Fakta Cerita Gerard Pique

1
7258
Gerard Pique Childhood Story

LB mènèhi Kisah Penuh Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng Pangguna; 'Piquenbauer'. Kita Gerard Pique Childhood Story plus Biography Fact ndadekke sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga, urip sesambetan, urip pribadine lan akeh fakta-fakta sing kurang dikenal babagan panjenengane.

Ya, saben wong ngerti babagan kabisan pertahanan dheweke, nanging sawetara nganggep Biografi Gerard Pique sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Gerard Pique Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Awal urip

Gerard Piqué Bernabéu lair ing dina 2nd Februari 1987 ing Barcelona, Spanyol.

Piqué diunggahake ing kulawarga kaya Catalan. Dheweke kerep ana ing daftar pemain bal-balan sing populer karo wong tuwa. Bapake, Joan, iku pengusaha lan pengacara sukses. Ibunipun, Montserrat, minangka direktur rumah sakit cedera panggulawentahan ing Barcelona.

Little Gerard wis nyepak bola kanthi cepet mula dheweke bisa mlaku kanthi bener. Iki minangka katresnan kanggo game kasebut sing meh nguripake marang urip sing dikasihi.

Minangka pemain sasampunipun 17, pemain bal Barcelona main wonten ing teras tandhapipun kakungipun. Sampeyan bisa uga wis guessed sabanjure. Nalika main, bal kasebut ngliwati téras lan Gerard Pique nguber.

Bek mantan pemain pertahanan Manchester United kudu dirawat langsung ing ngendi dheweke ana ing koma. Kanthi matur nuwun sanget, sethitik Pique tangi saking piwulangipun ingkang elongated sasampunipun 2, kathah kagem bungah kulawarga lan sanak keluarga. Dheweke menang perang nglawan pati.

Gerard Pique- Memenangi perang nglawan pati
Gerard Pique- Memenangi perang nglawan pati

Gerard Pique Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Ringkesan karir

Piyambakipun ngembangaken kapentingan ing bal-balan wiwit dinten lan wiwit kariripun remaja ing 1997 nalika piyambakipun mlebet akademi FC Barcelona minangka pemain sepuluh taun.

Gerard Pique Childhood Story

Pique gabung karo tim lanang sing paling enom ing klub sing wektu iku kasebut Alevín B. Dheweke ana ing antarane pemain pertahanan kang paling kuat lan paling dhuwur ing tim kasebut. Dheweke sinau ing akademi kanggo sawetara taun, ngliwati macem-macem tingkat pemuda lan menang akeh gelar ing sadawane dalan.

Dheweke lunga FC Barcelona kanggo Manchester United ing akhir musim 2003-04. Sisih Liga ora mbayar ragad kanggo Piqué amarga dheweke isih enom kanggo duwe kontrak profesional.

Ing 27 Mei 2008, Piqué bali lan mlebu kontrak papat taun karo Barcelona, ​​karo klausul tuku € 5 yuta. Panjenenganipun mènèhi bungah manèh nalika mlebu maneh karo klub bocah-bocahé, nanging uga ngakoni yèn dhèwèké éntuk gelar ing Manchester United. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Gerard Pique Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Hubungan

Wiwit awal 2011, Piqué wis hubungan karo penyanyi Kolombia Shakira. Tanpa mangu-mangu, Shakira lan Gerrard minangka salah sawijining pasangan selebriti paling terkenal ing planet iki. Ayo kita ngerti carane padha teka bebarengan ing katresnan.

Gerard Pique lan Shakira
Gerard Pique lan Shakira

Nalika loro selebriti global teka, paling kerep dadi subyek saka kapentingan internasional lan hoopla. Crita Shakira lan pemain bal-balan Spanyol Gerard Pique minangka salah sawijining carita sing padha.

Sebagian kita bakal ngelingi lagu Waka Waka sing ditayangkan ing Piala Dunia FIFA 2010 ing Afrika. Iku lagu resmi turnamen kasebut kanthi luwih saka 1.6 milyar views ing YouTube, ditulis lan dilakokaké déning Shakira.

Song sing nggawa Pique lan Shakira bebarengan
Song sing nggawa Pique lan Shakira bebarengan

Gerard uga dadi bagian saka video kasebut. Shakira lan Pique ketemu sajrone syuting video kasebut lan kedadeyan kasebut kedadeyan langsung. Shakira kaget banget dening Gerard Pique nalika ningali dheweke katon ing layar "Waka Waka (Wektu kanggo Afrika)".

A Glimpse of Gerard Pique ing 'Waka' Song
A Glimpse of Gerard Pique ing 'Waka' Song

Pique iku wong becik kanggo dheweke. Panjenenganipun punika ingkang mbiyantu panjenenganipun sasampunipun dipunpecah nalika hubungané 10 taun kaliyan Antonio de la Rúa.

Loro-lorone padha ngeculake omongan bab sesambetan kasebut minangka palsu. Nanging, ana rembugan ing macem-macem saluran media Spanyol babagan urusan sing mungkin. Majalah majalah gosip nerbitake foto-foto pasangan sing nyekel tangan lan ngambung ing Barcelona. Pasangan salanjut karo publik ing hubungan karo Maret 2011 nalika Shakira ngetokake konfirmasi babagan Twitter lan Facebook.

Piqué lan Shakira nggayuh ulang tahun sing padha nanging dheweke umuré 10. Alasan liyane kenapa pasangan kasebut jatuh cinta. Loro-lorone lovebirds duwe pesta Royal.

Gerard Pique lan Shakira's Royal Wedding
Gerard Pique lan Shakira's Royal Wedding

Banjur padha diberkahi karo bocah-bocah. Shakira nglairaké putra kapindho, Milan Piqué Mebarak, ing 22 Januari 2013 ing Barcelona, Spanyol, ing ngendi kulawarga wis mundhut omah. Shakira nglairaké putra kapindho, Sasha Piqué Mebarak, ing 29 Januari 2015. Ing ngisor iki ana foto apik saka Garard Pique, Shakira lan anak-anake.

Foto Gerard Pique
Foto Gerard Pique

Shakira tau ngandhani babagan Gerrard: "Aku ngerti dheweke iku wong sing karo aku ora amarga kepinteran liyane kajaba katresnan sing nyatakake kita."

Bintang pop uga ngucapake maturnuwun babagan bal-balan amarga owah-owahan lan nggawa Gerard menyang. Wonten ing wawancara ingkang dipun paring saderengipun upacara penutupan Piala Dunia sepak bola 2014, Shakira sampun ngandhani: "Aku ora bakal lali yen aku ketemu cinta urip ing Piala Donya."

Gerard Pique Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Urip Keluarga

Sepakbola kerep katon minangka olahraga sing apik. Paling pemain wis nyathet crita babagan pocapan kasar lan duwe game kanggo matur nuwun kanggo nggawa wong-wong mau dadi kasugihan gedhe. Iki ora kaya Gerard Pique amarga dheweke teka saka latar mburi kelas ndhuwur kelas super. Gambar ing ngisor iki nggambarake kulawarga kluwaré Katalan. Cathetan: Marc Piqué sedulur lanang ora ana.

Keluarga Pique
Keluarga Pique

WULANG: Bapak Gerard, Joan Pique asring dianggep minangka salah sijine pengacara lan pengusaha paling sukses ing Barcelona. Ing ngisor iki ana foto Joan Pique lan Montserrat kang asri dheweke nalika nikah.

Foto Joan Pique lan bojone sing apik banget
Foto Joan Pique lan bojone sing apik banget

TENTANG GERARD PIQUE'S MOTHER: Ibu Pique, Montserrat, minangka direktur rumah sakit penting ing Barcelona sing ngalami cedera balung geger.

Montserrat saiki dadi kepala Unit Cilaka Brain saka Institut Gttmann sing bergengsi ing Barcelona. Dheweke wis menangaken penghormatan medis utama ing rehabilitasi pasien karo penyakit serebrovaskular.

Ibune Piqué lan ibu-ibu hukum Shakira bisa uga pengulas olahraga. Iki tegese Monserrat évolusi anak sulung kang paling tuwa: "Panjenenganipun pinter, piyambakipun pikantuk piyambakipun sedaya, piyambakipun mundhut wekdal lan piyambakipun ningkataken satunggal-satunggal". Montserrat ngakoni yen dheweke isih kepengin ngelingi taun nalika Piqué (2004-2008) main kanggo Manchester United, utamane nalika dheweke ninggalake dheweke ing bandara karo umur 17. Ing dheweke tembung ..."Aku sowan ningali dheweke sepisan sasi sajrone papat taun perjalanan basa Inggris."

Montserrat tresna ngrekam kabeh babagan putrane karo kamera digital. Dheweke tau ngarani dheweke minangka tanggung jawab utamane kanggo Piqué bali menyang papan, pisanan ing Zaragoza lan ing Barca. Monserrat banget cedhak marang putrine, hukum Shakira sing katon ing gambar ngisor iki.
Monserrat lan putriné putri
Monserrat lan putriné putri

BROTHER: Gerard Pique uga adhine Marc Pique, sing dadi salah sawijining penggemar lan pendukung paling gedhe.

Gerard Pique, kakang Marc Pique
Gerard Pique, kakang Marc Pique

GRANDFATHER: Amador Bernabeu kuwi bapak saka ibu Gerard Pique, Montserrat.

Kakek Gerard Pique- Amador Bernabeu
Kakek Gerard Pique- Amador Bernabeu

Dheweke dadi mantan wakil presiden Barcelona. Wonten ing referendum kemerdekaan 2017 kontrovèrsial ing Katalonia, piyambakipun dipunpirsani kathah minangka salah satunggaling pasuryan masyarakat ing sisih Catalan argumen, milih lan tweeting dukunganipun ing basa Catalan. Piyambakipun salajengipun ngadhepi serangan balik saking para penggemar saking Spanyol babagan dhukungan saka referendum kamardikan Katalan. Maturnuwun, Salah sawijining impen Piqué sing isih durung rampung wis dadi presiden FC Barcelona.

Gerard Pique Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Kepribadian

Gerard Pique nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Kekuatan Gerard Pique: Dheweke Progresif, Asli, Independen lan kemanusiaan.

Kekirangan Gerard Pique: Dheweke duwe kebiasaan saka ekspresi emosional. Nanging, Shakira kerjane iki wiwit 2011.

Apa Gerard Pique seneng: Dheweke seneng seneng karo kanca, ngewangi wong liya. Dheweke uga dadi paraga sing apik.

Apa Gerard Pique ora seneng: Gerard Pique ora seneng karo janji sing kesepian lan rusak.

Umumé, dheweke isin lan tenang. Dheweke uga pemikir jero lan bisa adaptasi karo energi sing ngubengi dheweke. Iki khas nalika sampeyan nonton dheweke muter kanggo tim. Pique bisa ndeleng tanpa prejudis, ing loro-lorone, sing menehi kemampuan kanggo ngatasi konflik.

Akhire, Gerard Pique katon ing donya minangka papan sing paling akeh.

Gerard Pique Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Katrangan animasi

  • Nalika dheweke dadi alus Lionel Messi, Pique lan Dani Alves seneng kontes kekuatan lan atribut fisik.

  • Mbalik ing dina, Legendaris Carles Puyol disiplin Pique ing pirang-pirang kesempatan. Iki minangka instrumentalitas ing shapping karakter ing muter muter.

  • Dheweke isih bisa digawa dening karakter bocah-bocah sing paling apik.

Gerard Pique Childhood Story Plus Untold Biography Facts -About his Surname

Jeneng lengkap Gerard Pique yaiku - Gerard Piqué Bernabéu - Ngguyu, jenenge 'Bernabeu' yaiku jeneng sing sinonim karo Real Madrid, amarga presiden legendaris sing jenenge Santiago Bernabéu Yeste.

Santiago Bernabéu Yeste tanggung jawab kanggo ngasorake Real Madrid saéngga nggawe stadion dijenengake.

Nanging, nalika sampeyan ndeleng jeneng kasebut minangka salah sijine jeneng pungkasan Gerard Pique, mesthine bakal ngejutake sampeyan amarga wong iku pancen sawijining wong sing nyaruwe basa Katalan ing Madrid. Minangka sinau sadurunge nulis iki, jenenge saka sisih ibuné, sing dadi putri mantan présidhèn Barcelona, ​​Amador Bernabeu. Dadi saiki kita ngerti: Bernabeus wis mrentah loro gedhe Spanyol.

Gerard Pique Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Dheweke tresna Lady Gaga lan U2 Rock Band

Inggih, temenan, meh saben wong ing donya iki ngrungokake musik.

Iku uga konsensus sing diakoni kabeh sing duwe preferensi musik dhewe. Lan Gerard Pique-manungsa liyane kaya kita-duwe dhewe.

Given Shakira minangka setengah liyane, siji bakal ngarepake dheweke dadi peminat kekasihé, sing mesthi kaya potré gambar. Nanging, dheweke uga nduweni pilihan musik liyane; sawetara kalebu Lady Gaga, U2 lan Rihanna. Daftar lagu sing dipenuhi lagu-lagu lan dheweke digunakake minangka cara istirahat sadurunge lan sawise game.

Gerard Pique Childhood Story Plus Untold Biography Facts -Idol-Nya

Gerard Pique wis suwe ngalami mirip karo legenda Jerman, Franz Beckenbauer, saingga entuk penghargaan "Piquenbauer". Nalika pembantune takon marang Franz Beckenbauer babagan paralel sing digambarake marang dheweke, Jerman legendaris nyatakake dheweke "Dihormati" yen Spanyol disambung karo dheweke. Ing ngisor iki ana Pique lan Idol, Beckenbauer ngganti potret dhewe.

Gerard Pique lan Franz Beckenbauer
Gerard Pique lan Franz Beckenbauer

Ananging, amarga kasunyatane dheweke wis ngesahake Galacticos, dheweke bisa ngerteni jeneng legenda Real Madrid "Hierro" minangka lambang kapindho.

TUTUP: Thanks kanggo maca Andy Carroll Childhood Story karo fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

1 komentar

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene