Kisah Kanak-kanak Flick Hansi-Dieter Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Flick Hansi-Dieter Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Hansi-Dieter Flick kita nggambarake kasunyatan babagan Kisah Kanak-kanak, Kehidupan Awal, Kulawarga, Wong Tuwane, Bojo, Gaya Hidup, Worth Net lan Urip Pribadi.

Ing istilah sing gampang, iki crita babagan perjalanan para Manajer, wiwit isih cilik, nganti dadi misuwur. Kanggo nambah napsu otobiografi, mriksa masa kanak-kanak nganti galeri diwasa - ringkesan Bio Hansi-Dieter Flick's Bio sing sampurna.

Kehidupan Awal lan Bangkitane Gulung cepet Hans-Dieter
Kehidupan Awal lan Bangkitane Gulung cepet Hans-Dieter.

Ya, kabeh wong ngerti yen dheweke dadi pelatih pemecah rekor, lan treble. Nanging, ora akeh sing wis maca biografi Hansi Flick sing dicethakake. Tanpa mikir maneh, ayo miwiti karo urip awal lan latar kulawarga.

Kisah Kanak-kanak Flick Hans-Dieter:

Kanggo pamula, dheweke asring diarani Pelatih Menang Treble. Hans-Dieter Flick lair tanggal 24 Februari 1965 saka ibune, Traudel Flick lan bapakne, Hans Flick ing kutha cilik Heidelberg, sisih kidul-kulon Jerman.

Taun-taun Flick Hans-Dieter:

Manajer Jerman tansaya gedhe ing Mückenloch, sing minangka lingkungan ing kutha Neckargemünd, Jerman. Lingkungan kasebut misuwur amarga akeh musisi lan pemain bal-balan. Ngomong karo blog kulawarga Jerman; "Nggawe Bocah, "Manajer kasebut nate ujar;

"Aku teka saka negara asal sing dadi anggota tim sepak bola utawa klub musik.

Pilihan sing winates nggawe aku gampang mutusake gabung karo tim bal-balan. ”

Latar mburi Kulawarga Hans-Dieter:

Ana akeh tembung positif sing bisa nggambarake masa kanak-kanak Jerman kajaba "kekurangan". Wong tuwa Hans-Dieter Flick minangka warga kelas menengah lan ngasuh putrane ing wilayah sing apik ing Neckargemünd. Dheweke ndhukung pilihan kanggo main bal-balan lan mesthine dheweke duwe wiwitan sing apik.

Origins Kulawarga Hans-Dieter:

Umum ngerti manawa manajer kasebut minangka warga negara Jerman Bonafide. Asil paneliten sing ditindakake kanggo nemtokake etnisitas Flick nuduhake kemungkinan dheweke kalebu suku Pfaelzisch. Klompok etnik kasebut bisa ditemokake ing kutha kelairan, Heidelberg.

Kulawarga Hans-Dieter Flick asale saka suku Pfaelzisch Jerman.
Kulawarga Hans-Dieter Flick asale saka suku Pfaelzisch Jerman.

Keuntungan Hans-Dieter Flick ing Sepakbola Karir:

Ngomong babagan wiwitane, bocah enom isih umur 5 taun nalika wiwit main ing tim lokal BSC Mückenloch. Dheweke maju dadi main kanggo SpVgg Neckargemünd wiwit taun 1976 nganti 1981 lan banjur SV Sandhausen 1981–1983.

Ing puncak karieré karo SV Sandhausen, Flick dicenthang lan digawa menyang klub dening Bayern Munich nalika umuré 20. Limang musim sing dienggo karo dheweke weruh dheweke menang papat gelar Bundesliga lan tuwung DFB ing taun 1986.

Dina main Hans-Dieter Flick. Iki minangka foto langka gelandang sing main ing Bayern Munich.
Dina-dina main Hans-Dieter Flick. Iki minangka foto langka gelandang sing main ing Bayern Munich.

Biografi Hans-Dieter Flick - Crita Menuju:

Nalika gelandang nalika semana ngalami cedera sing ngancam karier ing klub sabanjure, FC Köln, dheweke ngerti yen wis waktune dheweke pensiun. Ing 28 taun, dheweke mandheg main bal-balan profesional, nanging ngentekake wektu kanggo tim amatir Victoria Bammental.

Ora let suwe sadurunge film cepet dadi pelatih lan wiwit ngatur Bammental. Wong-wong Jerman ngenteni pirang-pirang musim dadi manajer sadurunge dheweke diangkat dadi kepala pelatih Hoffenheim ing taun 2000. Dheweke mbantu dheweke entuk promosi menyang divisi katelu lan nyetel dalan sing bener kanggo penerus dheweke Ralf Rangnick kanggo njamin kemajuane ing Bundesliga 2 ing 2007.

Biografi Hans-Dieter Flick - Crita Kanggo Nggawe Kinerja:

Ing puncak karir manajerial, Flick dadi pelatih Red Bull Salzburg sadurunge dadi asisten pelatih Jerman ing taun 2006. Dheweke kerja bareng bosse Joachim kurang kanggo mimpin tim nasional Jerman menyang puncak bal-balan global.

Sukses awal kalebu finish nomer loro ing UEFA Euro 2008 uga entuk posisi nomer telu ing piala dunia FIFA 2010. Jerman menang piala dunia ing sangarepe manajemen, pembangunan sing nggawe Flick bisa nggarap tugas sabanjure dadi direktur olahraga ing Asosiasi Bola Sepak Jerman.

Nalika semana ing 2014, Dunia mung ngelingi Joachim Löw, dudu Hans-Dieter Flick- asisten manajer sing menang piala dunia.
Nalika semana ing 2014, Dunia mung ngelingi Joachim Löw, dudu Hans-Dieter Flick- asisten manajer sing menang piala dunia.

Dheweke uga kerja dadi direktur olahraga ing Hoffenheim sadurunge bali menyang Bayern Munich dadi asisten manajer ing taun 2019. Nalika kepala pelatih Niko Kovac ninggalake Reds kanthi idin bareng ing Nopember 2019, Flick dadi manajer sementara lan nuwuhake pasukan Reds saka posisi Papat dadi pemenang gelar Bundesliga suwene kaping wolu.

Ora suwe sadurunge dheweke nuntun tim kasebut kanggo menang DFB Pokal ing wulan Juli lan nglawan PSG Thomas Tuchel kanggo menang gelar Juara Liga Juara-Juara 2019/2020 tanggal 2020 Agustus, sisane, minangka sejarah.

Babagan garwa lan bocah cilik Hans-Dieter:

Wong Jerman wis ningkah bahagia kanthi luwih saka 30 taun. Garwane Hansi Flick dudu wong liya kajaba Silke. Dheweke ketemu nalika remaja lan dadi pasangan dadi resmi ing pesta pernikahan ing Bammental.

Ketemu garwane Hans-Dieter Flick, Silke Flick.
Ketemu garwane Hans-Dieter Flick, Silke Flick.

Minangka salah sawijining pilar pendhukung, garwane Hansi Flick minangka ibune kanggo loro putrine, Kathrin lan Hana. Kalorone bocah wis diwasa. Nyatane, Hana (putri sing luwih enom) wis dadi ibu kanggo bojo kurang saka 2 bocah.

Kehidupan Kulawarga Hans-Dieter Flick:

Kulawarga bisa dadi kabeh sing dikarepake. Katresnan lan dhukungan sing diwenehake pancen luar biasa. Kita crita babagan wong tuwa, sedulur lan seduluré Hans-Dieter Flick.

Babagan Wong Tuwa Hans-Dieter Flick:

Bapak manajer kasebut jenenge Hans. Dheweke minangka bapak sing dhukungan banget sing wis seneng banget karo tugas manajerial putrane. Dheweke kanthi praktis rumangsa padha Flick rumangsa kalah utawa menang. Ibune Flick uga duwe kekarepan sing paling apik lan kerja bareng karo bojone kanggo menehi putra-putrine sing paling apik kanggo wong tuwa.

Katresnan lan dhukungan kaya ngono wis kabukten nyata nalika wong tuwa Hansi Flick makarya karo warga Bammental (ing pundi manajer kasebut nalika semana) menehi resepsi sing nyenengake sawise menang piala dunia 2014.

Babagan Sedhèrèk Flick Hans-Dieter:

Kita durung bisa nemokake rekaman sedulur manajer. Asile, ana kemungkinan manawa manajer dadi anak wong tuwa mung dheweke nganti menehi wawasan sing nuduhake anane sedulur utawa sedulur.

Babagan Kerabat Flick Hans-Dieter:

Kita durung entuk informasi babagan akar kulawarga manajer utamane amarga ana hubungane karo simbah ibu lan bapak ibu. Semono uga paman, lik lan sedulur wadon sing durung dingerteni nalika ponakan lan ponakane durung dingerteni.

Kehidupan Pribadi Hans-Dieter Flick:

Manajer sing kita ngerti ora mung babagan bal-balan. Dheweke nggawe wektu sing apik kanggo kanca lan kulawarga lan duwe hubungan sing apik banget karo para pemain lan anggota staf pelatih liyane ing njaba gelembung bal-balan.

Sipat sing jelas sing netepake kepribadian Flick yaiku andhap asor uga ora seneng marang bantahan lan gosip. Dheweke seneng lelungan, sinau babagan anyar, nonton film ing antarane minat lan hobi liyane.

Worth lan Gaya Urip Flick Hans-Dieter:

Ayo ngobrol babagan regane pelatih ing taun 2020 lan apa sing ditindakake kanggo ngasilake dhuwit. Gulung cepet kira-kira regane net $ 1 yuta. Sumber kekayaane yaiku gaji lan upah sing dibayar dadi manajer.

Dheweke uga duwe jaminan bisnis sing menang kanthi bathi. Mula, Flick dijamin kanthi finansial ing kabeh aspek. Mobil mewah lan omah larang ora ana ing dhaptar prihatine. Dheweke luwih kepengin tetep relevan ing bisnis pelatih sing nguntungake.

Fakta Gulung Hansi-Dieter:

Deleng kasunyatan babagan pelatih khusus ngarahake supaya sampeyan bisa entuk gambaran lengkap babagan dheweke.

Fakta # 1 - Magang Petugas Bank:

Gulung cepet enom sadurunge dadi magang ing bank. Dheweke melu latihan kanggo tugas kasebut minangka cadangan sing bisa ditindakake yen ora sukses ing bal-balan. Dheweke pancen darmabakti kanggo latihan amarga dheweke nolak tawaran kanggo main kanggo VFB Stuttgart sing terus menang judhul Bundesliga taun 1983/84.

Fakta # 2 - Babagan Julukan:

Beda karo apa sing sampeyan percayai, Hansi dudu kalebu jeneng pelatih. Iki jenenge julukan amarga dheweke ora seneng diarani Hans-Dieter. Dadi, umume wong ngerti dheweke kanthi jeneng Hansi.

Fakta # 3 - Toko Olahraga:

Flick biyen nduwe toko olahraga ing Bammental ing kana dheweke mratelakake pakurmatan warga kehormatan paling enom ing taun 2015. Taun iki wong enom sing isih enom wis biasa digunakake ing toko kasebut. Nanging, pelatih nutup amarga dheweke lan kulawarga duwe prekara sing luwih penting.

Wiki:

Pitakon BiografiData Wiki
Jeneng lengkapGulung cepet Hans-Dieter "Hansi"
NicknameHansi
Tanggal LahirFebruari 24th 1965
Panggonan BirthKutha Heidelberg ing Jerman Kulon
ParentsTraudel (ibu) lan Hans (bapak).
vokalN / A
BojoneSilke
anak Kathrin lan Hana
dinghy inflatablePisces
HobiPlancongan, nonton film lan sinau bab anyar
Net Worth$1
ProfesiFootball Manager

kesimpulan:

Matur nuwun kanggo maca babad Flick- pelatih rekor pemenang treble Bayern Munich. Biografi Hans-Dieter Flick menehi inspirasi kanggo kita nyiapake kesempatan lan nggedhekake nalika teka. Manajer Jerman pancen nindakake perkara kasebut kanthi nggunakake pengalaman Piala Dunia FIFA 2014 lan kepribadian sing setia kanggo menang Liga Champions 2019/2020.

Ing Lifebogger, akurasi lan keadilan minangka prinsip pandhuan kanggo menehi memoir babagan manajer favorit sampeyan. Apa sampeyan ndeleng apa-apa sing ora cocog ing crita urip Hans-Dieter Flick? Ayo ngerti babagan iki ing bagean komentar UTAWA critakake apa sing sampeyan pikirake babagan dheweke.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar