Kisah Kanak-kanak Jude Bellingham Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Jude Bellingham Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Jude Bellingham kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Garwane, Net Worth, Gaya Hidup, lan Urip Pribadi.

Singkat, kita menehi Crita Urip lengkap babagan pemain bal-balan Inggris, wiwit cilik, nganti dadi misuwur. Kanggo napsu sampeyan, deleng ringkesan Jude Bellingham's Bio ing foto. Apa crita sing bener?…

Tanpa mangu, cara Dortmund nggabungake pemain enom meh ora bisa dibandhingake. Maneh, sampeyan lan aku ngerti Yudha yaiku bocah super saka Inggris sing ngetutake Jadon Sancho - nggawe jeneng misuwur ing Jerman.

Sanajan ana penghargaan, kita ngerti manawa ora akeh sing maca Crita Urip lengkap. Isine dongeng sing nyenengake lan nyenengake. Tanpa mikir maneh, ayo miwiti karo crita wiwit cilik.

Kisah Kanak-kanak Jude Bellingham:

Kanggo Wiwitan Biografi, dheweke duwe julukan 'Jude Ball'. Jude Victor William Bellingham lair tanggal 29 Juni 2003 saka ibune, Denise Bellingham lan bapakne, Mark Bellingham (pejabat polisi) ing kutha pasar Stourbridge, Inggris.

Pendhudhuk West Midlands minangka anak paling tuwa saka rong bocah sing lair saka persatuan antarane wong tuwane. Ing foto ing ngisor iki, aku yakin sampeyan bisa ndeleng bayangan wajah lan kulit saka ibune Jude Bellingham. Tanpa pitakon, Denise duwe gen sing dominan ing kulawarga.

Ketemu wong tuwa Jude Bellingham - bapake, Mark Bellingham lan ibune sing padha.
Ketemu wong tuwa Jude Bellingham - bapake, Mark Bellingham lan ibune sing padha (Denise).

Jude Bellingham Tuwuh Taun:

Pemain Inggris ngenteni taun-taun awal ing sisih tengah Inggris bareng karo adhine Jobe Bellingham. Nalika semana, Yudha katon akeh bocah lanang sing janjeni - bocah sing manut (wiwit awal) ngerti apa sing dikarepake ing urip.

Nalika isih bocah, Mark bapakne crita babagan jamane dadi pemain bal-balan non-liga sing nyetak luwih saka 700 gol. Uga, kepiye dheweke gagal nggawe ing liga gedhe. Ing upaya kanggo mbenerake sing terakhir, Jude cilik sumpah bakal netepi kabeh urip ing bal-balan. Iki minangka wiwitan dina dhasar dhasar sing bakal dijelasake ing bagean pungkasan Bio.

Latar Belakang Kulawarga Jude Bellingham:

Minangka sing bisa dingerteni, dheweke asale saka kluwarga sing imbang finansial. Bapake Jude Bellingham (Mark) - sing kerja dadi sersan polisi ing West Midlands - entuk dhuwit tikel luwih akeh tinimbang pegawai Inggris sing tetep kerja.

Ibune Jude Bellingham (Denise), uga warga negara Inggris sing makarya. Mula, pancen jelas yen dheweke gedhe ing latar kulawarga kelas menengah sing nyaman, tanpa masalah finansial.

Asal Kulawarga Jude Bellingham:

Yen dideleng saka papan kelairan, gelandang enom kasebut asale saka wilayah kulon Inggris - cedhak banget karo Wales. Sampeyan maneh kudu ngeweruhi… yen ndeleng tampilan fisik sampeyan bisa ngira oyot ibu sing ngluwihi wates Eropa.

Sejatine, Kulawarga Jude Bellingham asale kalebu basa Inggris lan Afrika. Riset nuduhake manawa bocah cilik duwe utang Etnis Afrika liwat keturunan ibune.

Jude Bellingham Crita Karir Paling Ketara:

Crita bal-balan Jude diwiwiti nalika umur enem taun. Iki nalika dheweke wiwit ndhukung Blues - julukan Birmingham City FC. Nalika semana, Bellingham seneng karo klub sing mirip jenenge. Dheweke duwe pengarep-arep gabung karo akademi klub kasebut amarga semangat sing diturunake lan kanggo jenenge ngimpi kulawargane.

Entri Pendidikan lan Akademi:

Minangka wajib, wong tuwane njamin yen dheweke sekolah. Nalika sinau ing Priory School ing Edgbaston, bapakne Bellingham njaluk dheweke gabung karo tim U-8 ing Birmingham City. Saka praupane, sampeyan bisa ngerti apa sing dirasakake. Iki minangka perasaan lulus uji coba akademi - salah sawijining wayah kanak-kanak sing paling gedhe.

Kaya pemain lair ing West Midlands liyane - Daniel Sturridge - Bellingham nampa akeh pelajaran pembinaan saka bapake.

Urip Awal Jude Bellingham karo Birmingham City:

Ing Blues, dheweke nampilake keahlian bal-balan sing ora ana tandhingane tinimbang kanca-kancane. Kanthi paningkatan meteorik, ora ana pungkasane apa sing ora bisa ditindakake Jude. Kapabilitas kasebut entuk kapercayane pelatih lan entuk hak istimewa kanggo entuk promosi cepet menyang tim U-18 lan U-23 Birmingham ing umur 14 lan 15 taun.

Ora suwe, pemain Inggris enom dadi bathi kaya Demarai Grey lan njupuk beasiswa rong taun karo Birmingham City ing Juli 2019. Wayahe saben bocah impen pungkasane teka. Wong tuwa lan anggota kulawarga Jude Bellingham bangga bisa menehi kontrak senior ing 16 taun lan 38 dina.

Biografi Jude Bellingham- Crita Cara Nggawe Kiname:

Pindhah menyang bab urip anyar, bocah enom kasebut wiwit ngrusak cathetan. Kaping pisanan, Jude dadi pencetak gol paling enom ing Birmingham nalika umur 16 taun lan 63 dina. Ing wektu iki, akeh tim bergengsi - utamane Man United - sing njaluk tandha tangane.

Kanggo ngatasi masalah, wong tuwane Jude Bellingham musyawarah banget - yen United cocog karo putrane. Sawise ditinjau maneh, dheweke nolak kesepakatan transfer Setan Abang sing udakara 20 yuta. Kanggo kejelasan, Bellingham mengko nerangake kenapa dheweke nyerang Manchester United.

Kisah Sukses Jude Bellingham:

Nderek lakune sawetara Pemain Bola Sepak Inggris sing wis entuk luar negeri, dheweke wiwit ngurmati penawaran kontrak ing njaba Inggris. Ing antarane kabeh klub, Dortmund mlebu ing mlebu Teen Inggris Paling Tinggi.

Nanggepi panjelasan takdir, Bellingham gabung Erling Haaland ing Dortmund kanthi biaya sing dilaporake yaiku £ 25 yuta. Kanthi transfer kasebut, dheweke dadi bocah umur 17 taun sing paling larang ing sejarah Sepak Bola.

Menarik karo Dortmund, dheweke ora nuduhake tandha mundur lan terus mundhak lan mundhak. Apa sampeyan ngerti?… Jude Bellingham dadi pencetak gol paling enom Borussia Dortmund kanthi gol debut. Keuntungan iki nyumurupi dheweke dadi salah sawijining properti remaja paling apik ing Eropa.

Ora lali, dheweke ngrusak rekor sing dicekel dening Phil Foden minangka pemain Inggris paling enom sing miwiti pertandingan Liga Champions. Wis ndeleng prestasine nalika isih enom, Gareth Southgate ora sithik wektu ngundang bocah enom kanggo debut senior ing Inggris. Liyane, kaya sing dicritakake babagan Sorotan Video, saiki wis dadi sejarah.




Sapa sing bakal dadi pacar / Istri Jude Bellingham?

Amarga isih enom lan fokus ing sukses karir nerangake apa sebabe dheweke ora nggatekake babagan katresnan. Ora diraguhi, ana calon pacar lan bahan garwa sing kepincut karo tampane sing peteng banget.

Sawise riset, kita wis nggawe kesimpulan yen wong tuwa Jude Bellingham (nalika nulis) durung ngidini dheweke duwe pacar. Luwih saka iki ing bagean kulawarga.

Jude Bellingham Pribadi:

Adoh saka tugas dadi pemain bal-balan, ngerti kepribadiane saka lapangan bakal mbantu sampeyan ngerteni luwih akeh. Sing pertama lan paling penting, Yudas pancen asri, alus lan luwih asipat introvert. Sareh, dheweke meh ora mangan lan ora seneng masak. Yudha gumantung karo ibune kanggo kabeh tugas dapur.

Tumindak kaya introvert ora matesi dheweke kanggo nuduhake rasa humor sing luwih-luwih tumrap kanca lan anggota kulawarga. Minangka kasunyatan, Bellingham sok-sok nggawe kanca-kanca padha ngguyu sanajan komedi dudu tugase. Ironis, dheweke minangka penyanyi lucu, kaya sing bisa dideleng ing video ing ngisor iki.

Gaya urip lan Net Net:

Nganti dheweke pindhah menyang Dortmund, wong tuwa Jude Bellingham njamin putra-putrine urip ing omah karo kulawargane. Nanging, sawise gabung karo pihak Jerman, dheweke entuk omah dhewe lan mobil eksotis.

Nalika nganalisa penghasilan, kita nemokake manawa Bellingham entuk Gaji saben minggu udakara € 57,000 karo Dortmund. Apa sampeyan ngerti?… Bathi ing Birmingham City kacang - mung £ 145. Kanthi matur nuwun sanget, kontrak BVB wis mengaruhi gaji dheweke lan kanthi dramatis nambah regane sing saiki antara 2 nganti 3 yuta kilogram (statistik 2020).

Fakta Urip Kulawarga Jude Bellingham:

Kanggo bocah enom, dalane ing lintang-lintang ora bakal lancar tanpa pitulung saka kluwarga sing raket. Ing bagean iki, kita menehi luwih akeh babagan kulawarga Jude Bellingham sing diwiwiti karo Bapake.

Fakta babagan Bapake Jude Bellingham:

Apa sampeyan nate ngerti babagan ngendi dheweke entuk sepak bola? Ya, iki sejatine; Bakat Bellingham jelas diwarisake saka bapake, Mark Bellingham. Sadurunge gabung karo pasukan Polisi lan sanajan wis entuk tugas, Mark main bal-balan supaya kulawargane tetep kerja nganti patang puluh taun.

Nalika semana, kemampuan skor gol sing unik saka Mark ngasilake akeh pemain pertahanan non-liga sing gemeter nalika ngarsane. Sajrone karir non-liga, bapakne Bellingham ngetung luwih saka 700 gol. Susah, dheweke ora nate adoh saka Liga Non-Liga Jamie Vardy iya.

Fakta babagan Ibune Jude Bellingham:

Amarga Jude isih wong anyar ing pawon, Denice ibune setuju kanggo ninggalake Inggris kanggo nuduhake apartemen karo anake ing Dortmund. Nalika Mark njamin putrane entuk kesepakatan sing luwih apik, dheweke nggawe omah ing omah kanthi njamin manawa Jude ora kekurangan apa-apa ing omah.

Nalika semana, Denice ngati-ati banget karo Jude lan Jobe nalika garwane sibuk karo penegak ukum ing Midlands. Lah ibu lan putra sing padha rupane.

Kasunyatan babagan Sedulur Jude Bellingham:

Pemain bal-balan Inggris nuduhake ikatan sing raket banget karo adhine, Jobe. Kaloro sedulur kasebut tuwuh ing sangisore wali wong tuwane lan kalorone gabung karo akademi Birmingham City FC. Adhine Bellingham isih main bal-balan lan katon karo adhine minangka panutan.

Mungkin, yen pemain sayap enom kasebut duwe adhine, dheweke uga bisa uga melu adhi-adhine ing ekspedisi bal-balan. Nanging, kita ngarepake karir Jobe sing enom ngluwihi Bapake (Mark).

Babagan Kerabat Jude Bellingham:

Kanggo ngomong babagan etnis Inggris-Ireng utamane simbah-simbah iku padha karo lelayaran banyu sing durung dipetakan. Ing wektu iki, durung ana informasi babagan paman, lik, nenek lsp.

Jude Bellingham Fakta Ora Biasa:

Kanggo ngrampungake Crita Urip kita ing wong Inggris, iki sawetara kasunyatan sing bakal mbantu sampeyan ngerti babagan Biografi.

Fakta # 1: Nomer Jersey Pensiun:

Nalika gabung karo Birmingham City kanggo karir senior, Jude diwenehi jersi skuad nomer 22. Amarga dheweke apik banget, klub kasebut mutusake pensiun nomer jersey kanthi jeneng ngurmati dheweke. Iki ora cocog karo penggemar sing entuk Birmingham FC panggang amarga pensiun jersey singmber 22 kanggo bocah lanang sing nembe main 44 pertandingan.

Fakta # 2: Pecah Gaji lan Pangentukan Saben Detik:

Pancen ora dipercaya kepiye upahé mundhak saka sawetara atus kilogram nganti udakara € 58,000 saben minggu. Riset nuduhake rata-rata wong Inggris kudu kerja suwene setengah taun kanggo entuk bathi Bellingham sajrone seminggu.

JENIS / JABATANUpah ing Euro (€)
Saben taun€ 3,000,000
Saben sasi € 250,000
Saben Minggu€ 57,604
Saben dina€ 8,229
Saben Jam€ 343
Saben Menit€ 5.7
Saben Kaloro€ 0.09

Kita wis strategis nganakake analisis penghasilan Bellingham nalika jam. Delengen dhewe carane dheweke nggawe sampeyan teka ing kene.

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Jude Bellingham's Bio, iki sing diasilake.

€ 0

Fakta # 3: Kesempatan Gunner sing ora kejawab:

Apa sampeyan ngerti?… Klub London sisih lor minangka klub pertama sing nate golek praja para remaja. Arsenal paling cedhak kanggo mlebu Jude Bellingham nanging ora kejawab amarga transisi manajemene.

Fakta # 4: Potensi FIFA sing apik, rating sing kurang saiki:

Sanajan umure isih enom, Bellingham wis nuduhake sipat sing ndadekake dheweke luwih dhuwur ing antarane kancane. Saka profile, kita bisa ndeleng manawa pemain sing janjeni kasebut duwe katrampilan luwih akeh. Sedhih, rating sing lagi dialami saiki - mung 4 poin ing ngisor iki Sean Longstaff.

Cathetan End:

Minangka kesimpulan, kita ora bisa nolak kasunyatan manawa Jude Bellingham ngerti apa sing dikarepake wiwit cilik. Kaya Nick Paus, dheweke wis mbayar dhuwit kanggo main saka liga ngisor banjur menyang level paling dhuwur.

Kajaba iku, ngerti Borussia Dortmund minangka papan sing paling apik kanggo dheweke ora bakal bisa ditindakake yen ora amarga nilai kulawarga. Wong tuwa Jude Bellingham (Mark lan Denice) wis teka ing saben wektu penting. Thanks kanggo wong-wong mau, dheweke bisa njupuk keputusan sing duwe bathi sing wis ngowahi urip.

Matur nuwun kanggo maca Biografi Jude Bellingham. Hubungi kita yen sampeyan nemokake kesalahan ing artikel iki. Yen ora, critakake babagan crita gelandang ing bagean komentar. Saiki kanggo ngerti babagan Jude Bellingham's Bio, gunakake tabel Wiki.

Pitakon BiografiJawaban Wiki
Jeneng Lengkap:Yude Victor William Bellingham
Nick Jeneng:Jude Bellingham
Tanggal Lahir:29th June 2003
Age:17 taun lan 5 wulan
Papan Lair:Stourbridge, West Midlands, Inggris
Wong tuwa:Bapak lan Ibu Mark Bellingham
Sandhangan:Jobe Bellingham (Kakang)
Zodiak:Cancer
Net Worth:£ 2 nganti £ 3 yuta (statistik 2020)
Annual Salary:€ 3 yuta
Kabangsan:Inggris
dhuwur:1.86 m (6 ft 1 ing)

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar