Joshua Zirkzee Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Joshua Zirkzee Kisah Kanak-kanak Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Joshua Zirkzee kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Kehidupan Awal, Kulawarga, Wong Tuwane, Pacar / Garwa, Gaya Hidup, Urip Pribadi lan Net Worth.

Ing istilah sing gampang, sampeyan menehi sampeyan perjalanan jangka panjang. Kita wiwit wiwit cilik nganti dadi misuwur.

Kanggo napsu otobiografi, deleng masa kanak-kanak nganti galeri diwasa - ringkesan Joshua Zirkzee Bio sing sampurna.

Crita Urip Joshua Zirkzee.
Crita Urip Joshua Zirkzee.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke minangka pesaing, sabisa-bisa pewarise Robert Lewandowskitahta pencetak gol. Nanging, ora akeh penggemar sing ngerti sejarah Joshua Zirkzee, sing cukup menarik. Tanpa mikir akeh, ayo miwiti.

Joshua Zirkzee Crita Anak:

Joshua Zirkzee Kanak-kanak.
Josh cilik seneng banget karo bal-balan wiwit cilik.

Miwiti, dheweke duwe julukan -Josh. Joshua Orobosa Zirkzee lair tanggal 22 Mei 2001 saka bapake Walanda, Remco Zirkzee, lan ibune Nigeria ing kutha Schiedam, Walanda. Dheweke teka ing jagad iki minangka anak mbarep saka rong bocah sing lair saka persatuan antarane wong tuwane.

Joshua Zirkzee Dina Ngembang:

Nalika isih cilik Josh dikepung karo ekspedisi sing apik banget karo Jordan, adhine sing ragil. Ing 3 taun, kulawargane pindhah menyang Rotterdam, sing olahraga dadi norma masarakat.

Kaya Marcus Rashford, Josh cilik ana ing endi wae nggawa bal sing dheweke main ing ruang tamu. Biasa, wong tuwane kudu ngecet tembok noda ing omah amarga kegiatan bal-balane. Ing sawetara kesempatan, Zirkzee nyoba muter ibune nalika mlaku-mlaku ngubengi ruangan kanthi nggawa panganan.

Joshua Zirkzee Kulawarga Asal:

Ngalih menyang keturunane, pemain bal-balan kasebut minangka warga negara Walanda sing uga duwe jejak ROOT Nigeria. Yen dideleng saka asale kulawarga ibu, calon pemain bakat kasebut duwe afiliasi banget karo Isoko, yaiku wilayah ing negara Delta, Nigeria.

Joshua Zirkzee asal kulawarga
Umume negara-negara Afrika bangga ngidentifikasi bakat enom minangka duweke dhewe. Mungkin dheweke durung nate ngunjungi kampung halamane ibu ing Nigeria Kidul.

Saliyane, ROOT bapak Zirkzee dilacak menyang Schiedam, sing dadi kotamadya sing bersejarah ing Walanda Selatan. Ketoke, papan kelairane sing kira-kira ana 76,000 jiwa uga kalebu sawetara kanal sing apik banget kanggo mlayu. Moreso, kondhang amarga duwe kincir angin bersejarah paling dhuwur ing saindenging jagad.

Joshua Zirkzee Kulawarga Latar Belakang:

Wiwit cilik, wong tuwane mesthi nyedhiyakake kabeh kebutuhan kanggo dheweke lan sedulur.

Uga, kulawargane berkembang dadi kluwarga kelas menengah sing ora prelu kuwatir yen kurang dhuwit. Kanthi status finansial, Remco lan garwane bisa ngirim Joshua menyang akademi sepak bola.

Kepiye Joshua Zirkzee Sepakbola Miwiti:

Kaya sing wis diandharake sadurunge, maju sing apik ngalami akeh ekspedisi sing gegandhengan karo olahraga nalika saya gedhe. Kanggo mesthekake Zirkzee nggunakake bakat lair, wong tuwane njaluk dheweke mlebu ing akademi VV Hekelingen nalika umur 5 taun.

Nalika semana, sing maju nuduhake akeh potensi sing menjanjeni lan sejatine cocog karo kanca-kancane. Dheweke dadi murid sing cepet lan ora nate kesusu kanggo arahan saka pelatihe.

Nanging, bapake ora puas karo akademi oyot suket lan nggolek lembaga sing luwih kompetitif. Mula, Remco Zirkzee duwe putra pertamane gabung karo Spartaan '20 kanthi bimbingan Ricardo Willemse ing taun 2010.

Joshua Zirkzee ing Spartaan '20
Saka lapangan sing dikepengini, panyerang mesthi misuwur ing antarane pasangane.

Joshua Zirkzee Urip Karir Awal:

Sajrone telung taun sabanjure, panyerang kerja bareng karo ponakane (Nelson Amadin) kanggo nambah pengalaman lan taktik.

Sisa-sisa karier pemuda dheweke ndeleng dheweke pindhah saka Spartaan '20 menyang ADO Den Haag. Ing kana dheweke tampil kanggo klub U-16, sanajan umure 14 taun.

Joshua Zirkzee urip karier wiwitan
Ketemu salah sawijining bocah sing paling berpengaruh ing pemuda ADO Den Haag sing disiyapake ing 2015.

Siji bab pangembangan awal yaiku Zirkzee biasane luwih kuat lan luwih dhuwur tinimbang kanca-kancane. Keuntungan iki nggawe sawetara kanca-kancane kanthi figuratif bisa ndeleng dheweke. Sawetara manajer uga mbuktekake manawa dheweke tanggung jawab kanggo 95% asil dandan.

Joshua Zirkzee Bio - Cara Terkenal:

Nanging, pramuka saka Feyenoord ora ketinggalan mlebu bakat enom menyang klub ing 2016. Kanthi pindhah menyang Bayern Munich ing taun sabanjure, dheweke nyebabake gelombang euforia kanthi kontak bola pertamane ing Bundesliga.

Joshua Zirkzee dadi misuwur
Penggemar ora bisa mbantu urip ing euforia sing digawe karo wong-wong Bavaria.

Apa sampeyan ngerti?… Akurasi penyerang kasebut langsung dirasakake nalika tekan Bayern Munich nalika dheweke entuk hat-trick ing debut kanggo tim sing dikepengini. Prestasi iki narik kawigaten para superstar bal-balan kaya Jerome Boateng.

Joshua Zirkzee Bio - Bangkit Kanggo Fame:

Kanthi pengaruhe ing gudang senjata Hansi Gulung cepet, Nigeria nyoba nyekel bocah emas kasebut menyang regu. Nanging, Josh ngremehake kabeh gerakane Gernot Rohr nalika dheweke tampil kanggo bapake.

Ora diragukan, urip karir karo wong-wong Bavaria diisi karo pirang-pirang pahargyan amarga dheweke menang akeh tropi.

Joshua Zirkzee Bangkit dadi misuwur
Wayahe karo wong-wong Bayern ora nate mboseni. Mesthi wae, dheweke duwe hak istimewa kanggo menang akeh tropi lan penghargaan karo klub kasebut.

Nalika aku nyusun Bio iki, Zirkzee minangka pencetak gol paling enom ing Walanda ing Bundesliga. Sawise rampung taun debut senior kanthi treble kontinental, Bayern Munich menehi utang menyang Parma ing Januari 2021. Kesepakatan kasebut kalebu opsi kanggo tuku. Liyane kaya sing diarani sejarah.

Joshua Zirkzee Pacar / Bojo Dadi:

Ora ana cara pemain enom lan getih panas kaya Josh ora bakal duwe sawetara pemuji wanita. Ing tahap eksistensi iki, wajar yen keputusane milih sapa sing pengin dikepengini dadi pilihan sing paling sensitif ing urip.

Ing cathetan iki, Zirkzee aktif pacaran karo pacare sing kulit coklat sing ayu. Jenenge yaiku Celina Kerr, lan dheweke minangka model Instagram sing misuwur. Mesthi, dheweke ora butuh idin saka bapak utawa ibune kanggo memamerake pacare ing media.

Pacar Joshua Zirkzee
Sanajan dadi superstar mbesuk, Zirkzee nemokake pacar sing apik.

Joshua Zirkzee Urip Pribadi:

Apa sing nggawe bocah lanang emas Walanda iki kenthel?… Pertama lan paling penting, dheweke minangka definisi sejatine wong sing duwe sipat zodiak Gemini. Saka apa sing wis diamati, Zirkzee kanthi gampang bisa nyusun tembung lan karakter kanthi ati-ati sing apik banget kanggo para kanca.

Mesthi wae, dheweke uga ora alkohol. Nanging sing maju seneng ngombe ombenan karbonat nalika seneng karo kanca-kanca. Mesthine, dheweke nganggep kebersihan pribadine minangka prioritas utama. Mula, dheweke ora ngrokok.

Joshua Zirkzee urip pribadi
Nglampahi wektu karo wong liya minangka salah sawijining prekara sing nyenengake.

Gaya urip lan Net Worth:

Atlet ikonik sugih, ora diragukan babagan iki. Kanthi Net Worth 2021 udakara € 2 yuta, Zirkzee ora duwe kasengsem ing gaya urip mewah.

Paling asring, pemain enom nanging sugih luwih seneng numpak sepeda portebel ing dalan.

Joshua Zirkzee Net Worth
Dheweke urip kanthi gaya urip sederhana tanpa aset sing akeh banget. Sampeyan bisa uga mikir yen dheweke biyen ing biara.

Kulawarga Joshua Zirkzee:

Ing sekitar omah, sawetara kabecikan lan ikatan paling gedhe digawe, dikuatake lan dijaga.

Mesthi wae, Zirkzee wis nikmati wayahe sing ora bisa dilalekake lan seneng karo kulawargane. Mula, kita menehi informasi babagan bapak, ibune, sedulur lan sedulure.

Babagan Bapake Joshua Zirkzee:

Wong nomer siji sing pengaruhe dadi karir karir striker kasebut yaiku Remco Zirkzee, bapakne. Apike, bapakne Josh ngawasi kemajuan bal-balane nganti dheweke nyathet sukses ing eselon paling dhuwur.

Kanggo cathetan kasebut, Remco ujar manawa dheweke ora nemoni keputusan karir marang putrane. Kabeh sing ditindakake yaiku nyengkuyung Zirkzee, kaya saben bapak.

Babagan Ibu Joshua Zirkzee:

Ya, tangane ibune digawe saka rasa alus, mula dheweke bakal entuk panglipur saben kahanan dadi susah. Dheweke iku wong Nigeria lan kulit ireng nggambarake keturunan Afrika.

Joshua Zirkzee ibu
Ketemu ibune Joshua Zirkzee. Ora diragukan, dheweke wis entuk kulit ireng ibune Nigeria.

Mesthine, uripe ora diwiwiti kanthi gampang, nanging dheweke dadi tuladha urip kanggo bocah-bocah lanang. Ora ana sangsi, bakat Walanda sing ceria bakal mesthi ngucapake matur nuwun kanggo pelajaran urip sing wis diwulangake.

Babagan Sedulur Joshua Zirkzee:

Mungkin sampeyan ora ngerti manawa adhine Josh (Jordan Zirkzee) uga pemain bal-balan. Dheweke mesthi dadi dhukungan paling apik kanggo panyerang.

Jordan sing apik sing lair ing taun 2005 uga duwe tim pemuda sing padha - Feyenoord - kaya adhine.

Kaya sedulur tuwa, federasi bal-balan Nigeria bakal perang karo Walanda kanggo bakat sing bakal teka.

Sedulur Joshua Zirkzee
Ketemu sedulur Joshua Zirkzee, Yordania. Pancen, dheweke luwih ganteng tinimbang Josh (sampeyan pancen bisa mbantah).

Babagan sederek Joshua Zirkzee:

Minangka paribasan, Eyang minangka ibu sing akeh frosting. Mula, dheweke mesthi nggawe sampeyan rumangsa ngenteni mung sampeyan sedina muput. Ora mokal Zirkzee nuduhake ikatan sing ora bisa dingerteni karo eyang ibu.

Joshua Zirkzee eyang
Kulawargane kebak energi positif. Deleng kepiye dheweke seneng banget nalika mbah putri.

Apike, eyange ora bakal kelangan kesempatan kanggo nonton putune dolanan ing Walanda. Ing antarane kulawargane, durung ana informasi sing relevan babagan simbah uga paman lan bibine.

Joshua Zirkzee Fakta Ora Biasa:

Kanggo ngrampungake Biografi penyerang, iki ana sawetara kasunyatan babagan dheweke sing bakal mbantu sampeyan ngerti babagan Crita Urip.

Fakta # 1: Rugi Gangguan:

Analisis babagan penghasilan ing Bayern Munich nuduhake manawa Zirkzee nampa kira-kira € 830,000 saben taun. Kanggo mbantu sampeyan ngerti rincian gaji sing jelas, kita wis nyiyapake tabel ing ngisor iki.

JENIS / WULANGEntuk Euro (€)
Saben taun€ 830,000
Saben sasi€ 69,167
Saben Minggu€ 15,937
Saben dina€ 2,277
Saben Jam€ 95
Saben Menit€ 1.6
Saben Kaloro€ 0.03

Pangentukan Saben Detik:

Sampeyan bisa uga kaget yen sampeyan ngandhani yen rata-rata wong Walanda kudu kerja suwene 3 setengah taun kanggo entuk apa sing ditampa dening Josh sajrone sewulan.

Kita wis strategis nganalisa babagan gaji nalika jam mandheg. Temokake dhewe bathi saka Zirkzee wiwit sampeyan teka ing kene.

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Joshua Zirkzee's Bio, iki sing diasilake.

€ 0

Fakta # 2: Tato:

Ing jagad olah raga, nalika inking dadi cara urip kanggo akeh atlit, Zirkzee wis ora nggatekake tren ing abad kaping 21. Mbok menawa isih enom minangka salah sawijining sebab dheweke durung nuruti kekarepane Memphis Depay ing tinta tato ing awake.

Fakta # 3: Statistik FIFA Apik:

Saka tampilan, rating striker katon guyon. Ternyata, prestasine sing luar biasa ing Bayern Munich durung nate ngunggahake sebagian besar statistik babagan analisis FIFA 2021.

Sanajan duwe peringkat potensial meh padha karo Perr Schuurs, Josh isih duwe akeh tugas sadurunge kualitase bakal wiwit nampilake warna ijo ing saindenging Stats.

Rating FIFA Joshua Zirkzee
Dheweke kudu kerja keras kanggo nambah kabeh statistik FIFA.

kesimpulan:

Pungkasane, Joshua wis sukses ing karir amarga bapake ndhukung semangat kanggo bal-balan. Moreso, pituture ibune lan kekancan sadulure menehi semangat supaya ora nyerah nalika nantang. Kabeh matur nuwun kanggo kulawargane amarga jagad iki nduwe hak istimewa kanggo seneng dolanane sing nglipur saiki.

Matur nuwun tetep karo kita ing Biografi bocah emas Afrika-Walanda. Ing Lifebogger, kita mesthi ngupayakake akurasi lan keadilan nalika menehi Crita Urip bal-balan favorit sampeyan.

Yen sampeyan nemokake apa-apa sing ora katon apik ing Joshua Zirkzee Bio, wenehake komentar ing bagean komentar. Kanggo ringkesan ringkes memoir ing ngarep, gunakake tabel Wiki ing ngisor iki.

Pitakon WikiWangsulan Biografi
Jeneng Lengkap:Joshua Orobosa Zirkzee
Nama Pangguna:Josh
Age:19 taun lan 10 wulan.
Papan Lair:Schiedam, Walanda
Rama:Remco Zirkzee
Basa:N / A
Sandhangan:Yordania Zirkzee
Pacar / Garwa dadi:Celina Kerr
Net Worth:€ 2 yuta (2021)
Annual Salary:€ 830,000
Zodiak:Gemini
Etnis:Walanda-Walanda
dhuwur:1.93 m (6 ft 4 ing)

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar