Fakta-fakta Biografi Javi Martinez

Fakta-fakta Biografi Javi Martinez

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling misuwur kanthi julukan "Bandit Bilbao". Kisah Kanak-kanak Javi Martinez Kita lan Bukti Biografi sing Ora Bukak nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki. Analisis kasebut nyakup awal urip, latar kulawarga, crita urip sadurunge misuwur, crita misuwur, hubungan lan urip pribadi lsp.

Ya, kabeh wong ngerti kekuwatan sing luar biasa, fisik lan atribut fisik sing nyengsemake. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Javi Martinez sing cukup menarik. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Javi Martinez Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, jeneng lengkap yaiku Javier Martínez Aginaga. Javi, sing asring diarani, lair tanggal 2 September 1988 saka ibune, Fortuna Aginaga lan bapake, Víctor Martínez ing kutha Estella-Lizarra, Spanyol Lor. Wong tuwa loro sing digambar ing ngisor iki nate ngoperasikake kulawarga kelas menengah sadurunge bal-balan mbayar putra sing dikasihi.

Negara Asal:

Kulawarga Javi Martinez asale saka klompok etnik Basque ing Spanyol sing kalebu Spanyol tengah-tengah lan Prancis sisih kidul-kulon.

Klompok etnis iki duwe wong paling tuwa ing Eropa nganggo basane, "Euskera"Ora ana hubungan sing jelas karo basa liya ing jagad iki.

Awal urip:

Javi putra nomer loro lan kulawarga Martinez tansaya gedhe ing Ayegui, sawijining kutha cilik ing gunung ing Navarre, ing sisih lor Spanyol. Martinez tansaya cedhak karo adhine loro yaiku; Mariola Martínez lan Cristina Martínez.

Javi uga duwe sedulur lanang tuwa sing jenenge Álvaro Martínez Aginaga digambar ing ngisor iki. Alvaro sing katon luwih enom nanging umure luwih tuwa 9 taun tinimbang Javi.

Javi ora cedhak karo kakange nalika isih cilik. Iki amarga Alvaro ora kasedhiya ing omah amarga karir bal-balan enom sing ndeleng dheweke ninggalake omah menyang klub sing adoh nalika isih cilik.

Javi Martinez Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Karir Bangun

Kaya bocah-bocah ing kotamadya Ayegui Spanyol, Javi tansaya main bola-bola kanthi kanca-kancané ing pusat olahraga kutha, ora adoh saka gereja kutha. Kadhangkala, dheweke bakal nonton pertandhingan karo bapakne. Dheweke uga wis sawetara wektu dheweke dipilih minangka maskot kanggo klub lokal ing wilayah.

Nalika bapake, Víctor ora masalah karo putrane sing melu bal-balan, ibune Javi Fortuna ora kaya dheweke pengin enom supaya fokus ing sinau kaya kanca-kanca sakelas liyane kaya ing ngisor iki. Trik kudu dimainake ing liyane supaya bisa main bal-balan.

Minangka Javi tau ngomong ThePlayersTribune... “Ibukku serius banget babagan pendhidhikan. Dheweke pengin aku tetep njagi nggarap PR utawa tugas saben wektu. Dadi, aku duwe trik cilik sing dakkepenake. Dadi aku bakal ngomong, 'Oh, mbok, aku saiki duwe kegiyatan ing sekolah, kegiatan sing penting banget. Nalika dheweke ngidini aku, aku terus bal-balan karo kanca-kanca sedina muput. ”

Javi Martinez Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Karir Awal

Sawise nyengkuyung rembugan karo ibuné, Javi nuli diijini nggawa bola kanthi serius. Iki nggawa kabungahan sing ora bisa didelikake marang bocah cilik Spanyol.

Ing umur 5, loro wong tuwa mutusake kanggo njupuk putrane CD Berceo, a ing ngendi kakange miwiti pendidikan sepak bola. Keputusan kanggo nggawa Javi menyang Berceo ditindakake sawise wong tuwane wareg karo kemajuane alvaro karo klub kasebut. Mula, Javi uga kudu nyoba.

Dheweke mung bisa ndeleng Tall Runner:

Ing latihan pertamanipun, saben tiyang ningali Javi minangka pemain paling apik ing bal kanthi boten gadhah kemampuan teknis lan taktik. Miturut Spanyol;

"Kabeh wong ujar manawa aku mlayu kabeh lan sikilku sing dawa lancip. Malah bapakku bakal ujar yen aku duwe 'tongkat loro sing digantung ing mburi'. ”

Kanggo ngupayakake nambah lan entuk pengalaman, Javi kudu nyoba klub pemuda liyane. Antarane 1995 nganti 2000, dheweke main kanggo Logroñés, Arenas lan Izarra.

Javi Martinez Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan kanggo Fame

Ing umur 10, Javi wis nyoba karo Osasuna sing nduweni salah sijine sistem pemuda paling apik ing Spanyol. Untunge, dheweke dipilih kanggo tim kasebut lan banjur main ana ing kono pitung taun.

Ing klub kasebut, Javi ketemu akeh pemain tingkat dhuwur kayata Raúl García, Cesar Azpilicueta, Nacho Monreal lan Mikel Merino. Sanalika dheweke nguripake 17, Athletic Bilbao narik kawigaten marang dheweke.

Pindhah menyang Bilbao minangka langkah penting kanggo pembangunan karir remaja. Klub kasebut nekat lan pengin Javi dadi tim pertamane kanthi klausa rilis € 6 juta lan sanajan umure mung 17. Pungkasane, Athletic Bilbao mlebu Javi nalika musim panas 2006 kanthi syarat negosiasi manawa kakange kudu melu dheweke. Ngomong babagan dhukungan sedulur iki, Javi tau ujar ...

"Menyang Athletic Bilbao tegese aku urip adoh banget saka omah. Aku butuh dhukungan kasebut - wong sing bisa tumindak kaya ibu, bapakku lan kabeh prekara. Nalika semana, pancen dadi korban gedhe kanggo sedulurku amarga dheweke main ing Catalunya, ing Figueras ing Divisi Katelu. ”

Alvaro banget kepincut ninggalake karir liyane kanggo gabung karo sedulurku. Minangka cara tetep bal-balan, dheweke nandatangani kontrak karo tim sing cedhak karo Bilbao. Javi ngandarake sadherekipun, Alvaro, utamane ing mangsa angel. Ngomong babagan pengalaman, dheweke tau ngomong;

"Alvaro masak kanggo aku nalika aku ora ngerti .- Nalika semana aku malah ora ngerti cara nggoreng endhog. Sejatine, tanpa pitulung lan dhukungan Alvaro, aku yakin ora bakal tekan ing papane saiki. ”

Sajrone enem taun ngeja ing Bilbao, Javi minangka bocah cilik sing kasengsem lan mundur iki, kanthi kemampuan kanggo nangani bebeneran sing sejarahe kanthi kemampuan kanggo nangani bal. Dheweke dadi mesin tengah kanggo klub ing saindhenging taun iku. Javi main ing Bilbao nganti rong Copa del Rey lan Final Liga Europa. Sayange, timne kalah kabeh final.

Javi Martinez Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise Fame

Dadi ruang mesin sing nggawe time dadi final piala dadi dividen saka tim senior Spanyol. Ing tanggal 20 Mei 2010, Javi dipilih dadi dhaptar ing tim senior sing dadi 23 kanggo Piala Dunia FIFA ing Afrika Selatan. Tim Spanyol dadi menang ing turnamen kasebut.

 

Sawise menang Piala Dunia, Javi umur 22 taun dadi apa sing diarani penggemar sepak bola "penemu judhul nasional". Javi bali menyang persiyapan Spanyol sing umur 21 taun kanggo melu Kejuaraan Eropa 2011 ing Denmark. Dheweke dadi bangsane dadi gelar nasional nomer loro.

The Bayern Call:

Sawise nem taun apik ing Athletic lan menang judhul kanggo negarane, Bayern Munich banjur nelpon. Javi ngerti manawa dheweke duwe kesempatan unik kanggo pindhah menyang langkah paling gedhe ing karir klub.

Ing tanggal 29 Agustus 2012, Bayern Munich ngilangi rekor transfer Bundesliga 50 taun sajrone transfer € 40 kanggo Javi sing wiwit ngirim menyang klub wiwit musim pertamane.

Ing musim pisanan sing ditemtokake karo Bayern Munich, Javi dibantu tim kanggo ngangkat piala UEFA Champions League sing kuwat.

Javi nalika final Liga Champions dipuji dening akeh para ahli ing tampilan kabeh, utamane dadi wong kunci kanggo ngrampungake sepak bola tiki-taka saka tim nasional. Xavi lan Andrés Iniesta.

Wiwit kamenangan Liga Champions nganti tanggal nulis, Javi dihiasi gelar 6 Bundesliga ing enem taun ing Bayern.

Bocah lanang sing nate ujar “Aja ngomong karo ibuku, aku arep metu bal-balan”Saiki dadi legenda ing Allianz Arena. Liyane, kaya sing diarani sejarah.

Javi Martinez Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Konco saben pria hebat, ana wanita, utawa omongane. Lan mburine meh kabeh pemain bal-balan Spanyol sing sukses, ana WAG sing apik banget. Tanpa diraguhi, Javi duwe rasa apik banget kanggo wanita ayu. Dheweke tau hubungan karo Maria Imizcoz, model lan lulusan manajemen internasional.

Iberian sing ayu yaiku model sing sukses sing ngerti carane njaga awak sing sampurna. Dheweke dipilih ing survey 2013 sing dikelola dening 'Gambar'minangka paling apik WAG ing Bundesliga.

Javi lan Maria duwe wiwitan sing sampurna sadurunge pacaran. Dheweke ketemu ing taun 2010 nalika njupuk gambar merek jeroan. Javi takon karo María sawise njupuk foto lan dheweke miwiti hubungane mengko.

Apa sing nimbulaké Breakup:

In the summer of 2012, Maria moved to Munich with her boyfriend but decided not to live with him for reasons unknown. Javi stayed in an apartment with his brother Alvaro, while Maria lived with a German family in Munich. They secretly broke up after an argument at the eve of St. Valentine day of February 2014. After their breakup, both lovers later began seeing each other. This led to Maria getting pregnant for their son.

Javi saiki nduweni anak lanang sing jenenge Luca Martinez lan dheweke ngedekake paling akeh gol.

Javi Martinez Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Mangerteni urip pribadine Javi Martinez adoh saka bal-balan bakal mbantu nggolek gambaran lengkap babagan panjenengane.

Kaping pisanan, dheweke minangka wong sing nggawe kanca-kanca padha ngguyu sanajan kasunyatane lucu ora kerja saben dinane. Javi tau ngucapake banyolan nalika mutusake nyukur rambut kanca sing ilang taruhan kasebut.

Katresnan Javi Martinez kanggo Udang dadi jero. Iki katon ing Instagram amarga dheweke tau ngirim foto dheweke ndeleng udang sing kuat sadurunge dipangan.

Adoh saka bal-balan, Javi model kanggo Hawkers, merek Spanyol sing adhedhasar ing Elche sing adol kacamata nganggo Internet minangka saluran distribusi.

Javi Martinez Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Keluarga

Javi Martinez asale saka latar kulawarga sing asor, sing anggotane ora ndeleng bal-balan minangka bisnis. Sanajan ora cukup finansial karo 4 bocah (Alvaro, Javi, Christiana lan Mariola), Victor lan Fortuna isih bisa nguntungake anak-anake.

 

Adhine Javi Martínez, Álvaro dikatutake amarga sukses kulawarga Martinez ing bal-balan. Dheweke minangka salah siji sing ora mung nuduhake sadulure cara bal-balan, nanging ngorbanake karir bal-balane dhewe kanggo adhine.

"Aku kelingan kepengin dadi kaya dheweke. Alvaro bakal tetep dadi teladan, motivasi lan idola saya ing salawas-lawase. Aku ora duwe pemain bintang dadi idola, kajaba kakangku, sanajan aku seneng banget karo pemain kaya Zinedine Zidane lan Patrick Vieira. ” Javi uga tau ngakoni seduluré ing sawijining wawancara.

 

Javi Martinez Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Faktor Untold

Hambatan Basa Jerman:

Wiwitane Javi karo Bayern Munich kena alangan basa Jerman. Dheweke ora ngerti carane ngomong nganggo basa Jerman amarga ora ana film Jerman sing subtitle nalika isih cilik. Nalika semana, Javi mung trampil ngomong basa Inggris sing wis dingerteni nalika isih cilik saka film-film Amerika kanthi subtitle.

Ngomong babagan pengalaman, Javi tau ngomong;

Aku rada gupuh pirang-pirang minggu ngomong karo awakku dhewe .., Javi Apa sing wis koklakoni? Aku ora ngerti basa Jerman. Aku ora ngerti apa sing dicritakake dening wong, uga sawetara kanca. (TPT laporan)

Iku pemain Latin (Claudio Pizarro, Dante lan Luis Gustavo) ing kamar ganti Bayern sing mbantu Javi adaptasi.

Rush Bayern München:

Amarga transfer Javi Bayern Munich mung dirampungake ing pungkasan Agustus (pungkasan jendela transfer), The bandit saka Bilbao ora duwe wektu kanggo pamitan karo kanca sak tim. Dheweke ora bisa nglumpukake barang-barang saka lapangan latihan Athletic. Javi nyelehake sepatune, laptop lan sandhangane ing loker Athletic Bilbao.

Mriksa: Thanks kanggo maca crita Basa Jawa Javi Martinez lan Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora cocog, mangga bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tetep ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar