Kisah Kanak-kanak Jarrod Bowen Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Jarrod Bowen Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Jarrod Bowen kita nyritakake kasunyatan babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Garwane, Gaya Hidup, Worth Bersih lan Urip Pribadi.

Iki minangka presentasi ringkes saka perjalanane wiwit taun cradle nganti dadi sukses. Kanggo menehi sampeyan rasa memoir sing nyenengake, iki kalebu galeri sing nuduhake popularitas bocah - ringkesan Bio Jarrod Bowen's sing jelas.

Crita Jarrod Bowen.
Crita Jarrod Bowen.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke kalebu Dribbler teknis Jude Bellingham, sing wis nggunakake keseimbangane kanggo berkembang kanthi peran West Ham sing diadaptasi. Sanajan pujian, kita ngerti manawa mung sawetara wong sing bisa maca crita urip Bowen. Kita wis siyap-siyap kanggo sampeyan, lan tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Jarrod Bowen:

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe julukan "Bocross". Jarrod Bowen lair tanggal 20 Desember 1996 saka bapake, Sam lan ibu sing ora dikenal ing kutha Leominster ing Herefordshire, Inggris.

Pemain bal-balan profesional Inggris iku salah siji saka telung anak (loro putra lan putri) sing lair saka uni antarane wong tuwane - bapak sing padha karo ibu sing apik banget.

Ketemu Wong Tuwane Jarrod Bowen
Ketemu Wong Tuwane Jarrod Bowen.

Akeh taun:

Putrane Sam Bowen tansaya gedhe ing Leominster, sing jarake mung 12 mil saka Hereford. Jarrod cilik mung umur telung taun nalika wiwit main bal-balan. Nalika semana, dheweke wis biasa nonton bal-balan ing TV banjur menyang kebon kulawargane kanggo ngasilake trik. Sejatine, urip Jarrod wiwit awal wis bal-balan utawa ora ana apa-apa.

Apa sampeyan ndeleng foto iki ing kebonane kulawargane?
Apa sampeyan ndeleng foto iki ing kebonane kulawargane?

Latar Belakang Kulawarga Jarrod Bowen:

Ana sawetara perkara sing bisa dingerteni saka wawancara ing ngarep. Salah sawijining prekara yaiku yaiku nalika isih cilik. Sanajan, latar kulawargane luwih akeh rugbi tinimbang bal-balan lan wong tuwane ora duwe kuwatir supaya dheweke latihan bal-balan. Kabegjan lan menehi sing paling apik kanggo tingkatan kelas menengah yaiku kabeh sing dijaga Sam lan garwane.

Asal Kulawarga Jarrod Bowen:

Apa sampeyan ngerti manawa kutha kelairan kelairan Leominster cedhak karo Wales? Sing luwih kepenak, wong tuwane njaluk jeneng Bowen, yaiku Welsh. Sanajan ana hubungane karo Cymru, akar kulawarga Jarrod Bowen yaiku basa Inggris nganti terus.

Peta sing nuduhake lokasi kutha lair Jarrod Bowen.
Peta sing nuduhake dununge kutha kelairan Jarrod Bowen.

Jarrod Bowen Crita Bal-balan:

Nalika pecandu bal-balan nalika semana umure wis 10 taun, dheweke mlebu ing Hereford United dadi bocah sekolah. Apa sampeyan ngerti?… Registrasi kasebut teka sawise nyoba ing Aston Villa sing ora sukses. Klub kasebut ora precaya marang dheweke - bisa uga amarga Jarrod karo kacamata ora katon kaya pemain bal-balan.

Jarrod Bowen sing ceria sawise ditolak Aston Villa.
Jarrod Bowen sing ceria sawise ditolak Aston Villa.

Crita Karir Awal:

Ing puncak karir karo Hereford United, dheweke maneh dirilis dening klub kasebut. Rilis kasebut ora ana gandhengane karo kinerja Bowen nanging ketidakstabilan manajerial ing jajaran klub.

Mula, Bowen lunga menyang Cardiff City kanggo nyoba, pangembangan sing nyebabake kacilakan liyane. Kasunyatane, dheweke nandhang larangan liyane. Ngomong babagan pengalaman kasebut, dheweke nate ujar;

"Bapakku nampa telpon ditolak saka Cardiff City lan nggawe aku nangis. Aku ora ngerti apa sing bakal dadi masa depanku.

Aku ora trampil karo sekolah amarga kabeh sing dakkarepake yaiku dadi pesepakbola. ”

Jarrod Bowen Bio - Crita Dalan Kanggo Fame:

Untunge kanggo Bocross, Hereford miwiti maneh, lan dheweke njaluk njaluk layanane - prestasi sing nggawe rumah tangga seneng banget. Jarrod sing tekad mlebu ing tim pertama Bulls ing 2014, ngrewangi supaya ora mundur lan malah bisa nampa penghargaan individu.

Waca kaya apa striker kasebut nalika munggah ing rangking Hereford.
Waca kaya apa striker kasebut nalika munggah ing rangking Hereford.

Nanging, klub kasebut maneh kecelup ing krisis finansial liyane sing nyebabake pengusiran bal-balan. Bejo kanggo Bowen, dheweke wis dadi profesional, pembangunan sing nggawe transfer menyang Hull City ing 2014 lancar.

Ing klub adhedhasar Yorkshire, Bowen nggawe dheweke dadi pemain maju. Dheweke rampung kuwat ing klub kasebut kanthi menangake Pemain EFL Championship Wulan ing wulan Desember 2018. Lan Pemain Pemain Terbaik ing taun kasebut lan penghargaan Pemain Terbaik saka Pendukung Hull City ing Mei 2019.

Deleng sapa sing entuk kabeh penghargaan juara
Deleng sapa sing entuk kabeh penghargaan juara.

Biografi Jarrod Bowen - Crita Kanggo Nggawe Fame:

Nalika West Ham teka njaluk teken ing Januari 2020, ana siji pitakonan ing lambene kabeh wong. Apa dheweke bakal ngatasi David Moyes'gaya bal-balan? Wedi saka degradasi saiki saya rame, lan manajer butuh panyerang dadi pertahanan pertama. Apike, akeh sing ora percaya marang kemampuan ngarep supaya bisa adaptasi.

Iki dadi pitakon, Kepiye Jarrod Bowen West Ham nyetel karo sistem David Moyes? Penyerang biyen seneng nulis skor kanthi gratis ing kejuaraan kasebut. Nanging, dheweke weruh dheweke kepeksa adaptasi karo disiplin pertahanan kanggo njaga Hammer ing Liga Premier. Mula, dheweke ngorbanake akeh dribbling kanggo peran tanpa pamrih lan Hammer ngindhari degradasi. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Sapa Pacar Jarrod Bowen?

Sampeyan bisa uga durung ndeleng foto bocah lanang karo wanita, lan dheweke uga ora ngandhani apa-apa bab wong sing istimewa ing uripe. Nanging, dheweke wis cukup tuwa duwe pacar.
Sing paling penting, dheweke nggawe perdagangan ing liga sing penggemar nggawe premium bintang karo pacar. Mula, mung prekara wektu sadurunge dheweke nggawe siji kanggo awake dhewe.

Sikap Jarrod Bowen nalika takon babagan pacare
Sikap Jarrod Bowen nalika takon babagan pacare.

Jarrod Bowen Kulawarga:

Bocah lanang kita padha - kaya kabeh manungsa - lair saka wanita. Dheweke duwe bapak karo sedulur lan kulawarga kith lan sedulur sing luwih akeh. Dheweke diarani kulawarga. We nggawa sampeyan kasunyatan babagan wong tuwa Jarrod Bowen. Uga, kita bakal nerangake kasunyatan babagan sedulur lan sedulur ing kene.

Babagan Jarrod Bowen Father:

Sam minangka bapak menyang bal-balan. Dheweke uga dadi bintang sepak bola profesional nanging duwe karier sing kurang misuwur. Nanging, Bowen ngormati banget. Wawancara penyerang anyar - judhulé Harry Redknapp pengin mlebu bapakku kanggo West Ham! - Nyritakake babagan eksploitasi Sam ing jabatan non-liga nggawe dheweke pop ing radar West Ham nanging dheweke ora mlebu. Untunge, Bowen urip ing impene Sam lan bapak olahraga seneng ndeleng dheweke tampil ing Stadion London.

Babagan Ibu Jarrod Bowen:

Kaya Sam, ibune sing maju duwe pengaruh gedhe ing masa kanak-kanak lan bangkit. Dheweke gabung karo garwane kanggo nglacak kemajuan putrane ing London Wetan lan mesthekake supaya kulawarga tetep urip terus dadi olahraga.

Jarrod Bowen karo bapak bal-balane lan ibune sing apik.
Jarrod Bowen karo bapak bal-balane lan ibune sing apik.

Babagan Sedulur Jarrod Bowen:

Apa sampeyan ngerti yen Inggris ngarep duwe sedulur sing diarani Harry? Dheweke uga duwe adhine wadon sing jenenge manis. Sedulur kudu bangga banget karo dheweke lan kabeh sing ditindakake ing London Timur.

Jarrod Bowen karo sedulur - sedulur sing jenenge Harry lan sedulur.
Jarrod Bowen karo sedulur - sedulur sing jenenge Harry lan sedulur.

Babagan sederek Jarrod Bowen:

Adoh saka kulawarga kulawarga wong Inggris kasebut, ora ana cathetan keturunane. Kaya pamirsa sing dihormati, kita kepengin ngerti apa simbah-simbah ibu lan ibu Bocross minangka jenius bal-balan kaya dheweke.

Apa pakdhe lan bulike seneng olahraga kasebut? Banjur dheweke kudu duwe sedulur sing nggawe gelombang ing sisih tengen. Bisa uga ya ora. Ana akeh banget rasa penasaran sing pengin kita kepenak, sanajan kita durung cepet-cepet ngenali ponakan lan ponakan dheweke.

Jarrod Bowen Urip Pribadi:

Pangowahan kaya sing diucapake pancet, nanging bocah lanang wis kabukten dadi pengecualian. Bowen duwe - wicaksana - tetep dadi dheweke wiwit dina bal-balan konferensi nganti penerbangan paling dhuwur. Dheweke andhap asor, mudhun ing bumi lan nampung. Dheweke yakin bakal terus maju tanpa preduli biaya, mentalitas sing nggambarake teknik olah raga sing luar biasa.

Apa sampeyan ngerti Jarrod Bowen nyeret ban traktor nyebrang lapangan supaya akeh sukses dadi maju? Mangkene pira kepinginan ngarep sing sukses lan ora bakal mandheg apa-apa kanggo dadi puncak game.

Sanajan durung ngerti dheweke seneng-seneng ing njaba bal-balan, dheweke nyerang kita kaya wong sing seneng musik. Renang lan nongkrong karo kanca kudu dadi hobine. Uga, plancongan kudu ana ing dhaptar kapinterane.

Dheweke mesthi njaga kanca-kanca tetep cedhak.
Dheweke tansah njaga kanca-kanca supaya cedhak.

Gaya Hidup Jarrod Bowen:

Maju anyar kanggo bal-balan paling dhuwur uga regane 4 Juta Euro! Ora akeh sing bisa ditindakake kanthi gaji tahunan £ 5,000,000. Iki nerangake sebabe foto Instagrame ora duwe gaya urip mewah sing ditondoi nganggo mobil eksotik lan santai ing omah gedhe.

Jarrod Bowen Fakta Ora Biasa:

Kanggo ngrampungake artikel iki babagan crita lan biografi bocah cilik, iki sawetara kasunyatan babagan:

Fact #1- Gaji lan Penghasilan Saben Detik:

JENIS / JABATANEntuk ing Pounds (£)
Saben taun£ 5,000,000
Saben sasi£ 416,667
Saben Minggu £ 96,006
Saben dina£ 13,715
Saben Jam£ 571
Saben Menit£ 9.52
Saben Detik£ 0.16

Wiwit sampeyan wiwit ndeleng Jarrod Bowen Bio, iki sing diasilake.

£ 0

Fact #2- Agama:

Pemain bal-balan pancen kudu terus ngerti babagan tingkesan iman. Mula, angel dingerteni manawa dheweke wis precaya utawa ora. Ing kasus Jarrod Bowen, kita yakin manawa dheweke iku percaya lan umume umat Kristen.

Fact #3- Rating FIFA 2020:

Amarah banget yen FIFA menehi rating murah marang bintang sing ora bisa dicegah. Mirip karo Joe Rondon, kepiye kita cocog karo kasunyatan manawa maju karo sipat sing luar biasa kasebut duwe rating sakabehe mung 77 kanthi potensial 84? Ora mung nambah pemain bal-balan sing misuwur amarga nyimpen klub saka degradasi.

Deleng statistik bintang sing lagi munggah
Deleng statistik bintang sing lagi munggah

Kesimpulane:

Matur nuwun kanggo maca informasi iki babagan crita lan biografi Jarrod Bowen. Muga-muga bisa menehi inspirasi kanggo sampeyan pracaya manawa wayahe paling peteng sadurunge esuk. Kaya sing dianggep Bowen, dheweke wis kelangan pengarep-arep nganti Hereford ngeling-eling lan menehi kontrak sing bakal ngganti urip.

Saiki kita kudu menehi pujian marang wong tuwa sing ora sabar babagan karir. Percaya marang dheweke ora bakal goyah, sanajan Bowen ora duwe masa depan maneh ing bal-balan. Dina iki, dheweke mesthi ngerti kepiye kanggo nyelehake game ing amben lan anggota keluargane bangga ndeleng dhewe sing dijuluki wong Inggris Arjen Robben.

Ing lifebogger, kita bangga ngirim crita bocah lan fakta biografi kanthi akurasi lan adil. Yen sampeyan ndeleng barang sing ora cocog, luwih becik hubungi kita utawa tinggalake pesen ing ngisor iki.

WiKi:

Kanggo jawaban cepet babagan Pitakon Biografi, gunakake tabel amarga ngringkes profil Jarrod Bowen.

Pitakon BiografiData Wiki
Jeneng Pepak:Jarrod Bowen.
Nama Pangguna:Bocross.
Age:23 taun, 11 wulan.
Tanggal Lahir:20 Desember 1996.
Papan Lair:kutha Leominster ing Herefordshire, Inggris.
Dhuwur ing Kaki:5 Kaki, 9 Inci.
Dhuwur ing Cm:175.26.
Muter Posisi:Striker.
Wong tuwa: Sam (bapak).
Sandhangan:Harry (sadulur), Adhine Sing Bungsu.
Pacar:N / A
Zodiak:Sagittarius.
Hobi:Ngrungokake musik. renang lan nglampahi wektu sing apik karo kulawarga lan kanca-kanca.
Net Worth:4 Yuta Euro.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar