Kisah Kanak-kanak Ryan Gravenberch Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Ryan Gravenberch Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Ryan Gravenberch kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Garwane, Gaya Hidup (Mobil), Net Worth lan Urip Pribadi.

Singkat, kita menehi Crita Urip saka bal-balan Walanda - wiwit cilik, nganti dheweke dadi misuwur. Kanggo menehi sampeyan rasa sing cocog karo bio Ryan Gravenberch, iki minangka ringkesan gambar nalika isih enom nganti diwasa. Ora diraguhi, crita kasebut pancen nyata.

Ryan Gravenberch Crita Urip ing gambar.
Ryan Gravenberch Crita Urip ing gambar.

Yen sampeyan ora ngerti, Ryan Gravenberch diarani 'Paul Pogba-kaya' Ajax wonderkid. Kabeh wong ngerti yen dheweke minangka gelandang sing apik banget sing wis misuwur amarga ketrampilan, tembakan sikil njaba lan keterampilan dribbling teknis. Nanging, kita ngerteni manawa mung sawetara penggemar sing wis maca versi ringkes crita urip. Kita wis nyiyapake mung kanggo sampeyan lan ora mbutuhake wektu maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Ryan Gravenberch:

Kanggo Wiwitan Biografi, dheweke duwe julukan 'Ryany '. Ryan Jiro Gravenberch lair tanggal 16 Mei 2002 saka ibune, Aretha lan bapake, Ryan Gravenberch (Sr) ing kutha Amsterdam, Walanda. Dheweke paling enom saka rong sadulur sing lair saka persatuan antarane wong tuwane.

Ketemu wong tuwa Ryan Gravenberch. Ibu sing ayu rupane lan bapak sing apik banget.
Ketemu wong tuwa Ryan Gravenberch. Ibu sing ayu rupane lan bapak sing apik banget.

Akeh taun:

Gelandang Walanda nggunakake taun-taun awal bareng karo kakange, Danzell Gravenberch ing kutha kelairane ing Amsterdam. Tuwa ing ibukutha (sing dadi papan dununge Arena Johan Cruijff), bal-balan minangka bocah cilik lan olahraga warisan.

Latar Belakang Kulawarga Ryan Gravenberch:

Mungkin sampeyan ora nate ngerti, warga Amsterdam asal saka kulawarga sing mangan lan ngombe bal-balan. Nyatane, kalorone wong tuwa Ryan Gravenberch biyen dadi pemain bal-balan nalika kakange Denzel uga main bal-balan minangka olahraga bocah-bocah.

Wiwit wiwitan, bal-balan utawa apa-apa kanggo kulawarga Gravenberch kelas menengah. Mula, loro-lorone Danzell lan Ryan seneng nampa nasibe supaya bisa ngimpi impen ibu lan bapak.

Foto langka Ryan Gravenberch karo mbakyune Danzell
Foto langka Ryan Gravenberch karo kakange, Danzell.

Asal Kulawarga Ryan Gravenberch:

Sajrone ndeleng dheweke lagi main, sampeyan mesthi takon… sopo iki wong lanang!. Ya!… Kita kabeh ngerti dheweke Walanda. Nanging yen dideleng saka warna kulit, sampeyan lan aku ngerti kulawarga Ryan Gravenberch pancen asale dudu saka Walanda, nanging ing papan liya.

Sing paling penting, dheweke dudu Afrika. Wong tuwa Ryan Gravenberch asale saka Suriname, negara cilik ing pesisir timur laut Amerika Selatan. Sanajan asale, kutha Amsterdam (kaya ing ngisor iki) bakal dadi omah asline.

Crita Karir sing Ora Biasa Ryan Gravenberch:

Gelandang mung umur 8 taun nalika wiwit main karo Zeeburgia. Ing Zeeburgia, Ryan entuk rasa pertama ing bal-balan kompetitif lan wani nggawe karir ing olahraga kasebut.

Taun Awal ing Sepak Bola Karir:

Ora let suwe sadurunge Pemain Bal-balan Walanda ngetutake kakange - pimpinan Danzell - menyang akademi Ajax lan miwiti kariré isih umur 8 taun. Wiwit wiwitan, Ryan duwe gambaran sing jelas babagan sing kepengin digayuh ing akademi kasebut. Dheweke pancen kepengin nggayuh. Kasunyatane, Dribbler Teknis sing enom duwe salah sawijining kenaikan paling cepet liwat peringkat klub.

Biografi Ryan Gravenberch - Crita Dalan:

Wolung taun munggah ing Ajax (tepat taun 2018), Ryany dadi salah sawijining pemain paling apik ing De Toekomst. Apike, dheweke minangka bocah enom sing pertama nampa "Abdelhak Nouri Trofee"Penghargaan sing ngakoni bakat paling kuat ing akademi Ajax.

Apike, dina penghargaan uga nyumurupi para dewa bal-balan mberkahi dheweke luwih akeh. Apa sampeyan ngerti?… dina sing padha, bungahe wong tuwane Ryan Gravenberch lan anggota kulawarga ora ngerti apa-apa wates amarga kekasihe nggawe kontrak profesional pertama karo Ajax. Iki minangka gambaran babagan penghargaan lan penandatanganan kontrak.

Kisah Sukses Ryan Gravenberch- Ngalahake Rekaman Pemuda:

Gelandang sing lagi munggah kanthi gelaran kasebut diarani "Paul Pogba”Pungkasane nggawe debut senior, ngilangi rekor sawise rekaman sing ana gandhengane karo umur. Contone, dheweke dadi debutan paling enom ing sejarah Eredivisie ing taun 16 lan 130 dina. Kajaba iku, dheweke entuk buku sejarah minangka pencetak gol paling enom ing sejarah klub kasebut.

Maju banget nalika nulis artikel iki ing crita lan biografi kanak-kanak Ryan Gravenberch, bocah enom kasebut bakal duwe pengaruh sing padha karo talenta akademi sadurunge Frenkie de Jong lan Matthijs de Ligt wis.

Tanpa mangu-mangu, jagad iki meh bakal ndeleng liyane Paul Pogba berkembang dadi bakat kelas internasional - ing ngarep kita. Ana ing kene, video ing taun 2020 kenapa klub-klub paling dhuwur njaluk tandatangan Ryan.




Ora diraguhi, kabeh babagan dheweke kayane Pogba, sampeyan jenenge Gravenberch lan dheweke dadi permata Ajax. Liyane, kaya sing dikandhakake, saiki wis dadi sejarah.

Sapa Pacaran Ryan Gravenberch?

Ing wulan November 2020, sampeyan bisa uga ora bisa ndeleng foto bocah lanang karo wanita. Nanging kita ngerti dheweke biyen duwe pacar sing diarani Cindy. Bapakne Ryan Gravenberch nggawe pambocoran kasebut ing sawijining wawancara wiwit taun 2018 nalika bocah kasebut umure isih 16 taun.

Sapa Pacaran Ryan Gravenberch
Sapa sing pacaran karo Ryan Gravenberch?

Sanajan durung ana pembaruan babagan Cindy, kita yakin gelandang kasebut main kertu hubungane cedhak karo ati. Bakal dadi masalah wektu sadurunge informasi lengkap babagan permukaan pacar Ryan. Tetep dirungokake!

Ryan Gravenberch Kulawarga:

Nalika nerangake kesuksesan olahraga, sawetara pemain pengin tetep ing kluwarga. Ryany gedhe kulawarga lan nggawa dheweke ing endi wae. Ing kene, kita bakal menehi katrangan babagan anggota bocah kalebu sadulur (sedulur) lan sedulure.

Babagan Wong Tuwane Ryan Gravenberch:

Ibune gelandang jenenge Aretha. Apike, jenenge bapake yaiku Ryan Gravenberch Sr. Loro-lorone wong tuwa sing ndhukung bal-balan amatir minangka pemain tengah. Apa sampeyan ngerti?… Ibune Aretha sing asale saka Amsterdam nalika bapakne pemaine gedhe ing Rotterdam. Lah Ryan Gravenberch karo wong tuwane nalika ngrayakake kontrak dheweke.

Kajaba iku, Ryan Gravenberch Sr nduweni riwayat kerja sing apik banget karo departemen FA saka salah sawijining unit bisnis ING, ing Amsterdam Tenggara. Dheweke uga dadi anggota klub bal-balan Zuidoost United ing 2015.

Babagan Ryan Gravenberch Brothers:

Gelandang duwe loro sedulur sing uga ana gandhengane karo bal-balan. Kakang Ryan, Danzell Gravenberch uga dadi pemain bal-balan profesional, sanajan ora duwe karir sing kondhang.

Kaya Ryan, Danzell minangka produk saka akademi Ajax. Dheweke saiki dagang bal-balan karo Sparta Rotterdam minangka striker. Ana sedulur liyane Ryan Gravenberch sing kurang dikenal lan uga bal-balan. Saka foto ing ngisor iki, katon dheweke paling enom saka kulawarga Gravenberch. Pungkasan, ora ana informasi babagan adhine.

Ryan Gravenberch karo seduluré Danzell (sisih tengen).
Ryan Gravenberch karo seduluré Danzell (sisih tengen).

Babagan Kerabat Ryan Gravenberch:

Internet loma kanggo menehi titbit informasi babagan kulawarga tengah gelandang kasebut. Nanging, ora duwe cathetan babagan umur kulawarga Ryan, utamane ana hubungane karo simbah bapak lan ibu. Kajaba iku, jenius bal-balan kasebut durung ngungkapake paman, lik, sedulur, ponakan lan ponakan.

Urip Pribadi Ryan Gravenberch:

Ana konsensus ing antarane para ahli olahraga nalika nulis babagan konten karakter Ryan sing ora ana gandhengane. Dheweke setuju manawa dheweke tenang lan meh ora bisa dirawat, sanajan ana ing kahanan sing paling rame. Dheweke uga ngrungokake apik, ora seneng ngomong. Kajaba iku, pemain bal-balan ora seneng dadi sorotan.

Nalika Ryan kurang sibuk, sampeyan bisa ngerteni isi lirik adegan hop Walanda utawa nonton Netflix. Ditambahake ing dhaptar minat lan hobine yaiku nglampahi wektu kanthi kualitas karo kulawarga lan kanca-kanca, bersepeda lan kolam renang santai.

Deleng sapa sing ngerti cara renang kanthi kreatif.
Deleng sapa sing ngerti cara renang kanthi kreatif.

Gaya urip Ryan Gravenberch:

Babagan carane gelandang entuk lan ngentekake dhuwit, dheweke cukup akeh kanggo upah lan gaji sing dipikolehi nalika main bal-balan paling dhuwur. Dadi prospek sing enom lan nyenengake, dheweke duwe luwih saka sepuluh taun sponsor lan dukungan sing bisa dinikmati. Bathi regane, sing regane kurang saka sayuta dolar, mula bakal munggah ing taun 2021.

Kabeh dadi luwih apik kanthi wektu, lan bal-balan ora dikecualian. Amarga alasan kasebut, ora bakal kaget yen Ryan tiba-tiba miwiti latihan ing mobil eksotik kaya Bugatti. Apa sampeyan bisa ngerti merek mobil Ryan Gravenberch? nanging rupane larang ya?

Pungkasan, penggemar ora bakal kaget yen dheweke tuku omah sing larang. Kita wis ndeleng lan krungu babagan dhuwit ora waras ing bal-balan lan kepengin weruh apa ana perkara liya sing bisa nggawe kita kaget babagan olahraga kasebut.

Ryan Gravenberch Fakta Ora Biasa:

Kanggo ngrampungake panulisan iki ing masa kanak-kanak lan biografi gelandang, ing kene ana sejatine kasunyatan sing ora dingerteni utawa ora dingerteni babagan dheweke.

Fact #1 - Gaji lan Penghasilan Saben Detik:

JENIS / JABATANPangentukan Ing Euro (€)
Saben taun€ 260,400
Saben sasi€ 21,700
Saben Minggu€ 5,000
Saben dina€ 715
Saben Jam€ 30
Saben Menit€ 0.5
Saben Kaloro€ 0.008

Kita wis strategis nganalisa babagan penghasilan nalika jam kasebut ditandhani. Delengen dhewe bathi saka bathi sampeyan ing kene.

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Bio Ryan Gravenberch, iki sing diasilake.

0

Fact #2 - Rating FIFA 2020:

Gelandang kasebut nduweni rating uncool 73 poin kanthi potensial 88. Angka kasebut nuduhake manawa Ryan kudu menehi tingkat kerja sing luwih defensif yen pengin munggah (88 poin) N'Golo Kante. Kita yakin dheweke bakal ngeterake, apamaneh dheweke isih remaja. Aja lali, jenenge Ryan ana ing dhaptar cadangan Squawka Wonderkids FIFA 20 kanggo mlebu ing Mode Karir.

Dheweke kerja terus.
Dheweke kerja terus.

Fact #3 - Agama Ryan Gravenberch:

Pemain bal-balan pancen tetep kepengin ngerti babagan karepene babagan prekara iman. Nanging, gampang dingerteni manawa dheweke precaya. Karo Ryan, kita yakin manawa dheweke iku mukmin. Nanging, kita ora bisa ngerti endi saka pirang-pirang agama sing dikatutake.

Fact #4 - Napa Ryan Disebut Contortionist?

Iki amarga ana gandhengane karo gaya dolanane. Gelandang bisa tergelincir lan muter ing endi wae, amarga sikile dawa lan sipate sing gampang banget. Kanggo nyatane, dheweke bakal dadi pemain hebat.

Sampeyan kudu ngujo karo cara sing ditekukake lan awake bengkok
Dheweke ngerti cara muter lan mbengkokake awak kanggo nggayuh tujuwane.

Cathetan End:

Matur nuwun kanggo maca informasi babagan biografi Ryan Gravenberch. Muga-muga bisa menehi inspirasi kanggo sampeyan manawa ora ana sing enom banget kanggo nggayuh kaluhuran. Kaya Ryan dadi sing paling apik ing akademi Ajax mung umur 16 taun.

Kita kudu muji tuwane gelandang lan anggota kulawarga amarga dhukungan marang karir liwat tembung lan tumindak. Dina iki, dheweke bangga bisa ndeleng rezeki sing luwih bisa ningkatake garis keturunan kulawarga kanthi keagungan olahraga.

Ing lifebogger, kita bangga ngirim crita bocah lan fakta biografi kanthi akurasi lan adil. Yen sampeyan ndeleng apa-apa sing ora cocog, luwih becik hubungi kami utawa tinggalake pesen ing ngisor iki. Kanggo ndeleng bio Ryan Gravenberch, coba ringkesan tabel iki.

Pitakon Biografi Data Wiki
Jeneng Lengkap:Ryan Jiro Gravenberch
Nama Pangguna:Ryany
Age:18 taun lan 8 wulan
Tanggal Lahir:Dina kaping 16 Mei 2002
Papan Lair:Kutha Amsterdam ing Walanda
Dhuwur sikil:6 Kaki, 3 Inci
Dhuwur cm:190.5 cm
Posisi muter:Midfield
Wong tuwa:Aretha (ibu) Ryan Gravenberch sr (bapak).
Sandhangan:Denzel Gravenberch lan sadulur liyane.
Pacar:Cindy (gosip)
Zodiak:Taurus
Hobi:Nglangi, nonton film, ngrungokake musik, muter sepedaan.
Net Worth:Ing Review
dhuwur:6 Kaki, 3 Inci

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar