Kisah Kanak-kanak Jannik Vestergaard Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Jannik Vestergaard Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Jannik Vestergaard kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitane, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar Bojo, Gaya Hidup lan Urip Pribadi.

Singkat, kita menehi sampeyan Bio Vestergaard sing ringkes wiwit awal, nganti dadi misuwur. Kanggo menehi sampeyan rasa sipat Memoir sing menarik, iki minangka ringkesan gambar babagan kemajuane.

Kisah Urip Jannik Vestergaard
Crita urip Jannik Vestergaard.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke minangka salah sawijining CB paling dhuwur sing main ing Inggris. Luwih-luwih, dheweke wis dirating dening Pamaca BBC minangka salah sawijine 10 pemain paling apik ing musim Liga Premier 2020/2021. Sanajan ana penghargaan, kita ngerti yen mung sawetara penggemar sing wis maca Kisah Nyawa. Kanggo nglayani sampeyan kanthi luwih apik, kita wis nyiyapake Memoir lan ora suwe maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Jannik Vestergaard:

Kanggo pamula Biografi, jeneng celukane yaiku "Veserguard". Jannik Vestergaard lair tanggal 3 Agustus 1992 saka ibune, Wiebke lan bapake, John ing kutha Hvidovre, dununge ing pinggiran Kopenhagen, Denmark.

Big Dane minangka siji-sijine putra saka telung anak sing lair saka persatuan kasebut antarane wong tuwa sing tresna. Lah, Jannik sing padha karo Bapak lan mbok sing ayu. Kayane umure wiwit 50an.

Jannik Vestergaard Dina Tuwuh:

Pemain Denmark duwe loro sadulur (Anna lan Marie) sing umur pirang-pirang taun kepungkur. Minangka Lanang, dheweke seneng banget karo bal-balan (lan ora liya). Nyatane, kabeh kulawarga bisa ngerteni yen dheweke istimewa wiwit lair. Deleng Jannik cilik lan mbok lan sadulur sing tresna.

Dheweke tuwuh bareng karo loro adhine Anna lan Marie
Dheweke tuwuh bareng karo loro adhine Anna lan Marie.

Apa sampeyan ngerti?… Jannik seneng bal-balan sadurunge saya gedhe pitakon tinimbang kekaguman amarga rong sebab. Kaping pisanan, wong tuwane (Wiebke lan John) lan loro adhine (Anna lan Marie) kabeh dadi musik. Kapindho, dhuwure luwih milih olahraga Denmark - basket lan bola tangan.

Latar mburi Kulawarga Jannik Vestergaard:

Amarga kekuwatan sing duwe minat ing musik, kulawarga urip lan seneng dadi warga kelas menengah. Kita duwe foto bocah cilik sing seneng-seneng ing taman hiburan ing antarane wektu-wektu sing ora bisa dilalekake. Mula, dheweke dudu bocah sing mlarat.

Foto kanak-kanak Vestergaard karo mbakyune Anna ing taman hiburan
Foto kanak-kanak Vestergaard karo mbakyune Anna ing taman hiburan.

Uga, ora ana tekanan marang Vestergaard supaya bisa mlumpat ing musik nalika wong tuwane seneng banget nonton dheweke dadi melu bal-balan. Supaya ora lali, simbah lan simbah lan seduluré dadi pemain bal-balan sadurunge.

Asal Kulawarga Jannik Vestergaard:

Ora diraguhi, jeneng pemain Denmark kasebut bisa uga ora menehi geter nalika ngucapake. Sanajan, sawetara leluhure duwe asale saka Jerman Kulon - sabenere Krefeld.

Apa sampeyan ngerti?… Salah sawijining wong tuwa Jannik Vestergaard (ibune Wiebke) Jerman lan Bapake (John) murni ing Denmark. Asil saka riset kita nuduhake manawa dheweke duwe basa Jerman liwat matriarki.

Kisah Karir Jannik Vestergaard Paling Ora: 

Apa sampeyan ngerti manawa bintang Denmark mung papat nalika njupuk langkah pertama ing bal-balan kompetitif karo klub lokal Vestia BK? Nalika wayah wis pas, Jannik banjur pindhah menyang sisih sing luwih misuwur - Bk Frem.

Mesthine, entuk latihan sing paling apik mung bakal entuk akademi Denmark sing paling gedhe. Dadi kanggo njaluk tantangan sing luwih gedhe, wong tuwa Jannik Vestergaard pancen nyoba supaya putrane diadili ing FC Copenhagen. Matur suwun, dheweke entuk mlebu ing kana.

Taun Awal ing Bal-balan:

Perlu dimangerteni ing kene manawa para pemain bal-balan biyen dadi gelandang lan panyerang nalika isih bal-balan. Nalika Vestergaard tambah saya dhuwur, dheweke nggawe dheweke mundur saka peran maju lan lini tengah nganti dheweke dadi bek. Iki Jannik cilik (mbiyen) nalika mesem.

Pertumbuhan pemain bertahan nyebabake masalah nalika karir awal
Tumbuhing pertumbuhane nggawe dheweke ganti peran nalika main bal-balan profesional.

Ing puncak kariré karo Kopenhagen, prodigy bal-balan kasebut tuwuh amarga awak ora bisa adaptasi karo game kasebut. Dadi, bocah umur 15 taun kasebut wiwit ora minat karo bal-balan - ora amarga kepeksa lungguh ing bangku.

Biografi Jannik Vestergaard - Crita Dalan:

Untunge, bocah enom kasebut ora nyerah ing bal-balan nanging gabung karo klub saingan Brondy kanthi inisiatif dhewe. Ing wektu iki, wong tuwa Jannik Vestergaard wis setuju yen putrane ora sekolah dadi luwih fokus ing game kasebut. Ironis, nalika dheweke main ing derby kutha nglawan bekas klub kasebut FC Copenhagen, pramuka saka 1899 Hoffenheim ngerteni dheweke.

Nalika pramuka kasebut ngerteni Jannik sawetara minggu mengko nalika main njero ruangan ing Linkenheim, dheweke negesake manawa percaya karo kapabilitas lan mlebu menyang klub kasebut. Kanggo kaping pisanan, kulawargane Jannik Vestergaard kaget nalika ndeleng kekasihe lunga menyang negara liya. Sampeyan kabeh iku apik.

Maneh, pemain pertahanan pungkasan ing Hoffenheim ora rosy. Ing umur 22 taun, Vestergaard duwe kinerja sing mandheg tanpa mangu-mangu yen bisa ngatasi impen bal-balane. Nalika kabeh pangarep-arep katon ilang, Werder Bremen teka njaluk layanane ing 2015.

Kabeh kayane nggawe dheweke kaget ing Hoffenheim kalebu wektu kurang muter
Kabeh kayane nggawe dheweke kaget ing Hoffenheim kalebu wektu kurang muter.

Kisah Sukses Jannik Vestergaard:

Ing Bremen, Great Dane paling apik ing bal-balan saengga dheweke ngakoni mengko yen dorongan Werder Bremen nylametake dheweke.

"Aku bakal ngucapake matur nuwun banget marang Werder. Dheweke percaya marang aku yen klub sing kasengsem meh ora bisa milih aku. ”

Maneh, nalika gabung karo Borussia Mönchengladbach saka Werder, dheweke wiwit nggegirisi top form. Ora suwe, Big Veserguard wis seneng golek minat saka klub-klub inggris utama. Minangka makalah kasebut, Jannik Vestergaard negesake awake dhewe minangka pertahanan pertahanan Mönchengladbach.

Mlebu menyang Southampton minangka impen kanggo bek kasebut
Mlebu menyang Southampton minangka impen sing nyata kanggo Veserguard.

Nalika pungkasane gabung karo Southampton ing 2018, ora suwe sadurunge dheweke miwiti mbandhingake Liverpool Virgil van Dijk amarga alesan sing ora adoh saka ngarsane mrentah ing awang-awang. Kanggo nyatane, dhuwure Jannik Vestergaard (1.99 m utawa 6.6 kaki) plus kerja keras nyurung dheweke saka cedhak nol kanggo pahlawan sing ora diragukan.

Cepet banget nalika LifeBogger ngasilake crita lan biografi kanak-kanak, dheweke wis nggawe diri karo The Saints minangka bakat Denmark liyane sing sukses - kaya kanca senegane Pierre-Emile Hojbjerg. Liyane, kaya sing dikandhakake, bakal dadi sejarah.

Sapa Garwane Jannik Vestergaard? 

Ana pirang-pirang pirang sing ana ing urip Veserguard sadurunge 2009. Dheweke wis dadi pemain pertahanan wiwit isih enom - sanajan sadurunge ana ing Brondy. Mula, dheweke mesthine kudu melu pengalaman Big Dane lan kamenangan cilik nganti sukses karo Southampton.

Foto pasangan iki dijupuk ing taun 2009
Foto pasangan iki dijupuk ing taun 2009.

Jenenge Pernille Vennike, lan dheweke dadi garwane Vestergaard. Kaya Martin Braithwaite, Jannik mutusake bakal omah-omah yen wis rampung - kanthi profesional.

Kekasih lan pacare banjur mlaku ing dalan ing taun 2018 lan wis bebarengan, urip saben wayah senenge dheweke bareng karo putra (lair 2019) kanggo melu seneng. Deleng foto garwane Vestergaard sing mesem seneng karo bojone nalika pesta.

Jannik Vestergaard lan garwane Pernille Vennike dhaup ing taun 2018
Jannik Vestergaard lan garwane Pernille Vennike dhaup ing taun 2018.

Jannik Vestergaard Kulawarga:

Ana sawetara wong sing ora nemtokake hubungane karo dheweke kanthi apa sing ditindakake ing lapangan bal-balan. Dheweke mung butuh dheweke dadi wong lanang lan dudu pemain bal-balan sing dianggep jagad kasebut. Dheweke minangka kulawarga Vestergaard!

Lah kulawarga Vestergaards
Lah kulawarga Vestergaards.

Ing kene, sampeyan bakal menehi katrangan liyane babagan wong tuwa lan sedulur Jannik Vestergaard. Kajaba iku, kita bakal nerangake kasunyatan babagan sedulure.

Fakta babagan Rama Jannik Vestergaard:

John minangka bapak saka Great Dane. Dheweke dadi musisi profesional, utamane pianis sing sinau ekonomi ing Universitas. Bapak sing ndukung asal saka kulawarga Denmark lan dilaporake ketemu karo bojone (ibune Vestergaard - Wiebke) ing Kopenhagen ing Royal Denmark Academy of Music. Ing kana, kalorone jatuh cinta nalika sinau dadi musisi profesional.

Fakta babagan Ibu Jannik Vestergaard:

Wiebke minangka jeneng ibu Veserguards. Dheweke lair ing taun 1967 ing Krefeld, Jerman Kulon. Wiebke duwe kulawarga kulawarga Jerman lan duwe karir ing industri musik minangka cellist. Kasunyatane, nalika umur enem taun, ibune Jannik wiwit main cello ing sekolah musik lokal Jerman.

Super ibu, Wiebke dadi anggota Orkestra Pemuda Uni Eropa wiwit taun 1986-1989. Musisi veteran kasebut dipunginaake dening Copenhagen Phil wiwit taun 1991.

Thanks kanggo dheweke, Vestergaard tau duwe pilihan kanggo dadi tim nasional Jerman. Nanging, dheweke mutusake gabung karo Denmark amarga ibune setuju yen kanggo kepentingan profesi kasebut.

Fakta babagan Sedulur Jannik Vestergaard:

Kaloro adhine Great Dane, Anna lan Marie minangka penggemar paling gedhe lan mung sadulur. Sanajan duo kasebut katon padha, dheweke lair sawetara taun nanging duwe ikatan sing raket banget. Priksa bedane dhuwur antarane Jannik lan adhine.

Ketemu Jannik Vestergaard sadulur.
Ketemu Jannik Vestergaard sadulur.

Babagan Jannik Vestergaard sederek:

Kanggo ngomong babagan keturunan bek utamane simbah kakung kaya dene lelayaran banyu sing durung dipetakan. Nanging, kita bisa kanthi yakin nglaporake manawa mbah kakungipun, Hannes Schröers, yaiku mantan pemain bal-balan profesional Jerman kanthi sejarah sing akeh karo West Ham United.

Apa sampeyan ndeleng foto mbah Vestergaard lawas iki minangka pemain West Ham
Iki mbah Vestergaard minangka pemain West Ham?

Kajaba, pamane Vestergaard Jan Schröers lan seduluré Mika Schröers uga dadi pemain bal-balan kanggo Bayer 05 Uerdingen lan Borussia Mönchengladbach. Ing sawetoro wektu, durung ana cathetan nenek ibu bek nalika paman, bibi, ponakan, lan ponakane durung dingerteni.

Jannik Vestergaard Urip Pribadi:

Ing tembung saka Legenda Southampton:

"Aku seneng bal-balan lan kabeh babagan iki, nanging dudu perkara No1 ing uripku."

Sing misuwur kanthi jeneng raksasa grapyak, Vestergaard minangka wong sing alus lan alus. Dheweke minangka salah sawijining wong sing paling apik sing bakal sampeyan temoni lan saiki dianggep andhap asor banget dening wong sing ora kalebu ing kelas penghasilane.

Apa sampeyan gedhe ing Instagram? Sampeyan ora bakal kuwatir njaluk seneng lan komentar ing kiriman yen sampeyan duwe Vestergaard. Uga, Google Translate ora entuk apa-apa marang pemain pertahanan sing duwe basa Inggris, basa negarane lan Jerman.

Apa dheweke dudu wong lanang sing sampurna
Apa dheweke dudu wong lanang sing sampurna?

Dheweke ujar manawa wektu bisa ngganti wong, nanging pemain sing ukurane 6 kaki durung owah kaya sipate sing disenengi. Dheweke isih seneng banget yen kanca tim ora bakal isin nalika nggambarake minangka kanca.

Kegiatan sing dadi dhaptar hobi lan minat kalebu maca, bal-balan Amerika, plancongan, nonton film lan nikmati wektu kanggo kulawarga lan kanca-kanca.

Gaya urip lan Net Net:

Sawise maca akeh konten babagan urip lan kenaikan pangkat Veserguard, bakal luwih gampang percaya yen cara paling apik kanggo nglumpukake regane 15.8 Juta Euros sadurunge umur 30 yaiku ngambah dalane ya?

Sampeyan bisa entuk trobosan finansial sing padha karo bek sanajan bal-balan dudu garis perdagangan. Nanging sampeyan kudu bisa entuk gaji tahunan £ 3,120,000 lan upah mingguan £ 60,000 kaya saiki.

Ana akeh kebutuhan sing sampeyan bisa nyukupi kanthi penghasilan gedhe banget, kalebu omah-omah sing apik ing Winchester, Inggris. Sampeyan uga ora prelu golek mobil eksotis kabeh-cuaca kaya Vestergaard karo mobil ing ngisor iki.

Lah mobil genuis bal-balan ditutupi salju
Lah mobil jenius bal-balan ditutupi salju.

Fakta Babagan Jannik Vestergaard:

Kanggo ngrampungake artikel sing ana ing crita lan biografi kanak-kanak, ing kene ana sejatine sing ora dingerteni utawa ora disenengi babagan dheweke.

Fact #1 - Pecahan upah Southampton lan Pangentukan Saben Detik:

JENIS / JABATANEntuk ing Pounds (£)
Saben taun£ 3,120,000
Saben sasi£ 260,000
Saben Minggu£ 59,908
Saben dina£ 8,558
Saben Jam£ 357
Saben Menit£ 5.95
Saben Kaloro£ 0.09

Kita wis strategis nganalisa babagan penghasilan Jannik Vestergaard nalika jam mandheg. Priksa dhewe apa sing wis digawe wiwit sampeyan teka ing kene.

Wiwit sampeyan wiwit ndeleng Jannik Vestergaard Bio, iki sing diasilake.

€ 0

Sejatine, Big Veserguard kalebu ing ndhuwur Pemain Sepakbola Denmark sing entuk akeh dhuwit ing luar negeri. Apa sampeyan ngerti?… Rata-rata Dane sing entuk 750 euro saben minggu kudu kerja suwene 80 minggu (1.5 taun) kanggo nggayuh gaji minggon Jannik ing Southampton.

Fact #2 - Agama:

Jeneng bapak Vestergaard yaiku John dene sedulur-sedulure duwe jeneng Anna lan Marie. Kajaba iku, wis tau ketemu karo Uskup Roma lan Paus Francis. Apa maneh sing kudu diwenehi tag Kristen?

Fact #3 - Rating FIFA 2020:

Rating sakabèhé 77 poin kanthi potensial 78 ora katon apik ing Vestergaard. Sanajan akeh penggemar pengin yakin yen rating kasebut adil, kita ngerti bagean sing njerit ing ndhuwur 83. Sejatine, game Jannik nggawe dheweke level padha karo Kasper Schmeichel (84).

Fact #4 - Kewan:

Pemain kaya Vestergaard nggawe selebriti kalebu kewan khusus segawon. Ora angel dielingi yen dheweke duwe doggie sing katon serius sing jenenge Brady. Kita saranake dheweke kudu menehi jeneng Buddy, amarga dheweke meh ora bisa dipisahake.

Foto langka Vestergaard mabur karo asune Brady
Foto langka Vestergaard mabur karo asune Brady.

Fakta # 5: Wayahe Paling Sedih saka Dina Southampton:

Elinga Southampton (0) - (9) Pertandhingan Leceister tanggal 25 Oktober 2019? Yen sampeyan ngerti, sampeyan bisa uga bakal ngerti dina sing paling ala lan kerugian paling gedhe sajrone karir profesional pemain pertahanan.

Fakta # 6: Debut Southampton dipungkasi dadi Sang:

Ora mangu, ujare wong Sugeng Rawuh ing Liga Premier! - amarga ana sebab. Debut EPL Jannik ndeleng wong tuwane lan anggota kulawarga sing ambegan. Yen sampeyan lali, bocah lanang anyar ing Southampton KANGGO GAJI lan irung getih ing dina kapisan kerja ing Inggris.

Kesimpulane:

Matur nuwun kanggo maca informasi babagan Giant Dane. Biografi Jannik Vestergaard menehi inspirasi kanggo kita percaya manawa dalan sukses ora mesthi lancar, nanging pungkasane, iki mesthi menehi kita bathi yen mung ana rekayasa. Ora ana sangsi, Jannik Vestergaard setia karo Southampton FC lan dheweke wis dianggep dadi legenda Santo.

Saiki kita kudu muji wong tuwa Jannik Vestergaard amarga dhukungan marang karir ing tembung lan tumindak. Sanajan dheweke crita marang kulawargane babagan tujuan supaya ora sekolah, dheweke tetep ngadeg karo dheweke, lan bisik-bisik:

"Chase impen sampeyan, tututi semangat sampeyan lan sampeyan bisa bali maneh yen ora dadi kaya impen sampeyan. Sampeyan bisa sekolah maneh. ”

Ing lifebogger, kita bangga ngirim crita bocah lan fakta biografi kanthi akurasi lan adil. Yen sampeyan ndeleng apa-apa sing ora cocog, luwih becik hubungi kita utawa tinggalake pesen ing ngisor iki. Kanggo cepet ngerti Bio Jannik Vestergaard, iki ringkesan tabel Wiki.

Pitakon WikiFakta Biografi
Jeneng Lengkap:Jannik Vestergaard.
Age:28 taun lan 3 wulan.
Tanggal Lahir:Dina kaping 3 Agustus 1992.
Papan Lair:Kutha Hvidovre ing Denmark.
Wong tuwa:Wiebke (ibu) lan John (bapak).
Sandhangan:Anna lan Marie.
Bojo:Pernille Vennike.
Anak-anak:Putra ing wulan November 2020.
Hobi:Bal-balan Amerika, plancongan, nonton film lan seneng-seneng karo kulawarga lan kanca-kanca.
Zodiak:Leo.
Salary:£ 3,120,000.
Net Worth:15.8 Yuta Euro (statistik 2020)
Dhuwur ing Kaki:6 kaki, 6 inci.
Dhuwur meter:1.99 m.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar