Factor Fyodor Smolov Anak Untold Fakta

Factor Fyodor Smolov Anak Untold Fakta

LB nyedhiyakake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola Rusia sing paling misuwur kanthi jeneng celukan; "Fedor“. Kisah Kanak-kanak Fyodor Smolov Kita lan Bukti Biografi sing Ora Bukak nggawa sampeyan akun lengkap babagan acara penting wiwit wektu kanak-kanak nganti saiki. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh kasunyatan OFF-Pitch (ora pati ngerti) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti Fyodor wis ngetung akeh gol ing karir. Nanging, mung sawetara penggemar sing ngerti babagan Fyodor Smolov's Bio sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Fyodor Smolov Plus Sejatine Biografi -Awal urip

Fyodor Mikhaylovich Smolov lair tanggal 9 Februari 1990 saka ibune, Irina Smolova lan bapakne, Mikhail Smolov ing Saratov, Rusia Kulon. Dheweke lair minangka putra lan putra tunggal saka paten konservatif.

Minangka bocah, kulawarga Fyodor urip ing desa sing akeh kriminal ing pinggiran kutha Saratov Rusia. Iki nggawe piranti wong tuwane sawetara cara kanggo nglindhungi putrane saka pengaruh sing ora apik saka bocah lanang. Ing liyane kanggo nyegah putrane gabung karo kanca sing ora apik, bapake Mikhail nggawa Fyodor menyang klub sepak bola kutha, Sokol kanggo ndhaptar. Sayange, Fyodor Smolov dudu penggemar klub bal-balan kutha asal (Sokol Saratov) ing pundi bapakipun ngajak panjenenganipun miwiti kariripun. Atine karo “Lokomotiv Moskow" dununge ing Rusia modal. Iki ing ngendi dheweke ngimpi miwiti karir.

Dheweke ngimpi dadi anggota klub ing sawijining dina. Amarga ngerti manawa ora ana sumber daya finansial kanggo nggayuh kedadeyan kasebut, Fyodor Smolov terus karo klub sing ora dukung. Keputusan bapake duwe pengaruh sing ora apik ing sukses karir remaja.

Fyodor Smolov terus berjuang kanggo ngrampungake bal-balan pemuda. Dheweke malah gagal ujian bal-balan nalika umur 14 taun. Iki nalika bapake wiwit ngrasakake bocah cilik dheweke wis kaiket lan kesel banget karo olahraga kasebut. Bapake banjur negesake manawa putrane kudu ujian bal-balan pungkasan wektu iki, saka klub liyane. Mikhail nyimpulake manawa putrane bakal mandheg bal-balan yen ora sukses ing ujian kaping papat.

Untunge, Fyodor lulus ujian saka klub bal-balan anyar Master Saturn saka Yegoryevsk, wilayah Moskow. Dheweke seneng ngakoni bocah cilik sing janji lan Fyodor terus nguwasani katrampilan ing olahraga favorit. Pungkasane, dheweke mungkasi karir remaja ing Saturno Moskow nalika main wiwit taun 2006 nganti 2007.

Ing 16, Fyodor Smolov mlebu persetujuan profesional pisanan karo Dinamo Moskow. Wektu iki, dheweke dadi tekad sing kuat kanggo ngimpekake cita-citane lan gegayuhane dadi mesin gawang ora mung sekedar kepengin. Minangka crita kariré, tDheweke ngaso, kaya sing dikandhakake, saiki wis dadi sejarah.

Kisah Kanak-kanak Fyodor Smolov Plus Sejatine Biografi -Urip Hubungan

Konco saben pria hebat, ana wanita apik banget, utawa omongane. Lan mburine meh kabeh pemain bal-balan Rusia sing sukses, ana garwa, pacar utawa pacar sing apik banget. Tanpa mangu-mangu, katrampilan Fyodor sing apik, uga gaya urip ing njaba lapangan nggawe gambaran lengkap babagan dheweke.

Ing 2012, dheweke ketemu model Rusia lan nyonya rumah TV, Victoria Lopyreva ing pesta ulang tahune kanca (Yuri Zhirkov). Yen dideleng saka kaendahane, penting negesake manawa Victoria dadi juara kontes Miss Russia 2003.

Titik penting liyane sing kudu dicathet yaiku; Victoria Lopyreva umure luwih tuwa 7 taun tinimbang sing lanang. Nanging, kasunyatan iki, ora nyegah hubungan romantis sing serius berkembang lan sing luwih penting, proposal perkawinan sing kedadeyan unik [no-ring] gaya.

Ing Desember 2013, lovebirds; Lopyreva lan Fyodor duwe pesta ayu lan romantis ing Maladewa. Pernikahané mung dumadi rong taun sadurungé ilang. Loro-lorone pihak mandhegani komunikasi ing Juli 2016.

Alesan rinci babagan pegatan kasebut ana ing ngisor iki ing Fakta Kulawarga Fyodor Smolov kaya sing diandharake dening mbok Fyodor. Nanging, media Rusia nglaporake manawa pegatan kasebut ditindakake nalika Fyodor Smolov dikabarake bakal ndeleng Miranda Shelia, model Rusia liyane sing digambar ing ngisor iki.

Iku penting kanggo dicathet yen Miranda (digambarke ing ndhuwur) asring dibandhingake karo Irina Shayk, model ayu liyane sing sepisanan Cristiano Ronaldo 's pacangan. Sawise kinerja Rusia sing kurang apik ing Kejuaraan Eropa UEFA 2016, Fyodor putus karo pacare Miranda Shelia.

Maneh, ing 2016 tiba, media Rusia nyatakake yen tikus katresnan wis diwiwiti tanggal Sofia Nikitchuk sing dadi juara 2015 Miss Russia.

Kisah Kanak-kanak Fyodor Smolov Plus Sejatine Biografi -Katrangan kulawarga

Basa: Irina Smolova digambarake ing ngisor iki karo anak sing ditresnani yaiku ibu Fyodor.

Ibune Fedor Smolov pisanan menehi komentar babagan perceraian putrane karo model lan presenter TV Victoria Lopyreva. Dheweke ngakoni manawa putrane lanang lara atine dening garwane sing njupuk akeh wektu kanggo ngurus karir lan dudu kabutuhan emosional lan pribadi bojone.

Irina nyatakake yen pamuter lan model wis liwat pemecahan nuelan. Dheweke lan Victoria duwe hubungan apik banget, lan mantan ipang lawang nuli disebut dheweke ibu. Ing tembung dheweke ...

"Sajrone telung taun dheweke bebarengan, aku nggawe hubungan apik banget karo dheweke, nyenengake lan nyenengake, nalika dheweke ngarani aku Ibu. Aku lan Vika komunikasi kanthi cara normal saiki ”.

"Mesthi ora bisa dakkandhakake, nanging bisa uga dheweke ora bisa nylametake hubungane. Kanggo Fyodor iku angel banget: dakkira, dheweke tresna marang dheweke. Mungkin ing sawetara titik, jarak duwe peran negatif.

Nalika Fyodor latihan ing kamp pelatihan, Victoria uga sibuk nggawe karir - dheweke dadi presenter TV lan model mode, dheweke sukses, akeh dikarepake lan pegaweane mbutuhake usaha tenanan. Nang endi wae, ternyata, kurang wektu kanggo Fyodor. Dheweke minangka wong sing seneng panglipur, perhatian. Mbokmenawi mekaten prawan sing mutusake arep dadi kanca, kudu pas karo dheweke ”.

ujare Irina Smolova (ibune Fyodor Smolov).

Kisah Kanak-kanak Fyodor Smolov Plus Sejatine Biografi -Fakta Pribadi Pribadi

  • Fyodor Smolov seneng tato. Olahragawan duweke tato pisanan ing 17 lan saiki, dheweke ora bisa ngomong sepira tato sing wis ana. Kabeh tato kasebut saiki nggabungake lan mbentuk pola gambar siji kaya sing katon ing foto ing ngisor iki.

  • Dheweke ndhukung AC Milan wiwit musim 1997/98 lan tau dikutip George Weah lan Andriy Shevchenko minangka pemain favorit nalika cilik.
  • Kekirangan Fyodor: Dheweke mlaku saka ekspresi emosional. Dadi, dheweke bisa dadi temperamental, tanpa kompromi lan ora ramah.
  • Apa ora dislikes: Dheweke ora seneng janjine, ana sing kesengsem, kahanan sing ora sopan, lan wong sing ora setuju.
  • Wedi Fyodor sing paling gedhe yaiku ndeleng awake diwatesi utawa diwatesi. Iki nggawe dheweke adhem lan ora sensitif. Nanging, dheweke duwe mekanisme pertahanan tumrap karukunan prematur. Fyodor kudu sinau carane dipercaya wanita, uga kanggo ngutarakake emosi kanthi cara sing sehat.
  • Pemain bal-balan uga seneng maca novel-novel wiwit saka masa kanak-kanak minangka digambarke ing ngisor iki.

Detektif kriminal la Mario Puzo lan Arturo Pérez-Reverte, novel Fyodor Dostoevsky, lan karya Mikhail Bulgakov minangka buku favorite.

Kisah Kanak-kanak Fyodor Smolov Plus Sejatine Biografi -Ora Seneng karo Klub Besar Eropa

Kanthi cathetan sedhih, Fyodor Smolov nate ngandhani Maxim Online manawa klub asing mesthi ora gelem mlebu pemain saka Rusia. Ing tembung ...

Sisih level Liga Champions ora bakal nyoba nggawa kita. Aku ndeleng nalika jendela transfer. Aku duwe sawetara tawaran, nanging kabeh iku utangan sing bisa dituku. Klub-klub gedhe Eropa nganggep kita grundel lan introvert.

Smolov nambahake manawa ana stereotipe tartamtu ing Eropa babagan pemain Rusia.

TUTUP: Thanks kanggo maca Fyodor Smolov Childhood Story plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita ngupayakake akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng bab sing ora cocog ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar