Cerita Dongeng Anak Gonzalo Higuain Plus Untold Biografi

Cerita Dongeng Anak Gonzalo Higuain Plus Untold Biografi

LB nyedhiyakake Kisah Penuh babagan Pencari Tujuan sing paling misuwur kanthi jeneng Pangguna; 'Pipita'. Kisah Kisah Kanak-kanak Gonzalo Higuain ditambah Facty Biography Untold ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis nyakup crita-crita urip sadurunge kasunyatan, urip kulawarga lan akeh kanyatan kanyatan babagan dheweke.

Ya, saben wong ngerti babagan dolanane, nanging mung sawetara penggemar nganggep crita biografi Gonzalo Higuain sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adoh, ayo miwiti.

Fakta Gonzalo Higuain Kanak-kanak Plus Untold Biografi:Awal urip

Gonzalo Higuain lair tanggal 10 Desember 1987 ing Brest, Prancis dening Jorge Higuaín (bapak), mantan pemain bal-balan lan Nancy Zacarías (Ibu), seniman sing wis kondhang.

Dheweke dadi anak kaping telu saka papat bocah (kabeh lanang) kanggo Jorge lan Nancy. Gonzalo tuwuh ing sawijining kulawarga ing ngendi lanang didominasi. Bapakipun minangka pemain bal-balan populer ing pinggir Kali ngangkat status selebriti piyambak lan bocah-bocah sing penggemar wis ngupayakake jejere jejere. Ing wektu iku, dheweke bakal njupuk putra telu kanggo ngrayakake piala, kabeh nganggo klambi River Plate. Little Gonzalo yaiku sing paling enom ing wektu kuwi.

Gonzalo Higuain (Pusat), Nicolas Higuain (Kanan) lan Federico Higuain (kiwa).
Gonzalo Higuain (Pusat), Nicolas Higuain (Kanan) lan Federico Higuain (kiwa).

Gonzalo lan sedulur tuwa Federico sing ngetutake lakune bapakne. Dheweke yaiku putra loro saka Jorge Nicolas Higuane. Kalorone miwiti karier profesional ing River Plate.

Gonzalo Higuain enom ing Plate Kali.
Gonzalo Higuain enom ing Plate Kali.

Fakta Gonzalo Higuain Kanak-kanak Plus Untold Biografi:Urip Keluarga

Gonzalo Higuane asal saka latar kulawarga sing sugih karo wong tuwane sing apik ing karir profesional.

Bapakne, Jorge Nicolás Higuaín aka "El Pipa" (lair 8 Juni 1957) yaiku mantan pemain bal-balan Argentina sing misuwur sing main dadi bek tengah.

Gonzalo Higuain Rama- Jorge Nicolás Higuain.
Gonzalo Higuain Rama- Jorge Nicolás Higuain.

Dheweke wiwit karir ing Neuva Chicago sadurunge pindah menyang Gimnasia La Plata ing 1981. Sakwise San Lorenzo lan Boca Juniors, Jorge Higuain pindhah menyang luar negeri kanggo Stade Brestois 29 ing 1987, taun dheweke nglairake putrane, Gonzalo. Gonzalo nganti tanggal nuduhake marang bapakne 'guru paling gedhe'. 

MOTHER: Nancy Zacarías minangka ibune Gonzalo. Dheweke putri saka Santos Zacarias. Seduluré yaiku Claudio lan Alberto uga olahraga. Sing terakhir yaiku wong sing hebat ing lapangan. Dheweke yakin anake lanang, Gonzalo, nutul loro gen Alberto lan Jorge, bapake.

Gonzalo Higuain lan Ibu- Nancy Zacarías (Konco Pakaryan Seni).
Gonzalo Higuain lan Ibu- Nancy Zacarías (Konco Pakaryan Seni).

Gonzalo katon cedhak banget karo ibune sing pancen duwe pengaruh seni kulawarga.

Gonzalo lan Mum, Nancy Zacarías.
Gonzalo lan Mum, Nancy Zacarías.

Nancy dikenal dadi ibune sing seneng mbuwang lukisan urip lan ndhukung bojone lan anak lanang. Pranyata dheweke seneng banget karo rasa seneng lan kesatuane kulawarga.

Nancy Zacarías krasa seneng.
Nancy Zacarías krasa seneng.

Dheweke tanggung jawab kanggo sebagian besar karya seni Gonzalo kaya sing katon ing ngisor iki.

Karya seni Nancy Zacarías putrane, Gonzalo.
Karya seni Nancy Zacarías putrane, Gonzalo.

Nancy tansah nduweni gambar putrane nalika isih enom.

Nancy Zacarías Artwork putrane, Gonzalo Higuain.
Nancy Zacarías Artwork putrane, Gonzalo Higuain.

KELUARAN: Ing ngisor iki minangka gambar lawas saka papat putra sing dilahirake dening Jorge Higuaín lan Nancy Zacarías. Nicolas Higuain (kiwa) minangka putra nomer siji, Federico Higuaín (sisih tengen ekstrem) yaiku putra nomer loro, Gonzalo Higuane (tengah) minangka putra nomer telu lan Lautaro Higuain sing nomer loro.

Sedulur Gonzalo Higuain - Crita sing Ora Disengaja.
Sedulur Gonzalo Higuain - Crita sing Ora Disengaja.

Minangka kasebut sadurunge, mung Federico lan Gonzalo njupuk bal-balan sawise bapake. Loro-lorone sedulur pasangan pasangan sing paling tuwa sing nglumpukake wektu sing padha bebarengan.

Gonzalo lan Federico Higuain.
Gonzalo lan Federico Higuain.

Perlu dielingi manawa Federico minangka pemain bal-balan sing dihormati, sampeyan ora misuwur lan produktif nyetak gol kaya adhine, Gonzalo. Dheweke main dadi gelandang maju lan nyerang Columbus Crew SC. Dheweke saiki dadi kapten klub nalika nulis.

Nicolas, putra paling tuwa saka kulawarga Higuain saiki dadi agen kanggo adhine lanang, Gonzalo. Dheweke tau digambar karo Jürgen Klopp sing nyoba kanggo ngyakinake dheweke supaya ngundakake adhine kanggo Liverpool.

Loro-lorone digambarake ing ndhuwur, teka kanggo nonton Gonzalo Higuane ing kualifikasi Piala Dunia. Iku wektu nalika penyerang ngerangke 36 Serie A gol, luwih saka Daniel Sturridge, Christian Benteke lan Divock Origi disusun.

Fakta Gonzalo Higuain Kanak-kanak Plus Untold Biografi:Urip Hubungan

Gonzalo Higuain Love Story lan Emotional Life wis rumit sawisé taun. Kowe, dheweke wong lanang keturunan lan tampan sing arep nggawe roti isi.

Minangka adoh kita ngerti, hubungan kawitan diwiwiti karo Soledad Fandiño (lair 7 April 1982). Dheweke kuwi panggung Argentina, televisi lan aktris film sing umuré luwih saka 5. Dheweke wiwit pacaran karo Gonzalo sawise sukses Piala Dunia 2010.

Gonzalo Higuain lan Soledad Fandiño.
Gonzalo Higuain lan Soledad Fandiño.

Hubungane mung sawetara sasi. Dheweke padha bubar ing 2010.

Isih ing taun sing padha, Gonzalo terus pacaran karo Natalie Pérez sing dadi aktris lan penyanyi Argentina liyane sing misuwur amarga peran antagonis ing seri "idin".

Hubungane Gonzalo karo Natalie Pérez.
Hubungane Gonzalo karo Natalie Pérez.

Hubungane isih suwene sawetara wulan. Ing taun 2011, Higuain miwiti hubungan pribadi karo wartawan lan produser TV, Daniela Saurwald. Daniela minangka putri saka finiancier Eropa sing sugih sing ngelingake babagan pacaran karo Argentina amarga wedi publisitas. Iki mungkasi hubungane kanthi cepet.

Daniela Saurwald lan Gonzalo.
Daniela Saurwald lan Gonzalo.

Gonzalo miwiti hubungan rahasia liyane karo Ailén Bechara ing taun 2011 nganti taun 2013. Ailén Bechara negesake yen dheweke mung kanca sanajan dikabarake bakal pacaran.

Ailén Bechara lan Gonzalo.
Ailén Bechara lan Gonzalo.

Sasampunipun hubungan kaliyan Ailén Bechara, Gonzalo kagungan sedhih sanget kaliyan Lucía Fabiani ing 2013.

Gonzalo lan Lucía Fabiani.
Gonzalo lan Lucía Fabiani.

Suwe-suwe saiki, Gonzalo wis urip bareng karo Lara Wechsler sing dadi pacar paling anyar sing akeh sing rumangsa tresna sejati.

Lara Wechsler lan Gonzalo.
Lara Wechsler lan Gonzalo.

Lara Wechsler iku model sing apik banget sing umuré luwih enom saka 5 tinimbang Gonzalo. Ora akeh rincian dikenal babagan dheweke utawa hubungane, sing katon banget pribadi lan adil.

Miturut sawetara situs, pasangan kasebut miturut omongane uwong ketemu nalika Gonzalo diputer ing Spanyol kanthi Real Madrid, nalika semana Lara Wechsler dadi siswa. Dheweke bubar dadi serius. Blonde seksi kasebut diarani asale saka kulawarga sing resmi lan serius. Laporan uga nuduhake manawa dheweke wis nggawe hubungan sing apik karo ibune Higuain.

Tanpa mangu-mangu, Lara diarani bahan garwane Higuain lan halte bis pungkasan.

Garwane Gonzalo, Lara Wechsler.
Garwane Gonzalo, Lara Wechsler.

Kisah Cinta Gonzalo Higuain kita pancen rinci. Dheweke wis tanggal akeh wanita kaya Raheem Sterling, Karim Benzema wis. Kowe, dheweke Gonzalo wong jujur ​​lan lurus dibandhingake karo loro Sterling lan Benzema.

Fakta Gonzalo Higuain Kanak-kanak Plus Untold Biografi:Asal-usul Prancis

Sawise lunga saka negara kasebut ing umur 10 wulan, dheweke ora bali menyang Prancis nganti Piala Dunia FIFA 1998. Sanajan dheweke ora bisa basa Prancis, dheweke duwe paspor Prancis amarga bapake wis naturalisasi ing Prancis. Gonzalo sukses nglamar kewarganegaraan Argentina ing Januari 2007.

Gonzalo Higuain Asal Prancis.
Gonzalo Higuain Asal Prancis.

Sedulur tuwa, Federico nyekel kertu ijo AS, lan seduluré, Gonzalo, nyekel paspor Prancis.

Fakta Gonzalo Higuain Kanak-kanak Plus Untold Biografi:Asal julukan

Jeneng julukan Gonzalo "el pipita" asale saka bapake Jorge Higuain sing uga dijuluki “El pipa” sajrone dina karir sing ngluwihi 1976 kanggo 1992.

Riwayat julukan Gonzalo Higuain.
Riwayat julukan Gonzalo Higuain.

Gonzalo diwenehi julukan kasebut dening para penggemar sawise dheweke wis diwarisake duwe warisan keberanian, kepribadian, fisik lan sikap bapakne.

Fakta Gonzalo Higuain Kanak-kanak Plus Untold Biografi:Tresna kanggo Tenis

Kanggo sing ora ngerti Gonzalo Higuain, dheweke uga duwe urip ing njaba bal-balan. Ing kalodhangan, dheweke seneng main tenis, lan dheweke ujar manawa dheweke pancen trampil.

"Aku seneng tenis lan dadi gagasan kanggo praktik tinimbang tingkat sing ana ing sirkuit. Ya, aku wis seneng dadi pemain tenis, nanging impenku dadi pemain bal-balan lan aku entuk. Iku bakal gedhe kanggo ijolan karo Rafael Nadal, sing aku tresna marang pengiriman, Roger Federer, uga kanca-kanca senegara, David Nabaldián lan Martin del Potro " - Gonzalo Higuain

Fakta Gonzalo Higuain Kanak-kanak Plus Untold Biografi:Gaya Play

Sepakbola wis ngalami évolusi ing jaman saiki lan salah sawijiné ciri saben pemain kudu nduwèni tèknik dasar.

Gonzalo Higuain dikenal kanthi kamampuan klinis ing ngarep gol, nanging gerakan posisi lan bal-balan kanggo lulus minangka teladan.

Dheweke uga duwe kecepatan sing apik lan ambidexterity karo kaki loro ndadekake dheweke dadi aset apik banget, amarga dheweke bisa ngrampungake kanthi loro kaki kanthi gampang banget.

Sentuhan kaping pisanan Higuain minangka atribut utama sing digunakake kanthi apik kanggo entuk pungkasan sing angel saka kanca tim kasebut. Ana kalane nalika Argentina nganggep bal-balan kaya kewan kewan, utamane nalika dheweke pengin menehi posisi kanggo narik pemicu.

Fakta Gonzalo Higuain Kanak-kanak Plus Untold Biografi:Pendekatan pribadi kanggo urip pancen pantes

Pemain bal-balan ndadekke berita utama kanggo on-the-lapangan skills lan uga ing antik lapangan. Nalika pemain kaya Bacary Sagna misuwur kanthi jabatan duta besar karo Grassroots Soccer, pemain kaya ngono Cristiano Ronaldo misuwur amarga dheweke minggat karo lawan jenis.

Mario Balotelli mesthine ana ing jagad dhewe. Ora ana bantahan ing kene.

Gonzalo Higuain, minangka wong sing tulus, seneng game video, butuh akeh wektu kanggo santai, seneng lelungan, seneng musik lan dheweke ora bisa melu nalika ngobrol babagan impen lan preferensi wong nalika kepeksa milih prioritas ing urip. .

Paling penting, prioritas utama nalika urusan karo kulawarga lan kanca-kanca. Miturut Gonzalo,

"Kanggo kula, kulawarga lan kanca seumur hidup iku sing paling penting sampeyan duwe. Nalika aku karo kanca-kanca aku lali kabeh, lan aku ngarep-arep supaya wong-wong mau tansah ana ing pihakku, sing aku ngimpi.

Iku soko aku ora bisa metu. Kanggo kulawarga, amarga iku getihku, amarga kanca-kanca sejati minangka harta sing bakal ditonton kanthi ati-ati, awit bakal padha karo sampeyan liwat nglukis lan tipis "

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar