Factor Fyodor Smolov Anak Untold Fakta

0
4518
Fyodor Smolov Childhood Story

LB mènèhi Kisah Penuh saka Sepakbola Genius Rusia sing paling misuwur kanthi julukan; "Fedor". Kita Fyodor Smolov Story Story lan Untold Biography Fakta-fakta sing ndadékaké panjenengan bakal nyathet kabèh pangertèn sing bisa ditemtokaké wiwit cilik. Analisis nyakup crita urip sadurunge misuwur, urip kulawarga lan akeh fakta-fakta OFF (sethithik dikenal) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti Fyodor wis ngetung akeh gol ing karire. Nanging, mung sawetara fans akeh ngerti babagan Bio Fyodor Smolov kang cukup menarik. Saiki tanpa luwih adhi, ayo mulai.

Fyodor Smolov Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Awal urip

Fyodor Mikhaylovich Smolov lair ing dina 9th Februari 1990 marang ibuné, Irina Smolova lan bapaké, Mikhail Smolov ing Saratov, Southwestern Rusia. Dheweke lair minangka putra tunggal lan anak saka paten konservatif.

Minangka bocah cilik, kulawarga Fyodor urip ing lingkungan kriminal ing kutha Saratov, Rusia. Iki nggawe wong tuwa dheweke piranti kanggo nglindhungi putrané saka pangaruh ala bocah-bocah. Saliyane ora supaya putrane nyampur karo kanca sing ora becik, bapakne Mikhail njupuk Fyodor menyang klub bal-balan kutha asal, Sokol kanggo pendaftaran. Sayange, Fyodor Smolov ora dadi penggemar klub bal-balan kutha asal (Sokol Saratov) ing pundi bapakipun ngajak panjenenganipun miwiti kariripun. Atine karo "Lokomotiv Moscow" dumunung ing Rusia ibukutha. Iki ing ngendi dheweke ngimpi wiwit kariré.

Dheweke wis ngimpi dadi anggota klub siji dina. Duwe ngerti yen ora ana sumber daya finansial kanggo nggawe, Fyodor Smolov terus karo klub dheweke ora ndhukung. Keputusane bapakne duweni pangaruh sing nyebabake sukses karier remaja.

Fyodor Smolov tansah berjuang nglawan bal-balan muda. Dheweke malah gagal ujian bal-balan ing umur 14. Iki minangka wektu bapakne wiwit ngrasa bocah cilik dheweke diikat lan kesel banget karo olahraga. Bapané banjur ngendika menawa putrané kudu njupuk pemeriksaan bal-balan pungkasan wektu iki, saka klub liyane. Mikhail nyathet yen putrané bakal mandheg bal-balan yen dheweke ora bisa lolos ing ujian kaping papat.

Untunge, Fyodor lulus ujian saka klub bal-balan anyar Master Saturn saka Yegoryevsk, wilayah Moskow. Padha seneng ngakoni bocah enom sing prasaja lan Fyodor terus nguwasani kemampuane ing olahraga favorit. Dhèwèké pungkasané ngrampungaké kariré remaja ing Saturnus Moskwa, ing ngendi dheweke main ing 2006 ing 2007.

Ing 16, Fyodor Smolov mlebu persetujuan profesional pisanan karo Dinamo Moskow. Wektu iki, dhèwèké kepéngin nduwèni niat kanggo nggawe impéné dadi kenyataan lan ambisié dadi mesin gol ora mung mlaku apik. Saliyane crita karir dheweke, tDheweke ngaso, kaya sing dikandhakake, saiki wis dadi sejarah.

Fyodor Smolov Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Urip Hubungan

Konco kabeh wong gedhe, ana wong wadon gedhe, utawa supaya tembung kasebut dadi. Lan ing saindhenging meh saben pemain bal-balan Rusia sukses, ana bojo, wag utawa pacar. Tanpa mangu-mangu, kabisan Fyodor, lan gaya uripé ing lapangan nuli ngrampungake gambar lengkap.

Ing 2012, dheweke ketemu model Rusia lan nyonya rumah TV, Victoria Lopyreva ing pesta ulang tahun teater (Yuri Zhirkov). Menehi hasil saka kaendahane, penting kanggo nyatakake yen Victoria minangka pemenang Miss Russia 2003.

Fyodor Smolov lan Victoria Lopyreva Love Story

Titik penting liyane kanggo dicathet yaiku; Victoria Lopyreva iku taun lawas saka 7. Nanging, fakta iki ora nyegah hubungan romantis sing serius saka perkembangan lan luwih penting, proposal perkawinan sing dumadi ing [no-ring] gaya.Fyodor Smolov Ex bojoné, Victoria Lopyreva- Relationship Relationship Ing Desember 2013, lovebirds; Lopyreva lan Fyodor duwe pesta ayu lan romantis ing Maladewa. Pernikahané mung dumadi rong taun sadurungé ilang. Loro-lorone pihak mandhegani komunikasi ing Juli 2016.

Alasan rinci kanggo divorce sing diandhut ing ngisor iki ing Fyodor Smolov Family Facts sing dijelasake dening ibu Fyodor. Nanging, media Rusia nyatakake yen pegatan kasebut minangka Fyodor Smolov sing dikabarake ndeleng Miranda Shelia, model Rusia liyane sing digambarake ing ngisor iki.

Fyodor Smolov Gendakan, Miranda Shelia- Hubungane Kisah

Iku penting kanggo dicathet yen Miranda (digambarke ing ndhuwur) asring dibandhingake karo Irina Shayk, model ayu liyane sing sepisanan Cristiano Ronaldo 'pacangan. Sasampunipun pertandhingan kanthi résiko ing Kejuaraan Eropa UEFA 2016, Fyodor dipuntilar kanthi pacangan Miranda Shelia.

Maneh, ing 2016 tiba, media Rusia nyatakake yen tikus katresnan wis diwiwiti tanggal Sofia Nikitchuk sing dadi juara 2015 Miss Russia.

Fyodor Smolov Gendakan, Sofia Nikitchuk- Hubungane Wong Tua

Fyodor Smolov Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Katrangan kulawarga

Basa: Irina Smolova digambarake ing ngisor iki karo anak sing ditresnani yaiku ibu Fyodor.

Ibu Fyodor Smolov- Irina Smolova

Ibu Fedor Smolov kawiwitan kanthi publik marang cerai putrane karo model lan presenter TV Victoria Lopyreva. Dheweke ngakoni yen atine putrane rusak dening bojone sing njupuk akeh wektu dheweke ngurus karir lan ora kabutuhan emosional lan pribadi.

Irina nyatakake yen pamuter lan model wis liwat pemecahan nuelan. Dheweke lan Victoria duwe hubungan apik banget, lan mantan ipang lawang nuli disebut dheweke ibu. Ing dheweke tembung ...

"Ing telung taun sing padha bebarengan, aku nggawe hubungan apik karo dheweke, iku dadi ndemek lan ngapusi, nalika dheweke disebut kula Ibu. Vika lan aku komunikasi kanthi cara sing normal saiki ".

"Aku ora bisa ngomong, mesthi, nanging mung dheweke ora bisa nyimpen hubungane. Kanggo Fyodor cukup angel: Aku mikir, dheweke tresna marang dheweke. Mungkin ing sawetara titik, kadohan muter peran negatif.

Nalika Fyodor latihan ing kamp latihan, Victoria uga sibuk nggarap karir - dheweke dadi presenter TV lan modhèl modhèrn, dheweke sukses, kanthi dhuwuré permintaan lan proyeké mbutuhake akèh usaha. Nang endi wae, ternyata, ora ana wektu kanggo Fyodor. Panjenenganipun punika tiyang ingkang tresna dhateng inggil, kepenginan. Mbok menawa sing wadon sing nemtokake dheweke, mesthine pas karo dheweke ".

ngandika Irina Smolova (ibu Fyodor Smolov).

Fyodor Smolov Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Fakta Pribadi Pribadi

  • Fyodor Smolov seneng tato. Olahragawan duweke tato pisanan ing 17 lan saiki, dheweke ora bisa ngomong sepira tato sing wis ana. Kabeh tato kasebut saiki nggabungake lan mbentuk pola gambar siji kaya sing katon ing foto ing ngisor iki.

Fyodor Smolov Tattoo Facts

  • Dheweke ndhukung AC Milan wiwit musim 1997 / 98 lan tau dikutip George Weah lan Andriy Shevchenko minangka pemain favorit nalika cilik.
  • Kekirangan Fyodor: Dheweke mlaku saka ekspresi emosional. Dadi, dheweke bisa dadi temperamental, tanpa kompromi lan ora ramah.
  • Apa ora dislikes: Dheweke ora seneng janjine, ana sing kesengsem, kahanan sing ora sopan, lan wong sing ora setuju.
  • Wedi Fyodor paling gedhe yaiku ningali awake dhewe dibatasi utawa dibandhingke. Iki nggawe dheweke kadhemen lan ora sensitif. Nanging, dheweke nduweni mekanisme pertahanan tumrap intimasi dawa. Fyodor perlu sinau carane ngandel wanita, uga kanggo nyebut emosi kanthi cara sing sehat.
  • Pemain bal-balan uga seneng maca novel-novel wiwit saka masa kanak-kanak minangka digambarke ing ngisor iki.

Foto Seksi Fyodor Smolov

Detektif pidana a la Mario Puzo lan Arturo Pérez-Reverte, novel Fyodor Dostoevsky, lan karya Mikhail Bulgakov minangka buku favoritipun.

Fyodor Smolov Kisah Kanak-kanak Plus Untold Biografi Fakta -Ora Seneng karo Klub Besar Eropah

Ing sadhuwure kabar, Fyodor Smolov wis tau ngandhani Maxim Online sing klub manca kerep kesengsem kanggo mlebu pemain saka Rusia. Ing tembung ...

Apa Fyodor Smolov ora seneng karo Klub Besar Eropah

Sisih tingkat Liga Champions ora bakal metu saka cara kanggo nggawa kita. Aku weruh ing jendela transfer. Aku duwe sawetara tawaran, nanging padha kabeh silihan karo hak kanggo tuku-metu. Klub-klub gedhé ing Eropah nganggep kita minangka pawayangan lan introvert.

Smolov nambahake ana stereotipe tartamtu ing Eropa nalika nerangake pemain Rusia.

TUTUP: Thanks kanggo maca Fyodor Smolov Childhood Story plus fakta biografi sing ora dikepengini. Ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene