Jordi Alba Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi

0
4556
Kisah Kanak-kanak Jordi Alba

LB ngetokake Kisah Sepakbola Sepakbola Genius paling dikenal kanthi jeneng celukan; "GP Moto". Kisah Kisah Kanak-kanak Jordi Alba lan Sejatine Sejatine Biografi nggawa sampeyan akun lengkap acara-acara penting wiwit cilik nganti saiki. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh fakta-fakta sing ora dikenal.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke bisa nyerang kanthi cepet kanthi cepet lan stamina. Nanging, mung sawetara fans akeh ngerti babagan Jordi Alba's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Jordi Alba Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi -Awal urip

Jordi Alba Ramos lair ing dina 21st Maret 1989 ing L'Hospitalet, Spanyol. Dhèwèké miyos ing etnis Katalan kanggo ibuné, Maria Jose lan bapaké, Alba Miguel.

Dadi dilahirake lan dikembangake ing kotamadya kaloro paling gedhé ing Barcelona artine kesempatan gedhe kanggo njupuk bal-balan minangka hobi amarga kutha luwih dikenal kanggo bal-balan tinimbang liyane. Little Jordi tansaya main bola karo sedulure David Alba ing lingkungan L'Hospitalet ing Barcelona.

Dumugi ing wekdal punika, piyambakipun gadhah pendhidhikan awal ing sekolah Spanyol ing Spanyol ingkang paring kesempatan kangge kanthi entheng dolanan kompetitif sajrone olahraga. Ing umur 7 ing taun 1996, kulawarga Jordi Alba mutusake supaya putrane njupuk sepak bola minangka karir. Ing taun sing padha, sethithik Jordi Alba miwiti pamain bal-balane karo klub asli Catalonia Hospitalense. Dheweke dianggep paling cilik, paling banter lan kapten timnas sing weruh ing ngisor iki.

Jordi Alba Cerita Kanak-kanak - Fakta Untold

Duwe tradisi misuwur ngeculake pemain sing paling apik menyang Le Masia (klub bal-balan Pemuda FC Barcelona), Hospitalense ora bisa ragu-ragu supaya pemain pamuter lintang kasebut diadili. Jordi Alba tindak menyang Akademi Sepak Bola Lemasia kanthi kepenak kanthi penuh. Senadyan cilik dadi watesan, Jordi nampilake blistering kecepatan sing nggoda manajer muda supaya nampa dheweke kanthi harapan bakal luwih dhuwur ing taun-taun teka.

Alba sajrone kerjaan ing barisan muda Barcelona minangka pemain sayap kiwa. Dheweke seneng banget ing klub. Salah sawijine warta babagan dheweke yaiku nyedhiyakake mangan bebarengan karo pelatih mantan FC Barcelona, Louis Van Gaal. Minangka ditampilake ing foto ing ngisor iki, loro-lorone ing meja kasebut ngrembakaken posisi paling apik jroning bal-balan.

Jordi Alba Facty Childhood- Meeting Van Gaal

Jordi Alba Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi -Ngadhepi Kesulitan lan Rising kanggo Fame

Duwe tingkat perkembangan dhuwur lan fraternizing karo Louis Van Gaal ora njamin pilih kasih ing akademi Le Masia ing Barcelona. Jordi Alba duwé siji masalah utama. Kasunyatan bilih panjenenganipun punika "Banget cilik". Nalika kanca-kancané luwih dhuwur tinimbang umur, Jordi ora mlarat. Iki nyebabake perdebatan abot ing manajemen Barça Infantil B sampeyan uga Lionel Messi iki diampuni. Ing 2005, Barcelona nerbitake Jordi Alba kanggo dianggep "Banget cilik lan tipis". Sethitik wong ngerti dheweke bakal katon ing Piala Dunia FIFA 5 taun sawisé. Sampeyan kudu ngerti sing Jamie Vardy nandhang nasib sing padha minangka pemain bal-balan muda.

Thanks kanggo motivasi saka wong tuwa lan kakang tirine, cilik Jordi pindah. Dheweke ditampa dening klub tetanggan Cornellà. Jordi Alba ngupayakake motivasi saka dheweke lan ketemu karo kanca-kancane. Tambahan asupan tambahan wutah digabungake karo barrage ing layar sing cepet. Wutah pungkasane teka sing cocog karo wektu Jordi ngrambah julukan kasebut "MotoGP"

Jordi Alba Kisah Kanak-kanak - Rising to FameSawise rong taun sawisé tuwuh dadi luwih tuwa, FC Valencia mutusaké kanggo mbayar ing sisih kiwa kanthi bayaran € 6,000. Dadi ing Valencia, Jordi Alba pungkasanipun ngrampungake kariré remaja nalika mbiyantu tim pemuda supaya entuk promosi menyang Divisi Tercera.

Alba miwiti debut profesional ing musim 2008 / 2009. Prestasi kang luar biasa ing Piala Donya FIFA 2010 pungkasane narik kawigaten FC Barcelona sing pisanan ngelingake apus lan apuranen. Jordi Alba ngapura klub lawas lan gabung ing 2012. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Jordi Alba Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi -Urip Hubungan

Bal-balan minangka wit emas, papan panggonan Jordi Alba ing jamane enom wis nemokake tedhan lan Kanthi rasa sedhih, dheweke nggawe wong gedhe. Saiki, bÉwadéné wong Spanyol sing gedhe iki teka wag sing nylingkepake mata marang jantung.

Miwiti, Jordi Alba ing 2009 (taun dheweke entuk tim U20 Spanyol) miwiti hubungan karo mantan pacaré Mellisa Morilas. Melissa sing ngenteni taun pungkasan 3 karo pemain bal-balan yaiku mahasiswa lan ketemu ing klub wengi Valencia.

Jordi Alba Hubungan Urip - crita karo Mellisa Morilas

Gadis Spanyol sing nyenengake Jordi minangka pengawasan kanthi cetha lan adoh saka mata liyane. Iki kanthi implikatur ateges dheweke minangka pacangan cemburu. jordi uga ngomong yen dheweke duwe masalah panas lan ngobati dheweke kaya bocah nalika katon saka gambar ing ngisor iki.

Carane Jordi Alba dirawat dening mantan pacar

Mellisa tau ngandika yen dheweke ndeleng Jordi kaya "Dadi sedherhana lan banget tresna karo THE GIRLS". Dheweke tau ngandhakake marang Spanyol yen dheweke pacar "Tansah Surveillance lan Good Bed". Melisa minangka pengawasan terus-terusan ing wayah wengi ora bisa mudhun karo Jordi Alba. Iki nyebabake hubungan sing wis suwe nganti patang taun.

Ing 2014, taun ing Piala Dunia FIFA, Jordi mulai ngrencanakake Romarey Ventura. Dheweke katon bebarengan sadurunge 2014 nanging sadurunge ditolak duwe hubungan.

Jordi Alba Hubungan Urip-Kekasih lan Bojo, Romarey Ventura

Romarey saka Sevilla. Dheweke tau dadi mahasiswa Pariwisata ing universitas lan uga melu modhèl. Pasangan kasebut bareng-bareng nyedhiyakake pirang-pirang foto bebarengan (foto-foto pantai sing misuwur) sawetara wektu bali nalika dikabarake bisa pacaran.

Saliyane, Romarey Ventura nduweni hubungan apik karo adhine Alba (garwane Sang Prabu Dawud).

Sawetara wektu bali, loro Jordi lan Romarey pengin nampilake rasa seneng marang para fans. Minangka ing wulan Agustus 2017, Romarey Ventura ngandhut bayi pisanane. Dheweke nduwe foto ing Instagram karo Alba ing ngendi dheweke ndemek weteng. "Kebak katresnan" dheweke nulis.

Jordi Alba Biografi - Nalika dheweke ngumumake yen dheweke bakal dadi bapa

Wong tuwa Alba kudu seneng amarga adhine Dawud uga ngasorake anak karo Carol partnere ing wektu sing padha. "Misale loro sing direncanakake"

Fakta-fakta biografi Untold- Jordi Alba lan garwane sing ngarepake bayi

Jordi lan Romarey duwe putra kapisan Piero ing 18th Januari 2018.

Jordi Alba Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi -Fakta Pribadi Pribadi

Jordi Alba Pribadi Pribadi

Ing wawancara Jordi Alba karo Mundo Deportivo, sing paling lengkap uga kudu njawab pitakonan babagan urip pribadine. Tuladhane…Alba ngakeni dheweke turu jam 12 sedina!. Ing ngisor iki ana Q lan S sesi ing ngisor iki.

Q: Apa urip Normal ing l'Hospitalet?

Jordi Alba wangsul: "Teka ing kana, aku menyang bioskop, pusat perbelanjaan utawa bar. Aku uga menyang teater "Joventut", ngendi ibu tresna marang tumindak ".

Q: Apa sampeyan penggemar Catur?

Jordi Alba wangsul: "Aku seneng muter lan aku terus nglakoni karo bapakku. Iku ndadekake aku mikir lan mulane aku mikir banget yen catur diwulang ing sekolah ".

Q: Apa sampeyan ngantuk jam 12?

Jordi Alba wangsul: "Aku bisa turu kanggo jam 12 utawa 13. Ing wayah wengi aku nglakoni saka 12am kanggo 9am lan aku duwe tur 2,3 utawa 4 jam ing tengah dina "

Q: Apa Salad mad?

Jordi Alba Responds: "Salad drive kula edan. Aku mangan kanggo nedha awan lan nedha bengi ... Aku ora bisa sarapan nanging aku seneng karo salad, sawetara pitik lan sawetara beras. Aku ngombe banyu liter 3 saben dina ".

Q: Apa Fan of Music, mungkin Kevin Roldan?

Jordi Alba wangsul: "Aku seneng rumba lan" flamenco ". Kevin Roldan? Aku ora ngerti sapa dheweke "

T: Apa sampeyan tresna televisi?

Jordi Alba wangsul: "Aku seneng acara TV Spanyol" La que se avecina ". Aku bisa nonton episode sing padha kaping lima lan aku terus ngguyu ".

Pungkasan, ing Jordi Alba Personal Life, dheweke dadi duta brand Braun lan nyedhiyakake produk kasebut. Dheweke duwe sawetara mobil mewah kalebu Audi.

Jordi Alba Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi -Anugrah individu

Prestasi Jordi Alba karo FC Barcelona minangka 2017

Alba wis menangaké sawetara gelar domestik lan internasional. Sadurunge musim 2017 / 2018, dheweke wis nulung tim FC Barcelona kanggo entuk La Liga lan Copa del Rey kaping papat. Dhèwèké ngrampungaké Supercopa de España kaping pindho lan Piala Donya FIFA ing 2015. Luwih kaya karo Barcelona, ​​dheweke bisa ngalahake UEFA Champions League lan Piala Super UEFA ing 2015. Kejabi sukses klub, dheweke nampa pirang-pirang penghargaan individu nganti saiki. Sapérangan penghargaan paling penting ing antarané yaiku:

  • UEFA Euro Team saka Turnamen: 2012
  • FIFPro World XI: Tim Kapindho [2015], Tim Ketiga [2013, 2014 and 2016]
  • UEFA Champions League: Tim mangsa [2014-15]
  • La Liga: Tim Mangsa [2014-15]

Jordi Alba Kisah Kanak-kanak Tambahan Untold Biografi -Gaya Play

Jordi Alba Style of Play

Alba minangka pemain bal-balan sing apik banget lan cepet nyerang sing bisa uga digunakake minangka pemain sayap kiwa. Pace lan stamina ngidini dheweke bisa banget melu ing pertandhingan lan pertahanan kaya nalika bisa ngasilake saka ujung lapangan sing cepet banget.

TUTUP: Thanks kanggo maca Kisah Sedhihanku Jordi Alba lan bukti biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene