Yosef Kimmich Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
4740
Joshua Kimmich Childhood Story

LB ngetokake Kisah Sepakbola Sepakbola Genius paling dikenal kanthi jeneng celukan; "Pak". Kita Joshua Kimmich Story Story lan Untold Biography Bukti sing nggawa sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh fakta Pitch sing rada dikenal babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan on-pitch intelligence taktis. Nanging, mung sawetara fans akeh ngerti babagan Bio Kimmich Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Joshua Kimmich Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Joshua Walter Kimmich lair ing dina 8th Februari 1995 ing Rottweil, Jerman. Dheweke lair saka ibune, Anja Kimmich lan bapane, Berthold Kimmich.

Joshua Kimmich lair kanthi isin lan sepi, nanging ing tangan liyane, bisa dadi eksentrik lan energik kaya sing ditemokake dening wong tuwané. Saenipun, dhèwèké wiwit wiwitan nalika isih cilik. Kimmich tansaya gedhé ing désa Bösingen, sing dumunung ing antara Black Forest lan ibukutha Baden-Württemberg ing Stuttgart. Bösingen minangka desa dhaérah khas ing ngendi kekosongan kanggo bocah cilik nalika ana bal-balan ing saben bocah cilik. Kanthi pedunung ora luwih saka 1,700 lan bebarengan karo bocah-bocah liyane ing desa, bal-balan dadi hobi biasa kanggo Kimmich.

Sakdurunge, Kimmich bakal latihan ing ngarep omah lan latar mburi. Nalika dheweke nindakake, siji lan banjur akeh jendhela bakal kecemplung dening tendangan sepele. Kaget, wong tuwané ora tau kuwatir marang putrané rusak, banjur mecah solusi liya nalika ngganti saben kaca sing pecah sing diobong déning putrané lan kanca-kancane. Minangka Kimmich nempatake;

"Sawijining dina, aku teka ing omah lan nemokake rong regulasi goal bal-balan ing ngarep,"

Kimmich nyatakaken PlayerStribune.

'Klub sepakbola lokal ora perlu maneh, lan wong tuwa saya mundhut tangan tim kasebut. Bapakku nuding ing plot tanah sing ora dienggo ing pinggir dalan lan ngandika marang aku lan kanca-kanca; lanang, pindhah menyang kene lan enyoy sampeyan bal-balan !!. '

Joshua Kimmich, main bal-balan kanthi kanca-kancané ing taman anyar kasebut mbukak bagéyan anyar ing uripé. Iki nggawe ambisine dadi pemain bal-balan sing apik banget. Mangkene, Kimmich bakal nemoni sawetara brahala awal ing antarané yaiku; Zinedine Zidane, Bastian Schweinsteiger lan Tomas Rosicky. Iki mung siji saka telung jeneng ing dhingklik replika. Ningali peran-peran idola sing bisa dimainake kanthi gampang bisa nyedhiyakake salah sijine peran Kimmich sing luwih disenengi kanggo nganggep ing lapangan.

Joshua Kimmich Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Miwiti Karir

Joshua Kimmich Childhood Story- Facts UnfoldKabegjan Kimmich kanggo bal-balan nyumurupi dheweke ndhaftar ing daftar tim pemuda lokal, sing menehi dheweke panggung kanggo ngetokake talenta. Wektu sing ditemtokake nalika tim main nglawan tim pemuda Stuttgart.

"Klub lokal minangka klub akeh pemain profesional liyane sing wis mulai,"

Kimmich ngeling lan terus ...

"Sajrone pertandhingan karo tim pemuda Stuttgart, aku mencetak kabeh telung gol marang dheweke lan kita menang 3-2."

Iki tenan ora cara sing apik kanggo ngeweruhi. Sakcepete sawisé pertandhingan kasebut, pramuka, kayata Stuttgart miwiti ngubengi Kimmich kaya hiu ing bidhang kanggo njupuk tandha tangan karo Stuttgart. Kaputusan pokok ditinggalake kanggo wong tuwa Kimmich. Awal-awalé dheweke ora gelem nulak supaya bisa miwiti latihan karo Stuttgart. Pak lan Mrs Berthold Kimmich Nanging, diganti pikiran sawise pelatih tim muda klub nggawe kunjungan pribadhi menyang omah kanggo ngidini wong-wong mau.

Sawise mbuwang pirang-pirang taun menyang Stuttgart kaping pirang-pirang ing minggu, Kimmich wiwit njupuk jejere sing nyata pisanan ing donya bal-balan nalika dheweke ditampa minangka akademi Stuttgart minangka salah sijine rekan taunan taun 18.

Yosef Kimmich Childhood Story- Munculake ketenaranKimmich, bareng karo kanca, minangka anggota anyar paling enom sing digawa menyang VfB Stuttgart tim pemuda. Ing klub, dheweke diwenehi tugas kabeh nanging ora tau ngeluh. Aliwat karier mudha, dheweke tansah dikenal dadi pemain pungkasan kanggo ninggalakake lapangan latihan, minangka tandha tekad sing bakal ditindakake. Iki weruh dheweke nambah lan ngluwihi pangkat teammate. Nanging, ora suwe sadurunge Kimmich ngembangake dimensi serbaguna saka muter amarga karakter sing ditemtokake.

Joshua Joshua Kimmich Childhood Story- Nalika dheweke nggawe jeneng kanggo awake dhewe

Joshua Kimmich Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Set Back lan Big Break

Wonten ing wekdal punika, Kimmich minangka pelatih ingkang nate mlebet klub kanggé nampi kesempatan ingkang langkung ageng.

Perkembangan cepet Kimmich ditambah karo layar maya kanggo klub pemuda dheweke weruh dheweke kanthi cepet pindah saka pemuda menyang pemain senior. Sayange, dheweke wis dadi pemain utama. Kimmich ngertos piyambakipun minangka pemain tengah lan ngembangaken sedaya putaran muda damel panjalukan kangge main VfB Stuttgart tim senior. Panjaluke ditolak amarga dheweke nandhang kasengsem. Miturut para pelatih muda Stuttgart.

'Sampeyan durung cukup, awakmu ora kuwat,'

Cerita Joshua Kimmich- Nalika ditolak Panggonan SeniorPelatih anyar marang dheweke, nambahake yen dheweke butuh taun liyane kanthi tim pemuda VfB Stuttgart. Kimmich sapisan ngelingake yen keputusane nandhang kasengsem dheweke senadyan nyoba nahan awake dhewe saka cilaka.

Tinimbang tetep ing suasana hati, Kimmich enom nemu kasenengan. Panjenenganipun narik kawigatosan kanthi nedahaken rejeki ing panggenan liya. Muga-muga, mung dadi sing dadi pelatih mudha sing dikasihi kanggo Stuttgart wis wiwit dipindhah RB Leipzig, lan dheweke pengin dheweke ana ing kono. Kimmich once recaled ...

"Aku mung mikir, aku duwe kesempatan iki lan aku kudu njupuk iku !!"

Ing Leipzig, piyambakipun minangka salah satunggaling tim ingkang remen sanget, ing pundhi para pandhita ingkang unggul ing ngajengipun punggung papat ingkang dhuwur.

Joshua Kimmich kamulyan ing Leipzig

Joshua Kimmich Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Pep Talk

Owah-owahan kekuwatane nalika umur enom, Kimmich entuk kesempatan kanggo gabung karo Bayern ing 2015 Guardiola ningali liwat pribadine transfer. Ing akun rapat pep, Kimmich ngandika ...

"Aku lungguh ing kamar konferensi ing kantor Bayern ngenteni ketemu Pep Guardiola. Kabeh aku sumurup bab Pep iku saka apa sing aku weruh ing TV. Aku dadi gemeter, nanging nalika dheweke mlaku-mlaku, aku felt sing tengen - sing dipercaya. Lan aku langsung ngerti: Aku kepengin main kanggo Bayern. Pep ngandika dhateng kula babagan kekiyatan lan kelemahan kula, lan kepengin mbantu kula dados pemain ingkang langkung sae kanthi sinau gaya ingkang beda. "Aku pengin sampeyan tim iki," dheweke marang kula. Iku wayahe aku ora bakal lali. Wiwit kuwi, dheweke dadi bapakku. "

Carane Joshua Kimmich sinau saka Pep GuardiolaLiyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Joshua Kimmich Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Ngatasi stres sepak bola kanthi nyiptakake gaya urip saka lapangan mbangun gambar lengkap Kimmich. Hubungane karo Lina Meyer digambarake ing ngisor iki sing nduwe peran penting ing proses mbangun urip sing bahagia kanggo awake dhewe.

Joshue Kimmich Hubungan karo Lina Meyer

Lina lair ing Bad Bevensen, sawijining kutha ing distrik Uelzen ing Lower Saxony, Jerman. Dheweke sinau hukum ing universitas. Kimmich ketemu pacangan cantik Lina Meyer nalika main kanggo RB Leipzig ngendi dheweke kerja ing. Wong loro kasebut diwiwiti dadi kanca apik lan banjur dadi pacangan.

Bojone Joshue Kimmich dadi- Lina Meyer

Kimmich's mlaku-mlaku lan tekad kanggo nggayuh on-pitch lagi diisi ulang dening Lina sing tansah ayu. Kanthi ndeleng loro penyayang ing ngisor iki, para penggemar bakal nemokake angel ngandel yen Lina Meyer umur telung taun luwih saka dheweke.

Joshua Kimmich Love Story karo Lina Meyer

Thanks kanggo dheweke kaendahan, Lina dadi favorit antarane Jerman WAGs.

Joshua Kimmich Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Joshua Parents: Ing ngisor iki ana wong tuwa Kimmich sing mbela Anja lan Berthold ing wayah wengi menehi putra kanggo judhul atlit paling populer ing distrik Rottweil, kutha asal.

Joshua Parents - Anja lan Berthold Kimmich

Bapake Joshua Kimmich, Berthold, tau main bal-balan amatir Jerman. Berthold saiki urip karo bojoné Anja (ibu Kimmich) ing Bösingen cedhak Rottweil, Jerman Kulon. Dheweke dikreditake dadi bapak sing ngluwari khusus dhewe "Pep Talk" kanggo putrane, saengga nggawe dheweke luwih wani lan antusias. Iki wis rampung kanggo nggoleki penonton kaya sing katon ing ngisor iki.

Bapak Joshua Joshua Kimmich mènèhi pandhuan marang dheweke

Loro-lorone wong tuwané, utamané ibuné, Anja Kimmich mbantah putrané luwih saben wektu dheweke entuk kesepakatan bal-balan. Loro-lorone ibu lan anak ikatan yaiku agelong sing katon ing foto ing ngisor iki.

Joshua Kimmich lan Ibu- Anja

Anja ngobrol karo Joshua ing telpon akeh. Kathah ingkang ngrembug babagan Anja ingkang menehi piwucalan putra lan tips masak. Dheweke tanggung jawab menehi jeneng marang putrane 'Joshua' sing dadi abdine Musa saka Prajanjian Lawas ing Kitab Suci.

Sandhangane Joshua Kimmich: Nalika wong tuwane tetep adoh saka dheweke, Debora Yosua kang adhine tetep luwih cedhak. Debora manggon ing München ing apartemen sing disewakake dening rayine. Ing taun 2, Debora minangka mahasiswa sarjana ing Munich. Dheweke minangka alasan kenapa adhine luwih kepengin sinau ing sawetara panggonan ing karir bal-balan.

Debora Kimmich gabung karo Kakak-JoshuaKimmich lulus karo kelas 1.7. Saliyane ing bal-balan, Kimmich kepengin sinau, luwih disenengi babagan bisnis ing sawetara panggonan ing kariré. Debora adhiné dikenal kanthi rambut pirang sing dawa, pirang lan awak apik. Dheweke tansah ana ing pendhukung sing ndhukung kakangnane.

Adhine Joshua Kimmich- Deborah Kimmich

UNCLE: Joshua Kimmich duwe Pakdure sing jenenge Walter sing kaya dheweke uga bintang ing kulawarga. Kanthi band kasebut "Brillant ", Walter minangka penyanyi pop sukses.

Joshua Kimmich Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Pribadi Pribadi

Joshua Kimmich Personal Life

  • Aside saka bal-balan, hobi liyane "Tenis". Makanan favorit dheweke yaiku spaetzle lan dheweke sengit tato.
  • Kimmich minangka pemikir jero lan intelektual sing seneng ngewangi wong liya. Dheweke bisa ndeleng tanpa prejudis, ing loro-lorone, sing ndadekake wong bisa gampang ngatasi masalah.
  • Sanajan dheweke bisa gampang nggadhuhake marang energi sing ngubengi dheweke. Kimmich bisa uga butuh wektu jero, piyambak lan adoh saka kabeh. Iki pancen kanggo ngasilake kekuatan lan duwe refleksi karir. Dheweke katon ing lapangan bal-balan minangka panggonan kanthi kemungkinan.
  • Kimmich migunakake pikirané ing saben kesempatan ing lapangan. Dheweke nduweni kualitas visioner sing bisa ngerteni masa depan babagan kinerja dheweke. Nalika dheweke ana ing akademi, dheweke ngerti apa sing perlu kanggo ndeleng piyambak.

Joshua Kimmich Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Perbandingan karo Philipp Lahm

Posisi ing lapangan, kanggo klub lan negara, wis narik kawigatosan karo legenda Bayern lan Jerman Philipp Lahm.

Joshua Kimmich vs Philipp Lahm- The Comparisons

  • Fans bisa ngomong yen Kimmich duwe naluri alamiah luwih maju tinimbang pendahulune. Taktik taktik Kimmich nalika arep maju meh nunjukake dheweke minangka nduweni naluri striker tinimbang bek.

Senadyan penghargaan kasebut, Kimmich ngupaya narik kawigaten piyambak saka tandhinging Lahm, nandhesake kepinginané "Go his own way" ing kariré. Sayange kanggo dheweke, katon bandinge ora bakal entek kanthi cepet amarga arep nulungi dheweke. Saiki ana bandhing liyane;

  • Kimmich duwé 7 gol ing 71 Bundesliga penampilan kanggo Bayern nalika Lahm mencetak 12 ing 332.
  • Dheweke uga luwih unggul tinimbang Lahm, Kimmich uga nduweni telung gol kanggo Jerman ing 25 penampilan wiwit Mei 2016, nalika Lahm ngatur lima ing 113 kapital, nyebar liwat 11 taun.

Ringkesan sederhana yaiku yen Kimmich ora Lahm Nanging a Sato Lahm-Müller. Dheweke bener a "Pisau sabuk Swiss saka pemain".

TUTUP: Thanks kanggo maca kisah Childhood Joshua Kimmich lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene