Yordania Pickford Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
5452
Yordania Pickford Childhood Story

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; "Picky". Kisah Kisah Uskup Pickford Kita ditambah Fakta Biografi Untold ndadekke sampeyan akun lengkap acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh banget lan ora pati ngerti babagan kanyatan babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan munggah dadi dominasi kiper sing paling apik ing Inggris, nanging akeh sing nganggep Biografi Jordan Pickford sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Yordania Pickford Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Jordan Lee Pickford lair ing dina 7th Maret 1994 ing Washington, Britania Raya. Dheweke lair saka ibune, Sue Pickford (buruh rumah tangga) lan bapake Lee Pickford (buruh).

Crita bab pembicaraan wedhus saka Washington babagan munggah minangka recruit mentah ing wolung, kabeh cara liwat menyang tingkat pisanan tim lan ngluwihi.

Wiwit, Pickford nekani St. Robert saka Sekolah Katolik Newminster. Ing sekolah, dheweke kepengin main bola, kekarepane dadi goalkeeper amarga dheweke paling dhuwur ing kabeh umur 8 sing bisa diakses kanthi dhuwur. Sawise main posisi goalie kanggo tim pemuda sekolah, tuwané mutusaké kanggo ndhaftar marang akademi Sunderland nalika isih umur 8.

"Yen sampeyan ndeleng kabeh bocah umur wolung taun nalika sampeyan ngetes dhuwur. Sampeyan bakal ngerti sing padha atletik, cepet, nanging ora kabeh duwe hak mbangun - Yordania Pickford wis kabeh iku.

Sakwise ngerti opsi Goalkeeping wis diisi, akademi pemuda pengin ngirim dheweke nganggo silihan. Dheweke duwe perasaan ala amarga umure. Dheweke ora gelem ngirim dheweke metu. Nanging, Pickford ora wedi. Dheweke entuk total enem silihan. Pinjaman kasebut sithik lan tanpa kompromi nanging mbantu bocah cilik dadi wong.

Jordan Pickford - Ngubah saka bocah lanang menyang wong

Pickford nyambut gawe karo wong-wong sing apik ing ngendi wae lan wis ngembang ing kelompok umur goalkeeping. Miturut kontras, nalika Pickford nggawe debut Sunderland dheweke wis luwih saka game pertama tim 100. "Nalika sampeyan ndeleng wong sing seneng David James or David Seaman, padha dadi bocah enom lan ing wektu kasebut 20 utawa 21, padha main kaya game 100, " ngandika Prudhoe, pelatih muda Pickford.

Ing 2011, Pickford mlebu kontrak profesional pertamanya karo klub kasebut. Ngembangaken ing kariripun, piyambakipun asring dipunginakaken minangka cover kanggo Phil Barnes, ingkang luka. Dheweke sinau kemampuan sing luar biasa kanggo njaga lembaran sing resik.

Rekaman sheet resik nyebabake Everton sing ing dina 15th Juni 2017, mlebu kontrak kontrak limang taun. Ragad awal kira-kira £ 30 amarga add-ons, nggawe dheweke kiper paling larang katelu ing sajarah lan kiper Inggris paling larang kabeh.

Yordania Pickford Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Pickford wis dadi pacaré Megan Davison wiwit dheweke dadi 14 lan dheweke wis pindhah menyang Liverpool nalika dheweke gabung karo Everton.

Urip hubungan Jordan Pickford

Megan, sing kerep nggambarake dheweke "Bae" ing Instagram, tansah ngadeg dening dheweke. Dheweke dadi universitas lulus karo Kelas II Kelas II. Loro-lorone seneng seneng liburan ing ndonya, utamane ing Bahama.

Yordania Pickford Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Pribadi

Yordania Pickford nduweni atribut ing ngisor iki kanggo pribadine.

Kekuatan Jordan: Kompasionate, artistik, intuisi, alus, wicaksana, musikal

Kelemahan Jordan: Fearful, overly trusting, sedih, kepinginan kanggo nylametake kasunyatan, bisa dadi korban utawa martir

Apa Jordan seneng: Dadi piyambak, turu, musik, roman, media visual, nglangi, tema rohani

Apa ora disenengi dening Jordan: Wong-wong sing ngaku-ngaku ngerti-kabeh-kabeh, sing dikritik, kepungkur teka maneh kanggo ngganggu dheweke lan kekejeman saka kabeh jenis

Yordania banget grapyak lan kebak bungah lan ngguyu. Amarga iki, dheweke asring nemokake piyambak ing perusahaan sing beda banget. Yordania tanpa pamrih, dheweke tansah gelem nulung marang wong liya, tanpa duwe pangarep-arep.

Yordania Pickford Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Yordania Pickford asal saka latar kulawarga kulawarga Inggris kelas menengah. Laporan pungkasan nuduhake asal-usul kulawarga asal saka Asia, mula jenenge Lee.

Jordan tansah milih pitik lan pasta sing disiapake dening ibune. Salah sijine kenangan sing paling jelas saka kulawarga dheweke yaiku ing mobil tuwané, bali menyang papan non-Liga, kanthi panganan sing padha (Ayam lan Pasta) ing ngarep. Ing tembung ...

'Aku arep lelungan menyang Alfreton kanggo game lan bapaku, Lee, bakal drive, ' ngandika Pickford.

Dheweke terus ... 'Aku mangan panganan sing wis suwe ing ngarep. Mbak ndadekake pitik lan pasta lan dheweke bakal tetep ing bak. Aku ora yakin iki banget profesional nanging anggere aku njupuk wong saka match iku kabeh tengen!. Iku beda kanggo kula ing Koran Saturday. Ibu, Sue, bakal njupuk kula latihan ing taksi nalika aku isih bocah. Iki kedadeyan nalika bapaku sing dadi pembangun, kudu kerja ana ing wayah esuk. "

Sadulur: Sedhèrèkipun, Richard Pickford sampun dados tiyang ingkang ndadosaken piyambakipun wonten ing dalan kanggé dados kiper. Loro-lorone main bal-balan bareng nalika isih bocah. Sayange, Richard ora tau nduwe top. Pengalaman apes dheweke ing game profesional wis nyepetake adhine adhine kanggo nepangi ambisi dheweke kanthi climbing ing posisi puncak lan nggawe pelatih Inggris Gareth Southgate njupuk kabar saka dheweke.

Yordania Pickford Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Tiyang sepuh nyebat punika Joke

Nalika Pickford dipanggil nganti skuat senior sawise Burnley kang Tom Heaton tatu ing latihan sadurunge kualifikasi Piala Dunia karo Slovenia. Iki mimpin kanggo ngimpi Inggris Call.

Akun Pickford minangka crita; "Aku mung ngenteni menyang omahku lan bapak nalika ditrima ing telpon, 'Sampeyan wis ditelukake, mudhun mudhun kanthi cepet'. Aku buzzing. Aku ngomong, 'Mam, aku lunga karo Inggris, aku arep mudhun saiki, aku mung duwe telpon telpon'.

"Dheweke lunga, 'Ora sampeyan ora' - dheweke panginten aku nggulung dheweke, dadi joker maneh! Iku mung wektu sing cendhak, nanging adoh rong bengi kanthi pemain paling apik ing negara iki minangka pengalaman sinau. "

TUTUP: Thanks kanggo maca Yordania Pickford Childhood Story plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene