Jamie Vardy Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Jamie Vardy Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Biografi Jamie Vardy kita nyedhiyakake lengkap babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwa, Fakta Kulawarga, Bojo, Anak, Urip Pribadi lan Gaya Hidup. Ing istilah sing gampang, sampeyan menehi analisis lengkap babagan Crita Nyawane, wiwit Dina Wiwitane Jamie Vardy nganti dadi misuwur.

Ya, kabeh wong ngerti 'Fast Fox' (julukane) minangka salah sawijining pemain bal-balan paling cepet ing generasine. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Jamie Vardy sing cukup menarik, Saiki tanpa luwih adhi, ayo miwiti.

Jamie Vardy Childhood Crita:

Jamie Richard Vardy lair dina dina 11th Januari 1987 ing Sheffield, Britania Raya. Dheweke lair saka ibune, Lisa Vardy (mantan pengacara pegawe) lan bapake, Richard Gill (mantan crane worker).

Jamie tansaya tuwa ing kulawarga kelas menengah lan urip ing jaman kanak-kanak nalika tuwuh ing Hillsborough.

Jamie Vardy tansaya gedhe. Kredit menyang DreamTeamFC.
Endi Jamie Vardy tansaya munggah. Kredit kanggo DreamTeamFC.

Crita masa kanak-kanak minangka refleksi nyata saka kasangsaran, ketahanan nyeri lan kemenangan. Crita 'Rags-to-Riches' sawijining buruh pabrik sing dadi pahlawan super bal-balan.

Katresnan Jamie kanggo bal-balan diwiwiti kanthi wiwitan wiwit cilik. Sampeyan, keputusan kanggo njupuk bal-balan minangka profesi diwiwiti nalika remaja. Wong tuwane nyengkuyung keputusane supaya fokus ing kabeh lan ora liya, malah pendhidhikan dibuwang, sawise kabeh, dheweke bisa ngomong lan nulis basa Inggris.

Jamie Vardy Awal Taun- Pambangun Karir:

Semangat Jamie Vardy kanggo bal-balan ndeleng dheweke wiwit main bal-balan nalika isih enom. Wiwitane, impen Jamie Vardy yaiku main bal-balan paling apik. Ngimpi iki, sayangé, mati amarga Sheffield Rebo nindakake perkara sing ora dikarepake.

Klub iki ngetokake Jamie Vardy kanthi alasan dheweke bisa banget lan ceking. Kowe ing Little Jamie minangka digambarke ing ngisor iki dianggep paling cilik lan paling awak ing kalangane umume.

Warta larangan iki nyebabake akeh gangguan lan ketidakpastian kanggo bocah enom. Iku nggegirisi amarga Sheffield Wednesday wis dadi klub dheweke wis ndhukung kabeh urip minangka anak.

Jamie Vardy Biografi- Dalan kanggo Fame:

Nalika Going Gets Angel:

Penolakan Sheffield United nggawe Vardy ora mikir babagan bal-balan. Kanggo ngupayakake nglalekake bal-balan, Vardy njupuk lowongan kerja ing pabrik kanthi gaji murah. Jamie Vardy tau ujar ing sawijining wawancara;

 "Aku dadi teknisi serat karbon. Proyek saya melu nggawe splints kanggo wong cacat kanthi sikil. Kita kudu nindakake akeh ngangkat menyang oven panas. Kita terus-terusan ngangkat barang-barang kaping pirang-pirang dina lan bisa ngrusak maneh. "

Laporan nuduhake yen Jamie nggarap jam 12 ing pabrik.

Nalika kerja ing pabrik kasebut, akeh rekan kerja Jamie Vardy ngerti manawa dudu panggilane. Perlu upaya kanggo wong sing ngadeg lan adhep-adhepan. Jamie Vardy yakin tenan karo kanca kerja lan kanca sing menehi saran supaya menehi kesempatan kaping pindho marang bal-balan.

Jamie Vardy Munggah Crita Biografi Fame:

miturut DreamTeam FC, mung nalika katon kaya Vardy bakal dikutuk kanggo nyegah tata cara nyatakake yen urip dheweke wis owah amarga keputusan kanggo ninggalake pabrik Fiber Carbon lan bali menyang bal-balan.

Sasampunipun ngraosaken pemikiran ingkang saé, Jamie wangsul malih kanggé nggoleki klub ingkang dipunkajengaken. Wektu iki, tim sisih ngisor 'Wickersley Youth in Rotherham ' menehi dheweke kesempatan.

 

Funny carane wektu kesah. Babagan 5 taun salajengipun kanggo Juni 2016, Jamie Vardy sing isih muter kanggo pamisahan bal-balan ing Inggris sing kapitu 30 wis dadi gelar juara Liga Perdana lan pencetak gol paling dhuwur. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Jamie Vardy Hubungan Urip - Pacar, Bojo lan Bocah:

Amarga wis misuwur Jamie, pitakonane saben wong yaiku ... Sapa pacare, garwane utawa WAG? Dheweke yaiku Rebekah sing lair dina dina kaping 7 Februari 1982 (luwih tuwa 5 taun tinimbang wong lanang).

Foto Rebekah. Kredit menyang Independent.
Foto Rebekah. Kredit menyang Independent.

Vardy ketemu karo garwane Rebekah Nicholson ing 2014 nalika dheweke kerja minangka promotor klub malam. Kisah cinta diwiwiti ing 2014 nalika Vardy nyéwa Rebekah kanggo ngatur pesta ulang tauné. Cetha katresnan miber nalika dina-dina sing menehi umpan balik diwenehi lan liyane, kaya sing dikandhakake, dadi tresna.

Loro-lorone lair tanggal rong taun sadurunge nikah ing 26th of May, 2016 ing pesta bergengsi Peckforton Castle ing 26 May 2016,

Bareng, dheweke duwe telung anak biologi. Jamie Vardy duwé anak loro (Sofia Vardy,
lan Finley Jaiden Vardy lair ing 2014 lan 2017) saka garwane nalika siji saka hubungan sadurunge.

Anak-anak Ribka saka hubungan sadurungé:

Rebekah uga duweni anak wadon lan putune dijenengi Megan lan Taylor, sing ing wektu nulis dilapurake dadi 13 lan 8 (Maret 2019). Loro-lorone Megan lan Taylor kerep ditampilake ing akun Instagram ibu mereka.

Kredit kanggo Yahoo Lifestyle Singapura.

Anak Jamie Vardy saka Hubungan Sadurunge:

Jamie Vardy duwe putri wadon jenenge Ella Vardy, lair ing 2010, karo mantan pacaré Emma Daggett.

Jamie Vardy Urip Urip Pribadi:

Ngerteni Jam Urip Pribadi Jamie Vardy bakal ndadekake gambar lengkap babagan dheweke. Miwiti, Jamie minangka wong amal sing seneng menehi sumbangan kanggo publik amarga penyebab sepak bola. Jamie ngluncurake Academy V9 ing November 2015.

V9 minangka program camping tahunan sing dikembangake dening Jamie kanggo nyedhiyakake pembinaan lan panuntun dhumateng pemain non-liga. Inisiatif iki menehi para pemain bal-balan kesempatan unik kanggo nampilake bakat sepakbola ing mata pramuka liga.

Jamie Vardy dadi amal amarga dheweke ngerti ana akeh wong metu sing isih berjuang kanggo entuk kesempatan kanggo main ing tingkat paling dhuwur.

Jamie Vardy Family Kulawarga:

Vardy conto kanggo wong tuwane lan kulawarga kelas pekerja sing duwe akeh nilai kanggo dheweke. Nanging hubungane karo kulawargane durung suwe banget ing pirang-pirang taun kepungkur.

Apa Sampeyan Ngerti?… Jamie Vardy nate tiba karo ibune (Lisa), bapak tiri (Phil) lan simbah-simbah amarga keputusane bakal mapan karo Becky Nicholson. Kulawargane ora nyetujoni tilas prawan promosi klub wengi Becky.

Ora setuju karo panganten wanita kasebut nyebabake pecah antara Jamie Vardy lan wong tuwane sing nyebabake dheweke ora rawuh ing pesta pernikahane. Malah simbah-simbah Jamie Vardy, Gerald lan Mavis, uga ilang amarga keributan kulawarga.

Jamie Vardy LifeStyle:

miturut Legit, Wakil ketua Leicester nate mbukak babagan gaya urip kotor Jamie Vardy. Dheweke uga ujar manawa ora nate pengin klub mlebu Vardy saka divisi Inggris sing luwih murah. Aiyawatt Srivaddhanaprabha duwe pendapat kasebut amarga kebiasaan ngombe Jamie Vardy.

"Aku ora ngerti babagan iki nganti ana sing ngandhani yen dheweke teka latihan nalika isih mabuk. Dheweke ujar manawa dheweke ora ngerti apa sing kudu ditindakake. Jamie durung nate entuk dhuwit sing akeh banget. ” Srivaddhanaprabha ngandika.

Sawise sawetara dhiskusi siji-on-siji, Vardy mutusake kanggo ngganti dalane. Dheweke mandheg ngombe lan mulai kerja keras.

Jamie Vardy Untold:

Temokake karo Thai Monk:

Sawetara pembuangan bal-balan sing dituduhake dening Jamie Vardy kanggo ngilangi kakuwasan bal-balan saka dewi-dewi Thai sing kesah 6,000 kilometer kabeh saka Thailand menyang Leicester. Akeh pracaya iki minangka alasan kasuksesané nalika musim 2015 / 2016 kang timnya menang Liga Utama.

 

Kacepetan cepet:

Jamie Vardy tau duwe Liga Premier kanthi kecepatan paling dhuwur 22 mil saben jam kanggo musim liga premier 2015/2016. Ing ngisor iki minangka video sprint Jamie Vardy sing apik tenan. Kredit kanggo TEE MOORE.

Sawise dijaluk saka rasisme:

Ing Agustus 2015, Jamie Vardy diputar ing Kasino nglakoni kesalahan serius sing dianggep minangka 'slur etnik'. Kejadian iki nalika dering Jamie Vardy katon bola-bali ngundang wong Asia Wetan sing 'Jap'.

-'Nelpon wong jeneng iki biasane dianggep minangka pelanggaran–Senadyan njaluk ngapura marang kesalahan pangadilan, Jamie didenda lan diselehake ing Course pendidikan moral sing ketat dening klub Leicester City FC.

Sawise tindak ing Parole:

Apa sampeyan ngerti?… Ing taun 2007, Jamie Vardy disalahake saka serangan sing ana ing njaba pub. Iki nggawe dheweke main bal-balan kanthi kondisi sing ketat. Mata sing waspada saka penegak hukum Inggris dadi pejabat parole. Dheweke nggawe Jamie nganggo tag elektronik sing dipasang ing awak nganti nem sasi.

Saliyane iku, ana curfew sing ditindakake dening angger-anggering Toret sing dadi langkah disiplin. Iki mbatesi wektu muter bal-balan minangka dheweke paling larang.

kesimpulan:

Thanks kanggo maca artikel iki ing Vardy nganti saiki. Tim kita usaha kanggo akurasi lan keadilan nalika ngetrapake Crita bocah cilik lan Kasunyatan biografi saka Fox Fox ing kutha Leicester.

Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki ing Jamie, wenehana dirembug ing bagean komentar.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar