Fakta-fakta Biografi Juan Mata

0
6283
Juan Mata Childhood Story

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'kacang buncis'. Kisah Kisah Kanak-kanak Juan Mata ditambah Biografi Bener nggawa kabar lengkap babagan acara-acara penting wiwit saka jaman kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta.

Ya, kabeh wong ngerti kabisanane, nanging sawetara nganggep Biografi Juan Mata kita sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhine, ayo mulai.

Fakta-fakta Biografi Juan Mata:Awal urip

Juan Mata Childhood StoryJuan Manuel Mata Garcia lair ing dina 28th April 1988 ing Villafranca Montes de Oca, Spanyol dening Juan Manuel Mata Sr. (bapak) lan Marta Garcia (ibu).

Juan diwenehi jeneng saka bapakne, Juan Manuel Mata Rodríguez sing pengin anaké niru gaya urip lan kariré minangka pemain bal-balan. Ayahé uga minangka pemain bal-balan cilik nalika jamanipun. Kulawargane ora tau duwe fisik pemain bal-balan. Wong-wong mau padha mlayu liwat lan wis mbandhingaké sejarah dawa lan mbuktèkaké kritikus salah. Iki sebabe Juan Manuel Mata Rodríguez pengin anaké Juan Mata kanggo ngetutake.

Juan umuré gedhé ing kutha Océ de Villafranca, Burgos sing ora seneng banget marang bapakné amarga ora ana kesempatan bal-balan kanggo para pemuda. Nalika umure 5, bapake migrasi saka kutha liyane sing jenenge Oviedo (Spanyol Barat Laut) lan entuk peluang bal-balan. Mata cepet nyedhaki lan wiwit main ing bal-balan. Dheweke minangka bocah cilik lan wong sing kerja keras sing ngajeni marang wong tuwane lan ngetutake rencana kanggo dheweke. Katresnan mata kanggo bal-balan tansaya maju ing Oviedo. Wong tuwané seneng seneng karo putrané lan bakal ngidini dheweke kanggo njupuk bal-balané malah menyang amben.

Juan Mata Childhood Story
Foto Juan Mata Anak

Fakta-fakta Biografi Juan Mata:Rising to Fame

Minangka Mata nempatake, "Aku ngginakaken nalika isih cilik ing Asturias, ing Oviedo lagi seneng-seneng lan ngrasakake kanthi narik kawigaten saka olahraga iki sing pungkasane dadi semangat uripku."

Principality Asturias, sawijining wilayah ing Spanyol kulon, dikenal minangka pantai, pegunungan, situs religius lan arsitektur abad tengahan. Iku minangka panggonan breeding kanggo pemain bal-balan lan ing ndhuwur kabeh, sawijining omah kanggo para pemain bal-balan ing Spanyol.

Juan Mata Childhood Story
Juan Mata Childhood Glory Days

Real Oviedo yaiku klub pertama saka Juan Mata, ing ngendi dheweke bisa main bal-balan kanthi profesional. Mata entuk julukan kasebut 'Little Bean' kanggo dadi tim paling cilik lan paling tiwas ing tim kasebut. Panjenenganipun asring mimpin timipun kanggé menangaken kejuaraan utami minangka bocah. Ora ana wektu sadurunge Juan dadi luwih enom nalika ngalami fase diwasa sing kita kenal saiki.

Juan Mata Childhood Story
Young Juan Mata

Minangka dhèwèké nulis ing situs web Biografi, JuanMata8; "Real Madrid kalah ing lawang nalika umur 15 ing 2006. Aku main 4 musim kanggo akademi klub. Aku miwiti debut minangka pemain profesional kanthi Castilla ing Divisi kaping II, sasampunipun ngowahi 18 ". The 'Little Bean' ditepungi minangka wong utama ing Indonesia Akademi remaja Real Madrid, La Fabrica. Wekdal paling apik dheweke teka nalika dhèwèké mimpin tim menyang judhul Juvenil Cup Spanyol.

Juan Mata Childhood Story
Enom Juan Mata ing Madrid

Kemenangan kanggo Juan Mata mimpin klub Spanyol ngubengi dheweke kaya hiu. Uga ana tekanan kanggo dheweke babagan push menyang tim senior Real Madrid. Nanging, dheweke ora entuk kesempatan kanggo main kanggo tim senior Real Madrid amarga Galaticos gedhe sing ora bisa diganti wektu kuwi. Seneng karo Zinedine Zidane, David Beckham lan pemain sepakbola liyane ora nyedhaki Juan Mata kanggo tim senior.

Sawise nonton fasilasi kanggo mlebu tim senior Real Madrid, bapakne ndamel langkah pungkasan kanggo narik dheweké metu saka klub kanthi ngirim dheweke menyang tangan para pramuka kanggo tandhing tandha. Iku Valencia CF sing pungkasanipun entuk kesempatan kanggo mlebu dheweke.

Mata nggawe 174 penampilan lan ngetokake gol 46 kanggo Valencia. Ing musim panas 2011 Arsenal dadi tawaran apik kanggo Valencia babagan Juan Mata nanging Chelsea sing bisa mlebu Spanyol ing 2011 Agustus. Juan dadi pamimpin klub London lan kapilih minangka pemain paling apik ing tim kasebut ing 2012 lan 2013. Nanging, Mata ambruk karo manajer anyar Jose Mourinho lan kepengin duwe klub anyar ing musim 2013 / 2014. Manchester United mbutuhake kreativitas ing lini tengah lan mlebu Spanyol kanggo 44 yuta euro ing Januari 2014. Liyane kaya lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Fakta-fakta Biografi Juan Mata:Urip Keluarga

Juan Mata kulawarga nduweni sajarah saka Burgos Spanyol. Dhèwèké lair dadi kulawarga bal-balan sing nduwèni sajarah panjang mbuktèkaké wong sing salah. Wong sing ngritik ukurane lan ora duwe kemampuan kanggo nampilake fisik ing olahraga fisik. Padha tuwuh sajroning mbantu siji liyane, kalebu anak-anake dadi relevan ing bal-balan.

Juan Mata Family Life
Ayu Juan Mata

Ayah Mata mbantu dheweke ing prestasi kariré. Dheweke luwih cilik lan luwih cendhek tinimbang putrane. Dheweke minangka striker profesional kanggo Burgos CF ing 80 lan 90.

Juan Mata tansah nyuwun marang bapakipun ingkang dipun tresnani amargi gesangipun ingkang sukses lan tansah mbagi momongan ingkang sae kaliyan piyambakipun lan sedherekipun.

Juan Manuel Mata Rodríguez saiki minangka agen Mata, dadi dadi FIFA ing proses kasebut.

Juan Mata Family Life
Rama lan agen Juan Mata

MOTHER: Ibune Juan Mata, Marta Garcia nylametake dhéwé saka media amarga alasan pribadi. Dheweke dikabarake dadi siji ing gambar ing ngisor iki.

Juan Mata Basa (Rumored)
Juan Mata Mum (Rumored)

Dheweke luwih tuwa tinimbang bapakne. Ibu Juan Mata wis dadi garwane omah kabeh wektu urip. Wong sing ora seneng sosialisasi, nyedhiyakake pendhukung omah kanggo bojone lan bocah-bocah.

Sister Kekasih: Juan nduweni sedulur wadon sing dikasihi lan kanca paling cilik jenenge Paula Mata. Paula Mata ora prasaja pendukung paling gedhe sing ora tau mandheg ndedonga adhine sedhèrèké kanggo unggul ing kariré. Padha wis dadi kanca sing paling apik wiwit jaman kanak-kanak.

Juan Mata Childhood Story (Sister)
Juan Mata kang Sister-Paula Mata

Malah ing wong diwasa, loro-lorone isih nemokake wektu kanggo mbagi wektu bebarengan lan ora bakal lali lan nglirwakake paseduluran diwasa.

Juan Mata Facts
Juan Mata lan Paula (Sister) bebarengan karo kanca-kancane

Fakta-fakta Biografi Juan Mata:Urip Hubungan

Apa Juan Mata Married? Jawabane Ora. Dheweke saiki durung kawin nanging seneng hubungane karo pacar kekasihipun, Evelina Kamph.

Juan Mata Relationship Life (Girlfriend)
Pacar Juan Mata- Evelina Kamph

Pacare, Evelina uga ngerti selebriti media sosial sing nduweni daftar penggemar gedhe. Loro-lorone Mata lan pacare ora saiki ing suasana hati kanggo njaluk marriage minangka ing wektu nulis. Urip hubungan Juan Mata iku sinonim karo Marcus Rashford, Alex Oxlade Chamberlain lan Davide Zappacosta. Apik banget beda lan ngelawan Karim Benzema lan Raheem Sterling.

Fakta-fakta Biografi Juan Mata:Katresnan saka Hollywood Selebriti

Juan Mata dheweke seneng banget ngati-ati lan kababarane dheweke banget disengaja dening para selebriti Holywood. Antarane akeh, ana bintang Hollywood Julia Roberts sing ora bisa nolak duwe gambar karo masterpiese Midfield.

Juan Mata Facts
Juan Mata lan Julia Roberts

Roberts sing paling kondhang amarga perané ing akting wis dadi pengagum kandel saka bintang Spanyol. Dheweke tau gagal nemoni kasempatan kanggo nonton dheweke.

Hollywood A-lister ngunjungi Old Trafford karo bojone lan telung anak kanggo nonton Juan Mata kanggo nyerang West Ham. Anak-anake uga duwe kickaround karo bocah-bocah Wayne Rooney ing lapangan sawise game kasebut.

Fakta-fakta Biografi Juan Mata:Pemain bal-balan lan Scholar

Juan Mata FactsMata ora mung apik ing lapangan, dheweke uga jenius akademis. Juan Mata nduweni rong derajat. Siji ing Marketing lan liyane ing Olahraga Science.

Dheweke wiwit sinau Marketing ing Universitas Camilo José Cela nalika main kanggo Valencia. Dheweke banjur nerusake sinau liwat program online sing diduweni dening Universitas Teknik Madrid. Iki entuk gelar Sarjana Ilmu Olahraga. Sawise latihan lan matchdays, Juan Mata seneng maca lan nggawe riset akademis pribadi.

Juan Mata iku murid sing cepet. Dheweke sinau basa Inggris lan sinau ing taun sawisé ngerti kariré bakal nuntun dheweke kanggo main klub Inggris. Nalika gabung karo Chelsea, dheweke ora tau kesandhung karo kanca-kancane Inggris nanging ora kaya kanca tim Spanyol. Utamané seneng Diego Costa.

Fakta-fakta Biografi Juan Mata:Hobi

Juan Mata Facts

Yen sampeyan ngetutake Mata marang jaringan media sosial, sampeyan bakal nemokake yen dheweke tresna tresna marang lelungan lan ningali ningali.

Spaniard ngaku yen katresnan kanggo lelungan wiwit nalika dheweke isih enom, nalika dhèwèké kerep dadi ransel ing Spanyol.

Tanpa mangu-mangu, Mata kepengin banget ngendhih. Dheweke uga nemokake katresnan anyar ing fotografi. Iki apa wae sing dilakoni.

Fakta-fakta Biografi Juan Mata:Bintang Tenis

Mata minangka penggemar tenis lan nganggep superstar tenis, Rafael Nadal dadi atlet paling ageng ing Spanyol. Loro-lorone gedhe olahraga lan kanca-kanca gedhe uga.

Juan Mata Facts
Juan Mata lan Rafa Nadal
Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene