Kisah Kanak-kanak Houssem Aouar Plus Sejatine Biografi

Kisah Kanak-kanak Houssem Aouar Plus Sejatine Biografi

Biografi Houssem Aouar kita nggambarake kasunyatan babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Kulawarga, Wong Tuwane, Pacar / Garwane, Gaya Hidup, Urip Pribadi lan Worth Net.

Ing istilah sing gampang, iki crita babagan Journey Life Footballer. Diwiwiti wiwit cilik, nganti dadi misuwur. Kanggo nambah napsu otobiografi, mriksa masa kanak-kanak dadi galeri diwasa - ringkesan Bio Houssem Aouar sing sampurna.

Ya, sampeyan lan aku ngerti dheweke uga duwe racun ing tandhing lan teknis kanthi hebat Hakim Ziyech. Ora kaget, Hansi Flick jatuh cinta lan nyoba nguatake tim FC Bayern Munich karo Houssem Aouar. Sanajan ana penghargaan, mung sawetara sing ngerti Crita Urip sing lengkap. Tanpa luwih suwe, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Houssem Aouar:

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe julukan "Omah." Houssem Aouar lair tanggal 30 Juni 1998 karo wong tuwa Afrika Lor, ing Lyon, ibukutha ing wilayah Auvergne-Rhône-Alpes Prancis.

Ora diraguhi, ibune Houssem Aouar wis najisake undang-undang tuwa amarga dheweke katon isih enom sanajan umur 40-an. Sanajan pemain bal-balan durung ngatonake bapake menyang publik, Lifebogger seneng mergo. Kanggo menehi sekilas marang salah sawijining wongtuwa sing katon kaya sing paling disenengi.

Tumbuh ing Lyon:

Wungu ing wilayah kutha paling gedhe nomer loro ing Prancis, kita ngerti Aouar duwe wiwitan sing asor. Nalika semana, dheweke seneng mbuwang wektu karo bocah-bocah liyane sing ora peduli karo bedane ras.

Wiwit wiwitan, Houssem yakin dheweke bisa ngrampungake perkara-perkara ing bal-balan. Iki amarga impen umum sing diwenehake karo kanca-kancane. Playmaker ngandhani babagan impen nalika isih cilik, sing ora nate dadi fantasi sing kepungkur.

"Biyen aku seneng-seneng bareng bocah-bocah liyane ing Lyon. Bal-balan dadi semangat sing padha karo kita. Iki nggabungake kita sanajan beda-beda asal usul kulawarga lan kabangsaan.

Nganti saiki, kita isih tetep kekancan. Iki minangka refleksi saka lingkungan sing didhuwur dening wong tuwa. Paling penting, persatuan dadi salah sawijining kekuwatan kita. ”

Latar mburi Kulawarga Houssem Aoua:

Kasunyatan manawa ibune nyambut gawe dadi perawat sing terkenal nggawe manawa anak lanang ora ngalami kekurangan nalika isih cilik. Playmaker tansaya tuwuh ing latar kulawarga kelas menengah lan ora duwe crita babagan masa kanak-kanak. Thanks kanggo entuk wong tuwa Houssem Aouar, kabeh kulawargane urip lan kepenak dadi warga sing paling dhuwur.

Asal Kulawarga Houssem Aouar:

Kanggo gampang ngira keturunane, sampeyan luwih dhisik kudu namat asmane, sing akeh ujar babagan keturunan Algeria. Matur nuwun sanget, Goal wis nerangake carane ngucapake jeneng Houssem Aouar kanthi bener.

Krungu asale Algeria, sampeyan bisa uga mikir… Apa Aouar asale saka garis keturunan legenda kaya ngono Zinedine Zidane, sing saiki dadi panutane?

Ora diraguhi, Algeria minangka omah akeh dialek multi-facet kaya sing katon ing peta basane ing ngisor iki. Kanthi nganggep wong tuwa Houssem Aouar wis ngasuh dheweke ing negara Afrika Lor, dheweke bisa uga sinau ngomong macem-macem jinis dialek, utamane basa Arab Aljazair Aljazair.

Crita Bal-balan Houssem Aouar:

Butuh kawicaksanan sing gedhe kanggo wong tuwane kanggo mikirake dalan kanggo dheweke ing bal-balan - siji-sijine sing disenengi nalika isih cilik. Ing cathetan iki, ibune Aouar njaluk dheweke gabung karo akademi sepak bola lokal AC Villeurbanne nalika wis jam 8.

Miwiti karir remaja ing akademi iku ora masalah. Malah sing padha karo migran Aljazair-Prancis liyane - (kaya Nabil Fekir) - kepenak miwiti ekspedisi bal-balan ing kana.

Nalika semana, Aouar luwih prihatin kanggo nggawe wong tuwané bangga tampil luwih apik tinimbang bocah liya ing akademi. Mesthine, bocah cilik kasebut seneng banget ora mung anggota kulawarga nanging uga mbuwang pelatih menyang sawetara wektu euforia. Wayahe sing paling penting karo AC Villeurbanne tetep mbantu tim kanggo menang salah sawijining trofi terkenal akademi.

Perjalanan menyang Olimpiade Lyonnais:

Kanthi pitulung terus saka Adidas, gelandang sing bakal teka ora duwe masalah sing cocog karo kit sing dibutuhake. Sawise telung taun ngupayakake bakat ing Villeurbanne, Aouar pamitan karo kanca tim. Dheweke terus gabung karo akademi Olympique Lyonnais ing taun 2009.

Jebule, wong tuwane ngalami stres sadurunge bocah umur sewelas taun bisa mlebu omah gedhe Lyon. Amarga bisa ngakses fasilitas sing luwih maju ing akademi sing anyar, Aouar ngupayakake nyampurnakake bakat lan teknis ing dribbling. Kanthi kerja keras lan pandhuan sing luwih apik saka pelatihe, bakat produktif luwih unggul tinimbang kanca-kancane.

Biografi Houssem Aouar - Crita Menuju:

Kaya sing ditindakake Corentin Tolisso, Olympique Lyonnais ora bisa mateni potensi sing kuat nalika ngancik umur 18 taun. Mula, Houssem Aouar nandatangani kontrak telung taun karo klub Ligue 1 ing 2016. Nalika dribbler apik banget nggawe bapak lan ibune dadi bangga ing lapangan, negara asal kulawarga (Algeria) ditinggalake ing pucuk bedhil sing salah.

Nututi jejak langkah saka Kylian Mbappe, Aouar narik perhatian kanggo main ing Prancis tinimbang Algeria. Keputusane nggawe akeh pertanyaan ing antarane analis olahraga sing terus kuwatir Pemain kelas XI sing hebat banget (kalebu Aouar) sing ora kejawab negara Afrika Lor.

Nalika aku nulis Bio iki, malah French Outcast Karim Benzema wis nyoba ngyakinake bakat sing produktif kanggo gabung karo tim nasional Aljazair. Maneh, manajer Desert Foxes, Djamel Belmadi mbujuki wong tuwa Houssem Aouar supaya bisa ngobrol karo Algeria. Nanging, Omah isih tetep terpaku ing tim Prancis.

Bio Bio Houssem Aouar - Crita Sukses:

Nalika munggah ing kamulyan ing Ligue 1, penembak Finesse ngerti perjalanan menyang lintang saiki wis diwiwiti. Kerendahan hati lan dedikasi sing mbantu Aouar tetep dadi pemain integral ing gudang senjata Lyon. Teknisitas lan ketenangane nggawe dheweke dadi gelandang sing ora bisa dikalahake sing nyedhiyakake Memphis Depay kanthi kesempatan nyetak gol sing sampurna.

Nalika Aouar terus ninggalake para penggemar amarga kagum karo potensine, akeh klub sing njaluk tandha tangane. Arsenal meh mlebu dheweke ing transfer musim panas 2020/2021 nanging dheweke dadi Thomas Partey - mung kanggo klub kasebut wiwit getun karo keputusane. Kanggo males ukum, playmaker kasebut nolak panjaluk Arsenal - amarga kuwatir nalika metu saka Lyon menyang Gunners ing Januari 2021.

Mbok menawa sampeyan ora nggatekake gaya dolanane. Pramila kita nyiyapake klip ing ngisor iki sing nyorot keahliane bal-balan sing ora bisa dipercaya lan alesan kenapa Mikel Arteta bakal tresna marang dheweke ing salawas-lawase.





Mesthi, Aouar lan Riyad Mahrez bakal nggawe kombinasi FIFA sing getih ing game video favorit sampeyan - PS5. Liyane, kaya sing dicritakake babagan Biografi, yaiku sejarah.

Sapa sing bakal dadi pacar lan Istri Houssem Aouar?

Amarga wis sukses lan entuk panjaluk bal-balan Prancis, umume penggemar kudu takon apa ana wanita sing duwe ati sing alus. Mesthi wae, tampan sing tampan bakal ndadekake dheweke dadi pacare wadon sing dhuwur.

Nalika nulis Bio iki, Aouar wis budheg kanggo takon apa dheweke wis duwe pacar utawa garwa. Kita curiga manawa gelandang sing apik kasebut bisa dadi hubungan nanging ora gelem nggawe publik, paling ora saiki.

Houssem Aouar Pribadi Pribadi:

Apa sampeyan nate mikir apa sing nggawe nominasi penghargaan Liga Champions istimewa banget? Kanggo nyritakake sejatine, Aouar duweni sipat sing setya, nglindhungi lan peduli, mula dheweke gampang percaya karo wong liya.

Ing njaba lapangan, dheweke njaga urip sing tenang tanpa kedadeyan sing rame kalebu apa wae sing mbebayani kesehatane. Apa sing ditemokake ing lapangan bisa dadi asil pikirane kanthi tliti ing pinggir kali lan pantai nalika ora ana sing nonton.

Gaya urip:

Kaya Ngendikane Benrahma, Omah seneng ditangani kanthi cara klambine. Ketoke, gajihe sing hebat yaiku € 1.5 yuta (Statistik 2020) bisa entuk omah gedhe, sandhangan lan sepatu mewah lan mobil. Nanging, Pemain Bal-balan luwih seneng urip kanthi gaya urip rata-rata.

Nalika aku nyusun Crita Urip iki, Aouar urip karo ibune lan nuli nglakoni plancongan nalika adhem ing lingkungan Lyon. Ing tembunge;

“Aku isih urip karo ibuku. Sejatine, Dheweke wis rampung kabeh kanggo aku lan aku rumangsa apik ing papane. Mesthi wae, dheweke menehi keseimbangan.

Muter pertandingan gedhe lan bali menyang papane sawise aku ngidini aku tetep sikil - sing penting. Aku menehi akeh kanggo omahku. ”

Houssem Aouar Kulawarga:

Omah-omah nggawe kita percaya kasunyatan manawa apa sing nggawe wong rumangsa ora ing omah, dudu wong-wong sing ana ing sekitare. Sejatine, Pemain Sepak Bola rumangsa luwih sukses saben anggota kulawarga ngrayakake sukses. Mula, kita bakal menehi kasunyatan babagan bapak, ibu lan sedulur Houssem Aouar ing bagean Bio iki.

Babagan Ibune Houssem Aouar:

Ibu-ibu sing hebat ngasilake pemain bal-balan sing sukses lan ibune Houss ora kalebu kasusahan. Amarga isih cilik, dheweke wis seneng lan nyekel bocah enom kaya endhog sing rapuh. Kanggo mbantu putrane supaya bisa main bal-balan, ibune Aouar kudu sinau babagan pro lan kontra game kasebut.

Miturut panemune, dheweke kudu siyap menehi saran sing paling apik kanggo putrane yen ombak olahraga dadi ora nguntungake. Nalika ngawasi kemajuan Aouar, ibune malah ngancani dheweke menyang acara Ballon d'Or 2018. Sapa sing mbayangake yen katresnan ibu bisa meksa dheweke sinau babagan bal-balan sanajan dadi perawat?

Babagan Bapake Houssem Aouar:

Dheweke minangka wong sing tetep anonim sadurunge putrane dadi bintang. Mesthi wae, Bapake Aouar mesthine duwe peran penting ing tingkatane. Sampeyan garwane nindakake liyane. bapak sing bangga isih tetep dadi kontak kanggo putrane sing dikasihi kapan wae ana kesalahan.

Babagan Sedhèrèk Houssem Aouar:

Kaya dene dheweke bisu babagan bapakne, semono uga penyelidikan babagan anané sedulur utawa sedulur. Mungkin kulawarga liyane (kajaba ibune lan simbah) pengin urip kanthi luwih pribadi tanpa narik perhatian media.

Babagan Kerabat Aouar Houssem:

Apa sampeyan ngerti?… Nalika Bapake njaga urip pribadi, simbah ora milih amarga dheweke nggawe gelombang ing media sosial. Wiwit omah nuduhake gambar salah sawijining simbah ing Instagram, akeh penggemar ngalem karo wong tuwa amarga duwe bakat langka kanggo putu.

Houssem Aouar Fakta Ora Biasa:

Kanggo ngrampungake Crita Urip saka dribbler Teknis, iki sawetara kasunyatan sing bakal mbantu sampeyan ngerti babagan Bio.

Fakta # 1: Karir nomer loro:

Sanajan dheweke ngupayakake sukses dadi karir, Aouar wis nggawe kita ngerti manawa dheweke prioritasake kulawarga lan kesehatan (luwih dhisik) - sadurunge ana apa-apa. Ngandika sampeyan ora ngerti, Aouar tau nolak melu game ing Stade de Reims amarga dheweke nganggep lapangan kasebut cukup mbebayani kanggo fitness.

Sanajan klub kasebut ngukum dheweke amarga tumindak kasebut, dheweke kudu kulawarga nyengkuyung dheweke nalika salah paham.

Fakta # 2: Gaji Pecah lan Penghasilan per Detik:

JENIS / JABATANPangentukan ing Euros (€)
Saben taun€ 1,500,000
Saben sasi€ 125,000
Saben Minggu€ 28,802
Saben dina€ 4,115
Saben Jam€ 171
Saben Menit€ 2.9
Saben Kaloro€ 0.05

Apa sampeyan ngerti?… Rata-rata warga Prancis kudu kerja udakara patang taun setengah kanggo entuk apa sing digawe Aouar sajrone sewulan.

Kita wis kanthi strategis nganalisis gaji babagan jam nalika ditandhani. Temokake dhewe bathi saka bathi sampeyan ing kene.

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Houssem AouarBio, iki sing diasilake.

€ 0

Fakta # 3: Agama:

Houssem Aouar minangka bagean saka 5.8% pedunung Muslim ing Prancis sing gunggunge 3.7 yuta wong. Minangka anggota Islam, lintang Lyon netepi kode lan tumindak agamane.

Fakta # 4: Statistik FIFA:

Kanthi prestasine apik ing game kompetitif, Aouar wis mantep dadi kekuwatan kuat ing game komputer. Wong Prancis duwe potensi FIFA sing padha Eduardo Camavinga.

kesimpulan:

Wiwit wiwitan, Biografi Houssem Aouar mulang manawa pengaruh peer awal (ing olahraga) minangka cara sing paling wajar kanggo madegake dhasar karir anak. Ora diraguhi, masa depan bocah lanang kita dadi kepengin dadi klompok kanca sing nggawe kulawarga kanthi main bal-balan.

Kudu kita menghargai ibune Houssem Aouar amarga pamrih katresnan ibu sing luar biasa nalika dheweke misuwur. Ora lali karo simbah sing wis nduwe peran kanggo ngrawat putune.

Elinga manawa tim kita ngupayakake supaya sampeyan bisa crita kepenak karo sampeyan sing sah Pemain Sepak Bola Prancis. Hubungi kita yen sampeyan nemokake kesalahan ing artikel iki. Yen ora, menehi komentar sawise tur cepet babagan ringkasan Biografi Aouar ing tabel Wiki kita.

Pitakon BiografiJawaban Wiki
Jeneng Lengkap:Houssem Aouar
Nama Pangguna:Omah-omahan
Age:22 taun lan 7 wulan.
Papan Lair:Lyon, Prancis
Net Worth:€ 2 Yuta (Statistik 2020)
Annual Salary:€ 1.5 yuta (Statistik 2020)
Profesi:Pemain Bal-balan (Gelandang)
Kabangsan:French
Leluhur:Keturunan Aljazair
dhuwur:1.75 m (5 ft 9 ing)
Agama:Islam

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar