Bocah Yosua Raja Untold Biografi Fakta

0
885
Bocah Yosua Raja Untold Biografi Fakta
Kredit kanggo AFCB lan Duduk Bull 1845

LB ngetokake Kisah Penuh Genius Sepakbola sing dikenal kanthi jeneng "Josh". Kisah Para Pamanah Yosua Raja Kita lan Sejatine Biografi Bukti sing nyebabake sampeyan bisa nemokake acara sing nyenengake saka jamane jaman saiki. Analisis kasebut nyedhaki urip awal, latar mburi, crita urip sadurunge kondhang, ningkatake critane, hubungan lan pribadine.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke dadi pemain bal-balan sing bakat lan bakat mentah lan gol kanggo gol gol. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Joshua King sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo miwiti.

Joshua King Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip

Joshua Christian Kojo King lair dina dina 15th Januari 1992 menyang bapak Gambian lan ibune Norwegia ing Oslo, ibukutha Norwegia. Dhèwèké lair minangka lomba campuran kanthi nada sing luwih peteng sing ngetokaké gene dominan bapake kang jenenge Chuku King.

miturut Telegraph, Chuku kaya migran liyane sing teka ing Oslo, Norwegia saka Gambia sawise didhukung dening pamane sing sadurunge nglakokake lan ketemu ing Swedia. Dheweke disimpen rong taun supaya bisa nambah dhuwit kanggo lelungan menyang Eropah Lor.

Sasampunipun nampi Norwegia, Chuku nedahaken kesempatan kerja ingkang dipunparingaken dening sadherekipun. Dheweke entuk gelar kerja sing apik. Piyambakipun nyambut damel minangka juru bantu dewan kangge kerja siang nalika piyambakipun joggled dados impresario reggae nalika wengi. Proyek sing sepisan éntuk Chuku misuwur amarga dheweke tanggung jawab nggawa Damian Marley ing Oslo. Ningali awake dhewe urip kanthi nyaman ing Oslo mimpin keputusane ora bali menyang Gambia lan nggawe kulawarga.

Nalika ing Norwegia, Chuku ketemu karo garwane (ibu Joshua King) lan kesatuane nyebabake lair saka Josh. Joshua King tansaya tuwuh ing salah sawijining lingkungan paling tuwa ing Oslo. Dheweke minangka penderita asma wiwit umur enom. Tekad kanggo dadi profesional weruh dheweke gelut lan ngalahake asma.

Joshua King Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Karir Awal

Nalika bocah-bocah liyane njupuk kanggo Ski sing olahraga paling gedhe ing Norwegia, Raja cilik ana ing antarane sawetara bocah liyane sing njupuk kanggo muter bal-balan. Karepé Raja kanggo game kasebut nyumurupi yèn nalika umure 6 nyathet daftar klub lokal Romsas kang menehi panggung kanggo ngampil bakaté.

Romsas sing asale saka klub pemuda sing pisanan minangka tetanggan saka kulawarga Joshua King ing kutha Oslo, Norwegia. Nalika ing Romas, sethitik Josh pindhah munggah rangking kanthi cepet nalika dheweke bisa nglawan para lawan saka pemuda-pemuda liyane.

Ing 2006, nalika umur 8, dheweke gabung karo Valerenga, sawijining klub Norwegia sing misuwur kanthi reputasi ngembangake lan ngusulake pemain muda menyang akademi luwih gedhe ing Eropa. Iku saben ngimpi anak kanggo nggabungake akademi sing luwih gedhe ing sawetara titik ing karir muda. Urip ing Valerenga ora seneng amarga Yosua kudu ngobong kurban. Ana uga bapake, Chuku, bisa ngilangake proyek kasebut supaya bisa teka ing papane sing ora ana aturane. Panjenenganipun nindakaken punapa sanès makaten kanthi cara nindakaken lare ing mobil nalika piyambakipun nindakaken turnamen adoh.

Joshua King Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan kanggo Fame

Joshua King nalika dheweké bareng karo Valerenga pancen becike bisa ketemu mantan legenda United Ole Gunnar Solskjaer sing mainake kritik nalika pindhah menyang akademi United. Pemain muda nalika main bareng klub pemuda kasebut uga akeh sing nyambut gawe kanthi melu Ole Solskjaer's sekolah sepak bola ing 2007. Nalika ing Valerenga, Raja liwat Ole Solskjaer's Sambungan kasebut kerep dilatih karo akademi Manchester United ing pirang-pirang kesempatan.

Pace, kekuatan lan kemampuan finishing alami saka King Red Devils scouts labeling dheweke minangka bakat enom sing paling enom ing sepak bola Norwegia. Banjur, dheweke diundang menyang Inggris kanggo nyoba. Dheweke lulus nanging aturan UEFA nyegah dheweke ora menehi tandha kontrak karo klub nganti dheweke dadi 16. Raja ing umur 16 langsung gabung karo pemuda remaja. Keputusan iki teka sawise dheweke nolak tawaran saka Chelsea. Ya! sampeyan mung maca sing.

King sukses sukses ing tingkat pemuda United, sawijining prestasi sing nate nyiptakake debut United saksampune setahun sawise bergabung karo akademi klub.

Joshua King's Struggles karo Man United
Joshua King's Early United Days (Credit to SittingBull)

Amarga kekayaan pilihan Manchester United, Raja ora bisa ngetokake dalan menyang sisih senior. Iki amarga iku ora gampang Wayne Rooney, Carlos Tevez lan Dimitar Berbatov, Cristiano Ronaldo, Ryan Giggs lan Nani.

Joshua King Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise Fame

Ing upaya kanggo nggayuh sepakbola tim, Raja ngginakaken wektu kanthi utang kanggo mbuktekake piyambak. Joshua King nerusake nyilihake dhuwit sawise ndeleng dheweke isih ora bisa nggrangkul garis depan Barisan Man United, nanging ora ana Carlos Tevez lan Cristiano Ronaldo. Kesempatan ing United pancen angel ditindakake.

Sauntara, ing limang taun, King dikontrak kanggo Manchester United, dheweke mung nggawe rong pertandhingan kanthi silihan. Antarane klub 5 diputer ing etangan, wektu ing Hull City paling apik.

Keputusan kanggo Ninggalake United:

Sawise krungu swara wektu sing ora muter, Raja mutusake kanggo pindhah sawisé ndeleng kontrak United. Keputusan iki teka ing wektu Sir Alex Ferguson sing ora tau menehi kasempatan kanggo dheweke pensiun. Sadurunge pensiun, dheweke nemtokake Joshua King duwe masa depan sing positif. Ing tembung kasebut;

"Dheweke cepet banget kanthi fisik lan kudu nduweni karir apik."

Joshua King mutusake kanggo pindhah ing transfer gratis menyang Bournemouth ngendi Eddie Howe nguripake sing paling apik ing dheweke. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Joshua King Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Joshua King minangka salah sawijine pemain bal-balan kang rumangsa ora bakal bisa narik kawigaten saka mripat umum amarga urip katresnan iku bebas drama. Konco sing sukses ing Norwegia, ana garwane sing ayu banget ing wong Magdalena Temre.

Pacar Joshua King - Magdalena Temre.
Pacar Joshua King - Magdalena Temre (Credits to Jolygram and Sortitoutsi)

Magdalena Temre ora mung dadi bojone sing ayu, nanging siji karo kaendahan lan pikiran. Dheweke uga dilatih ing Marketing lan Brand Managing. Loro-lorone penyayang sing tau dadi siji lan kanca-kancane seneng hubungane nganti pirang-pirang taun sadurunge nemtokake 2015 kanggo ngetokake simpul kasebut. Iki minangka upacara rahasia sing nganakake kulawarga lan kanca-kanca Joshua King.

Joshua King lan Wife, Magdalena Temre
Joshua King lan Wife, Magdalena Temre (Kredit kanggo DailyMail)

Pasangan kasebut bebarengan karo anak lanang sawise nikah. Anaké Nuh Raja lair ing Maret 1, 2016. Miturut judhul sosial media, Joshua lan Temre urip bareng karo Nuh, putrane sing ditresnani.

Keluarga Raja Joshua
Keluarga Raja Joshua

Nampilake banget pasuryan saka pasuryan Rama lan Sang Putra ngungkapake pasuryan sing mirunggan lan ngarsane nada kulit campuran sing unggul ing Nuh amarga bapake.

Yosua Raja lan Putra, Nuh
Joshua King lan Son, Noah (Kredit marang Joshua King's Instagram)

Joshua King Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Ngerteni urip pribadine Joshua Joshua bakal mbantu sampeyan njupuk gambar lengkap dheweke. Nemtokake bojone Magdalena Temre kaya putri wis dadi ciri khas dheweke kayadene saka tato sing dipenthang ing tlatah jantung dheweke digunakake kanggo nuduhake komitmen marang garwane.

Bukti tato Joshua King
Joshua King tattoo Facts (Kredit kanggo Joshua King's Instagram)

Joshua King minangka wong sing nggambarake wektu, tanggung jawab lan bisa nuntun dalan kanggo nggawe rencana sing kuat lan realistis kanggo urip. Dheweke nduweni status kamardikan jero sing ndadekake dheweke bisa ngalami kemajuan sajrone urip pribadine lan profesional.

Minangka diamati saka akun Instagram, akeh prasetya pribadine dipusatake ngubengi bojone lan putrane. Joshua King seneng banget karo konco-koncoe karo bocah cilik-cilik Nuh sing nganggep apa wae sing ditindakake dening bapakne.

Joshua King - Wong tato
Joshua King - Wong tato (Kredit marang Joshua King's Instagram)

Menehi gambaran saka kekeliruane, dianggep yèn Nuh bakal luwih seneng nginep ing ngimpi bapakné sawise pensiun saka bal-balan.

Joshua King Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Keluarga

Joshua King rawuh saka latar belakang kulawarga sedheng, salah sawijine anggota sing ndeleng partisipasi Raja ing bal-balan Norwegia, minangka penghargaan. Dadi workaholics (kaya sing ditampa saka bapak King) lan dedikasi kanggo ngrebut gol karir wis dadi ciri khas saka kulawarga sing seneng bola sepak luwih saka rata-rata Norwegia.

"Nalika aku isih bocah, sepisan taun, bapakku bakal nggawa aku menyang London kanggo tuku sepatu bal-balan anyar sadurunge dheweke metu ing Norwegia," Raja tau ngeling-eling sajrone ngandhakake dheweke dadi komitmen bal-balan.

Joshua King Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Faktor Untold

Joshua King uga ndadekake sejarah lan path karir bebarengan karo striker Norwegia lan mantan Aston Villa, John Carew.

Joshua King lan John Carew Comparison
Joshua King lan John Carew Similarities (Kredit kanggo Tv2 Norwegia)

Loro pemain bal-balan nduweni fisik, kecepatan lan mental sing padha. Kowe sawetara fans percaya Joshua King luwih cepet.

Ngerti pora?… Cathetan sikil sing nggegirisi Callum Wilson menehi Sang Raja kesempatan kanggo nuduhake carane apik iku ing lapangan. Sanajan Wilson wangsul, Bournemouth kedah damel formasi ingkang cocok kaliyan kalih striker.

Ngerti pora?… Joshua King dadi pemain Man United Federico Macheda lan Gabriel Obertan sing kepengin nggawe markas ing liga utama. Panjenenganipun nggantosaken nalika piyambakipun sedaya lajeng sirna lan ambruk ing peta Liga Premier.

Mriksa: Thanks kanggo maca Yogi Kisah Anak Yosua Raja lan Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene