Bocah cilik James Milner durung klebu biografi

James Milner Childhood Story

Paling Keri Dianyari

LB nyedhiyakake Kisah Penuh Master Utas Sepakbola sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; "Jamie". James Milner Childhood Story lan Untold Biography Facts ndadekake sampeyan duwe akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan fakta-fakta sing ora pati jelas

Ya, kabeh wong ngerti kemampuan utilitas kasebut ing lapangan nanging sawetara mikirake James Milner Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

James Milner Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

James Philip Milner lair ing dina 4th Januari 1986 ing Wortley, Britania Raya. Dheweke lair ibune, Lesley Milner (agen estate) lan bapake, Peter Milner (surveyor jumlah).

Milner nduweni pirang-pirang talenta minangka bocah. Saenipun, bakatipun ing bal-balan, jangkrik, lan lintasan jarak dawa dipunmangertosi nalika umuripun langkung alit. Dheweke main kanggo tim cricket Yorkshire minangka penjaga wicket. Uga minangka bocah, dheweke uga dadi juara saka pelaut lintas negara lan pelaku jarak tengah plus sprinter. Pujian kasebut nduweni cara sing becik kanggo pemain bal-balan sing kerja sing nyaman ing swiwi lan ing ngendi wae ing lapangan.

Dheweke diwakili sekolah ing olahraga kasebut lan main kanggo tim amatir. Milner mainaké bal-balan ciliké kanggo Westbrook Lane Primary School ing Horsforth, ing ngendi dheweke sinau.

Minangka salah sawijining pemain bal-balan paling padhang ing sekolah, kabeh wong ngerti dheweke bakal dadi gedhe ing bal-balan. Milner kepincut dening Graeme Coulson, pelatih saka Rawdon. Dheweke kenal bakat Milner lan ngupadi dheweke kanggo main kanggo Rawdon ing pirang-pirang turnamen. Iki ing ngendi Milner mencetak papat gol nalika menang ing salah sijine final. Ing wektu iki, para pandhita banjur lunga kanthi becik. Iki minangka wektu dheweke menangake penghargaan kanggo "kelas kapisan"Siswa ing sekolahipun. Piyambakipun lulus saking sekolahipun kaliyan 11 GCSEs lan pikantuk penghargaan wonten ing pawiyatan pendidikan fisik.

Senajan muter bal-balan amatir ing pucuk sing paling dhuwur, kabeh Milner kepengin dadi pemain bal profesional. Dheweke ndhukung klub kelahiran Leeds United saka umur enom. Ingkang paling awal, dhèwèké ndudohake Win sing menangaké FA Youth Cup ing 1993. Dheweke lan wong tuwané, Peter lan Lesley, padha duwe pemegang tiket musim. Graeme Coulson, pelatih bal-balan amerga mbantu dheweke minangka pemain bal ing klub kasebut sadurunge gabung karo tim pemuda kanggo miwiti karire.

Ing Akademi Leeds, Eddie Grey dadi pangaruh gedhe, senadyan Terry Venables sing mainake Milner ing tim pisanan ing 16. Sing mimpin langsung marang keputusan remaja supaya ora ngombe alkohol. "Aku ora bisa ngombe amarga akeh publisitas sing ditampa nalika aku nyelehake ing tim pisanan, kabeh wong ngerti umurku". Dheweke uga nyadari yen bisa dadi kendala kanggo nggawe kemajuan. Dheweke ndeleng berita utama lan ngerti yen bakat gedhe kaya Adriano wis rusak dening botol.

Ing taun 2002, karir profesionalé diwiwiti. Liyane, minangka lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

James Milner Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

James Milner wis karo Amy Fletcher sadurunge dheweke wiwit main bal-balan utawa mikir supaya dadi sugih.

Istri James Milner- Amy FletcherJames njlentrehake Amy ketemu ing taun-taun anane dheweke nggawe dheweke sugih! Nanging, ing wayah wengi, ing wayahe dheweke nyabrang mata, kabeh impen dheweke dadi bener. Dheweke ora seneng banget. Saiki, bojomu lan bojo seneng urip ing omah. Hubungan antarane wong-wong mau ora bisa dipisahake.

Ing impact Amy Fletcher wis urip MilnerAmy Fletcher tanggung jawab kanggo James minangka teetotal. Dheweke ora tau ngombe saka nyoba Strongbow bapakne ing dina sing luwih enom. Kaya saben bojo sing setia lan nyengkuyung sing seneng ndeleng bojone bisa sukses. James Milner bojo Amy Fletcher uga ndhukung dheweke banget.

Dheweke uga otak sing nduwe James minangka filantrop. Loro-lorone pasangan mbukak institusi amal "Yayasan James Milner" sing mbiyantu njaga kesehatan lan kamajuan pendidikan antarane wong enom ing Britania Raya liwat dukungan finansial.

Saliyane karir bal-balan, James Milner seneng main golf. Dheweke dadi kanca cedhak karo kanca, Jordan Henderson. Dheweke wis umur 31 saiki. Dheweke nduweni ketinggian 1.75m lan nduweni bobot seimbang bobot 70. Pasangan iki nduwé anak pisanan ing taun 2015.

Putra James Milner

James Milner Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Pribadi

James Milner nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

James Milner Personal LifeKekuatan James Milner: Dheweke tanggung jawab, disiplin, nduweni kontrol dhiri lan potensial dadi manajer apik.

James Milner Kelemahane: Kadhangkala, dheweke ngaku dheweke ngerti-kabeh. Luwih, dheweke bisa dadi ora pantes lan ngupaya.

Apa James Milner seneng: Kulawarga, tradisi, musik, status undhuh lan kualitas keahlian

Apa James Milner ora seneng: Dheweke bisa tumindak kaya bunglon. Milner bisa tangi lan ora seneng banget ing sawetara titik

James Milner, ing ringkesan, yaiku wong sing nduweni kamardikan utama sing bisa ningkatake kemajuan sajrone urip pribadi lan profesional. Dheweke minangka master kontrol diri lan nduweni kemampuan kanggo mimpin dalan, nggawe rencana sing kuat lan realistis, lan ngatur akeh wong sing nggarap kanggo dheweke kapan wae.

James Milner Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Minangka anak saka bapak surveyor jumlah lan ibu agen nyata, James Milner dikenal saka latar mburi kulawarga kelas menengah sadurunge investasi bal-balan mbayar. Loro-loroné wong tuwane manggon ing cedhak klas wolung kanggo klub kriket Horsforth, olahraga liyane, bebarengan karo atletik, kang James unggul ing.

Wong tuwané, Petrus lan Lesley, yaiku wong sing nduweni dhuwit ing wektu sing suwé Leeds, bebarengan karo James lan bocah-bocah liyane. "Aku ngomong karo ibu lan bapak babagan klub, lan pamanku lan kabeh kanca-kancaku uga dadi penggemar Leeds gedhe," Milner ngandika. Katresnan kanggo Leeds United gumantung banget. Bapak James Milner, Peter Milner minangka wong sing tansah nyengkuyung bilih putranipun James jurusan kuliah setunggal minggu kangge nerasaken pendhidhikanipun, tinimbang ngisi sepak bola.

Kanggo kabeh dorongane, Milners uga weruh perlu kanggo urip ngluwihi game. "Aku ora pengin sepasang sepatu bot," ngandika James, "Lan kita urip ing omah sing becik ing wilayah sing becik. Nanging wong tuwaku ndorong aku, sanajan sekolah. Amarga ora ana jaminan sing bakal dakkarepake, dheweke mesthi duwe pilihan lan aku lunga sekolah karo 11 GCSEs, sing paling akeh kelas A. "

Duwe pendidikan minangka pilihan yaiku alasan nalika Milner Snr diijini sethithik James Milner supaya nduweni peran sing diwedharake minangka bocah bal-balan kanggo Leeds United. Milner senior yaiku pemain bal-balan sing wigati uga minangka pelari apik. Putra putu: "Nalika aku ana ing babagan 10, dheweke ngandhani yen aku kudu nindakake kaya sing ana ing sikil kiwa saya. Dheweke ngandika kabeh pemain paling apik bisa nggunakake salah siji mlaku. Iku saran gedhe. "

James Milner Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Pahlawan lan Rival Lawas

Nalika ing akademi, Milner diputer nglawan kontemporer saka klub liyane ing sisih lor, kalebu pemain ngarep Manchester United Wayne Rooney. Model perané yaiku Alan Smith, lair saka Leeds, sing saiki dadi striker Leeds United.

Milner percaya, kepengin main karo Smith nggawe dheweke liwat kurva belajar, kayane Smith wis nglakoni apa sing dikarepake Milner; yaiku, teka liwat akademi lan muter kanggo tim pisanan.

James Milner Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Sangat cerdas

Laporan pungkasan ngandhakake James Milner wis ngrampungake gelar kapindho liwat pembelajaran jarak jauh.

Minangka bocah lan malah nganti tanggal, James Milner minangka ahli matématika sing kuwat lan ana liyané kanggo busuré. Dheweke bisa mlebu kelas ndhuwur kelas A lan duwe pilihan universitas. Dheweke kepengin maju, ora seneng lan duwe rasa humor sing apik banget. Salah satunggaling perkara paling apik babagan panjenenganipun inggih punika bilih piyambakipun mboten mangertos bab punapa ingkang dipun tindakaken utawi ing pundi piyambakipun tindak. Sampeyan kudu takon kanggo mangerteni. Sikap dheweke nggawe dheweke populer.

Wong ing bal-balan nyatakake dheweke dadi kapten timnas Inggris lan kita ora kaget. Dheweke nduweni kuwasa pribadhi lan minangka jinis karya lan karya ing game kaya David Beckham. Minangka guru, sampeyan tansah ngarep-arep yen murid bakal nepaki potensine. Ing kasus James, ora ana sing mangu-mangu. Dheweke duwe kekuatan mental lan tekad, agresi sing dikuwasani sing njupuk wong menyang ndhuwur banget.

TUTUP: Thanks kanggo maca James Milner Childhood Story lan fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene