Harry Winks Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
3025
Harry Winks Crita Paraga Anak Untold Biography Facts by LB

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng "Little Ikiesta". Kisah Wiwit Harry Winks lan Biografi Untold Kita nggawa sampeyan akun lengkap saka acara-acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar mburi, crita urip sadurunge kondhang, entuk kawruh, hubungan lan pribadhi.

Ya, kabeh wong ngerti babagan tampan, gagak cilik lan gaya dolanan. Nanging, mung sawetara nganggep Biografi Harry Winks sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Harry Winks Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Awal & Keluarga

Miwiti, jeneng lengkapé yaiku Harry Billy Winks. Harry Winks minangka ngerti dheweke lair ing dina 2nd Februari 1996 marang ibune, Anita Winks lan bapake, Gary Winks ing Hemel Hempstead, Britania Raya.

Harry lair saka kulawarga sing asri. Bapakne Gary yaiku mantan pemain bal-balan semi-profesional sing main kanggo Hemel lan Berkhamsted. Kulawarga Winks wis dadi penyokong Spurs sing umur dawa wiwit wiwit 1984 sawise menang Piala UEFA.

Ngomong sejarah kulawarga utawa asal usul, Harry Winks asal saka kulawarga keturunan Spanyol liwat ibune lan nenem. Nanging dheweke pancen bangga dadi wong Inggris liwat bapakne. Harry tansaya tambah karo adhine sing jenenge Milli, dheweke banget protes.

Harry Winks lan adik kakak - Awal Taun

Apa ing omah utawa ikatan karo sepupune, Harry digambar ing ngisor iki bakal tansah katon kanggo adhine manis.

Harry Winks lan Sepupu

Dina iki, dheweke kerep banget lan bungah banget kanggo Milli kanggo ndeleng adhine, wong sing paling cedhak lan mantan partner tindak kejahatan kanthi sukses.

Harry Winks Sister- Milli

Saiki ing wektu nulis, ora ana wong ing donya sing nduweni ikatan sing kuat antara Harry, Milli lan Anita.

Harry Winks Family- Mother and Sister

Harry Winks Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Karir Bangun

Ngomong minangka penggemar Spurs, bapak Harry Gary sapisan ngandika:

Temtu Harry minangka penggemar Spurs, sing dipeksa dening dheweke!

Harry kaya ibuné lan bapak wis dadi Tottenham Hotspur penggemar sadurunge dheweke wiwit main bal. Harry tampil ing pertandhingan pisanan ing White Hart Lane nalika umur enem taun. Ndelok seneng Michael Carrick, Robbie Keane lan Teddy Sheringham nyemangati dheweke kanggo miwiti nendhang apa sing katon kaya bal.

Ngomong babagan pengalaman bal-balan putra nalika isih cilik, anake Harry Wink, Anita, tau ngandhani Gazette:

"Minangka bocah cilik Harry bakal muter karo kaos kaki. Dheweke bakal dadi dribbling ing ngendi wae kabeh wektu. Banjur dheweke pindhah menyang bal tenis. Dheweke mesthi bakal nulungi kabeh omah, nyedhaki aku mad! "

Yen ora ndemek bola bal-balan utawa ing omah asalé, Harry bakal katon posing watara dening poster David Beckham lan Michael Owen.

Harry Winks Childhood Story

Senadyan katresnan Harry kanggo Spurs, dhèwèké mutusaké kanggo nyabuki klambi lan celana Inggris. Ngomong foto ing ndhuwur, sampeyan bakal weruh manawa item jersey favorit.

Harry Winks Childhood Story- The Fact Untold

Minangka nalika nulis, Jersey National Jersey cocog banget karo dheweke.

Harry Winks Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal Karir Awal

Potensi Harry kawitan katon ing umur 5 nalika wong tuwané dicathet ing daftar Ross & Andy's Soccer Camps. Dheweke luwih milih dadi pemain Echoes FC ing Hemel Hempstead ing ngendi bakat alamé kondhang.

Harry dikenal minangka wong sing nduweni energi sing enak lan senadyan rambute ramping, dheweke isih bisa ngetokake pitch kanthi stamina apik. Awal, Harry nduweni pendidikan sepakbola awal karo sekolah Cavendish kang prestise ing ngendi dheweke lulus nalika umur 11.

Harry Winks Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip ing Spurs

Thanks kanggo kemampuan kanggo nangani bal minangka bocah, Harry dianjurake dening tutor ing Ross & Andy's Soccer Camps kanggo tampil ing uji coba Tottenham Hotspurs. Dheweke lulus lan didaftarkan ing klub kasebut. Malah ing akademi Tottenham, akeh klub isih dikabarake minangka bocah cilik.

Wong tuwan Harry sing jenenge Anita lan Gary padha seneng ngurmati akeh kurban sing ditindakake Harry sajrone dinihe ing Tottenham. Pisanan, minangka bocah enom, Winks ngalami cidera lan masalah bali. Senadyan iku, ketua akademi McDermott kepengin iman marang bocah cilik kaya dheweke karo para pengembang, kayata Kane lan Andros Townsend. malah Teddy Sheringham Narik kawigaten ing Winks enom lan Scott Parker muncul minangka mentor.

Harry Winks Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Keputusan Gedhe & Ningkatake Kinerja

kanggo nguripake urip marang mimpi, Harry mutusake kanggo pindhah saka omah kulawarga ing umur 16 kanggo manggon cedhak karo latihan latihan Spurs. Keputusan ora gampang kanggo kulawarga Winks. Miturut mantan Anita;

Harry wis owah, mental. Dheweke banget jelek, lan metu ing umur kasebut banget angel. Kabeh telu saka kita - kula, Gary, lan Milli jumeneng lan sesambat nalika nutup lawang ngarep ing ngarep kita.

Wong tuwa Harry mung bisa ndeleng wong siji sore seminggu. Miturut Harry, pindah saka omah keluarga kanggo manggon karo wong-wong sing ora ketemu dheweke mbokmenawa paling angel sing dilakoni ing kabeh urip. Harry banjur manggon ing Southgate, sawijining wilayah pinggiran lor London. Dheweke lenggah karo pasangan sing ayu banget sing jenenge Lesley lan Matt sing ngarep dheweke cedhak karo panggonan latihan pemuda Spurs. Untunge, Matt sing dadi instruktur nyinau ngajar Harry babagan carane nyetir.

Harry Winks Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise Fame

Tekad Harry kanggo dadi profesional ora dadi fantasi lewat. Ing 27 Juli 2014, dheweke mlebu kontrak profesional pertamanya karo Tottenham sawise kasengsem Mauricio Pochettino sing nonton video saka pagelarane.

Harry Winks Ningkatake Fame- The Story Untold

Pochettino weruh Harry minangka pemain sing padha karo sedulure Spanyol Xavi lan Ikiesta. Dheweke uga nyawang dheweke dadi beda banget karo para gelandang yaiku; Victor Wanyama, Eric Dier, Mousa Dembélé lan Moussa Sissoko. Rombongan goal liga pisanan Harry nedahake carane dheweke lan Mauricio Pochettino wis ngembangake ikatan sing kuat wiwit wiwitane.

Apamaneh, Harry dikuwataké supaya bisa ngalahaké Inggris, senadyan mung ngasilake papat ing liga kanggo Spurs. Gareth Southgate milih dheweke thanks kanggo nglewati rekaman.

Harry Winks League Debut Record

Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Harry Winks Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Ngerti pora?… Ing saben film remaja, cah wadon bakal paling suwe kanggo pemain bal-balan sing populer. Ing sawetara titik ing urip cah wadon, jero, tansah ana sing bakal ngowahi pemain bintang. Sayange, Film mbuktekake yen ana pemain bal-balan. Iki minangka salah sawijining alesan kenapa Harry wis tunggal nalika taun-taun awal karier senior.

Crita hubungane Harry pisanan ing umur 22 (Juli 2018) nalika dheweke kepincut karo wanita Inggris, Rosie Williams sing umuré 4. Pasangan iki tau kesawang ninggalake hotel bintang 5, hotel Shangri-La London.

Harry Winks Hubungan Urip karo pacar, Rosie Williams

Ing foto, Harry tampil dadi wong lanang sing sampurna kanggo Rosie nalika mbukak lawang kanggo dheweke. Iki minangka wektu Rosie mung dibuwang metu saka reality show Island Love Island. Mlumpat metu blazer kuning sing apik banget, wanita Welsh kudu nampilake tampilan sing leggy kanggo wong wadon sing dikarepake. Mung wektu bakal ngomong yen Harry bakal njupuk dheweke minangka pacar utawa garwane.

Harry Winks Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Harry Winks Pribadi Bener Facts

Harry lair lan isin, nanging ing babagan liya, dheweke bisa dadi eksentrik lan energik. Minangka diamati saka dina-dina muda, Iku wong sing bisa gampang adaptasi kanggo owah-owahan lingkungan utawa energi anyar sing ngubengi dheweke.

Ngerti pora?… Ora kaya pemain bal-balan, Harry Winks ora bisa nyedhaki para fans. Iki amarga dheweke tau dibayar sethithik kanggo nindakake kabecikan. Saiki ayo ngomong apa tenan kedadeyan!

Harry tau ditemokake ing sawijining klub ing Watford dening penggemar, sing ngelingake midfielder dadi foto kanthi Winks ora ngerti motif tersembunyi. Nggumunake, Penggemar sing padha jenenge Nikhil Shah ngirim foto ing kaca media sosial sing ngeksploitasi Winks ing klub kasebut, sanajan ndadekake ciloko.

Penggemar uga tindak adoh karo nyoba The Sun gawe mbahas a Advertisement saka potret sing mbokmenawa liwat. Ing ngisor iki minangka gambar asli saka Nikhil Shah sing katon prasaja nanging ala sawise nulis foto ing akun Instagram.

Pribadi Winks Harrk

Iki njlentrehake alesan kenapa Winks ora entuk akeh sing digandhengake karo pembuangan utamane ing panggonan sing salah. Senajan kabeh upaya kanggo ngedhunake popularitas murah, Shah diremehake dening para penggemar amarga nyoba ngetokake Winks.

Penggemar CoD: Harry nganggep awake ketagihan karo game Call of Duty.

Harry Winks Pribadi Bocah-bocah Fakta- A Lover Game

Harry senadyan jadwal bal-balan sibuk dheweke isih nemokake wektu kanggo nunggaki acara Call of Duty.

Apa Winks Harry Likes

Harry ora kaya ketagihan Hector Bellerin sing tau mainake CoD kanggo jam 30 seminggu.

Hector Bellerin, Fan CoD

Mriksa: Thanks kanggo maca Story of Life Harry Winks plus Fakta Biografi Untold. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene