Fakta Sejati Kaspersky Kasper Dolberg Plus Untold

0
2035
Fakta Sejati Kaspersky Kasper Dolberg Plus Untold

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "Dolls". Kisah Kanak-kanak Kasper Dolberg Kita lan Sejatine Sejatine nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak nganti saiki. Analisis kasebut nglibatake latar belakang kulawarga, crita-crita sadurunge, tambah cerita, hubungan lan pribadhi.

Ya, kabeh wong ngerti babagan link-up lan nembak sikil sing kuat. Nanging, mung sawetara nganggep Biografi Kasper Dolberg sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Kaset Dolberg Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip lan latar kulawarga

Kasper Dolberg Rasmussen lair ing dina 6th Oktober 1997 ing Silkeborg Denmark. Panjenenganipun minangka anak kaping kalih ingkang lair saking ibunipun Kirsten Dolberg lan bapakipun, Flemming Rasmussen.

Babagan Para Tuwa Kasper Dolberg Kirsten lan Flemming

Dolberg bocah enom tansaya tansaya tambah karo wong tuwa sing seneng olahraga, sing main bola-bali lan sadulur, - Kristina lan Freja - ing Silkeborg. Dheweke luwih cedhak marang adhine Kristina sing dheweké miwiti main bal-balan nalika dheweke mung umur 3.

Foto Anak Kaper Dolberg Kanthi Sister Kristina

Taun salajengipun, kulawarga nyambut damel dados anggota sanes wonten ing Freilie, adik Dolberg. Dadi gedhe banget bungah sedhih sedhih, utamane Dolberg sing ora kepengin duwe kesempatan kanggo ngenteni ing kuping ing kuping ing foto kanak-kanak.

Kasper Dolberg Kanthi Sisters Kristina lan Freja

Sadurunge ngancik umur 8, Dolberg minangka bocah olah raga sing ngimpi main ing bal-balan minangka profesional. Dheweke ndhelikake impen kasebut kanthi cara urip ing kamar kanthi wallpaper sing nggambarake olahraga kasebut. Aside bal-balan, peminat FC Barcelona saiki duwe minat ing gimnas lan bal tangan, dheweke mandheg nalika umur 12 supaya bisa fokus ing bal-balan.

Kasper Dolberg minangka Penggemar Barcelona

Kaset Dolberg Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Karir Bangun

Dolberg Kickstarted karir bal-balan ing GFG Voel Academy ing 2005 nalika umuré 8. Ing akademi kasebut dheweke nglampahi taun 5 sadurunge gabung karo sistem pemuda Silkeborg IF ing pungkasan 2010.

Nalika ing Silkeborg, Dol Dolby dikenal minangka bocah cilik sing nyambut gawe kanggo nemokake pijakan ing wiwitan bab sing gedhe. Miturut dheweke pelatih Jacob Tind;

"Kasper ora nyedhaki babagan bal-balan nalika umur watara 12. Nanging dheweke banget dinamis lan cepet. Dheweke bisa mlumpat lan mbukak gedhe ".

Kasper Dolberg ing Silkeborg IF Junior Team

Kaset Dolberg Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan Kanggo Fame

Sawise mbuwang 5 taun sawisé ngembangaké dhèwèké ing sisih muda, Dolberg debut profesional karo tim senior Silkeborg sajrone game Superliga Denmark nglawan Brøndby IF ing 17th May 2015.

Debut Kasper Dolberg Kanggo Silkeborg

Iku bakal menarik kanggo dicathet menawa sadurunge Dolberg debut karo Silkeborg IF, klub Walanda, Ajax wis ing 5th Januari 2015 ngumumake yen dheweke bakal ndhaftarake. Pengumuman teka sasi sawise Kasper entuk kapinteran Denmark scout, John Steen Olsen sing dikenal wis nemokake pemain kayata Zlatan Ibrahimović, Viktor Fischer, lan Christian Erikson.

Kaset Dolberg Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise To Fame

Dolberg mlebu kontrak telung taun kanthi Ajax sah nganti 2018. Ing wektu iku, dheweke dadi dhèwèké dadi bocah anyar sing bakat ing blok kasebut kanthi tujuan gol-gol.

Kasper Dolberg ing Ajax

Gol pisanan kanggo Ajax lolos ing kompetisi Eropa nalika pertandingan kualifikasi 1-1 Champions League nglawan PAOK. Wulan sasampunipun, piyambakipun damel babak kapisan ing babak kapisan nalika pertandhingan Eredivisie nglawan NEC, salah setunggaling prestasi ingkang ndadosaken piyambakipun pemain non-Belanda ingkang paling enom ingkang damel gol top nglawan Ajax.

pertandhingan pisanan Kasper Dolberg Kanggo Ajax

Ditambahake kasebut minangka perkembangan sing weruh dheweke entuk Talent Denmark Tahun ing 2016. Taun kasebut, dheweke menangaké Bakat AFC Ajax ing Taun iki. Dheweke uga menangaké Bakat Sepakbola Belanda ing 2017.

Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Kaset Dolberg Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Urip hubungan Dolberg ing wektu iki, isih ing tahap awal kaya urip profesional. Genius sepak bola mulai berkencan dengan bintang Instagram Cecilie Hornbaek sawetara taun kepungkur ing 18th November 2016.

About Kasper Dolberg's Relationship With Cecilie Hornbaek

Cepet dawa nganti tanggal duo iki isih nduweni alasan kanggo adol, sijine kimia sing mbuktikake yen hubungane wis tahan suwe.

Kimia Antara Dolberg Kasper lan Cecilie Hornbaek

Cecilie misale jek dadi wanita sing mung ana ing urip Dolberg amarga ora ana catetan hubungane kepungkur.

About Cecilie Hornbaek

Kaset Dolberg Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Cathetan

Perbandingan wis ditemokake kanggo Dolberg wiwit dheweke umur 19 ing 2016, pangembangan kang mbuktekake yen youngster disetel kanggo nggoleki dhuwur sing ditemokake dening wong-wong sing wis dibandhingake.

Pisanan antarane akeh yaiku perbandingane karo bintang mantan Ajax, Zlatan Ibrahimovic. Loro-lorone pemain ditemokake dening John Steen Olsen, pengacara Ajax sing dipimpin ing Skandinavia. Kaya Zlatan, Dolberg wis ndadekake ombak ing Ajax lan ora nolak kanyatan yen dheweke bakal entuk luwih saka ninggalake klub kaya Zlatan.

Perbandingan antara Kasper Dolberg lan Zlatan Ibrahimovic

Dolberg uga ditrapake Dennis Bergkamp sing tau main kanggo Ajax antara taun 1981-1993, comparison Dolberg karo pemain bal-balan pensiun ora ana alesan liyane saka kemampuan kanggo narik finish apik. Sinau taun-taun wiwit Bergkamp ninggalake Ajax ngandhakake yen Dolberg iku pancen lega banget sing ditindakake dening Ajax.

Perbandingan antara Kasper Dolberg lan Dennis Bergkamp

Kaset Dolberg Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Fakta Pribadi Pribadi

Dolberg minangka pemain sing konservatif lan efektif, sing introverted demeanor wis misconstrued minangka tandha saka arrogance. Nanging, sing ditarik mlebu iku sipat sing dipamerake dening bocah cilik saka taun-taun awal karo sisih muda saka Silkeborg IF.

"Dolberg ora isin saka ndhelikake, kadhangkala kita weruh gambar saka carane tim lumaku ing kutha karo Kasper tansah ing mburi, utawa nang endi wae ing tengah"

Bapake Dolberg rembugan, Flemming Rasmussen.

Luwih kaya, jenius bal-balan sing sepisan njupuk wektu kanggo mbenerake gagasan-gagasan sing salah babagan pribadine kanthi cara ing ngisor iki:

"Aku kerep krungu wong mikir aku arogan amarga aku, kaya aku. Akeh wong kanthi otomatis mikir yen pemain-pemain sepak bola sing metu ing luar negeri lan entuk dhuwit akeh dadi arrogant. Nanging aku ora. Aku bener mikir dhewe minangka wong manis "

Ing sisih positif, Kasper minangka pemain kooperatif lan diplomatik sing gedhe-gedhe kanthi kerja tim minangka bukti ing pertunjukan link-up apik. Ing sisih lor, Kasper bisa dadi agresif lan ora bisa dipercaya.

Mriksa: Thanks kanggo maca Story of Childhood Kasper Dolberg lan Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene