Kisah Kanak-kanak John McGinn Plus Sejatine Biografi

Kisah Kanak-kanak John McGinn Plus Sejatine Biografi

Biografi John McGinn kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Kulawarga, Wong Tuwane, Pacar / Garwane, Gaya Hidup, Urip Pribadi lan Net Worth.

Ringkesan, kabeh kalebu lelungan urip, wiwit jaman kanak-kanak, nganti dadi misuwur. Kanggo napsu otobiografi sampeyan, iki minangka cradle to gallery diwasa - ringkesan Bio John McGinn sing sampurna.

Ya, kabeh wong ngerti babagan kemitraan sing hebat karo pimpinan Spiritual Aston Villa Jack Grealish. Uga kasunyatan sampeyan ndeleng dheweke minangka Bintang sing diremehake ing tim Enterprising Dean Smith. Sanajan ana penghargaan kasebut, kita yakin sampeyan bisa uga ora ngerti Crita Urip sing lengkap. Kita wis duwe, lan tanpa mikir maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak John McGinn:

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe julukan "Meatball". John McGinn lair tanggal 18 Oktober 1994 saka ibune, Mary McGinn lan bapakne, Stephen McGinn ing Glasgow, Skotlandia.

Pemain bal-balan Skotlandia minangka kembar karo adhine sing jenenge Katie. Dheweke nomer telu saka papat bocah sing lair saka wong tuwa sing umure umure 60an. Ora diraguhi, dheweke mesem saka ibune lan bapake minangka rahasia ing njaba stamina sing hebat.

Wong tuwa John McGinn- Stephen lan Mary McGinn ngrayakake karo putrane.
Wong tuwa John McGinn- Stephen lan Mary McGinn ngrayakake karo putrane.

Crita Tuwuh:

Mary lan Stephen ngunggahake John McGinn bebarengan karo loro kakang lan adhine kembar ing Clydebank. Nalika semana, wong Villa sing bakal teka seneng main bal-balan karo sedulur tuwa, Stephen lan Paul. Dheweke ora peduli karo apa sing bakal ditindakake mbesuk, kajaba, apa sing bisa dipangan.

Ngomong babagan weteng, John McGinn nate nuduhake ikatan sing ora bisa dipisahake karo panganan. Dheweke seneng nggawa sendok sedina muput - kanthi jeneng nggunakake kesempatan paling sithik kanggo mangan. Kanthi matur nuwun sanget, masa kanak-kanakipun mesthi ora kasepen amarga kulawargane nyukupi kabutuhan.

Latar Belakang Kulawarga John McGinn:

Kaya Kieran Tierney, tuwuh ing kluwarga sing kepenak nyedhiyakake kabeh kemewahan sing dibutuhake kanggo bocah cilik. Becike, latar kulawarga John McGinn duwe rekor trek kanthi bal-balan. Apa sampeyan ngerti?… Eyang kakunge (Jack McGinn) dadi Presiden Asosiasi Sepak Bola Skotlandia.

Mbok pengaruh sing ditindakake dening simbah kakung yaiku langkah pertama sing ngalusake dalane olahraga.

Asal-Usul Kulawarga John McGinn:

Apa sampeyan ngerti?… Kutha asal John McGinn ing Clydebank dununge ing Glasgow, kutha sing paling padhet ing Skotlandia lan kutha kaping lima sing paling sering dikunjungi ing Inggris. Nalika dakcritakake babagan Biografi iki, turis wis ngarahake kutha amarga struktur sing apik lan budaya sing sugih.

Ing babagan bal-balan, legenda kaya Liverpool Andrew Robertson wis nggawe warga Glaswegians rumangsa diberkahi kapan wae dheweke bisa ngrasakake warisan olahraga.

John McGinn Crita Ora Katon:

Wiwit wiwitan, wong tuwane wis ngatur dalan kanggo dheweke ing bal-balan. Sawise ngetutake lakune kakange, Stephen, lan Paul, John cilik mlebu akademi St Mirren Skotlandia nalika isih enom.

Jaman biyen, bocah cilik kasebut asring katon ing sadhuwure amarga awake lan katrampilan sing cilik. McGinn cilik minangka bocah sing precocious gampang nggawe dribble kanggo bocah sing luwih gedhe.

Amarga ndeleng cara dheweke liwat mungsuh, masarakat mikir yen Lad bakal dadi sukses. Kanggo ngetrapake sesanti, wong tuwa John McGinn nindakake tugas kanggo njaga keteguhan ngluwihi jadwal akademi.

Nalika semana, yen dheweke ora ana ing jadwal sepak bola St Mirren, McGinn bakal katon melu acara bal-balan saben bocah. Dheweke melu pertandingan peringatan ulang taun. Apa sampeyan bisa nemokake umur sepuluh taun ing kene?

Awal Karir Urip:

Miwiti urip ing klub masa kanak-kanak minangka pondhasi paling apik kanggo tuwuh. Kanggo nambah pembangunan luwih lanjut, wong tuwane nyetujoni transfer menyang sayap pemuda klub sing jenenge akademi Ralston. Iki bocah lanang sing tampil seneng ora suwe, nuduhake pratandhane yen wis mudhun. Sampeyan isih katon sithik banget, McGinn wiwit pirang-pirang taun mengko.

Minangka alam sing dikarepake, dheweke entuk apa sing dikarepake - dhuwur lan kinerja sing apik sajrone taun akademi. Pecah menyang tim pertama St Mirren (ing pra-musim musim 2012–13) diwiwiti kanthi cathetan positif. Kaya sing dipercaya, Scott enom nulungi tim bawah 20 taun kanggo menang, kalebu menang penghargaan bola pertandingan.

John McGinn's Bio - Crita Menuju:

Munggah pangkat, mesin lini tengah nandatangani kontrak 3 taun karo St Mirren ing 2012. Sayange, dina karo klub kasebut diakhiri nalika lara amarga prank sing gagal didalangi Steven Thompson - kapten St Mirren.

Kanthi lara ati, wong tuwa John McGinn melu-melu. Stephen mlebu gambar cobaan kasebut lan njupuk tindakan hukum marang St Mirren. Kita ora ngerti manawa kulawarga John McGinn menang. Nanging siji sing pasti, dheweke ninggali para Wong Suci.

Ora nyerah ing impene, gelandang kasebut mlebu kontrak 4 taun karo klub Edinburgh Hibernian ing taun 2015. Ing kana, dheweke dadi bagean saka skuad sing menang Piala Skotlandia 2015-16 sawise 114 taun.

Biografi John McGinn - Crita Sukses:

Gabung karo Hibs dadi pilihan apik kanggo Scott, sing cepet-cepet nggawe kekuwatan ing lini tengah. Mesthine, bakat sing ora ana tandhingane narik akeh tawaran, sanajan saka Brendan Rodgers'Celtic. Sanajan minat kasebut, McGinn yakin bisa entuk luwih akeh karo Aston Villa, sing ditindakake ing bukti kasebut.

Ing Villa, dheweke dadi jenderal tengah, sing njamin akeh pasokan Ollie Watkins'lan tutup paling apik kanggo Tyrone Mings.

Salah sawijining karir sing paling penting yaiku nalika dheweke nggawe eseman nasional ing wong tuwa, sedulur lan pria desa. John kalebu pahlawan sing nulungi Skotlandia lolos ing Euro 2020 sawise Serbia sing dikalahake kanthi dendha.

Yen sampeyan isih nelpon dheweke kanthi peringkat paling murah, cukup deleng sorot video lan ganti pola pikir. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

John McGinn Hubungan Hubungan: Pacar / Garwa:

Ya, dheweke ngupayakake njaga kinerja virtuoso ing lapangan. Meatball uga nuwuhake sesambungan sing sukses. McGinn ora ngandel karo pendekatan sepak bola sadurunge katresnan kaya kanca internasional Scott McTominay. Nalika nyipta Bio iki, bocah lanang pacangan aktif pacaran karo pacare jangka panjang - Sarah Stokes.

Pacar sing bakal dadi garwane John McGinn seneng banget karo prestasi pria kasebut. Minangka bojo, wong asli Clydebank mesthekake yen dheweke bakal entuk wektu sing ilang kapan wae tugas tugas bal-balan. Saiki ana kasus sing jelas babagan tumindak kasebut.

Urip pribadi:

Sapa John McGinn? … Ing njaba ngerti dheweke minangka salah sawijining sing nyebabake 7 gol menyang Liverpool, nggawe Reds nandhang kekalahan paling abot ing 57 taun.

Kanggo pamula, dheweke minangka wong sing duwe campuran karakteristik zodiak Libra. McGinn iku cerdik, mutusake, platonic lan tentrem alami. Nyatane, mung sawetara wektu kanggo dheweke bisa nggawe sampeyan mabuk karo kepribadian sing ramah.

Kita seneng banget yen McGinn seneng mbuwang wektu ing kolam renang lan pantai wiwit cilik nganti saiki. Iki nuduhake manawa dheweke wis kepengin banget karo alam. Dheweke ora mung tentrem ing bal-balan, nanging dheweke isih duwe kabiasaan ngurmati kaendahan fenomena alam.

Gaya Hidup John McGinn:

Mbuwang dhuwit ing klub golf kaya Ryan Fraser ora dadi masalah kanggo pemain Skotlandia sing entuk bathi akeh. Sanajan, wong sing pass Long entuk euforia sing ora dingerteni nalika ngunjungi taman hiburan karo anggota kulawarga.

Kanggo pemain sing regane udakara 1.3 yuta saben taun, kita ora prelu mikir manawa ora bisa tuku mobil endah lan omah sing trep. Sejatine, regane John McGinn udakara £ 7.6 Yuta menehi SUV silang mewah mewah - Audi Q3 ing antarane akeh aset liyane.

John McGinn Kulawarga:

Bal-balan ora mesthi dadi siji-sijine sumber rasa senenge. McGinn ora bisa ngrewangi ngguyu kabeh nalika ana karo kulawarga sing dadi motivasi utama. Ing bagean iki, sampeyan menehi sampeyan kasunyatan babagan saben anggota kluwarga sing ceria.

Babagan bapakne John McGinn:

Yen ana wong sing rumangsa diberkahi karo olahraga, dheweke bakal dadi Stephen, Bapake. Kita kabeh ngerti manawa ora gampang ngunggahake kabeh profesional bal-balan profesional, nanging Steve sing sregep nindakake.

Nalika nulis Bio iki, bapakne McGinn mung mengeti ulang taune sing kaping 60. Mesthine, kabungahane ora ngerti apa-apa amarga anak-anake terus sukses ing karir.

Babagan Ibu John McGinn:

Wis asring dikandhani, ing mburine saben wong sing sukses, ana wanita - mung wektu iki, ibune McGinn entuk penghargaan. Jenengé Mary McGinn, lan dheweke minangka ibune Meatball, Katie, lan seduluré, Stephen Jr lan Paul.

Mesthine, jagad bal-balan duwe muji akeh amarga bisa ngunggahake putra-putra bal-balane kanthi apik. Thanks kanggo Mary, Skotlandia saiki seneng layanan tanpa pamrih saka John McGinn. Ketoke, dheweke asring nyengkuyung putrane saka sela-sela.

Babagan Sedulur John McGinn:

Gandhane gremengan, gandha gandha, lan tikel loro yen dikaruniai kembaran. Jujur, McGinn seneng banget karo ekspedisi sing nantang karo adhine kembare, Katie. Kaya sing diarepake, sedulur loro kasebut asring akur lan ngawasi nalika isih bocah.

Kaya sing wis kasebut sadurunge, McGinn uga duwe loro kakang lanang sing jenenge Stephen lan Paul. Sedulur tuwa uga pemain bal-balan profesional sing wis main ing St. Mirren malah sadurunge McGinn duwe hak istimewa kanggo gabung karo klub kasebut. Mbandhingake kabeh sedulur, mesthine John minangka pencari nafkah kanggo kulawarga McGinn.

Babagan Sedulur:

Kluwarga McGinn wis seneng pengalaman olahraga kanthi gampang sadurunge lair. Alesané yaiku mbah kakungé, Jack McGinn, tau dadi ketua Celtic lan presiden Asosiasi Sepak Bola Skotlandia.

Kejabi anggota kulawarga sing sregep, McGinn entuk keponakan, lan ponakan wanita ing ngisor iki. Dheweke bangga dadi paman - ora diragukan babagan iki.

John McGinn Fakta Ora Biasa:

Kanggo ngrampungake Crita Urip saka njupuk dawa, iki sawetara kasunyatan sing bakal mbantu sampeyan ngerti babagan memoir kasebut.

Fakta # 1: Prank Mobil Ora Lucu:

Sedhih, akeh penggemar sing dudu pengabdian sing seneng seneng ngolok-oloki sirahe John McGinn. Sawetara bakal mbengok "Kepala Gedhe!" nalika ngomong karo prodhuk bal-balan Skotlandia. Kaya-kaya ora cukup, sawetara wong sing ora dikenal nate nulis prasasti ing nomer plat mobil John McGinn sing arep moyoki.

Fakta # 2: Pecah Gaji lan Pangentukan Saben Detik:

Tim kita ing Lifebogger kanthi tliti ngevaluasi penghasilan McGinn. Saka riset, kita ngerti manawa rata-rata warga Skotlandia kudu kerja sajrone setaun kanggo entuk apa sing ditampa McGinn sajrone sewulan.

JENIS / JABATANEntuk ing Pounds (£)
Saben taun£ 1,302,000
Saben sasi£ 108,500
Saben Minggu£ 25,000
Saben dina£ 3,571
Saben Jam£ 149
Saben Menit£ 2.5
Saben Kaloro£ 0.04

Kita wis strategis nganakake analisis gaji Long Passer nalika jam. Temokake dhewe bathi saka bathi sampeyan ing kene.

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng John McGinn's Bio, iki sing diasilake.

£ 0

Fakta # 3: Alesan kanggo Jeneng:

Kaya sing wis kasebut sadurunge, umume para penggemar biasane moyoki dheweke amarga bentuk kepalanya. Kajaba iku, celukane (Bakso) uga ana gandhengane karo struktur sirahe. Biyen, ana bocah lanang umur 9 taun nyedhaki dheweke takon kenapa wong menehi Meatball. John nanggapi matur ...

"Nalika aku umur 17 taun, ibuku nggunakake potongan rambutku ing kucing. MULI, KABEH KABEH PENTAKU SAKING SAKING AKU SING PUNCAK KAYU BOLA MEATBALL. ”

Fakta # 4: Tato John McGinn:

Ana akeh penggemar sing seneng ndeleng pemain Skotlandia sing mlebu ing tinta. Nanging, McGinn ora kasengsem karo tato. Sawetara penyayang tato tau nyunting gambar McGinn kanthi inking. Delengen dhewe kepiye tampilan powerhouse Villa kanthi awak sing tato.

Fakta # 5: Stat FIFA Ora Apik:

Pertama lan paling penting, rating sakabehe nuduhake yen dheweke diremehake. Kanggo nggawe paling ala, rating potensial 80 (6 poin ing ngisor iki saka pemain Skotlandia, Billy Gilmour), ora ana sing kudu ditulis ing omah. Kanggo nyatane, Powerhouse of Aston Villa luwih saka 80 kanggo rating sakabehe lan udakara 86 kanggo sisih potensial.

Fakta # 6: Asal Usul Argentina:

Udakara Oktober 2016, John nggawe panjelasan marang para penggemar Instagram babagan momen nostalgia sing ditampilake kanggo tim pemuda Argentina. Dheweke nggawe akeh pengikut, kalebu kita sing gumun - mikir manawa ana wong tuwa John McGinn duwe hubungan kulawarga karo negara-negara Amerika Selatan. Sawise riset kanthi tliti, ora ana hubungane leluhur.

kesimpulan:

Ing sawetara wektu ing crita Urip, McGinn ora bakal nyathet prestasi sing luwih gedhe yen ora amarga dhukungan saka kulawarga, utamane Stephen (Bapake). Thanks kanggo wong tuwane, mesin ikon saiki wis ana ing dhaptar BBC 10 pemain top Liga Premier.

Sejarah Kehidupan John McGinn mbantu kita ngerti kasunyatan manawa sampeyan menehi conto sing apik, ora prelu kuwatir nggawe aturan akeh banget. Anggota kulawargane - wong-wong sing main bal-balan sadurunge, kayata Jack, Stephen, lan Paul.

Ora diraguhi, sedulur-sedulure uga nyumbang kanggo nambah bal-balan ing bal-balan. Sanajan gaya main luar biasa Jack Grealish, akeh penggemar sing ndhukung kasunyatan kasebut duo kasebut duwe pengalaman sing beda babagan tugas internasional.

Matur nuwun kanggo maca Bio John McGinn. Elingi, kita ngupayakake menehi crita babagan bocah sing sah babagan para pemain bal-balan sing paling dihormati. Hubungi kita yen sampeyan nemokake apa-apa sing ora cocog ing artikel iki. Yen ora, critakake apa sing sampeyan pikirake babagan pemain bal-balan Skotlandia ing bagean komentar.

Kanggo informasi cepet babagan John McGinn, gunakake tabel Wiki sing ngringkes Biografi.

Pitakon BiografiJawaban Wiki
Jeneng Lengkap:John McGinn
Nama Pangguna:Bakso
Age:26 taun lan 4 wulan
Papan Lair:Glasgow, Skotlandia
Rama:Stephen McGinn
Basa:Mary McGinn
Sandhangan:Stephen lan Paul McGinn (sadulur tuwa)

Katie McGinn (adhine kembar)
Pacar / Garwa:Sarah Stokes
Annual Salary:£ 1.3 yuta
Net Worth:£ 7.6 Yuta
Etnis:Scottish
Profesi:Pemain bal-balan
Zodiak:Libra
dhuwur:1.78 m (5 ft 10 ing)

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar