Yordania Henderson Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
6262
Yordania Henderson Childhood Story

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; "Yaya Touré putih". Kisah Kisah Kanak-kanak Yordania Henderson lan Fakta Biografi Untold ndadekaken sampeyan ngetrapake acara-acara penting saka masa kanak-kanak dumugi tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta.

Ya, kabeh wong ngerti kabisane, nanging sawetara sing nganggep biografi Jordan Henderson sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhine, ayo mulai.

Yordania Henderson Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Yordania Henderson Childhood StoryJordan Henderson lair ing dina 7th Juni 1990 ing Tyne and Wear, Sunderland, Inggris dening ibune, Liz Henderson (guru fitness) lan bapak, Brian Henderson (pensiunan perwira polisi).

Jordan tilar donya ing Farringdon Community Sports College. Dheweke mandhegani nggabung karo Sunderland minangka bocah cilik (umur 6). Loro-lorone Jordan lan wong tuwa dheweke kabeh penggemar Sunderland.

Ing umur 7, sethithik Yordania wiwit operasi minangka penyerang lan pemain sayap kanan. Panjenengané banjur diowahi dadi pemain tengah tengah, peran sing dilakoni nganti diwasa.

Yordania Henderson Childhood Story

Dheweke minangka bagian integral saka kucing Black U18 kang ngrebut gelar liga.

Ing Januari 2009, Henderson gabung karo klub Kejuaraan Coventry City kanthi kontrak silihan siji sasi. Sawise njupuk cedera, fraktur menyang balung metatarsal kaping lima ing sikile, dheweke bali menyang Sunderland ing April 2009.

Ing 9 Juni 2011, Henderson dipindhah menyang Liverpool kanggo ragad sing ora ditepungi, sing dikira antara £ 16 lan £ 20 yuta. Dheweke dadi kapten Liverpool ing 2015 sasuwene pamungkas Steven Gerrard. Liyane kaya sing saiki wis disebutake sejarah.

Yordania Henderson Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Yordania rawuh saka latar kulawarga kelas tengah Sunderland. Bapakipun, Brian inggih punika satunggiling pimpinan polisi ingkang pensiun ingkang sepisan nggelar sepak bola tumrap unit bal-balan polisi Durham.

Latar Belakang Yordania HendersonBrian Henderson tau ngumumke carane dheweke ngreksa rahasia perang kanker - supaya ora ngganggu tontonan ing putrane. Dheweke didiagnosis kanthi penyakit ing Nopember, 2013 minangka Medicine nyedhaki tumor ing gulu. Penemuan iki digawe nalika dheweke ngilangi kista. Ujian luwih lanjut ngandharake dheweke nduweni karsinoma tenggorokan lan tumor ing ilat.

Brian Henderson mlayu ngilangi kabar kasebut marang putrane pemain bal-balane nalika musim penting, amarga Reds ngluncurake tantangan gelar sing ora kaduga taun kasebut.

Dheweke nyaritakake marang putrane sadurunge dheweke bakal operasi ing tenggorokan lan ilat ing awal wulan 2014. Sawise ngeculake kabar sing sedih, Brain njaluk supaya Yudistir ora perlu kuatir, malah kudu konsentrasi kanggo nyelehake manawa penampilan Manungsa minangka pertandhingan kaya apa.

Brian, sing mengko bubar saka penyakit iki, ngendikan: "Iku wektu banget emosional nalika aku kudu ngilangi kabar kasebut marang kulawarga."

MOTHER: Ibu Jordan Henderson, Liz minangka guru fitness profesional.

Jordan Henderson Mother- Liz Henderson
Jordan Henderson Mother- Liz Henderson

Aside nyedhiyakake perawatan ibu, Liz Henderson tanggung jawab fisik lan mental saka putrane, Yordania. Tenggorokan profesional dheweke katon ing stamina putra lan tingkat karya.

Jordan duwe anak wadon jenenge Jody Henderson.

Yordania Henderson Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Kanggo urip pribadine, Yordania ora ngombe, ngrokok utawa nggatekake. Dheweke wis tresna karo mung siji wanita kabeh urip. Dheweke ora ana liyane saka Rebecca Burnett sing nggumunake.

Jordan Henderson lan garwane, Rebecca Burnett.
Jordan Henderson lan garwane, Rebecca Burnett.

Dheweke duwe putri ayu kanthi jeneng, Elexa Henderson.

Yordania Henderson Family Life
Yordania Henderson Family Life

Brendan Rodgers tau ngasilake prestasi Henderson sawise garwane nglairake anak nomer loro. Pemain kapten Reds nginep ing wayah wengi nekani lair saka anak albaé Alba sadurungé bali menyang tim supaya menang ing Wembley. Dheweke dieling-eling nyatakake dhokter saka hsopital ... "Sanalika bayi metu, aku bakal bali"...

Sing paling cedhak marang kulawarga ngerti Jordan nduweni urip pribadi sing sampurna karo Rebecca Burnett. Ing ngisor iki Jordan Henderson bareng karo bojoné, Rebecca Burnett arep metu ing Manchester sadurungé 2017 Christmas.

Yordania Henderson njupuk wedok kanggo belanja Natal
Yordania Henderson njupuk bojone kanggo belanja Natal

Kaya Roberto Firmino lan Philippe Coutinho, Yordania minangka katresnan lan crita tresna iku sederhana lan lurus.

Yordania Henderson Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Dheweke ora gelem nganggep Giggs

Yordania minangka bocah cilik ngandhani yen dheweke ketemu Ryan Giggs ing pantai Majorcan ing Spanyol. Ing tembungipun .."Aku isih eling, nanging aku isih enom. Aku ora mikir yen dheweke ngeling-eling. Aku kira Ryan Giggs minangka model peran kanggo aku. Sampeyan ndeleng akèh wong ing koran amarga alasan sing salah, nanging kanthi Giggs sampeyan ora krungu bab Panjenengané. "

Yordania kalah amarga dheweke Giggs sawise nyatakake laporan negatif bab Legenda Manchester United kanthi urusan karo garwane rayine. Wiwit iku, dheweke dadi musuh malah ing lapangan.

Hasil gambar kanggo Jordan Henderson ing ryan giggs

Yordania Henderson Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Car Choice

Jordan nduweni alwsys sing tampil karo Range Rover sing minangka tandha kemampuan, Mewah & Reputasi.

Jordan Henderson's Range Rover
Jordan Henderson's Range Rover

Backthen, Yordania digunakake kanggo nyetir mobil sport murah. Punika foto lawas saka Bebo lawas lini maestro, ing kabeh kamulyan ..

Yordania Henderson Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Cedera sing Uncurable

Kisah luka Jordan HendersonJordan Henderson tau diwartani yen ora ana tamba tamba mbebayani tumrap cedera tumit sing kepeksa mlayu telung sasi nalika musim 2015 Liverpool. Panjenenganipun dipunparingi bilih piyambakipun kedah gesang kanthi sedhih ing sedaya dintenipun.

Dheweke nyekel metatarsal ing sikil tengen nalika latihan.

Henderson ngandika ing rasa;

"Iku angel banget, ora mung kanggo aku nanging kanggo staf uga. Kanthi metatarsal aku ngerti persis apa ukuran wektu aku arep metu. Nanging kanthi tumitku ora ana wektu, ora ana obat sing bener. Sing wis dadi bagéan paling angel. Iku wis angel. Aku wis sarujuk kanggo nindakake paedahe iki kanggo salawas-lawase uripku. "

Yordania Henderson Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Sawise dipuntudhuh dadi overpaid

Damien Comolli, direktur klub bal-balan sing mantan Liverpool sing ngakoni bab bayaran luwih saka £ 20m kanggo Henderson tau nyatakake piyambak ing vidicated radio nasional supaya klub kasebut bakal dipecat, amarga tandha tandha Henderson minangka kesalahan sing larang.

Iki kedadeyan sawise Jordan Henderson berjuang kanggo adaptasi nalika wiwitan Liverpool awal. Ing wektu kuwi, Jordan dadi cedhak karo Rodgers. Gelandang kaya ngetokake pindah menyang Fulham - sawise dheweke entuk kontrak kanggo Clint Dempsey.

Henderson minangka gantine, ndhudhuk kaki lan mekso dheweke ora bakal menyang ngendi wae. Iku kaputusan sing pungkasane dadi ditindakake. Kang bisa mabur maneh saka set-backs wis dadi forte wiwit kanak-kanak.

Yordania Henderson Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Muter Olahraga liyane

Saliyane uga bal-balan, Henderson uga main ing bulutangkis lan tenis meja, sanajan ana rasa wedi yen dheweke ora bisa nggawe kelas minangka pemain sepak bola amarga dheweke nandhang kondisi medis, Osgood-Schlatters.

Yordania Henderson Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Gaya Play

Henderson main minangka gelandang box-to-box lan dianggep minangka pemain sing kerja keras lan ndadekake energi kanggo tim kasebut. Diterangake minangka "Gelandang atletik lan kaku," Henderson wis ngembangake game nalika Liverpool dadi pemain sing luwih kreatif. Salajengipun, piyambakipun terus-terusan meksa lapangan nalika saben oposisi dienggoni.

Jordan minangka pemain 17 pisanan sing tau dijenengi minangka tim liga utama musim iki.

Dheweke dijenengi ing 442 majalah 20 ing sangisore pemain 21 ing ndonya Messi, Fabregas, Aguero, Nani, Bojan, Benzema, Pato lan Walcott.

Tanpa mangu-mangu, Jordan mesthine ing dalan kanggo dadi Legendaris Liverpool.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene