Juan Cuadrado kanak-kanak Story Plus Facts Untold Biography

Paling Keri Dianyari

LB presents Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal dening Nama Pangguna; "Vespa". Sugeng Rawuh Ingkang Juan Cuadrado lan Sejatine Biografi Fakta nyatakaken sampeyan kanthi lengkap babagan acara-acara penting wiwit jaman kanak-kanak dumugi tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh fakta babagan dheweke.

Ya, saben wong ngerti kabisan babagan serangan midhangetane, nanging sawetara nganggep Bio Cuadrado Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Juan Cuadrado Anakke Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Juan Guillermo Cuadrado Bello lair ing dina 26th Mei 1988 ing Necoclí, Kolombia.

Jeneng Juan Cuadrado diterjemahake ing John Square ing Inggris. Cuadrado lair saka Marcela Bello Guerrero ibuné (pembantu rumah tangga), lan pungkasané Guillermo Cuadrado, bapakné (sopir truk).

Juan diunggahake ing Tumaco, Columbia. Dheweke tansaya gedhe minangka penggemar Manchester United. Bapake Juan Cuadrado, Guillermo, dipateni dening geng bersenjata nalika dheweke mung papat taun. Minangka paring dhawuh marang biyunge, Cuadrado miskin nyumput ing ngisor amben nalika sopir truk bapane ditembak. Iku tegese biyunge Marcela kudu nyoba lan ngunggahake dheweke dhewe. Pembunuh Guillermo ora tau diadili.

Juan Cuadrado Anakke Story Plus Untold Biography Facts -The Struggle

Sasampunipun tilar donyanipun bapakipun, pembantaian tiyang sipil kagayut kaliyan perang sadhèrèk sadèrèngipun. Loro-lorone Juan lan ibune lagi bubar nalika dheweke entuk tugas ngatur toko es krim. Dheweke ninggalake putrane karo guru sekolah sepakbola lan nenek lan dikirim dheweke panganan dheweke tuku karo dheweke bayaran.

Ing babagan nyelehake panganan ing meja lan nyimpen dhuwit kanggo masa depan putrane, Marcela uga ngedol bananas sasampunipun kerja. Uga sawise sekolah, Juan bakal mbiyantu bungkus ibu mum supaya bisa ketemu. Little John apik ing panggolekan stiker ekspor khusus ing pisang nalika ibune Marcela pancen nyoba nyoba kanggo nyelehake panganan ing meja. Dheweke dadi tukang cukur.

Juan Cuadrado Anakke Story Plus Untold Biography Facts -Rising to Fame

Mbok menawi sedherekipun bapak nyebabaken piyambakipun langkung dewasa. Piyambakipun minangka salah satunggaling pamain bal-balan ing kutha Juan sayembara minangka nylametaken gesang padamelanipun kanggé piyambakipun wonten ing 1990 nalika wiwitan nalika kekerasan ing antawisipun narkoba obat-obatan Kolombia ingkang ageng. Luwih kaya mangkono, ibuné nyathet yen diwawancarai yen Juan wis dadi mahasiswa sing sampurna supaya bisa main bal-balan sing bisa ditemokake minangka pilihan kanggo mungkasi kemiskinan.

Ajaib ana nalika Juan ana 13. Panjenengané pindhah 300 mil adoh saka omah sawise dicekeli minangka bintang balap mangsa ing Athletico Uraba. Cuadrado miwiti karier klub ing Atletico Uraba, ing ngendi posisi pilihané minangka maju. Nanging, ing rekomendasi klub Nelson Gallego, Cuadrado njupuk peran gelandang, biasane minangka pemain sayap.

Kepercayaan Cuadrado tansaya dhuwur banget sing ndadekake dheweke munggah ing kabeh pangkat bal-balan muda. Iki njupuk dheweke neng klub divisi loro Kolombia Rionegro, ing ngendi dheweke nampilake luwih saka potensial dadi pemain kelas donya. Dheweke pungkasanipun ditindakake dening Medellin ing 2008 kang menehi kabisat kanggo bal-balan Eropa. Ing Juli 2014, Cuadrado urip bareng karo keluargane ing Florence. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Juan Cuadrado Anakke Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Tampil ayu Melissa Botero, mantan pacar lan saiki, garwane Kolombia Juan Guillermo Cuadrado. Juan ketemu karo pacoban ing dina kamulyan ing Florentina.

Melissa Botero lan Juan wis tau pacaran wiwit 2014. Melissa cukup cedhak karo kulawargane Juan. Panas Latina duwe persetujuan saka ibune lan kanca sing paling cedhak.

Sadurunge Juan nemoni tresna marang urip, dheweke urip karo ibuné.

Juan Cuadrado Anakke Story Plus Untold Biography Facts -Pribadi Pribadi

Juan Cuadrado nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Juan Cuadrado's Strengths: Dheweke seneng, seneng, seneng lan bisa adaptasi. Dheweke duwe kemampuan kanggo sinau kanthi cepet lan ngganti ide

Kekurangan Juan Cuadrado: Dheweke bisa dadi ora konsisten lan kadhangkala ora bisa dipercaya.

Apa kaya Juan: Panjenenganipun tresna musik Columbian, buku lan mesthi mbuwang wekdal kaliyan ibu lan garwanipun.

Apa Juan Cuadrado ora seneng: Juan ora seneng karo lan mandheg. Dheweke uga seneng karo rutinitas sing bola-bali.

Ing ringkesan, Juan ekspresif lan cepet. Dheweke nduweni rong kepribadian beda sing ora bakal bisa dipercaya. Dheweke seneng banget, bisa komunikasi lan siap kanggo seneng-seneng, kanthi kecenderungan tiba-tiba njaluk serius, wicaksana lan ora gelem.

Juan Cuadrado Anakke Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Juan asalipun saking latar belakang keluarga kelas menengah ingkang tebih sanget saderengipun bal-balan dipundamel. Dheweke ora tau nglairake kurban biyunge ibune sing digawe kanggo dheweke sawise kobongan patenane bapakne. Dina iki, pasangan saiki wis ora bisa dipisahake. Minangka ibuné nempatake; "Ngerteni impian dheweke kayane wis nggawe kuring ibune sing paling seneng ing donya"

Aside ibune, Juan duwe adhine cilik digambar ngisor.

Sawise masang gambar ing media sosial ndhuwur, ibune Juan, Marcela nambah: "We are mbaleni kabeh wektu kita ora kejawab nalika Juan isih enom."

Marcela nggarap lentil lan kacang chickpea favorit Juan. Dheweke uga melu jam saben wulan nganggo rambut. Minangka Juan sapisan nuli: "Dheweke wis loro ibu lan bapak kanggo kula." Dheweke ngajari marang nilai-nilai sing penting lan dhukungan sing diwenehake dheweke wis dhasar.

Juan lan ibuné mbintangi iklan saos tomat ing ibu lan mantan TV Kolombia.

Juan Cuadrado Anakke Story Plus Untold Biography Facts -Representasi FIFA

Cuadrado fitur ing tutup Amerika Latin saka FIFA 16, bebarengan karo bintang tutup global Lionel Messi.

TUTUP: Thanks kanggo maca Juan Cuadrado Childhood Story karo fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene