Beneran Gareth Bale Anak Untold Biografi Facts

1
9484
Gareth Bale Childhood Story

LB ngetokake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng julukan "Tarzan". Kisah Kanak-kanak Gareth Bale lan Sejatine Biografi Bener mbantu sampeyan nduwe akun lengkap saka acara-acara penting wiwit jaman kanak-kanak nganti saiki. Analisis kasebut nglibatake latar belakang kulawarga, crita-crita sadurunge, tambah cerita, hubungan lan pribadhi.

Ya, kabeh wong ngerti energi, Kecepatan lan akurasi. Nanging, mung sawetara nganggep Biografi Gareth Bale sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Gareth Bale Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal Life & Family Background

Gareth Frank Bale lair ing dina 16th Juli 1989 ing Cardiff, ibukutha Wales, Britania Raya. Bale lair saka ibune Debbie Bale (manajer operasional lokal) lan bapak Frank bale (pengurus sekolah lokal).

About Parents Gareth Bale

Bale minangka sawijining bangsa Welsh kanthi etnis Inggris lan Welsh. Etnis Inggris wewatesan karo nenekane sing lair ing Inggris.

Gareth Bale Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Education and Career Buildup

Bale enom tansaya munggah ing Cardiff bebarengan karo kakange Vicky. Panjenenganipun kasengsem ing Sepakbola wiwit umur enom lan dipromosikakaken ing kapentingan Whitchurch High School ing ngendi dheweke dikenal dadi pemain favorit sekolah.

Olahraga Sekolah Gareth Bale

Aside main bal-balan, Bale nyathet partisipasi ing hoki, rugby lan acara olahraga liyane. Ananging, dheweke dadi pemain bal-balan sing narik kawigatosan para investor utama kayata Southhampton.

Image result for Gareth Bale childhood photo

Gareth Bale Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Rise To Fame

Nalika lulus saka SMA ing 2005, Southampton nyithak Bale dadi tim. Iku ing klub sing umur 16 ing wektu kick-miwiti karir profesional lan dikenal dadi spesialis tendangan bebas.

Gareth Bale taun 16 ing Southampton

Bale pindhah menyang Tottenham Hotspur ing 2007, kanthi biaya £ 7. Sajrone wektu ing Tottenham, shift manajerial lan taktis weruh dheweke dadi pemain sing luwih nyerang. Wiwit Saka musim 2009-10, miturut panuntun dhumateng Harry Redknapp, Bale dadi bagian integral saka tim kasebut, ningkatake perhatian internasional nalika 2010 / 11 UEFA Champions League.

Ing 2013 dheweke dijenengi Pemain PFA Players 'of the Year. Dheweke banjur dijenengi ing Tim UEFA Taun. Saliyane kasebut, Bale dijenengi PFA Young Player of the Year lan Pemain FWA 2013 Taun.

Gareth Bale - Rise To Fame

Akibaté, dheweke ditemokake dening akeh klub ndhuwur kayata Real Madrid sing bisa nggayuh layanane. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Gareth Bale Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Gareth Bale melu pacaré sing suwe, Emma Rhys-Jones. Emma diunggahake ing Llanishen, Cardiff, mung rong mil saka omah dewan mantan Gareth sing gedhene.

Gareth Bale Relationshi Kanthi Emma Rhys-Jones

Pasangan kasebut minangka pacar ing dhuwur sekolah sing wiwit pacaran minangka remaja. Taun-taun sabanjuré, Bale ngumumaké enggoné Emma Rhys-Jones nalika ngrayakaké Birthday 27th.

Kulawarga saiki diberkahi karo telung Anak. Anak pisanané, Alba Violet, lair ing Cardiff ing Oktober 2012. Dheweke duwe putri liyane, Nava Valentine, ing Maret 2016 iki. Ing 2018, pasangan iki nate nyambut anak katelu Axel Charles Bale, lair 8th May 2018.

Babagan Gareth Bale Kids

Gareth Bale Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Werna lan Werna Alterations.

Keuangan Gareth Bale durung tau dadi manawa wiwit mlebu kontrak transfer rekaman $ 132 yuta karo Real Madrid ing 2013. Dhuwit sing luwih akeh tegese bisa menehi apa wae dhuwit sing bisa mbayar kanggo kalebu ngoperasi ing surgery kanggo duwe kuping kaya kuping.

Gareth Bale Pins Ears

Rencana uga ditindakake kanggo ngrampungake transplantasi rambut kanggo Welsh sawise gaya rambut Man Bun dheweke gagal nutupi gundul.

Gareth Bale Bald Head

Gareth Bale Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Jeneng asline

Gareth Bale duwe rong jeneng Nickname. Iki kalebu "Tarzan" lan "Canon". Bale ana ing Oktober 2016 dijuluki "Tarzan" nalika Wales 1-1 digambar karo Georgia. Nalika pertandhingan ditindakake, man-bale Bale ngungkapake kanggo ngetoke rambut pirang-pirang sing mudhun ing pundhake.

Alesan Bake Gareth Bale Tarzan

Dheweke uga dikenal minangka 'The Cannon' amarga tembakan sing kuat yen sikil kirone nggawe.

Gareth Bale Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Sponsorships and Investments

Bale minangka salah sawijining pemain sepak bola kanthi tawaran sponsor. Para sponsor kalebu raksasa sportswear - Adidas, video game - Konami, Trainer store - Foot Locker, Produsen mobil - Nissan lan perusahaan elektronik - Sony.

Liyane kalebu penawaran dheweke karo minuman Energi - Lucozade, Langganan Saluran - BT Sport, Bantuan Pelatihan - Topeng Topeng, perusahaan video game EA Sports lan Mattress Maker Simba Sleep. Babagan investasi, Bale duweni Elevens Bar and Grill ing Cardiff. Kaputusan kanggo njaga kanthi resmi protes permaidani sing ditindakake dicolong ngetung nganti £ 10m setahun.

Gareth Bale Sponsors and Endorsements

Gareth Bale Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Fakta Pribadi Pribadi

Bale minangka pemain bal-balan kang apik banget sing ora seneng marang dheweke. Dheweke seneng urip kanthi maksimal lan ora malu saka njaga kulawargane lan entuk dhuwit sing luwih disenengi liwat filantropi. Ing sisih lor pribadine, Bale bisa dadi ibu lan ibu.

Gareth Bale Fakta Pribadi

Gareth Bale Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Bocah-bocah

Gareth Bale duwe rambut coklat lan mata biru. Dheweke tau ngagem tendon tungkak sing rusak nalika kamenangan Real Madrid nglawan Sporting CP ing Liga Champions, perkembangan sing nggawe dheweke absen nganti rong utawa telung sasi.

Bale banget apik ing judhul lan nduweni stamina apik. Panjenenganipun agile lan ajeg nahan pertahanan nalika nyepetake. Dheweke dianggep minangka salah sijine pemain sayap kiwa sing paling mbebayani ing donya, gaya mainane wis menangake manajer, pemain saiki lan saiki kayata Luís Figo.

Asides bal-balan Bale minangka pacangan Golf. Karepé marang olah raga wis nyatakaké dhuwité dhuwit kanggo nduwe replika Sawgrass 'par-3 17th misuwur sing diinstal ing omah Wales !.

Gareth Bale Minat Golf

Mriksa: Thanks kanggo maca Gareth Bale Childhood Story plus Untold Biography Facts. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

1 komentar

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene