Fakta-fakta Biografi Georginio Wijnaldum

0
6100
Kisah Kanak-kanak Georginio Wijnaldum

LB presents Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal dening Nama Pangguna; "Gini". Kisah Kanak-kanak Georginio Wijnaldum lan Fakta Biografi Untold ndadekke sampeyan akun lengkap acara-acara penting saka wektu kanak-kanak nganti tanggal. Analisis iki nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh bukti babagan babagan.

Ya, kabeh wong ngerti babagan karir nanging sawetara nganggep kita Bio Georginio Wijnaldum sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Fakta-fakta Biografi Georginio Wijnaldum -Awal urip

Georginio Gregion Emile Wijnaldum lair ing dina 11th November 1990. Dheweke diangkat ing Rotterdam, Holland Kidul dening ibune, Maureen Wijnaldum lan bapake, Ramon van La Parra.

Nalika yuswa enem taun, tiyang sepuhipun, ingkang sami kaliyan keturunan Afro-Suriname, nglampahi perceraian kanthi asil ibunipun pindhah dhateng Amsterdam. Nanging, Wijnaldum mutusake tetep manggon ing Rotterdam lan pindah karo nenekne, ing ngendi dheweke urip kanggo sisa masa mudha.

Ing taun-taun enom Wijnaldum, dhèwèké ora tau main ing bal-balan. Dheweke ora tau main karo bal utawa dolanan bal-balan ing TV. Ambisi dheweke dadi juru senam utawa akrobat. Rencana iki ganti nalika keponakan Wijnaldum njaluk dheweke teka ing dina pembukaan Sparta Rotterdam karo dheweke. Dheweke ora pracaya apa sing dheweke weruh ..."Game Indah Sepak Bola ing kabeh sawijining Glory ". Dheweke ora pengin manggon sawise ngamatake game pemuda. Wijnaldum iki diundang kanggo akademi remaja Sparta Rotterdam lan katresnan kanggo bal-balan wiwit tuwuh alon-alon. Ora suwé sawisé dadi anggota tim pemuda.

Fakta-fakta Biografi Georginio Wijnaldum -Rising to Fame

Sawise main kanggo Sparta Rotterdam kanggo pitung musim, Wijnaldum mutusake kanggo nampi tawaran Feyenoord anyar ing pundi piyambakipun ngrampungaken kariripun. Dheweke yakin yen main kanggo Feyenoord luwih apik kanggo pembangunan dheweke minangka pemain bal-balan lan pracaya marang visi Feyenoord.

Ing Feyenoord, Wijnaldum gabung karo generasi sukses karo para lare kaya Leroy Fer lan Luís Pedro. Dheweke ngadeg minangka bakat luar biasa. Ing 29 Juni 2011, direktur teknis Feyenoord ngumumake klub kasebut wis ngrampungake transaksi transfer kanggo Wijnaldum kacarita € 5 yuta karo PSV. Maneh, dheweke tansaya maju lan ditawani kaos 10. Wijnaldum, sing misuwur kanthi gaya rambuté yaiku pimpinan ing pitch.

Pemuda Georginio Wijnaldum

Ing 11 Juli 2015, Wijnaldum gabung karo klub Liga Utama Inggris, Newcastle United ing kontrak lima taun, kanthi biaya transfer kacathetan £ 14.5 yuta, ndadekake dheweke nduweni penandatanganan Mike Ashley paling larang. Kapentingan Liverpool muncul nalika dheweke dianggep dadi pemain pertandhingan kasebut ing pertandingan nglawan tim kasebut sawisé meksa Martin Škrtel dadi gol dhewe lan uga nyetak gol ing 2-0. Sawise nguji dheweke wis rampung musim minangka pencetak gol ndhuwur, dheweke ora bisa ngrasa banjur nyelehake £ 23 ing meja Newcastle. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Fakta-fakta Biografi Georginio Wijnaldum -Urip Hubungan

Kekasih sekolah, isih ana. Cukup goleki Georginio Wijnaldum, sing wis bebarengan karo Virginia Braaf sing ayu wiwit umur rolas taun. Tanpa mangu-mangu, bocah wadon Rotterdam sing ora dikepengini ora kaya klise-WAG. Loro-lorone kekasih isih durung omah-omah minangka wektu nulis.

Georginio Wijnaldum kang pacangan lan bocah-bocah ayu

Yen ana wong sing mesthi ora digger emas, iku Ms Braaf. Dheweke ora tau ngucapake bab sukses suarane dheweke. Pancen, akeh bojo sepak bola sing bakal milih layanan gereja Minggu pagi liwat amben? Virginia Braaf mesthi, amarga dheweke urip kanggo Gusti. Dheweke ketemu tentrem ing iman dheweke sawise dalan dawa kanggo kawilujengan.

Virginia Braaf ngarahake urip produktife dhewe. Dheweke duwe garis perhiasan sing diarani 'Sparkle V'. Dheweke uga tumindak ing sawetara program fitness sing disebut The BodSquad. Dhewe, dheweke uga kerjo karo pecandu narkoba. Ing kaca media sosial, sampeyan ora bakal nemokake tsunami duckfaces nanging biasane pics saka bojone, anak-anake lan mesthi video layanan gereja. Wijnaldum senadyan jadwal sibuk tansah nemokake wektu kanggo bocah-bocah.

Georginio Wijnaldum lan putri

Wijnaldum garwane Virginia nglairake anak lanang sing dijuluki Jacian ing wulan Agustus 2017. Lairé Jacian teka sawetara jam Wijnaldum wis mbantu Jurgen Klopp buku sisih papan ing babak grup Liga Champions kanthi menang 4-2 liwat Hoffenheim.

Gelandang Walanda Wijnaldum ngirim kabar kasebut ing akun media sosial. Panjenenganipun ngandika: "Aku seneng banget kanggo nuduhake kabar apik tenan yen pacanganku ayu nglairake anakku Jacian Emile Wijnaldum ing 2: 22 dina iki 24-08-17. Aku dadi bangga karo kekasihku lan anakku, loro sing sehat lan seneng. "

Fakta-fakta Biografi Georginio Wijnaldum -Urip Keluarga

Laporan pungkasan nuduhake fakta-fakta sing Wijnaldum asal saka Ghanian. Dheweke bubar mbusak jeneng Ghana "Boateng" minangka jenenge nalika suwe. Dheweke tau nglumpukake jeneng kulawargane Georginio Boateng lan ora Georginio Wijnaldum. Sawise cerai ibune, dheweke njupuk jeneng asale (Wijnaldum). Ing ngisor iki foto ibune.

Ibu Georginio Wijnaldum

Jeneng 'Boateng' yaiku jeneng tiri kang ana hubungane karo pensiunan pemain bal-balan asal Walanda saka George Boateng asal Ghana. Bapak tirine menehi jenenge bapakku nanging sawise dheweke megat ibune, Wijnaldum njupuk jeneng kasebut. Wijnaldum sapisan ditambah, "Ibuku lan bapakku sing asal saka Suriname supaya wong-wong mesthi njaluk kasebut."

KELUARAN: Wijnaldum duwé adhi lanang loro, salah sijiné, Giliano Wijnaldum, saiki main kanggo Uni Philadelphia.

Giliano Wijnaldum

Dheweke uga duwe sedulur sepuh, Rajiv van La Parra, sing saiki main kanggo Huddersfield Town.

Rajiv van La ParraPungkasan, bojone sing paling enom, Rogerio Wijnaldum, pemain bal-balan sing bakal teka. Rogerio seneng banget karo adhine, Georginho.

Rogerio Wijnaldum

RELATIVE: Wijnaldum yaiku sepupu saka mantan pemain Real Madrid, Royston Drenthe. Drenthe ngenteni wektu ing Real Madrid, Everton disuwun lan diputer kanggo Reading babagan apa sing dadi karir journeyman.

Royston Drenthe

Fakta-fakta Biografi Georginio Wijnaldum -Urip Pribadi

Georginho Wijnaldum nduweni atribut ing ngisor iki kanggo kepribadiane.

Pribadi Georginho Wijnaldum

Kekuatan Wijnaldum: Dheweke akal, wani, seneng, kanca sejati kabeh.

Kelemahan Wijnaldum: Dheweke bisa dadi cemburu, mbebasake lan kasar yen didol menyang watesan.

Apa kaya Wijnaldum: Panjenenganipun tresna marang bebener, fakta, hak, kanca suwe lan nyuda kanca-kancané.

Apa ora disenengi: Wong katelu, ngumumke rahasia lan pasif.

Ing ringkesan, Wijnaldum seneng banget lan duwe wong tegas. Dheweke ditemtokake lan banget nemtokake. Dheweke yaiku wong sing bakal sinau nganti dheweke nemokake bebener. Wijnaldum minangka putra kapisan lan pimpinan gedhe.

TUTUP: Thanks kanggo maca Story of Childhood Georginho Wijnaldum plus bukti biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa sampeyan hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene