Jules kounde Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Jules kounde Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Jules Kounde kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Garwane, Gaya Hidup, Urip Pribadi lan Worth Net.

Singkat, kita nggambarake sejarah pemain bal-balan profesional Prancis sing dadi bek. Crita kita diwiwiti saka wiwitan, nganti dadi misuwur ing game kasebut. Kanggo napsu otobiografi babagan sifat Jules Kounde's Bio, deleng ringkesan urip.

Biografi Jules Kounde. Lah, Wiwitane lan Bangkit Gedhe.
Biografi Jules Kounde. Lah, Wiwitane lan Bangkit Gedhe.

Ya, kita kabeh ngerti Permata anyar sing ditemokake Sevilla minangka wadhah sing ora bisa dibantah. Sanajan akeh jenenge, dheweke ngerti yen mung sawetara penggemar sepak bola sing maca crita Jules Kounde's Life. Kita wis nyiyapake, kanggo katresnan bal-balan. Tanpa luwih suwe, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Jules Kounde:

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe julukan 'Cafu' amarga gayane padha karo legenda Brasil. Jules Olivier Koundé lair tanggal 12 November 1998, saka sawijining ibu Prancis, lan bapak Benumi, ing kutha Paris, Prancis.

Tuwuh:

Kurang saka 12 wulan sawise lair, kulawarga Jules Kounde ngalami owah-owahan nalika urip ing Paris. Ibune (khusus) ninggalake ibukutha Prancis karo Jules umur setaun, menyang desa cilik, 40 menit saka Bordeaux.

Little Kounde tansaya gedhe ing Landiras, sawijining komune ing departemen Gironde ing Nouvelle-Aquitaine ing sisih kidul-kulon Prancis. Dheweke ngenteni wektu kanak-kanak karo ora duwe sedulur utawa sedulur. Bebarengan karo Ibu sing tunggal lan tanpa Bapak.

Minangka bocah cilik, tangga teparo ngerti dheweke bakal dijaga. Luwih-luwih, bocah lanang sing isin sing mesthi butuh wektu kanggo percaya marang wong sing nyoba supaya cedhak. Minangka kabegjan, Bal-balan dadi uwal - adoh saka sifat introvert. Thanks kanggo game sing apik, bocah lanang iki nggawe kanca anyar lan mung dheweke ngguyu, nggoda lan nyenengake.

Latar Kulawarga Jules Kounde:

Tuwuh dewekan ing Landiras, mung karo ibune, tegese kasunyatan manawa ana wong tuwa siji sing ngasuh dheweke. Jules seneng dididik kelas menengah lan dheweke ora nate kekurangan nalika isih cilik. Sejatine, bek ora dadi pemain bal-balan sing sukses kanthi crita sing apik.

Sadurunge remaja, ibune Jules Kounde mesthi nyengkuyung pilihan sing dipilih. Gampang ngrawat dheweke amarga dheweke mung anak tunggal. Asil saka panelitian Lifebogger ngandhakake, bapak Kounde ora nate duwe peran kritis ing pangembangane. Kanthi iki, kita kanthi pasti bisa ujar manawa wong tuwane bisa uga wis pegatan utawa pisah.

Asal Kulawarga Jules Kounde:

Yen dipikir karo rupane sing isih bayi, sampeyan bisa ngerti manawa pemain bal-balan Prancis kasebut kalebu latar belakang etnis multirasium. Jules asale saka keturunan campuran lan miturut Wikipedia, dheweke keturunan Beninese. Apa tegese iki?… Iki tegese, bapakne Kounde asale saka Afrika Kulon, sabenere Republik Benin.

Peta iki nerangake Asal-Usul Jules Kounde.
Peta iki nerangake Asal-Usul Jules Kounde.

Pendidikan Jules Kounde:

Miturut media Prancis OnzeMondial, ibune ora nate ngidini dheweke kompromi sekolah ing bal-balan. Sanajan mahasiswa sing apik banget, Jules pancen sepi lan cadangan. Sikap kasebut nggawe dheweke dadi murid sing mundur. Sajrone wawancara karo OnzeMondial, bek tengah ujar kaya ing ngisor iki;

ING SEKOLAH, KAMU SISWA apik sing ora seneng ditakoni prekara-prekara sing ora apik. Aku duwe nilai sing apik banget, nanging kadang karo tingkah laku wates.

ING KANGGO KANG Konflik karo sawetara guru. NANGING ORA BENAR-BENAR NGALAMI KANGGO NGLALAKI Ujian. AKU NGANGGO SEKOLAH KANGGO MUMU SING GOLEK AKU MBUTUT. Aku mandhegake pendhidhikan sakcepete nalika aku entuk BACCALAUREATE.

Jules kounde Crita Sepak Bola:

Delengen praupane bayi, nalika isih enom.
Delengen praupane bayi, nalika isih enom.

Perjalanan menyang lintang diwiwiti wiwit umur limang taun. Iki nalika bocah enom wiwit ngolah bal-balan ing desane. Dheweke miwiti bal-balan amatir karo Fraternelle de Landiras nganti umur sewelas taun. Nalika nampilake, Jules kangelan ndeteksi jabatane. Minangka pisanan, dheweke nyoba kabeh wilayah nganti pungkasane dadi kiper.

Jules Kounde miwiti Sepak Bola minangka Kiper.
Jules Kounde miwiti Sepak Bola minangka Kiper.

Kehidupan Awal ing Sepak Bola - Melawan Ibune:

Miturut lintang sing lagi munggah, iki minangka kenangan sing elek banget. Jaman semono, Jules Kounde golek bal-balan level kurang ing tim miskin sing asring dikalahake ing game kasebut. Dheweke minangka bocah sing ora seneng kalah, amarga asring gila. Sedih, Jules, amarga nesu amarga nandhang kekalahan, asring nuwuhake frustasi marang ibune sing polos.

KANGGO KANGGO JAMU Nalika umur 9 taun, sing aku medeni karo ibuku. Nalika aku kelangan, dheweke kudu ngelingake aku narik wajahku ing omah kabeh minggu. BISA KANGGO DIDULUT KANGGO ANAK KANGGO ANAK APIK.

AKU INGTOR NINGGALKU LEWUNG MUMU BALU TUNGGAL RUMAH KANG KANG KUNCI. KANGGO PISSI LAN KANGGO NGANGGO STUFF AWKWARD. TEMPOH SEDIH INI KANG NANGGUNG KECIL KANGGO.

Amarga kahanane saya parah, Jules Kounde ngakoni (liwat media OnzeMondial) ibune njupuk tindakan. Dheweke cepet-cepet marani psikiater sing njaluk tulung ngrampungake masalah nesu putrane. Sayange, solusi ora nate cepet banget lan Kounde enom disaranake ngganti time. Cukup lucu, Psikiater uga menehi saran marang mbok babagan iki;

IKI KANGGO MUNG PUTRA ANAK. NARING Dhewe NIKIK KOWE, BALIK KANGGO BALIK, KANGGO ... Dhewe bakal KALEM.

Jules Kounde Biografi - Crita Menuju:

Pungkasane, perkara dadi normal antarane ibu lan putra. Nalika Jules nindakake tugas ing antarane studi lan bal-balan, dheweke ganti klub, nanging tetep cedhak karo omah kulawarga. Ing taun 2009, bocah lanang sing ambisius kasebut pindhah menyang Cérons lan nginep suwene 12 wulan. Ndhuwur ing ndhuwur tim, dheweke lunga menyang klub sing luwih gedhe - La Brède, sing dadi divisi sing luwih apik.

Ing foto iki, Kounde wis ora dadi Kiper maneh. Dheweke mung nemokake jabatane nalika semana.
Ing foto iki, Kounde wis ora dadi Kiper maneh. Dheweke mung nemokake jabatane nalika semana.

Ngerti kepinginane golek dhuwit kanthi game kasebut, Jules nilarake pasinaon ing sekolah menengah swasta. Sawise iku, dheweke meksa luwih kuat lan entuk kesempatan kanggo nyoba Udi Bordeaux, sing dilewati kanthi warna mabur.

Ngatasi Kepribadian sing Disedhiyakake:

Amarga karakter introvert, Jules dadi wiwitan urip ing Bordeaux. Sithik mbaka sethithik, dheweke nambah, nanging kanthi jangkah alon. Sawetara titik, pelatih dheweke njaluk dheweke mbukak, ngobrol luwih akeh lan sinau komunikasi. Dheweke meksa Kounde supaya grapyak, ing njaba lapangan. Pemain bal-balan kasebut nate ujar;

Aku dikandhani, yen aku ora komunikasi ing lapangan, angel kanggo nggawe timku rasane aku kalebu bagean, lan ora penting yen aku apik.

Minangka cara nulungi aku ngomong luwih akeh, kabeh wong setuju aku kudu duwe tandhingane KAPTAIN. YEN BENAR NULANG AKU.

Ora suwe, perkara dadi luwih apik nalika bocah enom nuduhake peningkatan komunikasi lan ngatur agresi. Saka 26 pertandingan, dheweke nuntun time supaya menang 24, kalebu judhul karo pemuda Bordeaux.

Jules Kounde Bio - Crita Sukses:

Kaya sing diarepake, dheweke miwiti urip kanthi kuat dadi bal-balan senior. Kabeh kedadeyan gampang banget kanggo Kounde, amarga pelatih apik banget sing tansah dadi bintang enom kaya dheweke lan kanca-kanca liyane Yacine Adli. Ora suwe, warga lokal nggawe awake dhewe minangka salah sawijining pemain pertahanan paling apik ing Ligue 1. Keuntungan iki nyumurupi akeh klub ndhuwur sing ngubengi dheweke kaya hiu.

Sevilla FC, sawijining tim sing kompetitif, dadi pilihan sing paling apik kanggo bintang sing mundhak sing mboko sithik dadi pilar pertahanan. Bebarengan karo Sergio Reguilón, Kounde ngrewangi Pethak Putih nalika nggayuh Liga Eropa UEFA 2019/2020.

Iki Jules Kounde ngrayakake wayahe piala. Ing gambar liyane, dheweke mekso turu karo Piala.
Iki Kounde ngrayakake piala. Ing foto liyane, dheweke nolak ketemu kulawargane lan nyoba turu karo Piala.

Sawise kompetisi, wong Prancis, kanthi rasa antisipasi lan kapasitas analitis, terus dadi bos pertahanan Sevilla. Ing taun 2021, nalika ngetung gol apik (video ing ngisor iki) nglawan FC Barcelona (semi final Copa del Rey), jagad bal-balan kaget.

Sanalika sawise pertandingan kasebut, Jules dadi a prioritas pertahanan kanggo Manchester United sing pengin kompetisi kanggo Victor Lindelof. Tanpa mangu-mangu, kita para penggemar bal-balan wis cedhak duwe header daya sing maju dadi Dunia sing paling apik. Liyane, kaya sing diandharake babagan Jules Kounde's Bio, minangka sejarah.

Sapa sing Pacaran?

Mung ndeleng praupan bayi sing lucu, ora bisa dipungkiri manawa Jules Kounde ora bakal apel ing mata calon pacar lan calon wanita. Wiwit kondhang, ana kepinginan banget kanggo golek sapa bek sing dikepengini.

Tim kita wis nggoleki lan ing wiwitan taun 2021, isih durung ana pratandha WAG Kounde. Apa dheweke jomblo?… Bisa uga ora. Apa dheweke duwe Pacar?… Mungkin (ya) urusan pribadi - paling ora saiki. Pungkasane, ora ana tandha-tandha warga Landiras duwe anak ing njaba perkawinan.

Jules Kounde Urip Pribadi:

Jules Kounde Urip Pribadi adoh saka Sepak Bola.
Jules Kounde Urip Pribadi adoh saka Sepak Bola.

Adoh saka kabeh bal-balan, kanca lan sedulur ing Landiras nganggep dheweke minangka pria sing aman, tenang banget lan apik banget. Minangka hobi, Kounde seneng karo Tenis. Dheweke seneng banget olahraga raket sadurunge ngakoni ora bisa dilanjutake kanthi bal-balan.

Perlu diarani ing kene manawa ing antarane kulawargane, ora ana (lan uga ibune) sing wiwitan main bal-balan. Katresnan game kasebut saya rame nalika isih cilik nalika nonton pertandingan Liga Champions ing TF1 Prancis.

Gaya urip Jules Kounde: 

Ing foto ing ngisor iki, pemain bal-balan kasebut guyon menehi peringatan marang para penggemar supaya ora moyoki dheweke amarga nyopir hatchback Citroen. Gaya urip Kounde katon padha karo Ngolo Kante, sing seneng kabeh babagan mobil murah. Pemain bal-balan Les Bleus nggambarake sikap anti-flash ing tumindak iki.

Mobil Jules Kounde minangka definisi gaya urip.
Mobil Jules Kounde minangka definisi gaya urip.

Sanajan ngasilake 2.5 yuta euro saben taun karo Sevilla, Jules Kounde tetep dadi penawar kanggo urip larang. Ora ana barang kayata pamer kanggo para penggemar omah sing endah (omah gedhong), utawa kayata nganggo sandhangan mewah, clubbing wengi, njaga pacar lan buzz, lsp.

Jules Kounde Kulawarga:

Duwe anggota kluwarga sampeyan bisa mandhiri - yaiku ing wayah sing apik lan angel - nggawe salah sawijining karya alam. Ing kene, kita bakal crita luwih lengkap babagan wong tuwane lan anggota kulawarga liyane (sedulur) liyane.

Babagan Bapake Jules Kounde:

Asil saka paneliten manawa ing wektu kanak-kanak Jules Kounde, Bapake ora ana ing urip. Kanthi matur nuwun sanget, kita ngerti yen Jules wis ngobrol karo dheweke nalika umure 16 taun. Miturut olahragawan kasebut;

TANPA ANGGOTA KELUARGA KANGGO Nerangake KAMI ASAL ASAL SAKING LAHIR. WIS umur 16 taun, bapakku wis tekan aku. Dheweke ngandhani yen aku duwe asale saka BENIN, ing AFRIKA BARAT.

SEDIH, SADIWE ORA KORE-LOA KANGGO MAUT NARIK NANG PUNYUK PATERNAL.

Kepribadian Jules Kounde beda karo ibune. Dheweke tau ujar manawa dheweke nampa sebagian besar sifat karaktere saka bapakne. Sampeyan ora ana dokumentasi babagan Bapake, kita yakin manawa peteng uga teka saka Afrika Kulon.

Babagan Ibu Jules Kounde:

Miturut pemain bal-balan, wanita sing nglairake dheweke dudu karier kaya dheweke. Kounde ngandhani OnzeMondial yen ibune minangka penasihat finansial. Sanajan sampeyan ora nonton bal-balan, ibu sing dadi ibu tiri minangka jinis sing bakal ndeleng putrane ing meh kabeh pertandingane. Super ibu nindakake perkara kasebut ing kahanan angin utawa udan.

Ibuku mung dadi PRO ing bal-balan ing taun suwene setaun sawise aku miwiti karirku. Dina-dina iki, dheweke nonton luwih akeh tinimbang aku. Sanajan cocog karo ngendi aku ora muter, ibuku seneng ndeleng dheweke.

Aku ELING APIK APA WADHE BOLA SEPAKKU NGAKAK, MUMU NGLABAR KANGGO BALANI AKUN AKU NGANGGO, 'NGAPE CARANE? … IKI KANG BISA '(GAGET). Dheweke tetep ngandhani aku. KANGGO BANYUWULA WON DUWE NGANGGO NIKAL, NGANGGO ORA, ORA !! TOKO GARINGKU, Nanging saiki, dheweke alon-alon bisa digunakake.

Jules Kounde menehi pernyataan babagan ibune ing sawijining wawancara karo toko Prancis, Onze-Mondial. Dheweke bangga banget karo dheweke, amarga dheweke mung siji-sijine sing ngasuh dheweke. Ing umur 18 taun, bocah kasebut ngrampungake pendhidhikan lan saiki, dheweke duwe BAC. Sejatine, dheweke pancen ora bisa nggayuh iki tanpa ibune.

Kulawarga Jules Kounde:

Mesthine, simbah-simbah, paman lan lik - sing adoh ing republik Benin - mesthi bangga ngidentifikasi awake dhewe minangka anggota kulawarga. Kanggo wong-wong mau, iku pancen kudu dibanggaake. Kita ngarep-arep manawa Jules ngunjungi republik Benin lan ngerti sapa sejatine.

Jules Kounde Fakta Ora Biasa:

Kasunyatan # 1 - Pecah Gaji Sevilla:

UlangGaji Jules Koundé Sevilla
Saben Taun:€ 2.500,000
Saben sasi:€ 208,333
Saben Minggu:€ 48,000
Saben dina:€ 6,858
Saben Jam:€ 286
Saben Menit:€ 4.8
Saben Detik:€ 0.08

Wiwit sampeyan wiwit ndeleng Jules kounde Bio, iki sing dheweke bathi karo Sevilla.

€ 0

Apa sampeyan ngerti?… Asal saka ngendi, rata-rata wong ing Prancis sing entuk 39,099 euro saben taun kudu kerja suwene 63 taun. Iki suwene wektu kanggo entuk gaji taunan Jules Kounde karo Sevilla.

Kasunyatan # 2 - Pengin urip paling gedhe:

Ing sawijining wawancara Prancis, Jules ujar manawa bakal dadi impen ORA MATI, nanging urip selawase. Dheweke percaya yen ing sawijining dina, jenius bakal nggawe serum ajaib sing bakal mbantu kabeh wong tetep urip. Hmm… Apa sampeyan mikir bisa uga? Milih tampilan sampeyan ing bagean komentar.

Kasunyatan # 3 - Salah sawijining CB paling apik sing bisa dituku ing Mode Karir FIFA:

Ing umur 21 taun, profil Jules Kounde pancen apik tenan. Tanpa mangu-mangu, dheweke bakal dadi pilihan sing paling apik kanggo mlebu dheweke ing Mode Karir FIFA. Para sedulur, Eduardo Camavinga lan Leicester Wesley Fofana tiba ing kategori sing padha.

Kasunyatan # 4 - Apa Agama Jules kounde?

Kita durung nate weruh dheweke nindakake tandha salib nalika mlebu lapangan. Uga nuduhake driji menyang langit nalika ngetung. Nanging, kita ngerti jeneng tengah 'Oliver' sing tegese 'Wit Zaitun'.

Saka perspektif Kristen, jenenge minangka simbol woh, kaendahan, lan kamulyan. Ana ing premis iki manawa kita menehi dadu kanggo ujar manawa agama Jules Kounde yaiku agama Kristen.

kesimpulan:

Minangka bocah, Jules luwih dadi perfeksionis, wong sing reaksi banget nalika time kalah ing game. Babagan iki, Sepak Bola minangka masalah menang ATAU gelut karo Ibune. Nalika dheweke tambah tuwa, dheweke ngerti yen menang, kalah lan kerja tim kabeh kalebu game kasebut.

Biografi Jules Kounde mulang babagan siji bab. Rahasia dadi pemain bal-balan sing sukses yaiku duwe mentalitas sing kecepit. Jules sinau saka pengalaman cilik. Uga saka Idola; Sergio Ramos lan sadulur lanang, Raphael Varane. Luwih-luwih, tetep karo wong tuwa siji, kanthi ora ana tokoh bapak sing mbentuk dheweke.

Matur nuwun kanggo tetep karo kita ing crita Life salah sawijining permata bal-balan sing paling apik ing la République. Ing Lifebogger, kita mesthi ngupayakake akurasi lan keadilan nalika ngirim favorit sampeyan Crita bal-balan Prancis.

Muga-muga awas liwat kaca kontak yen sampeyan nemokake barang sing ora apik ing Bio ing Jules Kounde. Yen ora, critakake babagan pemahaman pemain bal ing bagean komentar. Kanggo ringkesan ringkesan memoir Kounde, gunakake tabel Wiki.

PANUTUP BIOGRAFIWIKI JAWABAN
Jeneng Pepak:Jules Olivier Koundé.
Profesi:Pemain bal-balan profesional Prancis.
Age:22 taun lan 4 wulan.
Tanggal Lahir:Dina kaping 12 November 1998.
Tempat lair:Paris
Kabangsan:France
Negara Asal:Republik Benin, Afrika Kulon.
Dhuwur (ing meter lan sikil):1.78 meter utawa 5 kaki 10 inci.
bobot: 78 kg
Tandha Zodiak:Scorpio.
Posisi muter:Pusat-mburi.
Hobi utawa Senengan:Basket, Tenis lan ngrungokake Musik (Rap, Jazz, R & B) lsp.
Model Peran (Sepak Bola Idol)Sergio Ramos lan Raphael Varane.
Ora disenengi:Pelecehan ing sekolah, rasisme, perbudakan lan tindak pidana ing Afrika.
Sing paling menehi inspirasi marang dheweke:Nelson Mandela.
Education:Fraternelle de Landiras.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar