Granit Xhaka Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
5297
Granit Xhaka Childhood Story

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'Xhakaboom'. Kita Granit Xhaka Childhood Story plus Biography Fact ndadekke sampeyan akun lengkap acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, urip sesambetan lan akeh bukti bab panjenengane.

Ya, kabeh wong ngerti kabisan tengah, nanging sawetara sing ngerteni Granit Xhaka Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Granit Xhaka Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Granit Xhaka lair ing dina 27th September 1992 ing Basel, Swiss.

Xhaka lair karo ibune, Elmaze Xhaka lan bapane, Ragip Xhaka. Wong tuwa Albania asale saka Kuršumlija, Serbia.

Kanggo mangertos crita wiwitan Granit Xhaka kanggo mangerteni marang kulawarga; carane nandhang sangsara, carane narik lan ora nyambut gawe kanggo ngatasi. Saka sing paling ngisor saka wiwitan, lelampahan bocah ing ndhuwur kasebut pisanan didhisiki dening lelabuhane wong tuwané kanthi aman, ngungsi menyang negara ing pinggir perang sipil.

Wong tuwane Xhaka ngerti yen dheweke butuh wiwitan seger lan, ing 1990, dheweke pindah ing Swiss. Putra kapisan, Taulant, bakal dilahirake ing Basel ing 1991, karo Granit sasuwene wulan 18.

Minangka Granit Xhaka nempatake; "Bapak kula nedahaken kekuwatan ingkang luar biasa lan Taulant lan aku wis diwasa kanthi kekuatan mental, " Xhaka ngandika. "Kita duwe idola iki, model peran iki, sing ngajarake yen sampeyan kudu kuat kanggo entuk kabeh. Supaya kita tansaya kuwat banget. Mulane ing lapangan, kita duwe kekuatan mental iki kanggo ngatasi masalah lan nulungi. "

Xhaka owes kabeh menyang Swiss, lan kesempatan sing diparingake ana, nanging dheweke ora bisa lan ora bakal nglalekake marang Kosovo-Albanian werna, sing terus nyentuh dheweke nganti saiki.

Granit Xhaka Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Sing nggumunake ing ngisor iki ora ana wong liya saka brunette Leonita, wanita sing seneng banget. Dheweke minangka bojo ayu saka Granit Xhaka. Kaya Xhaka, Lekaj asalé saka kulawarga Kosovo Albania.

Crita Granit Xhaka lan Leonita

Xhaka pertama ketemu karo Leonita nalika isih main kanggo klub Borussia Monchengladbach sadurunge. Dheweke kerja kanggo tim Bundesliga lan nyekel mata internasional internasional. Pancen, dheweke ayu banget.

Sawise njupuk icecreams, loro penyayang seneng menyang Miami kanggo liburan musim panas.

Iwak ireng Xhaka lan Leonita

Ing April 2017, Granit Xhaka sapisan nyadhiyakake setelan coklat sing apik lan mudhun ing salah sijine dhengkul kanggo nyuwun marang partner kanggo dheweke nalika nikah. Leonita Lekaj ngandika ya, lan dheweke ngrayakake ing Instagram. Xhaha uga ngirim foto sing identik ing akun Instagram kanthi pesen ing ngisor iki: Dheweke ngandika YES. Bal-balan emas minangka mukjizat, garwane emas minangka swarga! Mr & Mrs Xhaka.

Xhaka ngusulake kanggo Leonita

Granit Xhaka njupuk wektu ing mangsa-mangsa kanggo nikah karo pacaré Leonita Lekaj.

Internasional Swiss ngumumake kabar gedhe kanthi ngirim foto 'Mr and Mrs' karo pengantene ing Instagram. Pernikahané kedadean ing Juli 2017.

Perkawinan Xhaka lan Leonita

Granit Xhaka lan Leonita Lekaj wis suwe urip sakwise.

Xhaka lan Leonita: Langgeng kanthi seneng

Granit Xhaka Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

WULANG: Ragip Xhaka minangka Kosovarian bangga sing tau mbangkang marang pemerintahan Komunis Yugoslavia banjur ing Kosovo sing dheweké lan wong-wongé duwe hak ana.

Kisah pahlawan Xhaka-Ragip XhakaDheweke jumeneng hak-hak lan dheweke minangka hak-hak demokratis dhasar, kayata bisa milih. Iku pancen politis. Xhaka ngandika, ... Bapakku takon: 'Apa ora kita Demokrat kene? Kita pantes dadi demokrat. Kita patut krungu. ' Ragip Xhaka banjur ditangkep dening pamarentah. Ora mung dheweke. Ana wong liya sing ditangkep, kalebu pamane, sing wis dipenjara sawetara taun sadurunge. Dheweke entuk umur 15. Ragip dijatuhi hukuman penjara kanggo 3 taun setengah.

"Aku ngerti, sawetara sasi kapisan ing kunjara iku OK," Xhaka ngandika. "Nanging banjur beatings diwiwiti."

Kejahatan Xhaka Sr wis melu demonstrasi marang pamaréntahan pusat komunis ing Beograd. Iku 1986 lan dheweke dadi mahasiswa taun 22 ing Universitas Pristina ing Kosovo, sing saiki dadi provinsi otonom ing Yugoslavia. Dheweke bakal ditangkep lan diwenehi ukuman nem taun. Xhaka Sr nyatakake sel karo papat liyane lan dheweke bakal ditarik metu saben dina - kanggo menit 10.

Xhaks terus ..."Minangka putrané, crita iki minangka babagan sing nyenengake banget - saestu, tenan ing atiku," Xhaka uga terus ... "Kanggo njlèntrèhaké bapakku kanthi bener, sampeyan kudu ngormati jero jero. Iku tragis banget. Aku kadang takon: 'Ngomong maneh aku,' nanging aku ora mikir yen dheweke wis ngungkapake kabeh. Ana mesthi ana wektu bisu ngendi aku wis felt dheweke wis swallowed soko lan ora spiltted metu bebener. Mungkin iki mung akeh banget lan dheweke kepengin ngelokke anak-anake kabeh dukane.

Salah sawijining perkara sing aneh yaiku kita ora ngerti sebabe Ragip Xhaka dibebasake awal saka ukara, nanging dheweke ditolak ing pamane uga. Ora ana kulawarga sing ngerti babagan iki nganti padha munggah ing lawang. Perasaan Xhaka iku padha njupuk perjanjian kanggo tindak karo aturan pakunjaran, tetep cangkeme ditutup lan ora tau nyebabake masalah. Mulane dheweke ngeculake dheweke amarga dheweke mikir: 'Ora ana masalah maneh karo dheweke.' Nanging ora ana sing ngerti babagan kuwi.

Ragip Xhaka sawise panjaluke pakunjaran diparingake kanthi tekad kanggo nemokake urip sing luwih becik, sing bakal diwasa ing sajroning semangat karo anak-anake sing bakal melu perang dhewe ing lapangan bal-balan. Dheweke pindhah keluargene saka Podujevo, Distrik Prishtina menyang Swiss ing 1990.

Ragip Xhaka - Nikmatake woh-wohan saka buruhane

MOTHER: Rincian sing paling nyathet babagan ibu Xhaka yaiku dheweke mung ketemu bojone mung telung sasi sadurunge dheweke ditahan lan dipenjara.

Elmaze Xhaka, Ibu Granit Xhaka

Xhaka sapisan ngandika. "Aku duwe respon luar biasa kanggo ibu. Aku wis ora tau krungu saka wong wadon sing bebarengan karo wong telung sasi - ing umur sing enom - lan banjur nunggu dheweke telung setengah taun. Ibuku mung wong sing luar biasa. "

Nalika Elmaze Xhaka, lungguh ing ngarep bareng karo mantune wadon, dheweke nganggo separo setengah baju Swiss / Albania. Sanajan dheweke iku Swiss, nanging uga peminat netral amarga putrane loro kasebut main ing negara liya. Dheweke lan anak wadon-enom banget cedhak.

Elmaze Xhaka, lan putrane putri

BROTHER: Taulant Ragip Xhaka (lair 28 Maret 1991) iku kakang kakung kanggo Granit Xhaka. Taulant Xhaka uga pemain bal-balan sing profesional lan main kanggo FC Basel lan tim nasional Albania. (Kaya nalika nulis).

Bentrokan Xhaka

SISTER: Agnesa Xhaka minangka adhine saka Granit Xhaka sing uga dadi adhine.

Ing dina Granit Xhaka disponsori ulang tahune. Agnesa Xhaka nulis tembung manis babagan dheweke nuwuhake lan ndherek karo gambar. Nanging apa sing narik kawigaten luwih akeh yaiku komentar dheweke wis ditulis ing gambar. Iku ngandika ...

"Aku tresna sampeyan banget, sampeyan iku sadulur paling apik ing donya," dheweke nulis, nyatakake yen dheweke nggambarake adhine langsung, Granit minangka "Sing paling disenengi". Iki bisa dibenerake kanthi nyatane yen Granit luwih tresna saka adhine. Dadi, Taulant's Instagram ora duwe kiriman sing durung padha.

Granit Xhaka Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Kepribadian

Granit Xhaka nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Kekuatan Granit Xhaka: Dheweke iku Koperasi, diplomat, ramah, adil lan sosial.

Kelemahan Granit Xhaka: Dheweke bisa dadi indecisive. Mangkono, dheweke wedi karo konfrontasi lan duwe kebiasaan nggawa dendam.

Apa Granit Xhaka seneng: Gentleness, nuduhake karo liyane lan njobo.

Apa Granit Xhaka dislikes: Kekerasan, ketidakadilan, banter lan kesesuaian.

Umumé, Granit Xhaka damai, adil, lan ora seneng. Kemitraan penting banget kanggo dheweke.

Granit Xhaka Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Karir ing Ringkasan

Xhaka miwiti kariré ing klub kutha asal, Basel, menang Liga Super Swiss ing saben rong musim pisanan. Dheweke banjur pindhah menyang tim Bundesliga Borussia Mönchengladbach ing 2012, ngembangake reputasi minangka pamimpin teknis lan pamimpin alami bebarengan kritik kanggo pranatane. Dheweke dijenengi kapten Borussia Mönchengladbach ing 2015 nalika umur 22, ngetokke tim kasebut menyang kualifikasi Liga UEFA Championship kanggo musim berturut-turut. Piyambakipun ngrampungaken transfer profil dhateng Arsenal ing Mei 2016 kanthi biaya wonten ing wilayah 30 juta. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Granit Xhaka Childhood Story Plus Untold Biography Facts -A Pemimpin Pria

Borussia Mönchengladbach wis tau dadi sing paling awon wiwit musim 2015 / 16 nalika kalah ing lima pertandhingan liga pisanan kanggo ninggalake wong-wong mau mati suwene.

Manajer Lucien Favre mundur lan Andre Schubert mundur. Kanthi kapemimpinan Tony Jantschke sing tatu, sing paling sepisanan, Schubert nindakake tangan arupa kanggo Xhaka mung sawetara dina sadurunge ulang tahun 23rd. Dheweke uga diangkat dadi kapten negarane, Swiss.

"We milih Granit amarga dheweke pemain sing penting banget kanggo kita," Schubert wis ngandika. "Dheweke nduweni kualitas nanging uga kudu sinau tanggung jawab."

Gerakan iki nyambut damel minangka Mönchengladbach nyerang bali menyang balapan Liga Champions. Xhaka mimpin saka ngarep, malah nyetak gol ing pertandhingan kapisan minangka kapten. Ing pimpinané lan taktik Schubert, Mönchengladbach pungkasané dadi papat lan lolos menyang babak playoff Liga Champions.

Kanggo mimpin tim mung 23 ora ana lelucon. Wenger uga nindakake perkara sing padha Cesc Fabregas lan sanadyan dheweke ora duwe dhukungan sing penting ing babagan pemain kualitas ing saubenge, pemain Spaniard gawe inspirasi menyang papat ndhuwur lan bal-balan Liga Champions.

Xhaka bisa dadi pemain sing dipasrahake kanthi tim nalika wekdal lan Wenger kanthi jelas mbutuhake kepala sawetara sing dipercaya lan dipercaya ing tengah taman. TUTUP: Thanks for reading our Granit Xhaka Childhood Story plus facts biography untold. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene