Kisah Kanak-kanak Heung-min Ditambahake Fakta Biografi Untold

Paling Keri Dianyari

Bio iki menehi jangkoan lengkap babagan Kulawarga Kulawarga Son Heung-min, Bocah-bocah Bocah-bocah, Crita Awal, Fakta Biografi, Fakta Pacar, Gaya urip, Urip Pribadi lan acara-acara penting wiwit jaman isih enom nganti dheweke misuwur.

Urip lan kebangkitan Son Heung-min. Instagram: Instagram.

Ya, para penggemar ngerti babagan keahliane pemain sayap lan kemampuan kanggo nggunakake sikil loro kanthi apik. Nanging, mung sawetara wong sing maca biografi Son Heung-min, sing menehi gambaran lengkap babagan dheweke. Tanpa luwih ado, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Son Heung-min:

Miwiti, Putra Heung-min lair tanggal 8 Juli 1992 ing Chuncheon, ibukutha Gangwon ing Korea Kidul. Dheweke dadi anak nomer loro saka putrane sing lair, yaiku Eun Ja Kil lan marang bapake, Son Woong-Jung.

Salah sawijining gambar bocah cilik sing diwiwiti Son Heung-min. 📷: LB.

Anak enom banjur tuwuh nalika lair ing Chuncheon. Ing kutha dheweke duwe masa cilik sporti lan remaja sing produktif bebarengan karo seduluré lan sadulure sing tuwa - Heung-Yun Son.

Akeh taun:

Ngembang ing Chuncheon, putrane enom wiwit muter bal-balan sanalika sinau babagan cara mlaku. Thanks kanggo olahraga iki, Son ora duwe minat kanggo main game komputer utawa duwe dolanan.

Latar mburi kulawarga:

Ing sawetara bocah cilik prodhusen bal-balan, bapake - Son Woong-Jung takon apa dheweke pancen duwe pandhangan sing kepengin entuk bal-balan. Wangsulane Anak yaiku "ya" lan bapake seneng nglatih dheweke. Latihan bocah enom ora angel kanggo Son Woong-Jung. Babagan iki umume amarga dheweke dadi pemain bal-balan profesional siji-wektu. Kaya ngono, dheweke nggambar pengalaman kepungkur nalika nglatih Putra bareng karo kakunge. Ning, ibune Putra seneng nonton lan ngrawat bocah-bocah wadon sawise saben sesi latihan sing kesel.

Kepiye Bal-balan Karir diwiwiti kanggo Son Heung-min:

Ngomong babagan sesi latihan sing kepenak, sampeyan ngerti yen Son lan sadulure kanthi tekun nindakake praktik bal-balan kanthi paling ora 6 jam saben dina minggu? Kajaba iku, para nom-noman diparingi 4 jam tetep Stopy Uppies (uga dikenal Juggling). Kasunyatane, dheweke asring ndeleng telung bal liwat mripat abang getih sing kesel sawise kira-kira telung jam kegiatan kasebut.

Putera Heung-min lan sadulure tuwa ngliwati rezim sing ketat, yaiku 'Keepy Uppies' 4 jam minangka bocah-bocah. 📷: BBC.

Taun Awal Son Heung-min ing Bal-balan Kompetitif:

Nalika Anak wis 14 taun, bapake menehi kebebasan kanggo miwiti main game. Ning, Son ora bebas main game sing kompetitif nganti 14 taun amarga bapake yakin manawa kegiatan kasebut ngrusak potensi atlit enom kanthi gawe otot.

Produsen bal-balan mung 14 nalika miwiti main game sing kompetitif. Instagram: Instagram.

Thanks kanggo dadi sinau cepet - saliyane duwe dhasar dhasar bal-balan, Son ora duwe masalah sing cocog ing sistem pemuda ing akademi muda Hamburger SV sawise gabung karo sisih Jerman ing Nopember 2009.

Biografi Son Heung-min - Crita Dalan:

Saklajengipun, Karir wiwit miwiti ngrekam lan mundhak utamane sawise Hamburger SV menehi kontrak profesional pisanane nalika dina ulang taun ing wulan Juli 2010. Anak ambisi kasebut terus-terusan nginep rong taun maneh karo Hamburger sadurunge miwiti mindhah rekor menyang Bayer Leverkusen ing taun 2013. Saiki ana ing klub kasebut yen Putra ninggal tandha-tandha ing mripat mung rong taun. Iki narik kawigaten saka pirang-pirang klub kalebu Tottenham Hotspur, sing diwenehake Putrane.

Piyambakipun 'Son-sational' ing Bayer Leverkusen. Give: GiveMeSports.

Biografi Son Heung-min - Munculake Fame Crita:

Nalika Son resmi nyiyapake kanthi apik ing White Hart Lane lawas sing apik ing wulan September 2015, dheweke mung duwe jeneng siji sing misuwur. Ora liya dadi pemain Asia sing paling larang ing sejarah bal-balan nalika semana.

Nunggang gelombang pengarepan lan cita-cita pribadi, pemain sayap nggawe jangka apik sing mbantu dheweke nduwe kesan sing apik ing rong musim pertama ing English Side. Son dadi dadi gol utama ing sejarah Liga Premier ing musim ketiga. Ora suwe, dheweke dadi pemain paling apik ing Asia ing sejarah Liga Juara-Juara nalika musim keempat.

Maju menyang wektu nulis Biografi Sonny iki, dheweke katon minangka salah sawijining aset berharga Tottenham uga Korea Kidul paling gedhe sing main game kasebut ing Eropa. Apa sing dadi rejeki, dheweke isih dadi sejarah.

Dheweke rangking ing antarane pemain Asia paling apik sing wis main game ing Eropa. 📷: Gol.

Babagan Pacar Wanita Heung-min:

Cathetan sing kasedhiya kanggo LB tanggal Mei 2020 nuduhake yen Son wis jomblo nalika nulis nanging duwe wanita loro ing sejarah pacaran. Dheweke kalebu bintang pop Korea Bang Min-ah lan Yoo So-enom. Sanajan yakin winger lan Bang Min-ah minangka sejarah, sing padha ora bisa dikandhakake babagan hubungane karo Yoo So-enom amarga duo kasebut dadi master seni supaya tetep dadi pribadi.

Wanita-wanita sing nggawe urip katresnan kanggo Son Heung-min. Bang Min-ah (sisih kiwa ndhuwur) lan Yoo So-enom (sisih tengen ngisor). 📷: WTFoot.

Luwih penting, butuh wektu sadurunge Putra ndadekake garwa ora ana ing sangarepe kapentingan katresnan utawa sing ora dingerteni. Putra durung nate nyritakake yen dheweke nuruti saran bapakne kanggo ngetrapake impen bal-balan dheweke. Miturut Son, bapakne menehi saran supaya fokus ing karir lan ora duwe bojo utawa bocah-bocah amarga dheweke ora bakal paling apik nganti pensiun.

Kulawarga Kulawarga Son Heung-min:

Crita bocah cilik Heung-min mesthi dadi inspirasi gedhe kanggo para pemain bal-balan, kabeh matur nuwun kanggo kulawargane sing nggawe iki bisa. Kuwi ngerti babagan anggota kulawarga Son Heung-min sing diwiwiti saka wong tuwane.

Luwih lengkap babagan bapak Son Heung-min:

Son Woong-Jung minangka bapak, kanca pelatih marang jenius bal-balan. Dheweke lair tanggal 10 Juni 1962. Bocah loro duwe karir penting main bal-balan profesional ing Korea Kidul sadurunge karieré tiwas amarga cedera nalika dheweke isih ana 28. Dheweke wiwit wiwit mulang para pemain bal-balan ing sisih wétan Gangwon Provinsi lan duwe kekarepan kanggo nggabungake staf pelatih klub bal-balan Tottenham ing mangsa ngarep.

Putra Heung Min karo bapake. Instagram: Instagram.

Babagan Ibu Heung-min:

Eun Ja Kil minangka wong tuwa saka ngendi Putrane 75% sing katon apik banget. Kaya ibu sing ndukung, Eun Ja Kil wis nate nate dideleng karo anake. Dheweke rumangsa sejatine Son wis teka ing bal-balan profesional lan pengin dheweke paling apik ing upaya.

Anak Heung-min karo ibune. Instagram: Instagram.

Babagan sadulur Son Heung-min:

Anak ora duwe sadulur nanging sadulure lanang tuwa sing jenenge Heung-Yun Son. Kaya Son, Heung-Yun duwe karir sing akeh kanggo main bal-balan ing sangisoring tutuke bapakne sadurunge miwiti nampilake game kompetitif. Pungkasan dheweke dikenal dadi ing sisih Jerman - SV Halstenbek ing taun 2013. Mula, ora akeh sing ngerti babagan karier bal-balan sing kurang ngerti.

Putra Heung-min karo sedulur tuwa. Instagram: Instagram.

Babagan sedulure Son Heung-min:

Ngalih menyang keturunan Anak lan kulawarga Heung-min, ora ana cathetan saka simbah-simbah. Kajaba iku, rincian babagan etnis dheweke cukup cithakan. Kajaba iku, paman, sepupu lan sepupu kasebut ora dikenal nalika dheweke isih ngumumake sedulure lan keponakan.

Urip pribadi Son Heung-min:

Ora adoh saka urip kulawarga Son Heung-min lan persona sing ana kanggo ngganggu pertahanan, opini, lan bukti babagan Son-off sing dianggep dadi wong sing seneng ngrawat, sabar, ambisi, cerdas, lan ambisi. Winger serba guna sing Kanker Zodiak yaiku Kanker asring nindakake pirang-pirang kegiatan sing dianggep akeh lan hobby. Dheweke kalebu lelungan, makarya, main game video, nonton film lan nglampahi wektu apik karo kulawarga lan kanca-kancane.

Nglakoni game video minangka salah sawijining hobi. Instagram: Instagram.

Gaya Urip Son Heung-min:

Babagan carane Son Heung-min nggawe lan mbuwang dhuwit, mula sampeyan ngerti manawa dheweke ngira regane udakara $ 20 yuta ing taun 2020? Iku umume ngerti yen umume kasugihan Putra duwe asal usul gaji, upah lan bonus sing ditampa amarga main bal-balan tim pertama. Nanging, ora akeh sing ngerti yen Son entuk duwit pinunjul saka endorsemen. Kaya ngono, dheweke duwe dhuwit akeh supaya bisa digunakake kanggo entuk aset kaya mobil lan omah. Sanajan Son milih urip karo wong tuwane ing apartemen telung amben ing Hampstead, ora nggatekake kasunyatan manawa garasi apartemen akeh kulo endah sing digunakake kanggo navigasi lurung-lurung ing London.

Genius bal-balan duwe koleksi nitih apik. 📷: Youtube.

Fakta Son Heung-min:

Kanggo mbungkus crita lan biografi bocah cilik Heung-min ing kene, ora ana bukti sing ora dingerteni utawa luwih ngerti babagan dheweke.

Fakta # 1- Pecah Gaji:

Kontrak Sonny karo Spurs ndeleng dheweke entuk gaji sing nduwe hadiah £ 140,000 saben minggu. Mbangun dadi nomer sing luwih cilik, kita duwe ing ngisor iki.

JENIS / JABATANEntuk ing Sterling Pound (£)Entuk ing Dolar ($)Pangentukan ing Euros (€)Pangentukan ing Korea Kidul menang (KRW)
Saben taun£ 7,291,200$ 8,825,049€ 8,155,032KRW 10,882,952,647
Saben sasi£ 607,600$ 735,421€ 679,586KRW 906,912,720
Saben Minggu£ 140,000$ 169,452€ 156,587KRW 206,966,065
Saben dina£ 20,000$ 24,207€ 22,370KRW 29,852,294
Saben Jam£ 833$ 1,009€ 932KRW 1,243,845
Saben Menit£ 13.8$ 16.81€ 15.53KRW 20,731
Saben Detik£ 0.23$ 0.28€ 0.25KRW 346

Iki apa Putra Heung-min wis entuk wiwit sampeyan miwiti ndeleng Halaman iki.
£ 0

Apa sampeyan ngerti? ... Rata-rata warga Korea Kidul sing entuk udakara 9,800,000 KRW kudu kerja babagan pitung taun lan wolung wulan kanggo nggawe apa sing diolehake Son Heung-min sewulan.

Fact #2 - Pengecualian militer:

Son bisa entuk pengecualian saka partisipasi ing pakaryan militèr ing Korea Kidul 21 wulan kanthi mimpin Korea Selatan kanggo menang emas ing Sukan Asia ing taun 2018. Nanging, dheweke ngrampungake latihan dhasar militer 4-minggu prentah ing wulan Mei 2020. Layanan dhasar sing cendhak dimaksudake kanggo bocah enom Korea sing bisa entuk pengecualian saka layanan sajrone rong taun.

Foto Son Heung Min nalika nglatih Militer. Apa kita sebut yen dheweke minangka pelatih sing menang penghargaan? ya dheweke. 📷: TheSun.

Fakta # 3 - Pengaruh:

Munculake Son kanggo prominence wis digawe kanthi apik kanggo menehi inspirasi sawetara bakat bal-balan ing Korea Kidul kanggo saingan profesional ing Bal-balan Eropa. Wigati ing antarane yaiku Lee Kang sing ngapusi perdagangan minangka pemain tengah kanggo Valencia.

Fact # 4 - Rating Fifa:

Jeneng-jeneng gedhe sing kita kenal ing bal-balan duwe peringkat apik banget sing mbenerake ngapa dheweke katon gedhe. Putra ora pangecualian karo rating FIFA sakabèhé 87 mata. Nanging, para penggemar percaya yen dheweke entuk titik tambahan kanggo level Raheem Sterling sing gumunggung 88 poin.

Rating sakabehe winger munggah lan mundhak. 📷: SoFIFA.

Wiki:

Son Heung-min Biografi - Data WikiJawaban Wiki
Jeneng lengkapPutra Heung-min
NicknameSonaldo
Tanggal Lahir8 dinten Juli 1992
Panggonan BirthChuncheon ing Gangwon, Korea Kidul
Age28 taun (tanggal 15 Mei 2020)
Posisi muterwinger
ParentsEun Ja Kil (ibu), Son Woong-Jung (bapak)
vokalHeung-Yun Son (sadulure).
gendakanBang Min-ah, Yoo Dadi enom-enom.
HobiPerjalanan, mlaku-mlaku, main game video & nonton film.
dinghy inflatableCancer
Dhuwur1.83m
bobot77kg

kesimpulan:

Matur suwun banget kanggo maca nulis seratan iki babagan Biografi Son Heung-min. Ing Lifebogger, kita kepengin njamin akurasi lan keadilan ing rutinitas saben dina kanggo ngirim fakta biografi lan crita bocah. Apa sampeyan ndeleng apa wae sing katon aneh ing artikel iki? Hubungi kita. Yen ora, coba wayahe komentar babagan apa sing sampeyan pikirake babagan nulis lan juru main bal-balan Korea Kidul.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene