Factor Biografi Hector Bellerin Ditambah

0
6510
Hector Bellerin Childhood Story

LB menehi Kisah Penuh saka Sepakbola Sepakbola Paling Dikenal; "Sih Magician". Kisah Kisah Kanak-kanak Hector Bellerin lan Biografi iki nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip sesambetan, urip kulawarga lan akeh fakta-fakta sing ora dikawruhi babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan cepet nanging sawetara nimbang biografi Hector Bellerin sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Fakta Hector Bellerin Anak Untold -Awal urip

Héctor Bellerín Moruno lair ing dina 19th Maret 1995 ing Barcelona, ​​Spanyol. Dheweke minangka Pisces sing dikonfirmasi kanthi lair. Hector miyos wonten ing mr. Lan Ibu Maty Moruno, tiyang Spanyol lan warga Catalonia.

Hector Bellerin Childhood StoryHéctor miwiti dina bal-balané ing Barcelona Youth System wiwit umuré 6. Dheweke ngginakaken 8 taun sinau filosofi bal-balan Barcelona ing nyerang lan ora mbentuk sayap tengen.

Nalika isih cilik, Héctor nampilake kecepatan kilat lan nyerang gaya nalika main ing Barcelona. Ing sawetara kesempatan, dheweke dipilih 'Wong saka turnamen' ing turnamen. Popularitasé munggah ing 2008 Kejuaraan internasional Canillas ing Madrid ing ngendi dheweke diwenehi penghargaan ing turnamen sing dikirimake dening Zinedine Zidane.

Saben penggemar FC Barcelona tresna marang Bellerín. Dheweke teka kanthi bungah nonton dheweke nggunakake kecepatan ing njupuk ing musuh pembangkang uga pindhah lincah menyang posisi pertahanan. Kabungahan kasebut ditarik dening wong siji, Arsene Wenger.

Kaya Cesc Fabregas, Bellerin ing umur 16 dituku dening Arsene Wenger ing London Lor. Liyane, minangka lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Fakta Hector Bellerin Anak Untold -Urip Hubungan

Hector Bellerin nylametake lan nyedhiyakake pitch wis entuk nguripake maneh wiwit dheweke rawuh ing Inggris. Dheweke wis dadi hubungan jangka panjang karo model Shree Patel sing apik.

Hector lan Shree Patel
Hector lan Shree Patel

Kaendahan rambut peteng urip ing London lan nduweni werna-werna India. Dheweke nyamar dadi Calvin Klein lan olah raga olahraga Ellesse lan duwe pengikut 20k luwih akeh babagan akun Instagram kang diarani 'iamshree'.

Shree mung siji sing mbantu Hector nandhang kasepen nalika dheweke tekan London minangka bocah umur 16. Miwiti hubungan sesambetan mung sawisé sasi kepengker, Hector ora tau kesasar lan ora ana ing London.

Loro-lorone lovebirds seneng nuduhake foto-foto diri kabeh sing disenengi. Foto ing ngisor iki bisa dituduhake sawise sesambungan.

Hector lan Shree, kabeh padha tresna
Hector lan Shree, kabeh padha tresna.

Wektu ngleksanani kualitas ing pinggir segara memang, salah sijining pasuryan sing padha karo para penyayang. Fans ora bakal kaget yen bakal ngumumake nikah kanthi cepet.

Hector lan pacar, mbuwang kualitas wektu ing pantai
Hector lan pacar, mbuwang kualitas wektu ing pantai

Fakta Hector Bellerin Anak Untold -A Lover CoD

Minangka bocah cilik 16 sing pindah menyang negara manca, Bellerín manggon urip ing Inggris kanthi tantangan paling apik. Dheweke mbutuhake pitulung kanggo nangani barange basa lan regimen latihan angel saka akademi Arsenal.

Uripé banget lan ora ana akeh sing bisa dilakoni ing wektu piyambakipun kanggo ngganggu wong-wong mau saka ketenaran. Aside mbuwang wektu karo pacare, Hector mbayar meh kabeh wektu kanggo muter Call of Duty ing PlayStation 4.

Hector- Penggemar CoD sing mati
Hector- Penggemar CoD sing mati

Saenipun, nalika piyambakipun mboten ngoyak ing sisih tengen ing Emirates, piyambakipun kanthi agresif nunyuk tombol konsol PlayStation. Ing ngisor iki minangka wawancara ing acara Call of Duty.

Iku kanca teater U18 sing miwiti ngenalake dheweke menyang Call of Duty, lan limang taun mudhun ing garis dheweke ketagihan ing video game penembake pisanan wong populer. Bellerín nyatakaké yèn ing rong taun pisanan sawisé dhèwèké wiwit main ing game kasebut, dhèwèké bakal main sabanjuré sawisé latihan.

Ing Interview karo srengenge, Bellerín ngandika ing ngisor iki. "Iku release release kanggo kula. Aku ora entuk akeh wektu kanggo muter, supaya nalika aku bebarengan karo kanca-kancaku, aku biasane mung muter CoD. "

Aside muter Cod lan mbuwang wektu karo pacare, Hector seneng nonton seri film TV kanthi asu sing biasane menehi perhatian marang kabeh film.

Hector lan asu kang nuduhaké akéh film
Hector lan asu sing ngetokake film kasebut

Fakta Hector Bellerin Anak Untold -Dheweke luwih cepet tinimbang Theo Walcott

Wiwit dheweké teka ing klub kasebut ing 2006, Theo Walcott wis dadi pemain paling cepet ing London Lor. Ing awal musim 2014-15, dheweke nyuwil Theo Walcott40-meter Arsenal sprint rekaman dening 1 / 100th saka liyane.

Theo WalcottCathetan ing 40 meter yaiku 4.78 detik nanging pemain Spanyol unggul kanthi waktu 4.77 balik ing 2015. Nanging, laporan saiki suggest sing Bellerín wis dicukur wektu mudhun menyang 4.42 luar biasa.

Ing kasunyatan, pemain pertahanan Arsenal cepet banget nganti bisa ngalahake "Triple-Triple" medali emas Usain Bolt, sing ngetik detik ing 4.64 kanggo nutupi 40-meter pisanan nalika nyetel rekor donya kanggo sprint 100-meter.

Kanthi kabar saka Internet, Bellerín lan Bolt malah bisa nyenengake kanthi tantangan Twitter. Tanpa mangu-mangu, Hector dianggep minangka salah sijine pemain paling cepet ing donya.

Fakta Hector Bellerin Anak Untold -Kang diadili Wrongly

Sajrone mangsa saka 2013, Arsène Wenger ngeterake umur 18 taun kanthi utang menyang Watford. Ing wektu kuwi, Spanyol mung ngasilake 8 lan akeh fans Arsenal ora ngerti apa alasane. Wiwit cilik bocah ora bisa njupuk menit maneh, Wenger ngelingake dheweke sawise rong sasi.

Hector tau diadili kanthi salah dening Watford
Hector tau diadili kanthi salah dening Watford

Sawetara taun salajengipun, kapten Watford Troy Deeney maringi kita kawruh babagan apa lulusan La Masia main dadi sawetara game ing Vicarage Road. Dheweke ngandhakake yen manajer ing wektu iku, Giuseppe Sannino, nemokake wong Spanyol supaya dadi entheng ing tackle lan ora cocok kanggo main kanggo tim kasebut.

Fakta Hector Bellerin Anak Untold -Konversi

Jeblugan blistering lan kontrol bal-balan bisa menehi. Nanging sadurunge wektu ing London, Hector Bellerín dadi pemain sayap ing Barcelona. Iku mung nalika dheweke teka ing London Lor sing ditransfer dadi full-back.

Iku Wenger awake dhewe sing nggawe telpon final apa arep ngowahi dheweke menyang sisih tengen utawa ora. Pemain Prancis kasebut kanthi pribadi ditunjuk minangka assistant pelatih Steve Bould kanggo duwe siji sesi karo bocah cilik kanggo mbantu transisi kanggo pertahanan. Bould kedah mulang babagan carane mbela saka awal.

Saiki, Bellerín saiki dhuwur minangka salah sijine pemain pertahanan paling enom ing ora mung Liga Premier nanging bal-balan donya.

Fakta Hector Bellerin Anak Untold -Sarjana

Ing 2016, Hector mlebu ing kursus online ing Universitas Pennsylvania, sekolah ivy ing Philadelphia.

Bellerin ngupayakake diploma ing marketing, lan nonton kuliah kanthi online lan uga ngrampungake ujian ing situs web sekolah kasebut.

Bocah cilik iki ngakoni menawa dheweke nemokake kursus undergrad sing luar biasa, nanging aspek sing paling disenengi dheweke.

Fakta Hector Bellerin Anak Untold -Bukti tato

Hector Bellerin misuwur amarga cepet-cepet ngetokake garis, nanging dheweke uga terkenal terkenal karo seni awak.

Pemain ski Spanyol nduweni lengen sing kebak mudhun ing lengen tengen sing kalebu gambar Virgin Mary sing ngetung dawa lengenane.

Hector sapisan ngandika: "Aku sing paling dhisik, rosary, lehku tansah digunakake kanggo tuku mau kanggo aku, tapi jelas aku ora bisa main karo wong-wong iki amarga sampeyan ora bisa nganggo perhiasan apa wae. "Mulane aku mutusake kanggo njaluk ditato. Aku kira ana 15 utawa 16 nalika aku wis rampung, lan sing paling pisanan.

Hector uga nduwèni tato saka manuk dara lan kulawarga. Raksasa 'Kulawarga' nggantosi seduluré, nenek, adhine, ibu lan bapak lan grandad lan kabeh klan Bellerin. Kanggo Hector, kabeh babagan kulawarga.

Fakta Hector Bellerin Anak Untold -Urip Keluarga

Héctor Bellerín Moruno asalé saka kulawarga kelas menengah Katalan. Wong tuwané, mung dikenal minangka Maty Moruno yaiku wong Catalonia. Dheweke nyedhiyakake putrane kanggo FC Barcelona ing umur 6. Investasi sepak bola wis mbayar.

Bellerin tau mundhut omah anyar ing London, ing ngendi wong tuwané diarepake bakal manggon. Dheweke wis manggon ing London cedhak karo Hector. Liyane mentas, dheweke tuku omah liyane ing Barcelona. Iki teka ing tengah spekulasi tumrap Arsenal metu.

Fakta Hector Bellerin Anak Untold -Sifat Zodiak

Hector Bellerin dikonfirmasi Pisces lan nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane;

Kekuatan Hector Bellerin: Kompasionate, artistik, intuisi, alus, wicaksana, musikal. Kekurangan Hector Bellerin: Fearful, overly trusting, sedih, kepinginan kanggo nylametake kasunyatan, bisa dadi korban utawa martir. Apa kaya Hector Bellerin: Dadi piyambak, turu, musik, roman, media visual, nglangi lan tema rohani. Apa Hector Bellerin ora seneng: Ngerti-kabeh-kabeh, sing dikritik, sing kepungkur bali menyang papan lan kekejeman saka kabeh jenis.

Kewan liar favorit Hector Bellerin: Dheweke kandha yen kewan sing seneng banget yaiku macan amarga dheweke seneng banget "Kelaparan". Miturut pratelan, iki tegese wong Spanyol kudu nduweni napsu sing perlu kanggo sukses.

Cek Katrangan

Thanks kanggo maca Story of Childhood Hector Bellerin lan fakta-fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita!

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene