James Maddison Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
2340
James Maddison Childhood Story Plus Untold Biography Facts

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "Madder". James Maddison Childhood Story lan Untold Biography Facts ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar mburi kulawarga, crita-crita sadurunge, ketenaran, hubungan lan pribadine.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke minangka salah sijine gelandang sing paling gedhe ing Inggris. Nanging, mung sawetara nganggep Biografi James Maddison sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

James Maddison Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip

James Daniel Maddison lair ing dina 23rd Nopember 1996 marang ibune, Una Maddison lan bapane, Gary Maddison ing Coventry, Inggris. James lair minangka anak pisanan lan putrane marang wong tuwa dheweke, Una lan Gary digambarake.

James Maddison's Parents- Una and Gary

Asal James Maddison:

Benten kaliyan kapercayan ingkang populer, James Maddison asalipun saking Republik Irlandia liwat salah satunggaling kakungipun ingkang asmanipun Irlandia.

Maddison tansaya tambah karo adhine lan dheweke wiwit saka latar mburi kelas menengah. Iki sadurunge monies bal-balan munggah omah-omahé. Mbalik maneh, dheweke wis kulawarga kluwarga sing akeh pendukung Manchester United kalebu James. Ing ngisor iki minangka bukti video sing nuduhaké Maddison ngagem jersey Manchester United nalika main minangka bocah lanang.

Kepiye dheweke jatuh cinta karo Game:

Kulawargane James Maddison mung rong menit adoh saka Pusat Alan Higgs sing dadi papan Coventry City Football Academy.

James Maddison Early Life Story

Jarak sing cedhak iki dadi alasan kanggo minat Maddison supaya dadi profesional sing ora tau weruh minangka fantasi lewat.

James Maddison Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Karir Awal

Sepakbola tanpa mangu-mangu Maddison enom adoh saka pilihan karier miskin liyane sing bisa didadekake minangka bocah. Piyambakipun miwiti kanthi gadhah tiyang sepuhipun ingkang nyerat minangka murid pra-Akademi nalika tasih wonten ing Richard Lee Primary School.

James Maddisons Childhood Story

Taun-taun pra-akademi Maddison mbantu ndhelikake yayasan bal-balan sing apik sing pungkasane tetep mbayar deviden. Dheweke dadi salah sijine pemain bal-balan liyane sing nate ngenteni wayah esuk (sawise jam sekolah) main bal-balan, olahraga sing padha wae. Ing ngisor iki minangka bukti video pameran latihan pra-akademi Maddison sing kedadean watara Maret 2004.

Awal urip ing Coventry Academy:

Maddison ana ing bocah cilik sing lulus uji akademi sing entuk dhaptar ing Coventry ing umur 9. Iki wektu wong tuwane wis sekolah dheweke diganti. Maddison wektu iki ngiringi Sekolah Kastil Caludon.

Urip ing akademi iku nyenengake, nanging Maddison kudu nglakoni pangorbanan maneh ing awal. Dheweke cepet nyedhak saka bocah cilik lan rata-rata marang mahasiswa sing paling apik ing peringkat umur akademi. Tumangkar kasebut minangka akibat saka kerja keras sing mimpin kanggo penghargaan saka peran kanggo melu kompetisi. Ndeleng bukti video ing ngisor iki;

James Maddison Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Dalan kanggo Fame

James Maddison nalika taun-taun awal wiwit nampilake naluri sing bener saka gelandang lan pemain playmaker nyerang tim Coventry. Senadyan cilik, Maddison dadi Show-Boy sing bakal ngirim saben ditugasake nggawe gol. Dhewek-duwur ngasilake dhewek diwenehi jersey No: 10.

"Ora ana: peran 10 mbantu aku mbangun kepribadianku amarga lini tengah tengah tansah dikempalken karo bocah lanang sing kuwat, sing bisa main lawan pertahanan minangka mungsuh" ngandika Maddison.

Ing ngisor iki minangka bukti video nggawe awal lan skill persiapan James Maddison.

Dadi Title Collector:

James Maddison miturut TheGuardian sapisan ngakoni kanggo njupuk unsur Philippe Coutinho game menyang dhewe. Maddison's No: Peran 10 weruh dheweke ora mung ngembangake penchant kanggo ngetung lan ngumpulake piala. Temokake ing ngisor iki, bukti bukti video.

James Maddison mungkasi kariré minangka salah sawijining pemain paling apik lan paling apik ing generasi Coventry. Amarga kemampuan kanggo nyetak lan nggawe gol, dheweke dipasarke kanggo muter turnamen Cage Football ing ngendi dheweke ngluwihi pangarepan kaya biasa.

James Maddison Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise Fame

Musim 2013-2014 weruh Maddison dipasrahake ing tim-tim utama Coventry kanggo terus terang.

James Maddisons Road to Fame

Ing Januari 2016, sanajan ing tingkat katelu bal-balan Inggris (League One), Maddison dadi akeh tantangan dening klub-klub Liga Premier karo Liverpool sing utamané seneng tuku. Nanging, dheweke mikir yen wektu iku ora tepat kanggo dheweke main ing bal-balan Inggris.

Maddison mutusake pindhah menyang Norwich supaya dheweke tetep cedhak karo kulawargane. Ing sasi sabanjuré, penampilané kanggo tim klub nyatané kalebu ing Inggris ing ngisor-21 regu ing Maret 2016.

James Maddisons Rise to Fame Story

Sakwise 2018 / 2019 nyawiji kanggo Leicester kanthi gol maneh ing Liga Premier, manajer Inggris saiki Gareth Southgate dipeksa nelpon James Maddison bebarengan karo bintang Inggris Jadon Sancho menyang tim senior ing Oktober 2018. Iki feat sing nyengsemake ngimpi Maddison kanggo muter kanggo negarane ora dadi fantasi lewat. Liyane, kaya sing kasebut ing sajarah.

James Maddison Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Gendakan James Maddison

Wawancara sing bisa didelikake dening James Maddison yaiku salah sawijine sing bisa lolos saka pengawasan mata umum amarga dheweke seneng banget lan bisa drama.

Bebener iku, James Maddison luwih seneng fokus marang karir lan wis ngupaya supaya ora nyorot ing urip pribadine. Kasunyatan iki ndadekake angel kanggo kita duwe kanyatan bab urip tresna lan sajarah kencan.

James Maddison Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Ngerteni urip pribadine James Maddison bakal mbantu supaya sampeyan bisa ndeleng gambar lengkap.

James Maddisons Personal Life

Madison yaiku wong sing penasaran lan energik sing nduweni pikiran sing apik lan rasa humor. Semangaté kanggo urip lan sing paling wigati kulawargaé ora ana wates. Iki ditindakake kanthi tingkah laku dolanan lan lucu marang wong sing dikasihi.

James Maddison Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Keluarga

Maddison nduweni jaringan dukungan sing kuat saka latar mburi kelas menengah siji. Saben uwong nyumbang marang dheweke kalebu pawongan kang dikasihi, Gary Maddison minangka katon ing video pemuda ing ngisor iki.

Sanajan dhukungan, James mangerténi pungkasané mudhun kanggo nindakaké lan nampilaké apa sing bisa dilakoni ing lapangan. Senadyan nduwe hubungan karo bapak-bapake karo bapake ing lapangan bal-balan, Maddison dikenal dadi luwih cedhak karo ibune kaya sing dicethakaké saka postingan media sosial.

James Maddison Family Life

Loro-lorone ibune lan bapak isih duwe watak urip, putrane anak kabeh game ing musim lengkap lan ora bakal atine lelungan munggah lan mudhun ing negara ing akhir minggu lan weekdays kanggo nonton James apa apa ora paling apik ing lapangan muter.

James Maddison Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Faktor Untold

Fakta Tattoo:

James Maddison nduweni lengen sing kebak tato sing ora mung ditarik kanggo marga fashion. Kabeh tato ing tangan kiwa iku khusus kanggo dheweke.

James Maddisons Tattoo Facts

Madison wis narik tatu kanggo nuduhaké fakta babagan kulawargane sing nduweni bagian paling gedhe sing diwaca; "Katresnan saka kulawarga minangka berkah paling gedhe. "

Uga, wayahe khusus debut profesional dheweke uga ditandhani minangka tato ing tangane. Ing dina iku dheweke ngimpi dadi pemain bal profesional sing pungkasane dadi kenyataan.

Scuffle:

James Maddison sepisan kejiret ing skandal nglibatno dheweke, kanca-kancane lan sekelompok wong liyo. Dheweke tau nganggep yen wong ora kenal yen gaji 7,000-a-minggu sakdurunge sadurunge kanca-kancane diduga nyerang salah sawijining wong sing ora kenal Maddison minangka selebriti. Nalika dijaluk nyritakake kedadeyan kasebut, salah sijine korban kasebut;

"Ngandika dheweke entuk £ 7,000 saben minggu. Dheweke ngandhakake yen dheweke luwih akeh tinimbang sasi luwih saka setahun kepungkur. Dheweke ora takon apa aku. Dheweke ngomong sepatune luwih penting tinimbang piranti kita. "

Mriksa: Thanks kanggo maca crita James Maddison Childhood plus Facts Biography Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene