taun€ 2,519,838
Saben sasi€ 209,987
Saben Minggu€ 48,384
Saben dina€ 6,912
Saben Jam€ 288
Saben Menit€ 4.8
Saben Kaloro€ 0.08

Apa sampeyan ngerti?… Rata-rata warga ing Walanda kudu kerja suwene 1 taun lan 3 wulan kanggo ngasilake upah mingguane € 48,384.

Wiwit miwiti ndeleng Perr Schuurs'Bio, iki sing dheweke bathi.

€ 0

Fakta # 4: Agama - Kristen?

Sawise riset, kita ngerti jeneng kulawarga Per Schuurs durung ditemokake ing Alkitab, Torah lan Quran. Mula, kita nolak kemungkinan dheweke bisa dadi Kristen lan ora ana tandha-tandha manawa ana kapercayan agama.

kesimpulan:

Wiwit wiwitan, wong tuwa Perr Schuurs pancen duwe rencana dadi kulawarga olahraga sing sehat lan sukses. Rutinitas rumah tangga durung owah lan saiki, Lambert lan Monique bangga ngerti manawa Perr, Demi lan Fleu lagi ngimpi.

Biografi Perr Schuurs mulang supaya ngerti yen fokus, tekad lan konsistensi minangka kunci sing njaga sukses. Iki kabeh kabukten ing dhuwur karier lan saiki ngasilake klub Eropa paling misuwur (antar lan Milan) sing nandingi Liverpool karo Ajax Defender.

Matur nuwun kanggo tetep karo kita suwene ing Memoir Perr. Mungkasi, yen sampeyan ngelingi prekara sing ora cocog ing artikel iki. Yen ora, pasang komentar babagan pendapat sampeyan babagan pemain bal-balan kasebut. Kanggo ndeleng cepet menyang Perr Schuurs Bio, gunakake tabel wiki kita.

Pitakon WikiFakta Biografi
Jeneng Lengkap:Perr Schuurs.
Age:21 taun lan 2 wulan.
Tanggal Lahir: 26 November 1999.
Papan Lair:Nieuwstadt, Walanda.
Nama Pangguna:The New Matthijs de Ligt.
Wong tuwa:Lambert Schuurs (Rama) lan Monique Schuurs (Ibu)
Sandhangan:Fleau Schuurs (mbakyu) lan Demi (Adhine mbarep).
Sadulur:Sadulur:
Posisi ing Kulawarga:Posisi ing Kulawarga:
Dhuwur ing Kaki lan inci:6 sikil 3 inci
Dhuwur ing meter:1.91 m.
Pakaryan:Pemain bal-balan:
Pakaryan Rama:Pensiunan Handballer.
Pakaryan ibu:Pensiunan profesional Maze.
Pendhudhukan suster:Fleau main bola tangan lan Demi main tenis.
Posisi muter:Pusat-mburi.
Zodiak:Sagittarius
Agama:Kekristenan.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar