Kisah Kanak-kanak Josh Maja Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Josh Maja Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Josh Maja kita menehi katrangan babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitane, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Garwa, Gaya Hidup, Worth Net lan Urip Pribadi

Ing nuthel, kita nggambarake sejarah bal-balan profesional Nigeria sing lair ing London. Crita kita diwiwiti saka wiwitan nganti dheweke sukses karo Fulham. Kanggo nggunakake aplikasi biografi otomatis babagan sifat Josh Maja's Bio, deloken lintasan karire.

Ya, kabeh wong ngerti dongeng dheweke wiwit urip ing liga utama - ing ngendi dheweke nyetak loro gol pertamane nalika menang 2-0 nglawan Everton. Sanajan ana penghargaan kasebut, mung sawetara penggemar sing ngerti babagan kisah Josh Maja's Life. Kanthi metu maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Josh Maja:

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe julukan Josh Magic. Jeneng - Josh mung celukan lan jeneng asline - Joshua Erowoli Orisunmihare Oluwaseun Maja. Pemain bal-balan profesional lair ing dina 27 Desember 1998 saka bapak lan ibu Nigeria, ing London Borough of Lewisham.

Tuwuh Taun:

Josh Maja nglampahi masa kanak-kanak ing Pimlico, wilayah perumahan ing Westminster. Dheweke gedhe karo telu sedulur, wong tuwane (utamane ibune) lan adhine. Sing misuwur ing antarane sedulur yaiku Emmanuel lan Jeremiah Maja - kalorone digambar ing kene.

Temokake Sedulur Josh Maja - Emmanuel Maja (Kanan) lan Jeremiah Maja (Kiri).
Temokake Sedulur Josh Maja - Emmanuel Maja (Kanan) lan Jeremiah Maja (Kiri).

Ngelingi cara bocah-bocah kasebut main bal-balan nalika isih enom, pancen ora ana sing menehi saran supaya ora tuwuh dadi bintang bal-balan - sing ditindakake.

Latar Belakang Kulawarga Josh Maja:

Maju Nigeria lair ing Longon kanggo Ibu lan Bapak Nigeria sing urip lan seneng dadi warga Inggris kelas menengah. Josh ora dibesarkan ing latar mburi sing ora apik. Wong tuwané kaya umume wong sing kerja, ora tau berjuang karo dhuwit lan duwe pendhidhikan finansial sing apik.

Asal Kulawarga Josh Maja:

Sanajan kasunyatane dheweke lair lan gedhe ing Inggris, wong asli London ngormati akar Nigeria. Amarga wis misuwur, akeh wong sing takon ... Saka ngendi Nigeria wong tuwane Josh Maja?…

Kaping pisanan, dheweke duwe loro jeneng Yoruba - (Orisunmihare lan Oluwaseun). Sawise riset intensif, kita bisa nglacak salah sawijining jenenge (Orisunmi) menyang Ondo State, Nigeria. Bisa uga, iki saka ngendi Dadane Josh Maja.

Jeneng Orisunmi duwe asal Ondo. Katon salah sawijining wong tuwa Josh Maja yaiku negara Ondo, Nigeria.
Jeneng (Orisunmi) asal saka Ondo. Katon salah sawijining wong tuwa Josh Maja (Bapake) saka negara Ondo, Nigeria.

Maneh - wektu asale - kita ngerti jeneng liyane - Erowoli. Jeneng iki umum kanggo masarakat sing asale saka Warri, negara Delta. Amarga alasan iki, kita bisa ngramal banget, ibune Josh Maja saka negara Delta, Nigeria. Kayane kabeh wong tuwane ninggalake Nigeria menyang Inggris ing taun 1990an kanggo nggawe kulawarga sing luwih apik.

Pendhidhikan lan Karir

Akreditasi menyang Independent, Josh Maja nduweni keterlibatan ing akademik sadurunge muncul karir. Surat kabar Inggris uga nglaporake manawa dheweke uga nerusake sekolah sanajan umur remaja.

Rawuh saka kluwarga Nigeria sing ngerti duwe nilai luhur kanggo Pendhidhikan kanggo anak-anake, jelas dadi liya yen bisa dadi karir profesional ora bisa ditindakake kaya sing direncanakake.

Kisah Sepakbola Josh Maja:

Kaya sing diandharake ing Wikipedia, wong tuwa sing isih cilik, nalika lair, nilar Lewisham kanggo manggon ing Pimlico sing dununge ing Greater London. Mula, ing London pusat ing Kutha Westminster, Josh lan sedulur-sedulure - Jeremiah, Emmanual (dkk) nduweni keahlian bal-balan.

Amarga duwe tekad sing kuat kanggo ngimpi, Josh terus nyoba kanthi sukses karo Crystal Palace lan Fulham. Ing akademi London iki, bintang pemula nggawe dhasar sing apik kanggo karir masa mudha.

Kebutuhan nyata kanggo nggedhekake pengalaman pemuda ngluwihi London weruh bocah cilik sing precizious sing lelungan menyang Inggris sisih lor (Manchester) kanggo nyoba karo City. Seneng kulawargane, Josh liwati lan dheweke melu kaya Jadon Sancho sing uga main ing kana.

Josh main ing akademi kutha Manchester kanthi ngarep-arep klub bakal menehi beasiswa kanggo dheweke. Sedhih, dheweke ora lan sawise konsultasi karo wong tuwane, bintang sing mundhak kasebut akademi paling apik ing Inggris menyang Sunderland. Ing kana, dheweke entuk sing dikarepake - beasiswa rong taun.

Josh Maja Biografi - Crita Menuju:

September 2016 ternyata wis setaun entuk rasa bal-balan senior karo Kucing Ireng. Kaya sing diarepake, dheweke entuk kesempatan, menehi injeksi gedhe babagan kepribadian sing nyerang. Josh minangka striker sing andhap asor sing sinau saka pemain senior - kaya Jamine Defoe - sing dianggep panutan. Lah, bocah enom sing nampa pelajaran sing apik banget saka Idol.

Nalika Jamine Defoe ninggalake Sunderland, Josh Maja dadi favorit kanggo njupuk jabatane. diberkahi kontrol adesif lan keahlian saka mungsuh sing kepungkur, bocah super kasebut ngetung 16 gol sadurunge diregani menyang Prancis. Ing ngisor iki minangka video nalika dheweke mulya karo Sunderland nalika main karo wong sing umuk lan sombong.

Josh Maja Biografi - Crita Sukses:

Ing dina 26 Januari 2019, pemain ngarep Sunderland mlebu klub Prancis Ligue 1 Bordeaux kanthi kesepakatan patang taun setengah mundhak bayaran sing nggegirisi - € 65,000 saben minggu. Dolanan sesarengan Yacine Adli, Josh dadi hit cepet karo Les Girondins.

Muncul ing bal-balan ing bal-balan, Magic Joshua (kaya sing katon ing video target Bordeaux) dadi salah sawijining properti enom sing paling apik ing bal-balan Prancis. Dheweke menang penghargaan pencetak gol paling dhuwur ing klub kanggo musim 2019-2020 sing diakhiri amarga pandemi virus corona.

Amarga kasunyatan manawa wong tuwane yaiku warga Nigeria, pelatih bal-balan negara kasebut, Gernot Rohr, kanthi cepet nyelundupake Maja. Tujuane yaiku kanggo menehi kompetisi Victor Osimhen, minangka salah sawijining pasukan mogok favorit ing negara kasebut.

Ing wiwitan taun 2021, bintang sing lagi munggah takon karo kulawargane nalika bisa bali menyang Inggris. Wektu iki, dheweke ngrasakake nasibe yen bakal sukses ing Liga Premier. Ing tanggal 1 Februari 2021, dina deadline transfer, Josh bali menyang Inggris karo mantan klube, Fulham.

Dina Valentine - tanggal 14 Februari 2021 minangka dina sing disenengi tinimbang playune takdir. Dina iku, dheweke entuk wiwitan dongeng, ngetung rong gol (Video ing ngisor iki) ing debut kanggo entuk kemenangan nglawan Everton.

Tanpa mangu-mangu, jagad iki bakal nyoba ndeleng versi Fulham sing luwih apik Alekandar Mitrovic, bocah enom, sing nate ditolak dening Inggris lan saiki berkembang dadi bakat kelas dunia, ing ngarep kita. Liyane, kaya sing dikandhakake, bakal dadi sejarah.

Sapa Pacar Josh Maja:

Apa sampeyan teka ing kene kanggo njaluk info babagan penyerang Nigeria sing ditresnani? Apa sampeyan kepengin banget golek pacar Josh Maja?… Semono uga Lifebogger. Kanthi jujur, kita wis nggoleki kabeh, isih ora ana pratandha WAG.

Ngerteni Pacar Josh Maja.
Ngerteni Pacar Josh Maja.

Ing jero ati, kita yakin Josh Maja pacaran karo wong liya. Mula, mung prekara wektu sadurunge urip pribadi dadi umum. Nanging kudu dipikirake,… Yen wong kaya dheweke landhep ing ngarepe gol, dheweke ora bakal duwe masalah kanggo ngatur urusan pribadi.

Fakta Urip Pribadi:

Maja minangka Capricorn, tandha sing makili wektu lan tanggung jawab. Maju Nigeria minangka individu sing duwe negara independen sing ngidini kemajuan sing signifikan ing urip pribadi lan profesional.

Gaya Hidup Josh Maja:

Nanggepi pitakon babagan carane dheweke mbayar upah mingguan 60,000 Fulham, striker Nigeria kasebut ngakoni ora urip sing mewah. Maja nyedhiyakake majalah sing nggilap lan ora ana barang kayata pamer mobil eksotis, bocah-bocah wadon (omah) gedhe, buzz lsp.

Josh Maja Kulawarga:

Visi minangka tumindak ndeleng apa sing dianggep ora bisa ditindakake wong liya. Maja asal saka kulawarga olahraga kanthi sesanti kanggo game kasebut. Ing bagean iki, bakal dakkandhani babagan ménage.

Babagan Wong Tuwane Josh Maja:

Dheweke ngasuh papat putra lan siji putri. Nggawe dheweke lan sedulur-sedulure dadi pemain bal-balan minangka salah sawijining keputusan sing digawe Josh Mum lan Dad. Pemain bal-balan anti-lampu kilat minangka asil saka wong tuwane supaya dheweke tetep lemah. Sanajan ora ana dokumentasi, mung sawetara wektu sadurunge nggawe publik.

Babagan Sedulur Josh Maja:

Ing jagad bal-balan modern mobil flash lan paméran gaya urip media sosial, sedulur bal-balan kasebut dadi antidote sing nyenengake.

Emmanuel Maja minangka gelandang gelang sing nate nyoba karo kutha Man lan main karo FC Croydon nalika nulis Bio iki. Kosok baline, kakange, Jeremiah Majas maju maju - kanthi target target - kaya Josh.

Josh Maja Fakta sing Ora Biasa:

Kanggo ngrampungake memoir babagan pemain bal-balan profesional Nigeria, kita bakal nggunakake bagean iki kanggo menehi katrangan liyane babagan dheweke. Tanpa akeh basa-basi, ayo miwiti.

Kasunyatan # 1 - Gaji Josh Maja Fulham:

Pamilik Sunderland, Stewart Donald, ngandhakake, Maja entuk £ 1000 saben minggu. Miturut situs web Prancis L'Equipe, dheweke nggawa € 65,000 saben minggu ing Bordeaux. Pindhah menyang Fulham katon mundhak nganti 60,000 poundsterling.

TENURGABUNG GAJI FULHAM
Saben Taun:£ 3,124,800
Saben sasi:£ 260,400
Saben Minggu£ 60,000
Saben dina:£ 8,571
Saben Jam:£ 357
Saben Menit:£ 6
Saben Detik:£ 0.09

Wiwit sampeyan wiwit ndeleng Josh MajaBio, iki sing dheweke bathi karo Fulham.

£ 0

Wong London sing entuk 37,000 kudu kerja suwene 84 taun kanggo golek gaji tahunan Maja karo Fulham.

Kasunyatan # 2 - Agama Josh Maja:

Apa sampeyan ngerti sing jeneng asline yaiku Joshua? Iki jeneng ing Alkitab sing tegese - 'Gusti Allah iku Kaslametanku'. Mula, ora bisa disangkal kasunyatan manawa wong tuwa Josh Maja ora bisa ngunggahake dheweke dadi wong Kristen. Kasunyatane, bagean saka Striker Instagram Instagram kasebut kabeh. Wacan kasebut; Gusti Allah Ndhuwur kabeh.

Kasunyatan # 3 - Sapa Agen Josh Maja?

Elite Project Group Limited ngatur striker Nigeria. Klien perusahaan paling gedhe umume pemain bal-balan ireng paling dhuwur. Antarane yaiku Alex Iwobi, Jadon Sancho, Bukayo Saka, Eddie Nketiah, Folarin Balogun, Reiss Nelson. Elite Project Group uga ngatur Todd Cantwell.

Kasunyatan # 4 - Josh Maja Net Worth:

Faktor finansial gabungan kayata taun pengalaman, gaji sing dipikolehi pirang-pirang taun lan sporsorship wis nambah nilai aset sing dikurangi tanggung jawab. Ing rektor iki, kita ngira networth Maja udakara £ 2 yuta.

Kasunyatan # 5 - Statistik Josh Maja FIFA:

Nonton targete ing seri video ing ndhuwur, sampeyan bakal setuju karo aku manawa dheweke luwih entuk poin. Kanthi wiwitan urip ing Liga Premier, mesthine FIFA bakal ngelingi dheweke nalika nganyari sabanjure.

Wiki:

Kanggo ngringkes Memoir iki, kita wis nggawe tabel iki sing mangsuli kabeh pitakon sing ana gandhengane karo pitakon Biografi babagan Josh Maja.

PANUTUP BIOGRAFIWIKI JAWABAN
Jeneng Pepak: Joshua Erowoli Orisunmihare Oluwaseun Maja
Nama Pangguna:Josh lan Sihir
Age:22 taun lan 3 wulan.
Tanggal Lahir:27 Desember 1998
Papan Lair:Lewisham, Inggris
Kulawarga Kulawarga:Nigeria
Asal Wong Tuwane:South West Nigeria
Sandhangan:Telung Sadulur lan Suster
Sedulur:Emmanuel Maja, Jeremiah Maja lsp.
Net Worth:£ 2 yuta
Muter Posisi:Maju / Striker
Dhuwur 5 kaki 11 inci UTAWA 1.80 meter.
Zodiak:Capricorn

kesimpulan:

Dadi mantep ing upaya nggayuh bal-balan bal-balan nemtokake Josh Maja - sing paling sukses ing antarane sadulur-sadulur bal-balan. Kaya Patrick Bamford, dheweke minangka jinis sing seneng makarya kanthi trampil. Gol sing dicetak nalika wiwitan urip karo Liga Premier ujar kabeh.

Seocndly, ora ana rasa seneng sing luwih gedhe yen duwe kulawarga sing sukses lan gaya uripe fokus ing game sing apik. Sanajan ditolak dening Inggris, Maja (liwat akar saka wong tuwa) nggawe dalan menyang tim nasional Nigeria sing suksese mesthi diyakini.

Matur suwun amarga wis entuk wektu kanggo maca crita babagan Josh Maja. Muga-muga awas, yen sampeyan ndeleng apa-apa sing ora apik ing crita Urip profil kita. Yen ora, ayo ngerti ing bagean komentar, apa sing sampeyan pikirake babagan Magic Joshua.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar