Fakta-fakta Biografi Jan Vertonghen

0
5166
Jan Vertonghen Childhood Story

LB ngetokake Kisah Penuh saka Sepakbola Genius sing paling dikenal kanthi jeneng; "Super Jan". Kisah Kisah Kanak-kanak Jan Vertonghen ditambah Fakta Biografi Untold ndadekke sampeyan akun lengkap acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh banget lan ora pati ngerti babagan kanyatan babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti babagan munggah kanggo dominasi ing liga premier nanging sawetara mikir biografi Jan Vertonghen kita sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Jan Vertonghen Storytime Untold Biography Facts -Awal urip

Jeneng lengkapnya yaiku Jan Bert Lieve Vertonghen. Panjenengané lair ing dina 24th April 1987 ing Sint-Niklaas, Belgia, sawijining kutha ing ngendi pangarep-arep bakal teka nalika ana bal-balan ing sikilmu. Jan lair minangka anak pisanan saka ibuné, Ria Mattheeuws lan bapaké, Paul Vertonghen. Jan iku Cerita kanak-kanak iku menarik, yen ora umum - iku kabeh babagan sing apik lan uga dirawuhi anak sing kapisan sing dadi diberkahi karo bakat sing luar biasa.

Foto Bayi Jan Vertonghen

Jan dadi bocah cilik nduweni tekad sing cepet kanggo nggawe impen dheweke dadi kenyataan. Dheweke nduweni ambisi kanak-kanak dadi pemain bal profesional lan kerja keras saben dina. Impen-impiane ora mung nggoleki sing apik. Dheweke dadi jejak langkah sing dicekel bocah, Lode lan Ward.

Young Jan Vertonghen

Sawise nglampahi wektu ing VK Tielrode lan Germinal Beerschot, Vertonghen ndhaftar karo akademi mudha ing tim Eredivisie AFC Ajax. Jebule Vertonghen ing Ajax ditundha dening sawenehing Belgia, Thomas Vermaelen. Nanging, nalika iku dheweke entuk pangkat kabeh pangkat klub lan maju ing tim senior.

Musim 2008-09 minangka mangsa terobosan kanggo pemain mbela. Sasampunipun John Heitinga medal kangge Atlético Madrid, Vertonghen dados mitra pilihan utama Thomas Vermaelen wonten ing pertahanan tengah. Panjenengané banjur mimpin dadi kapten klub Ajax, kanthi jejuluk Johann Cruyff sing misuwur.

Jan dianugerahi Eredivisie Player of the Year Award ing 2011-12. Dheweke ndadekake Ajax dadi gelandhang kapindho kanthi gol, nyétak wolung gol ing pertandhingan liga 31, nyorot kekuwatan nyerang.

Dhuwuré wigati tumuju marang tim paling dhuwur ing Eropah sing nyuwun layanan. Iku Tottenham sing pungkasanipun menang lomba kanggo dheweke. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Jan Vertonghen Storytime Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Jan Vertonghen nyenengake katresnan sajrone akeh taun ing Belanda, negarane. Sophie, guru seni téater yaiku tresna marang urip.

Jan Vertonghen Love Story karo Sophie

Ing 2014, Jan Vertonghen muncul dikonfirmasi liwat Instagram yen dheweke lan pacar Sophie de Vries wis entuk wae. Loro-lorone penyayang banjur dadi wong tuwa sing seneng leyla sing digambar ing ngisor iki.

Kisah Cinta Jan Vertonghen

Jan Vertonghen Storytime Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Jan Vertonghen asal saka latar kelas menengah sadurunge investasi bal-balan mbayar kanggo dheweke lan keluargane. Ing ngisor iki foto saka wong tuwané (Ria lan Paulus) sing dadi panyengkuyung anaké.

Wong Tua Jan Vertonghen

Ibu, Ria Vertonghen nemoni wektu kanggo nggawe katalog koleksi bal-balan putra kesayangane babagan karir internasional lan klub.

Ibu Jan Vertonghen - Ria

Jan Vertonghen duwe loro adhine jenenge Ward lan Lode. Loro-lorone padha ngetutake jejak langkah adhine Jan nanging dheweke kalah sukses ing karir bal-balan. Lode (digambarke ing ngisor iki) yaiku adhine langsung Jan Vertonghen. Dheweke lair ing Feb 5, 1990, lan dheweke umuré luwih enom saka taun 3.

Adipati Jan Vertonghen- Ward

Linth Vertonghen minangka wektu nulis saiki kanggo KFC Duffel (liga sing luwih murah) minangka Midfield Pertahanan. Ing ngisor iki ana Vertonghen Ward, salah sijining pemain bal-balan sing liga ing Belgia sing paling enom kanggo Jan.

Adipati Jan Vertonghen- Ward

Jan Vertonghen Storytime Untold Biography Facts -Bizzare Goal Record

Mbalik ing 2006, Vertonghen damel gol ingkang aneh nalika piyambakipun ngupados ngliwati bal kanthi kiper nalika pemain kasebut luka. Kanggo menehi ganti rugi kanggo gol iki, Ajax ngidini opsis gratis kanggo ngetung siji maneh. Iki pancen, semangat play kang adil.

Jan Vertonghen Storytime Untold Biography Facts -Urip Pribadi

Jan Vertonghen nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Pribadi Jan Vertonghen

Kekuatan Jan: Dheweke dipercaya, konsisten, sabar, praktis, pengabdian, tanggung jawab lan stabil banget ing karire (klub lan negara).

Jan's: Senadyan konsistensi lan kinerja kanggo Spurs kanggo taun, piyambakipun seringkali dilabeli minangka bek paling digemari ing liga utama.

Apa Jan seneng: Dheweke seneng nggarap tangane, utamane ing gardening. Dheweke uga tresna masak lan musik.

Apa Jan dislikes: Dheweke ora seneng owah-owahan lan komplikasi karir sing ndadak, utamane sing nyebabake ketidakamanan ing tim kawitane kanggo tim.

Ing ringkesan, Jan pancen praktis lan bisa diarani wong sing seneng ngasilake woh-wohan. Dheweke sensual lan tactile lan nganggep nyentuh lan ngrasakake sing paling penting saka kabeh pikiran sehat.

Jan Vertonghen Storytime Untold Biography Facts -Ranking Popularitas

Ing ngisor iki peringkat popularitas kita kanggo Jan Vertonghen.

Ranking Ranking Lifebogger Jan Vertonghen

Jan Vertonghen Storytime Untold Biography Facts -Humility lan Status Wigati

Pratélan Jan Ventonghen ngucapaké volume, utamané ing Belgia. Dheweke pemain paling apik ing Belgia kabeh wektu karo penampilan 99, wong sing pantes judhul kapten. Malah Eden Hazard wis tau menehi wong armband kapten nanging dheweke kanthi sopan nolak. Iki nuduhake kerendahan-Nya.

Kenapa Jan Vertonghen diremehake

Sayange, pemain mbela sing paling cocog kanggo game modhèrn kasebut kanthi curang. Kasunyatan iki tetep dadi misteri sejati senadyan dheweke ndeleng liwat lan ngasuh pertumbuhan pemain emas ing Belgia, kayata Eden Hazard, Romelu Lukaku lan Kevin de Bruyne etc.

TUTUP: Thanks kanggo maca Jan Vertonghen Childhood Story karo fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene