Fakta-fakta Biografi John Terry

0
5407
Kisah Kanak-kanak John Terry

LB presents Kisah Penuh saka Katrangan Chelsea sing paling dikenal dening Nama Pangguna; "JT". Kisah Kisah Kanak-kanak John Terry plus Fakta Biografi Untold ndadekke sampeyan akun lengkap acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nglibatake crita urip sadurunge kondhang, urip kulawarga lan akeh-akeh lan langsung babagan Palsu.

Ya, kabeh wong ngerti babagan sejarah karo Chelsea FC nanging sawetara sing nganggep Biografi John Terry sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

John Terry Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Miwiti, jeneng lengkapé yaiku John George Terry. Dheweke lair ing dina 7th Desember 1980 ing Barking, Inggris. Dheweke lair saka ibune, Sue Terry lan bapake, Ted Terry.

Shockingly nanging bener, Terry tresna kanggo bal-balan wiwit metu karo dhukungan kanggo Manchester United. Cara sing paling apik kanggo nyetir kariré yaiku nyampuraké pendidikan karo bal-balan. Wong tuwané Yohanes dicathet ana ing Eastbury Comprehensive School, ing ngendi dheweke main kanggo tim lokal Senrab. Tim iki ing wektu iku uga nampilake sawetara pemain bal - balan mangsa ngarep ing jeneng Sol Campbell, Jermain Defoe, Bobby Zamora, Ledley King lan Jlloyd Samuel.

Carane kabeh diwiwiti kanggo John Terry

Karakter kepemimpinanipun asring dipamerake ing tahap awal lan terus nalika dheweke dadi remaja. Sampun rumiyin rumiyin, John minangka gambar ing ngisor iki minangka wiwit gelandang.

Tau Serius Nggoleki John Terry

Minangka cah lanang, dheweke pisanan minangka bagean saka West Ham Unitedsistem pemuda, gabung minangka gelandang ing 1991.

Sasampunipun ningkataken pangkat, para prajurit badhé nyedhak. Paling populer ing antarané para pamrentah Chelsea sing tansah ngalahaké dheweke. Tiga taun salajengipun, John pindah ing Chelsea. Dheweke umuré 14 nalika transfer kedadeyan. Amarga umuré, dhèwèké banjur main kanggo tim pemuda lan regu klub.

Iku amarga kekurangan pertahanan tengah sing dipindhah menyang tengah, posisi dheweke banjur diputer kanggo sateruse. Sawise rampung sekolah ing umur 16, dheweke ngenteni setahun ing skema Training Youth. Ing umur 17, John nandhatangani istilah profesional karo klub London lan miwiti debut ing dina 28th Oktober 1998.

Wiwit nalika isih enom, Terry tau dicethakaké ana ing wawancara 2005 yen dheweke kudu ngliwati ritual khotbah 50 sadurunge saben pertandhingan. Sawise pensiun Desailly, manajer Chelsea anyar José Mourinho milih Terry minangka kapten klub. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

John Terry Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Wag glamor, Toni Terry wis dadi wanita kanggo taun kanggo John Terry. Loro-lorone iku bocah-bocah manis sing wis kenal antarané sadurungé John teka.

Toni minangka penggemar fitness lan struktur awak dheweke nuduhake yen dheweke seneng banget. Miturut judhul gambar sing dicekeli ing akun Instagram, dheweke bisa uga ngerti yen dheweke uga dadi pacu kuda banget sing wis tau kompetisi ing Inggris ing kompetisi dressage. Dheweke wis nyandhang jaran wiwit cilik.

Bojone John Terry- Toni lan jarane

Nalika dheweke ora nunggang dheweke jelas ndhukung bojone lan mateni lapangan uga. Loro-lorone penyayang urip rada suwe sadurunge nemtokake dasi. John Terry duwe pesta apik karo Tori ing Istana Blenheim ing 15 Juni 2007. Upacara nyawang lintang-lintang bal-balan sing misuwur.

Upacara Perkawinan John Terry

Pernikahane ditindakake setaun sawisé Toni wis lair. Nyatane, John lan bojone Toni (née Poole) iku wong tuwa saka kembar, Georgie John lan Summer Rose, lair ing 18 May 2006 Westminster, London.

Foto Teropong John Terry

Terry ngrayakake lair nalika nyerang Inggris nglawan Hongaria nalika dheweke nglakoni perayaan bayi-goyang. Ing 2009, Terry diarani "Bapak saka Taun" sawise dheweke teka ing jajak pendapat wong diwasa UK ing survey Daddies Sauce. Terry wis ngandika yen anak-anake dadi penggemar Lionel Messi.

Dugaan pelecehan seksual: Ing Januari 2010, pratelan super ditrapake dening hakim Pengadilan Tinggi sing nyegah media saka nglaporake tuduhan yen Terry wis duwe hubungan sekawan sasi ing pungkasan 2009 karo Vanessa Perroncel, mantan pacar Wayne Bridge, mantan kanca Chelsea lan Inggris.

Sawise akeh pucuke lan ancaman, paten kasebut diangkat seminggu sabanjure. Akeh outlet Britania News banjur nyithakake maaf kanggo bojo Wayne Bridge Perroncel amarga nglanggar pribadine lan nyatakake crita kasebut "Ora bener ing kasus".

Perroncel dhéwé nyatakaké yèn urusan omongane ora bisa dilakoni. Sampeyan, bojone lan pemaine paling akeh ora percaya. Intensitas terus-menerus saka tuduhan nyebabake manajer Inggris banjur Fabio Capello ngilangi Terry saka kapten ing 5 Februari 2010, ngganteni karo Rio Ferdinand. Terry kapilih maneh minangka kapten taun sabanjuré. Mengko wae, kapten Chelsea duwe pengakuan iki kanggo ngomong marang donya;

"Aku wis nyasar lan turu karo bocah-bocah wadon ing mburi dheweke lan ora bener. Dheweke ngerti babagan kabeh saiki lan kita lagi aktif. Aku ora bakal ngapusi dheweke maneh. "

John Terry Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Bapak John Terry saiki dipisah saka Ibu Sue Terry, garwane. Nalika John Terry nyoba kanggo mimpin Tim Chelsea, wong tuwané dikenal kanthi jeneng nggawe panemu sing ngancurake citranya minangka Kapten.

WULANG: Daddy John Terry tau urip karo wanita sing isih enom dadi putriné. Ted Terry sing dadi 61 (kaya nalika nulis), disambungake karo mantan telu saka Kenya Evelyn Minkey, sing umur 41 nalika nulis.

Rama John Terry ngupaya tresna karo wanita Kenya

Padha ketemu ing Nopember 2014 nalika pasangan urip lawang adoh saka siji liyane ing Chafford Hundred, Essex. Iki wayahe nalika Evelyn, kelahiran Kenya, pegatan saka bojone Stefan Minkey. Dheweke lan Ted sombong saben liyane mutusake pindah menyang omah ing Chichester, Sussex.

Sumber cedhak pamisah kasebut: "Tembang iki ora kuwat, nanging Ted wis mlumpat kanthi bener lan ora ana sing bisa dilakoni." Ing wulan Agustus 2015, polisi dijenengi nalika bojone Ted lan Evelyn Stefan diduga teka ing omah keluarga Evelyn. Ora ana sing dipenjara.

Ted uga ana ing pirang-pirang kontroversi sadurungé. Dheweke tau kejiret ing film sing nyedhiyakake kokain menyang wartawan. Dheweke setuju kanggo ngulungake telung gram saka supplier reguler kanthi rega £ 120 - yen dheweke entuk tambahan £ 40 kanggo tuku gram kanggo awake dhewe. Dheweke ngomong marang reporter, sing nuduhke minangka sopir sing tuku obat kanggo bos sugihane: 'Kabèh iku bener. Aku njaluk mati. '

Panjenenganipun nambah: 'Iki mung antarane aku lan kowe. Aja nyritakake yen aku bapakne John Terry. '

John Terry, sing saiki kira-kira kurang luwih £ 10million, ora ngerti apa-apa bab cocaine deal utawa prilaku bapakne. Acara sedih iki kedadeyan saklawasé setaun sawisé ibune John Terry, Sue, ditangkap ngobrol (Story Below).

MOTHER: Ibune John Terry, Sue Terry, 50, lan ibu mertua, Sue Poole, 54, dipenjara lan dielingake sawisé ditangkap nganggo klambi 800 lan barang-barang dagangan saka Tesco lan Marks & Spencer. Ibuné sing paling bener digambar ing ngisor iki.

John Terry, Ibu lan Ibu Inlaw

Antarane item kasebut diarani flip flops, legging, kaos kasual, jam tangan pria lan wanita, tracksuit ijo, bahan pangan, permen lan panganan pet.

Wanita loro, sing manggon ing dalan eksklusif sing padha minangka bintang Chelsea, dipèngeti déning polisi nalika ngemot mobil ing pusat pamrentahan ing Weybridge, Surrey.

KAKANG PALING TUWA: Paulus (lair 1979), yaiku salah sijining pemain bal-balan sing profesional, duweni peran kanggo Dagenham & Redbridge lan Yeovil Town.

Kapten John Terry- Paul

Paulus duwe anak loro karo mantan bojone Sarah Konchesky, adhi saka Paul Konchesky, jenenge Georgia Rose Terry lan Frankie Edward Terry. Dheweke dianggep duwe hubungan karo tunangan kanca Dale Roberts sakwéné wektu bebarengan ing Rushden & Diamonds, sing nyebabaké Roberts nglakoni bunuh diri.

John Terry Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Penangkapan

John Terry nyekel rekor

Ing 2002, Terry mainake alunan karo bouncer ing klub malam London Kulon karo kanca sepisanan Jody Morris lan Des Byrne saka Wimbledon, sing ndadekake dheweke asring ngalami serangan.

John Terry pernah ditangkap dening Polisi

Ing wulan Agustus 2002, Terry dibebasake saka tuntutan ing pengadilan. Sajrone hubungan kasebut, dheweke diwenehi larangan sementara saka tim nasional Inggris dening The Football Association.

John Terry Childhood Story Plus Untold Biography Facts -9 / 11 Abuse

Terry lan telu klub-klub Chelsea dheweke dituduh ngobong warga Amerika ing bandara hotel Heathrow jam sakwise serangan teror 9 / 11 ing Amerika Serikat sing wis ninggalake para penumpang.

"We akeh wong Amerika kene lan mung nyoba kanggo nyenengake ing wektu sing perlu. Wong-wong mau padha gumun lan bingung, nyuwek pangagemane lan nyenyamah para tamu, " sawijining manajer hotel marang Daily Telegraph nalika iku. Para pemain didenda suwene rong minggu (watara £ 130,000) lan dhuwit menyang anggota kulawarga korban.

John Terry Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Ferdinand Skandal

Ing 2 Nopember 2011, Terry diselidiki ing penyelidikan polisi sasampunipun tudingan penyalahgunaan rasis digawe ing Anton Ferdinand nalika pertandhingan mungsuh Queens Park Rangers. VDuit video sing disebar ing internet ngakibatake tudingan sing disebut Ferdinand a "Fu *** ng bl * ck c * nt."

Anton Ferdinand vs John Terry

Kanggo nanggepi rekaman video, Terry nyatakaké yèn dhèwèké tau njaluk Ferdinand, "Oi, Anton, apa sampeyan mikir aku nimbali kowe blk * ck c * nt? "

Ing 3 Februari 2012, Asosiasi Sepak Bola ditanggulangi dening dilucuti Terry saka kapten Inggris kanggo kaloro kaloro nganti masalah kasebut diatasi. Nalika sidhang diwiwiti ing Juli 2012. Pengadilan nate ngetokake yen ora ana Ferdinand utawa wong liya sing krungu tembung Terry, nanging Terry dhewe ngaku yen dheweke wis ngarahake ukara "Fu * king bl * ck cunt" lan "fu * king kn * bhead" ing Ferdinand, nanging dikarepake dheweke nggunakake tembung kasebut minangka wangun sindiran. Ing 27 September 2012, pangrungu rampung karo Terry sing ditemtokake guilty; dheweke dipenjara karo larangan papat pertandhingan lan denda £ 220,000.

Ing 2014, Terry nate nyerang wong Irlandia ing sawijining stasiun sepur, ngundang dheweke "Pikey cu * t". Dheweke ngakoni kelainan public nuwuhake racun lan didenda £ 200.

TUTUP: Thanks kanggo maca crita John Terry Childhood plus Untold Biography facts. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene