Heung-min Son Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
8391
Heung-min Son Childhood Story Plus Untold Biography Facts

LB nyritakake crita cekak jenius bal-balan paling dikenal kanthi sebutan; 'Sonaldo'. Kita Heung-Min Son Story lan Untold Biography Facts ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, lan akeh sing ora dingerteni babagan fakta-fakta. Tanpa luwih adoh, ngidini miwiti

Heung-Min Son Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal Taun

Heung-min Son Childhood Story Plus Untold Biography FactsHeung-Min Son lair ing 8 Juli 1992 ing Chuncheon, Korea Kidul dening Wong Jung Putra (bapak) lan Eun Ja Kil (ibu). Loro-lorone tuwane seneng lelungan. Piyambakipun ngginakaken kathah tuwuhing taun ing Selandia Baru ing pundi piyambakipun mèlu ing Mission Heights ing program pertukaran supados saged nyaosi basa Inggris lan sastra.

Kulawargane pindhah nalika ana ing 3. Dheweke bali maneh menyang Korea Selatan ing umur 9 sadurunge mlebu sekolah SD Dongbuk lan lulus kanthi sukses. Katresnan kanggo bal-balan wiwit ana ing SD nganti sekolah menengah. Sayange, Putra lair saka sekolah menengah kurang setahun sawise diwiwiti.

Dheweke mutusake kanggo enroll kanggo akademi FC Seoul, klub sing padha mantan bek Spurs Lee Young-pyo diputer kanggo. Nalika main ing bal-balan, Son bakal sok-sok nggarap klub kasebut minangka bocah bal. Dheweke nindakake sing nganti 2008. Ing wektu kuwi, model perané yaiku gelandang Lee Chung-yong, sing saiki main kanggo Crystal Palace.

Heung-min Son Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Bapak putra, Anak Wong jung yaiku pamain bal-balan sing pensiun.

Heung-min Son Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Dheweke tau main kanggo Tim Nasional Korea Kidul. Mbalik maneh dina dolanan, dheweke nggawe kanca karo Mauricio Pochettino. Iki ngandharake yen putrané dikuwatake kanthi tampil ing kaos No.7 lan wektu play ing Tottenham.

Ibu ibuné, Eun Ja Kil yaiku wong sing tansah nulungi putrané sing ora bisa didandani kaping pisan. Dheweke mbantu dheweke ningkatake pandhita sing sukses sanajan dheweke kepeksa mlayu metu sekolah.

Heung-min Son Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Miturut Heung-min Son "Katresnan ibune kaya swarga, dheweke ana ing kono kanthi kandel lan tipis". Heung-min Son duwe sadulur jenenge 'Heung-yun Putra'. Eh apa lair ing 18 Januari 1989.

Heung-min Son Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Heung-yun Son minangka manajer saiki adhine.

Heung-min Son Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Urip Hubungan

Son Heung Min wis suwe ditemokake ing wekdal kencan karo selebriti Hong Kong sing beda-beda. Dheweke lan mantan kanca sekelas Yoo So Young wis katon anyar ing tanggal.

Heung-min Son Childhood Story Plus Untold Biography Facts

Anak tresna tuku hadiah larang kanggo dheweke. Ing wawancara telpon karo 'Bukti', Yoo So Young bareng, "Heung Min lan aku duwe perasaan apik marang siji liyane. Panjenenganipun tansah ngandhani kula ing ngarsanipun menehi wong energi. Aku pengin terus ing iki rasa jero ing cara sing ayu. "

Loro-lorone hubungane mung dumadi setahun sadurunge Heung Min Son wiwit liyane karo Minah. Bang Min-ah (lair Mei 13, 1993), luwih dikenal kanthi jeneng minangka Minah, yaiku penyanyi lan aktris Korea Selatan.

Heung-min Son Childhood Story Plus Untold Biography FactsMinah tau ngumumake dheweke metu karo Son Heung Min kaping pindho kanthi perasaan apik.

Sawise njaga hubungan kekancan lan nyengkuyung saben liyane Minah lan Putra Heung Min mulai ono hubungane karo niat apik sadurunge dheweke lelungan menyang tim [bal-balan] ing Jerman. Iku hubungan jarak nyebabake pemisahan. Loro-lorone padha dibutuhake ing baris tugas ing lokasi sing padha.

Heung-min Son Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Karir ing Ringkasan

Heung-min Son Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Heung-min Son Karir ing Ringkesan

Ing 2008, Putra lunga saka SMA lan gabung Hamburger SVakademi mudha ing umur 16.

Ing 13 Juni 2013, Bayer Leverkusen dikonfirmasi transfer Son kanggo kabar sing dilapurake € 10 yuta, biaya transfer paling gedhé ing klub sing wis tau dibayar ing sejarah. Piyambakipun sarujuk ing kontrak kalih taun kanthi tim. Putra disesuaikan kanthi cepet ing klub anyar ing pra-musim, kanthi telung gol ing telung pertandhingan pertandhingan kanggo tim kasebut ing pertandhingan pamuter (marang 1860 Munich, Udinese lan KAS Eupen).

Ing 28 Agustus 2015, Putra gabung Liga premier club Tottenham Hotspur kanggo £ 22 yuta (€ 30 yuta) ing kontrak limang taun, sing ditindakake ijin lan internasional.

Heung-min Son Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Pemain Paling Mahal ing Sejarah

Heung-min Son Childhood Story Plus Untold Biography FactsAkeh pitakon sing diterangake babagan Tottenham nyithak dhuwit sithik kanggo superstar Korea Kidul, Son Heung-min. Ing 22m, Putra dadi Asia paling larang ing sajarah bal-balan, £ 7m luwih saka apa sing dibayar Manchester United kanggo Shinji Kagawa lan £ 8m luwih saka AC Milan sing dibayar kanggo Keisuke Honda.

Senajan, rekaman wis dianakaké wiwit 2001 dening Jepang Hidetoshi Nakata, sing dikirim saka Roma menyang Parma kanggo € 25 yuta. Panjenenganipun sumpah kanggo mbuktekaken kritikipun salah kanthi mbayar kapercayan ingkang dipunwarisaken dening Spurs.

"Aku rumangsa tanggung jawab, uga bangga amerga Tottenham regane aku dhuwur banget. Penting banget kanggo pemain supaya bisa dirasakake. Saiki aku bakal nuduhake yen aku worth iku, " piyambakipun dipunsebat kanthi standar London Evening.

Heung-min Son Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Nggawa Kesempatan Komersial kanggo Spurs

Putra wis dadi bintang ageng ing asal-asune Korea Selatan - fakta sing ora bakal dilalekake dening Daniel Levy, pemilik Tottenham. Wiwit rawuh ing Spurs, Son wis ngunggahake dodolan kancane Global lan penggemar internasional anyar.

Heung-min Son Childhood Story Plus Untold Biography Facts
Heung-min Son Fans saka Korea Selatan

Iki minangka keprigelan pancen kanggo tim Liga lan Spurs seneng Son bisa mbukak lawang kanggo wong-wong mau. Iku malah wis kacarita yen Putraning minangka alasan utamane konco penanganan kaos Leverkusen karo LG electronics. Dheweke ora gawe anyar sawise dheweke ngetokake Son wis ninggal klub kasebut.

Heung-min Son Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Ngetokake Gol Kuat sadurunge Nggabungake Spurs

Sampeyan bakal dikalahake dening sawetara upaya luhur dheweke dibandhingake ing tas bawang ing wektu ing Jerman. Watch Ngisor;

[arve url = "https://youtu.be/Qlo8yELjgVk" /]
Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene