Factor Biografi Hector Bellerin Ditambah

Factor Biografi Hector Bellerin Ditambah

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Sepak Bola sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; "Pesulap cilik". Kisah Kisah Kanak-kanak Hector Bellerin lan Biografi iki nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting wiwit wektu kanak-kanak. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip sesambetan, urip kulawarga lan akeh fakta-fakta sing ora dikawruhi babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti kabisane sing cepet, nanging sawetara sing nganggep Biografi Hector Bellerin sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo miwiti.

Hector Bellerin Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Awal urip

Héctor Bellerín Moruno lair tanggal 19 Maret 1995 ing Barcelona, ​​Spanyol. Dheweke dadi Pisces sing dikonfirmasi wiwit lair. Hector lair saka Ibu lan Ibu Maty Moruno, wong Spanyol lan warga Catalonia.

Héctor miwiti dina bal-balané ing Barcelona Youth System wiwit umuré 6. Dheweke ngginakaken 8 taun sinau filosofi bal-balan Barcelona ing nyerang lan ora mbentuk sayap tengen.

Nalika isih cilik, Héctor nampilake kecepatan kilat lan nyerang gaya nalika main ing Barcelona. Ing sawetara kesempatan, dheweke dipilih 'Wong saka turnamen' ing turnamen. Popularitasé munggah ing 2008 Kejuaraan internasional Canillas ing Madrid ing ngendi dheweke diwenehi penghargaan ing turnamen sing dikirimake dening Zinedine Zidane.

Saben penggemar FC Barcelona tresna marang Bellerín. Dheweke teka kanthi bungah nonton dheweke nggunakake kecepatan ing njupuk ing musuh pembangkang uga pindhah lincah menyang posisi pertahanan. Kabungahan kasebut ditarik dening wong siji, Arsene Wenger.

Kaya Cesc Fabregas, Bellerin ing umur 16 dituku dening Arsene Wenger ing London Lor. Liyane, minangka lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Hector Bellerin Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Urip Hubungan

Kehidupan Hector Bellerin urip lan urip wis suwe banget wiwit tekane ing Inggris. Dheweke wis hubungan jangka panjang karo model apik Shree Patel.

Kaendahan rambut peteng kasebut urip ing London lan duwe oyot India. Dheweke modhel kaya Calvin Klein lan merek olahraga Ellesse lan duwe luwih saka 20k pengikut ing akun Instagrame sing diarani 'iamshree'.

Shree minangka siji-sijine wong sing nulungi Hector ngatasi kesepian nalika tekan London minangka bocah umur 16 taun. Miwiti sesambetan mung sawise sewulan tekane, Hector ora nate rumangsa ilang lan kesepian ing kutha London iki.

Loro-lorone lovebirds seneng nuduhake foto awake dhewe sing dikasihi. Foto ing ngisor iki bisa dituduhake sawise nuroni.

Nglampahi wektu kanthi kualitas ing pinggir segara, pancen padha karo kekarepan sing padha-padha. Penggemar ora bakal kaget yen ngumumake ningkah mengko.

Hector Bellerin Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -A Lover CoD

Minangka bocah umur 16 taun sing pindhah menyang negara manca, Bellerín nemokake urip ing Inggris sing nantang paling apik. Dheweke butuh pitulung kanggo ngatasi alangan basa lan latihan sing angel ing akademi Arsenal.

Uripé banget lan ora ana akeh sing bisa dilakoni ing wektu piyambakipun kanggo ngganggu wong-wong mau saka ketenaran. Aside mbuwang wektu karo pacare, Hector mbayar meh kabeh wektu kanggo muter Call of Duty ing PlayStation 4.

Apike, nalika dheweke ora nyuwek sisih tengen ing Emirat, dheweke kanthi agresif nutul tombol konsol PlayStation. Ing ngisor iki minangka wawancara ing Acara Call of Duty.

Iku kanca tim U18 sing wiwitan ngenalake dheweke menyang Call of Duty, lan limang taun kepungkur dheweke wis kecanthol karo game video penembak pertama sing populer. Bellerín negesake yen ing rong taun kapisan sawise wiwit main game, dheweke bakal main sedina muput sawise latihan.

Ing sawijining wawancara karo Sun, Bellerín ujar kaya ing ngisor iki. "Iki ngeculake stres. Aku ora entuk akeh wektu kanggo main, mula yen karo kanca, biasane mung main CoD. ”

Aside muter Cod lan mbuwang wektu karo pacare, Hector seneng nonton seri film TV kanthi asu sing biasane menehi perhatian marang kabeh film.

Hector lan asune sing nuduhake perhatian ing film.
Hector lan asune sing nuduhake perhatian ing film.

Hector Bellerin Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Dheweke luwih cepet tinimbang Theo Walcott

Wiwit dheweké teka ing klub kasebut ing 2006, Theo Walcott wis dadi pemain paling cepet ing London Lor. Ing wiwitan musim 2014-15, dheweke pecah Theo WalcottRekor sprint Arsenal 40 meter Arsenal kanthi 1/100 detik.

Theo WalcottRekor ing 40 meter yaiku 4.78 detik nanging wong Spanyol paling dhuwur kanthi wektu 4.77 ing taun 2015. Nanging, laporan saiki nuduhake manawa Bellerín wis nyukur wektu kasebut dadi 4.42 sing luar biasa.

Ing kasunyatan, pemain pertahanan Arsenal cepet banget nganti bisa ngalahake "Triple-Triple" medali emas Usain Bolt, sing ngetik detik ing 4.64 kanggo nutupi 40-meter pisanan nalika nyetel rekor donya kanggo sprint 100-meter.

Kanthi kabar saka Internet, Bellerín lan Bolt malah bisa nyenengake kanthi tantangan Twitter. Tanpa mangu-mangu, Hector dianggep minangka salah sijine pemain paling cepet ing donya.

Hector Bellerin Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Kang diadili Wrongly

Sajrone mangsa saka 2013, Arsène Wenger ngirim umur 18 taun kanthi utangan menyang sisih juara Watford. Ing wektu kasebut, Spanyol mung nampilake 8 penampilan lan akeh penggemar Arsenal ora ngerti sebabe. Amarga wis jelas bocah enom ora bakal entuk menit sing dibutuhake, Wenger ngelingi dheweke sawise mung rong wulan.

Sawetara taun mengko, kapten Watford Troy Deeney menehi kita ngerti kenapa lulusan La Masia main sawetara game ing Vicarage Road. Dheweke ngandhakake manawa manajer nalika semana, Giuseppe Sannino, nemokake wong Spanyol dadi entheng banget lan ora cocog kanggo muter tim kasebut.

Hector Bellerin Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Konversi

Jeblugan blistering lan kontrol bal-balan bisa menehi. Nanging sadurunge wektu ing London, Hector Bellerín dadi pemain sayap ing Barcelona. Iku mung nalika dheweke teka ing London Lor sing ditransfer dadi full-back.

Iku Wenger awake dhewe sing nggawe panggilan pungkasan apa dheweke bakal dadi bek kanan utawa ora. Wong Prancis kasebut kanthi pribadi milih asisten pelatih Steve Bould kanggo nindakake siji sesi kanggo bocah kasebut kanggo mbantu transisi menyang pertahanan. Bould kudu ngajari dheweke carane mbela mula ora ngerik.

Saiki, Bellerín saiki dadi salah sawijine pemain bertahan paling apik ing Liga Liga nanging bal-balan ing saindenging jagad.

Hector Bellerin Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Sarjana 

Ing 2016, Hector ndhaptar kursus online ing Universitas Pennsylvania, sekolah liga ivy ing Philadelphia.

Bellerin nggayuh diploma pemasaran, lan nonton ceramah online lan uga ngrampungake ujian ing situs web sekolah.

Bocah cilik iki ngakoni menawa dheweke nemokake kursus undergrad sing luar biasa, nanging aspek sing paling disenengi dheweke.

Hector Bellerin Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Bukti tato

Hector Bellerin misuwur amarga cepet-cepet ngetokake garis, nanging dheweke uga terkenal terkenal karo seni awak.

Pemain ski Spanyol nduweni lengen sing kebak mudhun ing lengen tengen sing kalebu gambar Virgin Mary sing ngetung dawa lengenane.

Hector sapisan ngandika: "Aku sing paling dhisik, rosary, lehku tansah digunakake kanggo tuku mau kanggo aku, tapi jelas aku ora bisa main karo wong-wong iki amarga sampeyan ora bisa nganggo perhiasan apa wae. " Dadi aku mutusake kanggo nggawe tato. Aku kira-kira umur 15 utawa 16 nalika aku ngrampungake, lan iku sing paling pisanan.

Hector uga nduwèni tato saka manuk dara lan kulawarga. Raksasa 'Kulawarga' nggantosi seduluré, nenek, adhine, ibu lan bapak lan grandad lan kabeh klan Bellerin. Kanggo Hector, kabeh babagan kulawarga.

Hector Bellerin Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Urip Keluarga

Héctor Bellerín Moruno asale saka latar kulawarga kelas menengah Catalan. Wong tuwané, sing misuwur kanthi jeneng Maty Moruno, yaiku wong Catalan. Dheweke nyerahke putrane menyang FC Barcelona nalika umure enom 6. Investasi bal-balan wis lunas.

Bellerin tau mundhut omah anyar ing London, ing ngendi wong tuwané diarepake bakal manggon. Dheweke wis manggon ing London cedhak karo Hector. Liyane mentas, dheweke tuku omah liyane ing Barcelona. Iki teka ing tengah spekulasi tumrap Arsenal metu.

Hector Bellerin Childhood Story Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa -Sifat Zodiak

Hector Bellerin dikonfirmasi Pisces lan nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane;

Kekuwatan Hector Bellerin: Kompasionate, artistik, intuisi, alus, wicaksana, musikal.

Kekirangan Hector Bellerin: Fearful, overly trusting, sedih, kepinginan kanggo nylametake kasunyatan, bisa dadi korban utawa martir.

Apa kaya Hector Bellerin: Dadi piyambak, turu, musik, roman, media visual, nglangi lan tema rohani.

Apa Hector Bellerin ora seneng: Ngerti-kabeh-kabeh, sing dikritik, sing kepungkur bali menyang papan lan kekejeman saka kabeh jenis.

Kewan liar favorit Hector Bellerin: Dheweke kandha yen kewan sing seneng banget yaiku macan amarga dheweke seneng banget "Kelaparan". Miturut pratelan, iki tegese wong Spanyol kudu nduweni napsu sing perlu kanggo sukses.

Cek Katrangan

Matur nuwun kanggo maca Kisah Kanak-kanak Hector Bellerin kita lan kasunyatan biografi sing ora dingerteni. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita!

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar