Kisah Kanak-kanak Hakan Calhanoglu Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Hakan Calhanoglu Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Hakan Calhanoglu kita nggambarake kasunyatan babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Kulawarga, Wong Tuwane, Bojo, Bocah-bocah, Gaya Hidup, Urip Pribadi lan Net Worth.

Kanthi istilah sing gampang, kita menehi sampeyan perjalanan karir gelandang, wiwit jaman kanak-kanak, nganti dadi misuwur. Kanggo napsu otobiografi sampeyan, iki kalebu galeri diwasa nganti diwasa - ringkesan Hakan Calhanoglu Bio sing sampurna.

Biografi Hakan Calhanoglu

Ya, sampeyan lan aku ngerti playmaker Turki saiki arep dadi pemain bal-balan kelas internasional kaya kanca kancane Zlatan Ibrahimovic. Nanging, akeh penggemar sing ora ngerti babagan alangan sing wis diatasi kanggo entuk prestasi kasebut ing Life Story. Mula, kita wis nyiapake Bio mung kanggo sampeyan lan ora mbutuhake wektu maneh, ayo miwiti.

Crita Childhood Hakan Calhanoglu:

Kanggo pamula Biografi, Hakan Calhanoglu lair tanggal 8 Februari 1994. Dheweke teka ing jagad iki liwat bapake, Huseyin Calhanoglu lan ibune, Naime Calhanoglu, ing Mannheim, Jerman. Apa sampeyan ngerti?… Jenius tendhangan bebas iku sing paling tuwa saka rong bocah sing lair saka uni ing antarane wong tuwane sing digambar ing kene.

Crita Bocah Hakan Calhanoglu: Wong Tuwane
Ketemu wong tuwa sing apik, Huseyin lan Naime Calhanoglu.

Dina Wutah Hakan Calhanoglu:

Saka ing set, bocah enom Turki diangkat karo adhine, Muhammed, ing lurung-lurung ing Mannheim. Ing kana, dheweke nggawe kebiasaan main bal-balan ing dalan karo bocah-bocah liyane. Amarga bapake seneng banget marang bal-balan, dheweke ora nate nolak rutinitas sore putra-putrine kanthi kanca.

Asal Kulawarga Hakan Calhanoglu:

Lair ing Jerman ora ateges wong-wong Turki lali babagan eksistensi bapake. Minangka pemain mantep, Calhanoglu wis ngunjungi pirang-pirang kunjungan menyang papan asale. Apa maneh?… Dheweke asli desa Konursu, Provinsi Bayburt, ing Turki. Ing taun 2010, kampung halamane duwe kira-kira pedunung udakara 1,573 wong.

Asal Kulawarga Hakan Calhanoglu
Saka kene kulawargane Hakan.

Latar Belakang Kulawarga Hakan Calhanoglu:

Kaping pisanan lan penting, pamrentahane dudu jinis sing bisa diarani kaya-kaya super. Nanging, dheweke stabil kanthi finansial lan malah ngasihi masa kanak-kanak Hakan kanthi koleksi dolanan paling anyar ing jamane. Matur nuwun, wong tuwa bocah cilik kasebut duwe pendhidhikan finansial sing apik. Mula, dheweke bisa ngatur dana kanthi cara sing paling irit.

Hakan Calhanoglu Crita Ora Kasedhiya:

Crita Urip Hakan Calhanoglu

Nalika wong Turki nduwe jam 7, bapake njaluk dheweke ndhaptar ing institut lokal ing sacedhake. Nalika semana, Calhanoglu minangka bocah sing ora bersalah sing mung ngerti cara nendhang bal ing sembarang arah. Nanging wong tuwane duwe pengarep-arep banget yen putrane bisa nambah dandan nalika gabung karo akademi Waldhof Mannheim.

Wiwitane, gelandang kasebut ora bisa gampang nemoni arahan saka pelatihe. Nanging, dheweke asring menehi tugas filial marang wong tuwa sadurunge mikir rasa ora nyaman. Mula, Calhanoglu ngupayakake tenanan kanggo ningkatake potensine lan nggawe kulawarga bangga.

Hakan Calhanoglu Kehidupan Karir Awal:

Sawise nampilake wolung taun kanggo Waldhof, pamilih set-scout ditintingi Karsruher SC sing nggawa dheweke dadi tim pemuda. Ing kana dheweke wiwit entuk traksi ing bal-balan. Ing wektu sing padha, Calhanoglu sing nggoleki Mesut Ozil dijaluk tampil kanggo negarane ing acara sing beda-beda.

Hakan Calhanoglu Urip Karir Awal
Dina ing Karsruher SC pancen mulya.

Karo wongtuwae sing golek prestasi sing luwih apik, sing njupuk dawa pindhah menyang Hamburger SV ing taun 2013. Wektu karo klub Jerman sedhela. Nanging, ing Hamburger pemain Turki wani pameran Cristiano Ronaldo nalika njupuk tendhangan bebas. mesthine, dheweke pancen trampil njupuk potongan sing adoh.

Hakan Calhanoglu Bio - Crita Dalan:

Sawise pindhah menyang Bayer Leverkusen ing 2014, bocah umur 20 taun kasebut ngerti yen dheweke tuwuh impen bapake. Menarik, dheweke yakin manawa € 14.5 yuta sing diinvestasikan kanggo entuk dheweke ora bakal boros. Mula, dheweke wiwit nulis gol lan nggawe akeh assist.

Hakan Calhanoglu Bio - Crita Menuju Fame
Ora ana kabungahan sing luwih gedhe kanggo Hakan tinimbang nalika dheweke entuk gol.

Apa sampeyan ngerti?… Pemain main bakat kasebut duwe kesempatan sing luwih apik kanggo gabung karo AC Milan ing taun 2017. Dheweke mlebu kontrak patang taun regane € 24 yuta karo klub Italia - sawijining prestasi sing nggawe ibune gumunggung babagan dheweke kanthi konsisten.

Hakan Calhanoglu pindhah menyang AC Milan
Dheweke nyebrang tonggak sejarah liyane kanthi mlebu karo AC Milan.

Nomer kaos nomer 10 nggawe akeh penggemar ngarepake kinerja luar biasa saka wong Turki. Sedhih, putra kaping pisanan saka kulawarga Calhanoglu ora nemoni pendhukung. Dheweke ora konsisten ing lapangan lan kerja keras kanggo nambah kemampuane sing kurang.

Hakan Calhanoglu Bio - Crita Sukses:

Ora suwe, jenius tendhangan bebas nggawe perbaikan meteorik sing nggawe akeh analis ngomong babagan dheweke. Apa?… Jenenge nggawe sejarah nalika menehi pitulung Rafael Leao, sing nyetak gol paling cepet ing Serie A tanggal 21 Desember 2020. Apamaneh, gol sing dicapai tepat 6.2 detik ing wayah awan dadi gol paling cepet sing pernah dicetak ing limang liga utama Eropa.

Crita Ngunggahake Hakan Calhanoglu
Dheweke nulungi Rafael Leao kanggo nyetak gol paling cepet ing sejarah Serie A.

Nalika nulis Bio iki, akeh klub sing golek tandha tangane. Nanging, kita curiga Juventus bisa uga mlebu Hakan Calhanoglu ing taun 2021. Mbok jenius tendhangan bebas kasebut bisa uga ora ngluwihi kontrak karo AC Milan yen gagal nambah gaji tahunan dadi € 7 juta. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Babagan Garwa Hakan Calhanoglu:

Nalika nerangake prekara jantung, pihak sing njupuk langkah luwih adoh tinimbang kanca senegane, Cengiz Ing ngisor. Minangka kasunyatan, Hakan omah-omah karo pacare sing isih cilik, Sinem Gundogdu, ing Mannheim ing 2017.

Perkawinan Hakan Calhanoglu

Nanging, crita tresnane ora lancar kaya ing dongeng. Mung sawetara wulan sawise pesta pernikahane, hubungane Calhanoglu pecah amarga bojone nuduh dheweke pacaran karo wanita liyane. Mula, dheweke ana ing cedhak pegatan karo pacare sing wis suwe dadi bojone.

Kanthi matur nuwun sanget, pasangan kasebut rukun ing taun 2018 lan mutusake arep menehi pernikahan esuk sing anyar. Mula, persatuan kasebut nyebabake kelairan putri ayu sing jenenge Liya. Nalika nulis Bio iki, bapak Liya sing uga kanca Ibrahimovic lagi ngarepake anake sing nomer loro.

"Ajaib liyane teka ing kulawarga kita. Kita seneng yen Liya bakal enggal dadi adhine anak sing bakal lair. Ayo, bocah sing sehat. ”

Hakan Calhanoglu Urip Hubungan
Karo garwane lan Putri, Hakan rumangsa wis cukup sukses.

Hakan Calhanoglu Urip Pribadi:

Akeh penggemar sing wis nganggep pribadine sing asor karo dheweke Caglar Soyuncu. Mesthi wae, dheweke lembut, jujur ​​lan naluri. Ketoke, ana kalane Calhanoglu melu dolanan bocah mung kanggo ngatasi stres lan wektu sing ilang karo kanca-kanca.

Hobi Calonoglu Hakan
Ing njaba lapangan, ora ana momen sing kurang apik karo wong Turki umur 24 taun.

Gelandang iki uga diwenehi bakat musik sing hebat. Nalika kanca-kanca entuk ulang taun utawa loro kanggo ngrayakake, Hakan mesthi dadi wong sing ngisi acara kanthi nyenengake. Mesthi, dheweke bakal nggawe DJ sing hebat yen bal-balan ora bisa ditindakake.

Kepribadian Hakan Calhanoglu
Ketrampilan DJ ngluwihi rata-rata.

Gaya urip Hakan Calhanoglu:

Nalika nampilake AC Milan, gaji taunan mundhak nganti udakara € 2.5 yuta (2021 Stats). Nalika nulis Bio iki, bocah lanang sing tuwuh ing Mannheim duwe gaya urip mewah.

Kanthi bathi, dheweke wis tuku akeh mobil mewah lan omah sing apik banget. Dheweke malah lelungan karo kulawarga nganggo jet pribadi sing larang. Riset nuduhake manawa Hakan Calhanoglu nglumpukake kira-kira Net Worth € 9.9 yuta ing taun 2021.

Gaya Hidup Hakan Calhanoglu
Uripe gampang dilakoni lan diisi karo pengalaman sing nyenengake.

Fakta Urip Kulawarga Hakan Calhanoglu:

Ing mburine sukses karir, ana sawetara wong sing iman sing ora kendhat menehi usus supaya bisa kerja luwih angel. Dheweke ngrayakake bareng dheweke kapan dheweke unggul lan menehi semangat nalika ana masalah. Deleng bagean informatif babagan anggota kulawarga.

Kehidupan Kulawarga Hakan Calhanoglu
Kabegjan dheweke tambah akeh nalika mbuwang sawetara kulawarga.

Babagan Ibune Hakan Calhanoglu:

Thanks kanggo ibune (Naime Calhanoglu), gelandang wis tuwuh kanthi moralitas sing gedhe. Ora bakal cukup tembung kanggo nggambarake kaunggulan Bu Naime kanggo ngasuh putrane. Sing kita ngerti yaiku dheweke minangka ibu sing berpendhidhik lan peduli sing ngutamakake kesejahteraan anake sadurunge nyenengake.

hakan Calhanoglu ibu
Ibune katon enom banget yen dibandhingake karo umure.

Babagan Bapake Hakan Calhanoglu:

Pelopor minat Hakan ing olahraga yaiku bapake, Huseyin Calhanoglu. Dheweke dadi pemain bal-balan non-liga sing semangat main olahraga ora nate tiwas, sanajan wis tuwa.

Hakan Calhanoglu bapak
Ketemu bapake Hakan, dalang ing ekspedisi bal-balane.

Sawise pensiun, Pak Huseyin banjur nglatih akeh bocah kanggo nggawe karir bal-balan sing apik. Apa maneh?… Bapake Hakan minangka pendiri pusat bal-balan Calhanoglu (lembaga olahraga ing Mannheim).

Babagan Sedulur Hakan Calhanoglu:

Dadi putra pertama kaluwargane tegese pemain cilik Jerman kudu menehi conto sing apik kanggo sedulure, Muhammed Calhanoglu. Mesthi wae, dheweke nindakake, lan dina iki, adhine sing cilik wis padha karo dheweke lan bapakne.

Hakan Calhanoglu Kakang
Kayane adhine wis entuk eseman sing ayu tinimbang dheweke.

Muhammed minangka gelandang sing duwe karir muda ing akademi sing padha (Waldhof lan Karlsruher SC) minangka kakangnane. Susah, dheweke durung bisa ngadeg ing bal-balan internasional internasional.

Babagan sederek Hakan Calhanoglu:

Ing taun 2021, loro sepupu Hakan, Turan lan Kerim, masing-masing nampilake Hoffenheim U19 lan FC Schalke 04. Antarane, Turan Calhanoglu entuk kemampuan nyetak gol ing getih. Nalika nulis Bio iki, durung ana informasi babagan simbah.

Sederek Hakan Calhanoglu
Ketemu seduluré, Turan (L) lan Kerim (R).

Hakan Calhanoglu Fakta Ora Biasa:

Kanggo ngrampungake Kisah Nyawa Distant Shooter, iki sawetara kasunyatan babagan dheweke sing bakal mbantu ngerti babagan Biografi.

Fakta # 1: Kasus Hukum karo Trabzonspor:

Sadurunge kesepakatan rampung ing Bayer Leverkusen, FIFA nglarang Calhanoglu patang wulan amarga ana kontrak sing nglanggar kontrak. Sawise nampa 100,000 € saka klub Turki Trabzonspor, Jarak Jauh pungkasane menehi kontrak karo Karlsruhe ing taun 2011.

Mula, FIFA kudu menehi gambaran babagan salah paham lan njaluk dheweke mbalekake 100,000 € sing ditampa saka Trabzonspor. Minangka periode sing angel kanggo wong sing njupuk pesawat kasebut, nanging ibune lan bapakne mbantu dheweke bangkit maneh.

Fakta # 2: Crita Gun Edan:

Salah sawijining skenario paling mbebayani sing ditemokake dening Hakan, kaya sing diungkapake bapake ing 2014, diwenehi tag Crita Edan Gun. Kabeh kedadeyan sawise Turki kalah ing pertandingan kualifikasi Piala Dunia menyang Walanda ing Oktober 2013.

Nalika semana, Hakan lan Omer Toprak ana ing hotel nalika kanca liyane, Gokhan Tore, lan kanca bersenjata sing ora dingerteni ngancam kalorone. Tore nguwasani tumindak ala kasebut amarga pacare sadurunge pacaran karo kancane Toprak. Kanthi matur nuwun sanget, kabeh cobaan kasebut rampung tanpa korban jiwa.

 Fakta # 3: Pecah Gaji lan Pangentukan Saben Detik:

JENIS / JABATANPangentukan ing Euro (€)
Saben taun€ 2,500,000
Saben sasi€ 208,333
Saben Minggu€ 48,003
Saben dina€ 6,858
Saben Jam€ 286
Saben Menit€ 4.8
Saben Kaloro€ 0.08

Riset nuduhake manawa rata-rata warga Turki kudu kerja paling ora 5 taun kanggo entuk apa sing ditampa Hakan sajrone sewulan.

Kita wis strategis nganalisa babagan gaji nalika jam mandheg. Temokake dhewe bathi saka bathi sampeyan ing kene.

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Hakan Calhanoglu's Bio, iki sing diasilake.

€ 0

Fakta # 4: Agama:

Kaya kanca-kancane, Cenk Tosun, Hakan minangka Muslim sing setia. Kasunyatane, dheweke minangka salah sawijining 4.4 yuta wong sing nindakake agama Islam ing Jerman. Wiwit cilik, ibune asring mulang babagan ukum lan ukum agama Islam. Ing 2015, Calhanoglu, bebarengan karo bapak lan adhine, ngunjungi Ka'bah ing Mekkah.

Agama Hakan Calhanoglu
Kulawargane ora nate nguciwakake praktik integral agamane.

Fakta # 5: Statistik FIFA:

Ora diraguhi, potensine mbebayani tinimbang warga negara, Arda Turan. Ndhuwur akeh katrampilan ing gudang senjata, pemain kelahiran Jerman kasebut wis nggawe senjata sing dibutuhake akeh klub ing lini tengah. Kanggo nambah rating, dheweke kudu ngupayakake babagan dominasi bal ing udara.

kesimpulan:

Pungkasan, Crita Urip Calhanoglu wis nuduhake manawa kita bakal kelangan kemungkinan tanpa tanpa bayangan utawa impen. Sanajan bapake nggawe dalan kanggo dheweke, Hakan tanggung jawab kanggo ngrampungake panggilan takdir.

Kita kudu muji ibune, sing mesthi ana ing kono kanggo menehi semangat nalika nyoba. Kajaba iku, upaya Huseyin (bapake) lan Muhammed (seduluré) wis mbantu nggayuh karier Hakan. Kabeh matur nuwun amarga dheweke wis bisa entuk akeh babagan bal-balan.

Matur nuwun wis maca Kisah Kanak-kanak Hakan Calhanoglu lan Fakta Biografi. Elinga manawa tim kita ing Lifebogger ngupayakake sampeyan kanthi nyenengake babagan bocah cilik babagan bal-balan sing dihormati.

Hubungi kita yen sampeyan nemokake apa-apa sing ora cocog karo artikel kita. Yen ora, kita menehi ringkesan Crita Urip ing data wiki ing ngisor iki.

Pitakon Biografi Jawaban Wiki
Jeneng Lengkap:Hakan Calhanoglu
Nama Pangguna:Hakan
Age:27 taun lan 0 wulan.
Papan Lair:Mannheim, Saksa
Rama:Huseyin Calhanoglu
Basa:Naime Calhanoglu
Sambungake:Muhammed Calhanoglu
Bojo:Sinem Gundogdu
Anak-anak:Liya (mung putri wiwit Januari 2021)
Net Worth:€ 9.9 yuta (Statistik 2021)
Annual Salary:€ 2.5 yuta (Statistik 2021)
Panggonan Asal:Desa Konursu Provinsi Bayburt, Turki
dhuwur:1.78 m (5 ft 10 ing)

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar