Fakta-fakta Biografi Javier Pastore

Kisah Kanak-kanak Javier Pastore

Paling Keri Dianyari

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola paling dikenal kanthi sebutan; "El Flaco". Crita Anakku Javier Pastore lan Fakta Biografi narik kawigaten kanggo sampeyan kanthi lengkap babagan acara-acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip sesambetan, urip kulawarga lan akeh fakta-fakta sing ora dikepengini.

Ya, kabeh wong ngerti kabisanane, nanging sawetara nyinau Biografi Javier Pastore sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Fakta Cerita Javier Pastore Anak Untold Biografi -Awal urip

Javier Matías Pastore lair ing 20th Juni 1989 ing Córdoba, Argentina. Dheweke lair saka Pak lan Pak Juan Carlos Pastore.

Javier asalé saka kulawarga Italia-Argentina sing asalé saka Volvera, Turin. Panjenengané kawungokaké kanthi iman Katulik sing kuat.

Kisah Kanak-kanak Javier Pastore

Javier Pastore dijuluki "El Flaco" dumuré diwasa. Iki amarga tokoh ramping. Dheweke uga disebut kurus, utawa "Huesita"- balung lucu.

Pancen, bal-balan dadi semangat saka taun-taun awal ing Cordoba. Javier wiwit main kanggo sekolah San Jose Artesano. Guru-gurune ngajak wong tuwane ngidini dheweke njupuk bal-balan minangka profesi amarga Javier luwih apik tinimbang saben pemain bal-balan ing sekolah.

Dheweke miwiti karir ing sistem pemuda Argentina club Talleres, lan alon-alon nyambut gawe nganti tim pisanan, miwiti wiwitan nalika umur 17 ing 2007.

Sajrone mangsa 2008, Pastore dipinjamkan menyang Huracán saka Argentina Primera. nggawe 31 penampilan lan nyetak gol 8. Iki minangka wektu Javier wiwit dadi pemain tengah paling dikarepake ing bal-balan Eropa. Dheweke ditolak Manchester Utd, Porto, Milan, lan Chelsea kanggo menehi tandha kanggo Palermo amarga basa Italia. Ana, dheweke main game 69 lan nyetak gol 14. Saliyane, visi gedhe lan kemampuan ngliwati akeh tawaran saka klub-klub utama Eropa. Iku PSG kanggo sing pungkasan ngenal dheweke kanggo 39.8 yuta ing 2011.

Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Fakta Cerita Javier Pastore Anak Untold Biografi -Urip Hubungan

Javier Pastore mutusake dadi hubungan serius nalika dheweke lunga menyang Parlemo ing 2009. Iki minangka tandha awal urip mati. Dheweke jatuh cinta karo Chiara Picone sing dadi penyiar lan model TV paling populer ing kabeh Italia Kidul.

Crita Cinta Javier Pastore
Crita Cinta Javier Pastore

Sawise nggawe pikiran, dheweke mutusake arep menyang sekolah. Brunette ayu sarujuk sawise patang sasi dribbling lan ngowahi dheweke watara. Kekuwatan sing padha nandhang kamulyan sing wis suwe wiwit 2010.

Javier Pastore lan Chiara Picone
Javier Pastore lan Chiara Picone

Loro-lorone wis akeh sing bakal ngundang wedding key informal utawa kurang.

Foto perkawinan Javier Pastore lan Chiara Picone
Foto perkawinan Javier lan Chiara Pastore

Wektu sing paling nyenengake nyedhak dina Mei 27, 2015, nalika Martina lair. Minangka wong saka latar mburi Katulik sing kuat, Javier ndadekake prentah kanggo njupuk putriné Martina Pastore kanggo baptisan.

Javier Pastore lan Chiara Picone njupuk putriné kanggo baptisan
Javier Pastore lan Chiara njupuk putriné kanggo baptisan

Martina Pastore, saiki wis dewasa dadi penggemar belanja kaya ibune. Loro-lorone Chiara lan Pastore nuduhake kartu pos saben dina sing sethithik ing jejaring sosial ing ngendi dheweke katon seneng-seneng. Martina sethitik awake, seneng lan seneng banget kaya ibuné.

Martina Pastore nglampahi apa sing paling apik
Martina Pastore nglampahi apa sing paling apik

Pungkasan mangsa mbutuhake internasional Argentina lan bojone sing ayu supaya bisa nikmati liburan sing bisa ditemokake ing ngisor iki.

Javier Pastore, kepengin liburan karo kulawargane
Javier Pastore, kepengin liburan karo kulawargane

Fakta Cerita Javier Pastore Anak Untold Biografi -Urip Keluarga

Javier asalipun saking latar belakang kulawarga kelas menengah.

Urip wong tuwané, Pak lan Mrs Juan Carlos diganti minangka investasi bal-balan sing mbayar kanggo anak mung.

Loro-lorone wong tuwa iku asal saka Italia-Argentina. Iku asale saka Italia nanging wis Argentina werna.

Wong tuwané Javier sing asring ana ing sangarepé pilihané milih Parlemo, Italia Kidul minangka tujuan saka Eropah Bal-balan Argentina. Iki ngidini dheweke bisa ngendhihake adoh saka omah kabeh thanks kanggo duwe sawetara anggota kulawarga ing Parlemo.

Milih Parlemo tinimbang Chelsea, Manchester United utawa FC Barcelona tegese kulawarga Javier ora sawise dhuwit akeh saka klub gedhe. Reuni karo kulawarga rawuh dhisik sadurunge nguber glories profesional.

Kaputusan saka wong tuwa Javier Pastore uga mbantu mbentuk nasibe nalika dheweke ketemu cinta urip, Chiara Picone ing Parlemo.

Fakta Cerita Javier Pastore Anak Untold Biografi -Kancane padha mati ing Paris Attack

Javier Pastore sapisan marang media sing loro kanca-kanca padha matèni ing serangan teror Paris. Iku antarane wong 129 sing dipateni dening teroris.

Pastore ora nemokake yen kanca-kanca kasebut dadi korban ing wong sing sengaja ing teater Bataclan nganti sawetara dina sawise serangan.

Serangan Paris ngeri iki dipimpin David Luiz ninggalake PSG kanggo Chelsea FC sawise dheweke lan keluargane ora aman ing Paris. Nanging, iki wektu sing nyenengake kanggo Pastore sing kacetha kanggo sasi.

Fakta Cerita Javier Pastore Anak Untold Biografi -Tax Evasion

Polisi sing nyelidiki penipuan pajak sing disebabake nyerang markas Paris Saint-Germain lan omah-omah Angel Di Maria lan Javier Pastore, pejabat Prancis ngandika.

Polisi anti-korupsi dituduh Javier Pastore ngoleksi dhuwit sing ana hubungane karo hak gambar marang perusahaan-perusahaan ngarep sing banjur ngasilake dhuwit kanggo bank-bank sing ana ing tax tax.

Paris Saint-Germain nandheske yen kabeh dokumen kontraktur relatif saka Javier Pastore wis rampung ing kondisi biasa.

Pernyataan saka agen Pastore salajengipun ngandika: "Pak Javier Pastore nolak, kanthi kuwat banget, kabeh tuduhan ora ana alesan marang dheweke."

Cek Katrangan

Kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita!

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene