Kisah Kanak-kanak Issa Diop Plus Fakta Biografi Untold

0
472
Story of Childhood Issa Diopaken Plus Biography Facts by LB
Story of Childhood Issa Diopaken Plus Biography Facts by LB

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "Dioppy". Kisah Kita Anak Issa Diop Plus Kisah Biografi Untold ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka masa kanak-kanak kanggo tanggal.

Analisis nyakup wiwitan urip, latar mburi, crita urip sadurunge kondhang, ningkatake crita, hubungan, urip pribadi lan gaya urip.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke dadi atlit sing luar biasa, sing apik banget ing udara lan cepet nyabrang. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Issa Diop sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo miwiti.

Cerita Dewasa Issa Diop Plus Informasi Biografi Untold - Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, jenenge lengkap; Issa Laye Lucas Jean Diop. Issa Diop nalika dheweke dikenal kanthi jeneng lair ing dina 9th Januari 1997 kanggo wong tuwané Afrika ing kutha Toulouse, Prancis.

Adhedhasar asal-usulipun kulawarga, Issa gadahi loro kulawarga kulawarga Afrika Utara lan Afrika. Bapake iku saka Senegal, lan ibune Maroko. Ngadhepi kasunyatan kasebut, ora ana surprise yen Issa Diop nduweni campuran sing murni saka rupa Arab lan Afrika Barat minangka bukti saka penampilan wajah.

Tuwuh ing kutha Toulouse, kabeh sing dikarepake Issa Diop bisa ngetutake jejak langkah kakange sing ngrekam. Ing kabeh Senegal (Afrika Kulon) lan Prancis, jeneng kulawarga Diop tansah eling kanggo rekor nasional sing digawakake dening sedulure, Lybasse Diop.

Ngerti pora?…, Kakek Issa Diop, Lybasse Diop saiki ngrekam rekor donya minangka pemain sepak bola Senegal pisanan sing diputer ing Ligue 1 Perancis.

Cerita Dewasa Issa Diop Plus Informasi Biografi Untold - Education and Career Buildup

Loro-lorone ing Senegal lan ing Prancis, mbebayani kanggo kulawarga Diop kanggo nguripake pengeling-eling saka kakekne, Lybasse.

Kanggo njaga perdagangan kulawarga, Issa muda mutusake kanggo nerusake urip impen dheweke. Awal, tekad dadi pemain bal profesional ora mung minangka fantasi lewat.

Awalé, wong tuwané Issa Diop sarujuk yèn anaké ora kompromi pendidikan kanggo latihan bal-balan. Nalika isih sekolah, Issa main bal-balan kanthi saingan.

Nemtokake tonggak sejarah ing pendidikan awal, bocah enom mutusake ninggalake zona nyaman. Dheweke ninggalake kutha kanggo komunitas tetangganya kanggo golèk akademi bal-balan.
Untunge, Issa nemokake apa kang ditemokake ing Balma amarga klub lokal dheweke ngundang dheweke kanggo nyoba.

Cerita Dewasa Issa Diop Plus Informasi Biografi Untold - Urip Karir Awal

Issa Diop kepengin dadi pro nyaksekake dheweke ngliwati uji coba lan nggabungake klub olah raga Balma sing ngidini dheweke ngetokake talenta lan ngedegake yayasan karir. Iku ora njupuk dawa kanggo Issa kanggo menehi kesan karo klub. Dheweke ora mung tuwuh maneh nalika musim, nanging dheweke bisa dadi pemain sing luwih cepet tinimbang dheweke.

Thanks kanggo kinerja nalika main kanggo Balma Sporting Club, para rekrut saka Toulouse kasengsem marang dheweke. Klub digawe kontak karo wong tuwa Issa Diop lan dheweke langsung mlebu.

Awal urip Issa Diop ing Toulouse
Awal urip Issa Diop ing Toulouse
Cerita Dewasa Issa Diop Plus Informasi Biografi Untold - Dalan kanggo Fame Story

Titik nganyari karir Diop nalika tekane kanthi klub bal-balan ndeleng dheweke njupuk ing 2013 kanggo main kanggo tim U16 Perancis.

Telung taun sawisé, Diop migunakaké kesempatan sing paling dhuwur kanggo dheweke nalika dhèwèké diundang kanggo main kanggo Kejuaraan UE-UE Eropa.

Ngerti pora?… Diop minangka bagéan saka tim Prancis sing ngalahake piala sawise mbantu tim kasebut ngalahake Italia 4-0 ing final lan damel gol pungkasan ing game kasebut.

Issa Diop Road to Fame Story
Issa Diop Road to Fame Story. Menang ing UEFA. Kredit kanggo UEFA
Nalika ing Ligue 1, Issa Diop mulai rata-rata interceptions 2.2 saben kontes. Iki weruh dheweke ora mung diselehake ing antarane pemain paling apik divisi nanging dadi subjek spekulasi transfer kuat kanggo klub gedhe ing Eropa.
Cerita Dewasa Issa Diop Plus Informasi Biografi Untold - Rise to Fame Story

Iku WestHam United sing pungkasane menang balapan kanggo tandha tangane ing rekor £ 22 juta menehi hasil ngalahake rekor sadurunge dianakaké dening Arnautovic teken. Nalika main kanggo West Ham, Issa Diop dadi centreback alfa. Pemain mbela 6 '4' duwe peran utama ing kahanan profesional, utamane nglawan tim liga utama.

Issa Diop Rise to Fame Story
Issa Diop Rise to Fame Story. Kredit kanggo EU Prime Time Football, SportsJOE lan Evening Standard

Diop maneh dadi subjek spekulasi transfer intens nalika dheweke entuk pujian Jose Mourinho sing menehi label "monster"Kanggo pertunjukane marang Manchester United.

Kang diakoni dening "sing khusus"Tambah nilai pasar, nggawe Manchester United lan klub-klub ndhuwur liyane nyelehake dhengkul kanggo njaluk tandha tangan. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Cerita Dewasa Issa Diop Plus Informasi Biografi Untold - Urip Hubungan

Kanthi kawruh Issa Diop, pitakonan ing lambene saben wis dadi; Sapa Isma Diop Gendhakan?... Sapa Issa Diop?...

Issa Diop Relationship Life
Issa Diop Relationship Life

Ora ana nyatane kasunyatan yen katon minangka cah wadon sing apik banget lan ditemokake ing dhuwur (6 ft 4 ing) dhuwur ora bakal nggawe dheweke anggur darling kanggo penggemar wadon.

Nanging, ana romantis sing bisa didelikake Diop lan pacare. Mbokmenawa, sing bisa nulungi mripate umum mung amarga urip katresnan iku pribadi lan drama-gratis. Minangka nalika nulis, Issa Diop luwih milih fokus ing kariré lan wis ngupaya supaya ora nyolong marang urip sesambetan.

Cerita Dewasa Issa Diop Plus Informasi Biografi Untold - Urip Pribadi

Ngerteni Pribadine Pribadine Issa Diop bakal mbantu sampeyan ndeleng gambaran lengkap babagan panjenengan.

Issa Diop Pribadi Bener Facts
Issa Diop Pribadi Bener Facts

Miwiti, Issa minangka jenis wong sing seneng maju ing kabeh bidang urip. Dheweke nduweni status kamardikan jero sing ndadekake dheweke bisa ngalami kemajuan gedhe ing urip pribadi lan profesional.

Issa Diop minangka master kontrol diri lan nduweni kemampuan ora mung kanggo mimpin cara, nanging nggawe rencana sing solid lan realistis babagan urip. Ing ringkesan, dheweke duwe pendekatan praktis kanggo urip.

Cerita Dewasa Issa Diop Plus Informasi Biografi Untold - Facts LifeStyle

Minangka nalika nulis, Issa Diop nduweni Nilai Net 10 Million Euro (8.6 Million Pound) lan Nilai Pasar 35 Million Euro (25.9 Million Pound). Iki secara harfiah ateges pemain bal-balan milyuner wis nggawe ing urip.

Issa Diop LifeStyle
Issa Diop LifeStyle. Kredit kanggo Twitter

Dadi sing paling dhuwur nanging ora ngluwihi gaya urip sing glamor gampang ditemtokake dening sawetara mobil, duit, bocah-bocah wadon lan buzz sing cukup eksotis.

Minangka sinau liwat akun sosial media, Issa pinter babagan ngatur dhuwit lan ketenaran sing wis weruh dheweke fokus ing karir lan ora ngganti gaya urip saiki.

Cerita Dewasa Issa Diop Plus Informasi Biografi Untold - Urip Keluarga

Senadyan paparazzi tansah ing prowl lan akeh cara kanggo nyambungake karo media sosial, isih tetep gampang kanggo Issa kanggo njaga kulawargane adoh saka mripat umum.

Memori mung metu saka kulawarga Diop tetep dadi rekor granddad minangka pemain sepak bola Senegal pisanan ing Ligue 1. Sithik dikenal babagan adhine, adhine, paman utawa lik. Nanging, mesthine kabeh anggota kulawarga bisa urip kanthi murah lan saiki bisa ngasilake keuntungan saka sukses karir Issa.

Wong tuwané Issa ora gabung karo budaya Senegal utawa Maroko sajrone ngopeni. Dheweke diangkat kaya warga Afro-Prancis liyane.

Cerita Dewasa Issa Diop Plus Informasi Biografi Untold - Faktor Untold

Ngerti pora?… Ing wektu nulis, Issa ana ing 182 ing antarane para pemain ing saindenging dunya, 59 ing antarane para pemain liga utama, pemain 3rd ing West Ham, pemain 24 ing Prancis, 25 ing antarane pemain bal-balan lan pemain 17 ing antarane pemain lair ing taun 1997.

Ngerti pora?… Malah nalika Issa sibuk tumuju klub Toulouse menyang Liga 1, dheweke uga sibuk sinau ing digiSchool bac STMG ing pundi piyambakipun pikantuk STMG Baccalaureate.

Katrangan Issa Diop
Katrangan Issa Diop. Kredit kanggo Kabel lan Ghanasoccernet

Iki minangka ujian sing cocog kanggo nduweni calon sukses kanggo pendidikan sing luwih dhuwur.

Ngerti pora?… Dina Diop damel debut Liga Primer kasebut dadi salah sawijiné kanggo karir liga utama.

Issa Diop Facts- Debut liga utama sing sedih
Issa Diop Facts- The debut PL sad. Kredit menyang Metro

Ora amarga sisih WestHam dheweke nandhang kekalahan dening 3-1 dening Arsenal. Iku amarga, ing pertandhingan kasebut, Diop mencetak gol dhewe. Iki weruh dheweke ing ujung negatif rekor klub. Issa Diop dadi pemain West Ham pisanan kanggo nyelehake gol gawang debut Liga Premier.

Cerita Dewasa Issa Diop Plus Informasi Biografi Untold - Ringkesan Video

Deleng ing ngisor iki, Ringkesan video YouTube kanggo profil iki. Kindly Ngunjungi, Langganan kanggo kita youtube Channel lan klik Ikon Bell kanggo Notifikasi.

Mriksa: Thanks kanggo maca Story of Life Anak Issa Diop plus Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene