Facto Moussa Dembele Anak Untold

Miwiti, dheweke dijuluki "Hunskelper". Kita menehi jangkoan lengkap babagan Cerita Bocah-bocah Moussa Dembele, Biografi, Fakta Kulawarga, Paraga, Urip Awal, Urip Pribadi, Gaya urip lan acara-acara liyane sing misuwur wiwit dheweke isih diwasa.

Urip lan Muncul saka Moussa Dembele Prancis. Kredit Gambar- OlahragaMole, Orange Instagram lan Leparisien

Ya, kabeh wong ngerti dheweke paling luar biasa, pandhita kanthi naluri sing nyerang, rasa posisi lan mripat kanggo entuk target. Nanging, mung sawetara sing nganggep biografi Moussa Dembele sing cukup menarik. Saiki tanpa ado luwih lanjut, ayo miwiti.

Moussa Dembele Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Awal urip lan latar kulawarga

Moussa Dembele lair ing dina 12 tanggal 10 Juli 1996 minangka anak nomer loro kanggo wong tuwané ing Pontoise, sawijining komunitas ing suburb sisih lor-kulon ing Paris, Prancis. Wong tuwané biyen dadi wong neneka kanthi asal saka kulawarga nglacak ing Mali Kulon negara Mali.

Moussa Dembele panjenengan lair ing Prancis

Kaloro wong tuwa, nalika manggon ing negarane ing awal 1990 ketemu ing Prancis lan omah-omah ing desa Pontoise, sisih lor Paris. Pontoise minangka Suburbs Paris asring katon minangka papan pemukiman lan pusat rezeki kulawarga kanggo wong-wong Migran sing lunga saka negara asal menyang Prancis. Ngerti pora?… Migran populer ing lingkungan iki kalebu kulawarga Moussa Sissoko lan N'Golo Kanté.

Moussa Dembele ora tuwuh ing latar kulawarga. Kaya Kante, bapak lan biyunge kaya umume wong sing nindakake pakaryan menial nanging ora duwe pendidikan finansial sing paling apik, asring ngalami dhuwit. Moussa Dembele tuwuh ing desa cilik sisih lor Paris bebarengan karo adhine sing lagi jeneng Instagram Dembiz Balla lan sedulur tuwa sing umume dikenal.

Moussa Dembele tuwuh bareng karo adhine Sin. Kredit Gambar- Instagram
Minangka bocah cilik, Moussa Dembele banget dilestarekake, sing asring ditinggalake sosial. Dheweke ora akeh kegiatan kaya bocah-bocah liyane ing lingkungan Pontoise. Nanging ora nyilem kanggo muter kanca, Dembele'd mandheg lan nonton bocah liyane kalebu adhine lan adhine sing gedhe. Minangka prilaku, dheweke ora ngajak kanca-kanca ing omahe kanca-kancane.
Moussa Dembele Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Education and Career Buildup
Kaya N'Golo Kanté, kanca-kancane Malian kanthi kapribaden sing isin, muter bal-balan dadi sumber kapercayan lan rute uwal Dembele dhewe adoh saka kasunyatane.
Kanthi matur nuwun, ing ngarep para pemain bal-balan sing luwih tuwa lan umure, Dembele sinau cara metu, kendhali lan manteb amarga dheweke nuduhake kuwalitas kanthi bal. Sanajan sekolah ana ing sekolah, dheweke bakal main bal-balan sajrone jam reure lan olahraga. Kajaba iku, nalika preinan, Dembele mesthi main bal-balan meh kabeh jam awan lan awan.
Ora butuh wektu sadurunge Dembele ngerti yen duwe bakat supaya bisa kaya pro. Dadi motivasi kanthi sukses para wong neneka ireng ing piala dunia 1998, dheweke wiwit ngalamun nggunakake bal-balan minangka sarana kanggo nglawan kesulitan lan nambah status kulawargane. Dembele ngrembag cita-cita dheweke karo guru sekolah sing luwih diajeni kanthi ngucap: pengabdian kanggo olahraga kasebut minangka investasi sing bisa kerja keras lan tekad bakal mbantu dheweke dadi pemain bal profesional.
Ing sawijining dina setya sawise sekolah, Moussa Dembele menyang lapangan Pontoise lokal nalika diundang menyang turnamen ing tetanggan kasebut. Sawise turnamen sing ditindakake kanthi apik, berita babagan dheweke tekan klub lokal. Bungah sakulawarga ora ana sing bisa diwatesi nalika dijaluk teka ing klub lokal, AS Cergy Clos.
Moussa Dembele Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Urip Karir Awal

Nglampahi uji coba karo Klub Klan Klub AS - sing ora kaya sing paling ringkes. Sampeyan butuh upaya abang Mousa Dembele kanggo campur tangan sadurunge dheweke nyoba. Sa tembungé, miturut FourFourTwo;

"Nalika kakangku nyoba gabung, dheweke kandha yen dheweke ora pengin. Dheweke wis nate duwe akeh pemain kanggo ngurus. Nanging sadulurku mekso: 'Mung wenehi sesi latihan lan sing kasebut' ... Dadi dheweke ora nesu lan ora nesu. "

Moussa Dembele dadi bagian saka akademi bal-balan Clos Amerika Serikat ing umur 6 sawise ngalami uji coba sing sukses karo dheweke ing taun 2002. Sasampunipun gabung ing klub kasebut, dheweke entuk posisi maju lan langsung, wiwit cemlorot ing lapangan.

Ing pungkasan saben game, Dembele minangka jinis bocah sing bisa uga ilang babagan target. Dheweke dadi juru kunci gawang alam sing mesthi ana ing panggonan sing bener ing wektu sing tepat. Popularitas dheweke ora kesusu dening PSG sawise nyetak akeh gol kanggo Clos Cergy AS. Sawise musim bal-balan 2003 / 2004, maju mandhiri njupuk langkah sabanjure ing karir enom dheweke terus proses mateng bal-balan karo akademi pemuda ing Paris Saint-Germain FC

Moussa Dembele Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Dalan kanggo Fame Story

Moussa Dembele terus sekolah sanajan dheweke diarani PSG. Dheweke ngrampungake sekolah dasar sadurunge mlebu Le Moulin à Vent Collège, dumunung ing Cergy, sawijining komune ing suburb sisih lor-kulon ing Paris.

Ing PSG, Mousa Dembele miwiti ing sisih U15 ing musim 2010-2011. Kepiye kacepetan lan finansial apik banget, dheweke nemokake target 40 ing game 30, nomer sing luar biasa sing ndadekake para pendidik dheweke kagum banget. Ing 2012, Dembele bebarengan karo kancane; Kingsley Coman, Presipit Kimpembe lan Adrien Rabiot (kabeh sing digambar ing ngisor iki) dipilih kanggo melu ing Piala Al Kass ing Doha.

Poto menang U17 PSG U2012 Cup Al Kass ing XNUMX. Moussa Dembele kalihan Rabiot, Coman, Ongenda, Kimpembe, Maignan lan Dembele. Kredit Gambar- Leparisien

Ing turnamen kasebut, striker Prancis mbédakake dheweke kaping pirang-pirang kanthi nyetak pirang-pirang tujuan sing ditemtokake, kalebu nyetak lawan Barcelona. Kepinteran pemarkahan Dembele mbantu tim menang ing Piala Al Kass ing Doha sawise mudhun Juventus ing final.

Nalika Tekan Entuk: Ing wiwitan 2012, ana rumor babagan pengambilalihan PSG lan dirombak dening pemilik jutawan anyar (Investasi Olahraga Qatar). Gosip kasebut dadi kasunyatan nalika wulan Maret taun kasebut. Susah, Moussa Dembele ana ing antarane sing uga dirating duwur, ora ditawani papan pisanan sawise lulusan akademi. PSG mung kepengin tuku bedhil gedhe - sing seneng Zlatan Ibrahimovic, Javier Pastore, Kevin Gameiro etc.

SADENG, Dembele, sanajan mbantu klub kasebut menang Piala Al Kass sing wis bergengsi, mula wis nggawe tim PSG pisanan. Penyerang frustasi kasebut mutusake manggon ing klub kampung halaman dheweke sawise ngrasakake jalur karir dheweke wis diblokir ing kepemilikan Qatar Sports Investments sing sugih kawangun.

Moussa Dembele Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Rise to Fame Story

Moussa Dembele njupuk trampil sing mbebayani wiwit enom ing luar negeri. Ing umur 16, dheweke melu ing sisih Inggris divisi 2, Fulham ing papan kasebut budaya anyar, cara lan kabiasaan latihan. Minangka reguler ing tim Fulham U18, kinerja Dembele ndeleng dheweke menang penghargaan Liga Academy ing musim pisanan karo klub kasebut.

Moussa Dembele nggawe tandha karo Fulham nalika menang penghargaan Pemain Bola Sepak Bola Sepak. Kredit Gambar- BBC

Muncul meteorik saka Fulham's Craven Cottage nggambarake sisi nasional U-21 Prancis lan maneh nyebabake dheweke menang penghargaan Pemain Prancis Bawah-21 ing taun. Penawaran transfer banjur ora nampa sawise pakurmatan. Antarane kabeh tawaran, sing kanggo Celtic menang nalika Dembele dadi Brendan Rodgers pertama mlebu karo klub kasebut.

Perjalanan menyang kutub Lor ing lintasan berisiko liyane kanggo Dembele nglanjutake perdagangan bal-balan ing Liga Premier Skotlandia, liga sing durung dingerteni karo para penggemar bal-balan. Moussa Dembele nduwe peran sing penting kanggo Celtic sajrone Liga Juara-Juara, kalebu nyetak lawan Manchester City (skor akhir 3-3) ing tahap klompok.

Moussa Dembele ngatasi peningkatan gedhe kanthi nyetak menyang Man City ing Liga Juara-Juara. Kredit Gambar- Hailhailmedia

Wiwitan miwiti musim ing mburi kanca rekane Leigh Griffiths, wong Perancis kasebut netepake minangka salah sawijining hitungan nomer siji Brendan Rodgers, lan nggawe gol 19 - lima sing nglawan Rangers (pesaing paling gedhe Celtic). Tujuane Dembele (Tujuan 32 ing game 49 kalebu trik topi mburi) nuntun tim kasebut kanggo menang musim menang 2018 / 2019 Treble sing misuwur. Kamenangan kasebut ndeleng para penggemar labeling dheweke minangka pahlawan.

Ing mung 1 musim karo Celtic, Moussa Dembele 3 piala lan nyetak gol 32. Kredit Gambar- Twitter

Menang Treble ndeleng Dembele nyatakake awake dhewe kanggo ngluhurake klub Eropa. Ing 31st Agustus 2018, penyerang sikil 6 mutusake wektu bali menyang negarane, wektu iki mlebu klub Ligue 1, Lyon.

TANGGAPAN SWEET: Moussa Dembele ngenteni dendam ing PSG lan wektu iku pungkasane kedadeyan kurang saka 6 wulan gabung karo Lyon. Kanggo sawetara penggemar PSG, nonton skor pemain saingan nglawan dheweke minangka bagean saka game kasebut. Nanging ningali Moussa Dembele (sing biyen main karo dheweke) nyetak GAMPANG kaloro penggemar lan pemain. Moussa Dembele ngrayakake nglawan klub lawas sing biyen nuduhake kurang percaya marang dheweke.

Moussa Dembele duwe mbayar gaji ing PSG, nggawe kiper supaya turu lan ngukum kabeh investasi dhuwit gedhe saka klub. Kredit Gambar FourFourTwo

Kurban mesthi mbayar kanggo Dembele wiwit jamane ing Lyon. Wiwit sawise mbatalake PSG, dheweke terus nglanjutake munggah meteoric, siji sing ndadekake dheweke dadi salah sawijining sifat enom sing paling enom ing bal-balan Eropa. Munggah Dembele ing Lyon mung bisa dibandhingake karo sing Karim Benzema lan Alexandre Lacazette sing dadi pendhudhuk Prancis Lyon.

Moussa Dembele Munggah Credits Gambar Crita: nyebut, 360nobs lan Twitter

Sing liyane, kaya sing dingerteni, saiki wis dadi sejarah.

Moussa Dembele Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Urip Hubungan

Kanthi kabeh sukses sing diraih sajrone pirang-pirang taun, mesthine para pemain bal-balan kudu mikir sing pacare Moussa Dembele. Ora ana sing nolak kasunyatan sing katon apik banget / tampan karo gaya dolanan dheweke ora bakal nempatake dheweke ing ndhuwur saben dhaptar pacar pacar wanita.

Fans wis nggawe priksaan babagan sapa pacare Moussa Dembele. Kredit Gambar- Instagram

Sawise akeh riset ing internet, Katon nalika nulis, Mousa Dembele nggawe upaya sadar supaya ora ngumumake sapa pacare utawa garwane (yaiku yen dheweke wis nikah). Utawa bisa uga bisa dadi tunggal, sing nduwe anane WAG ora ana.

Kita ngerti kadang bal-balan bisa uga ora bisa dingapura, nalika nyawiji karo prekara hubungan. Kanggo alasan iki, bisa uga Moussa Dembele mung luwih milih fokus ing karir tinimbang nggolek pacar utawa wong sing bakal dadi bojo.

Moussa Dembele Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Urip Pribadi

Ngerteni Facts Life Life Moussa Dembele bakal mbantu sampeyan entuk gambaran lengkap babagan pribadine.

Kaya sing wis dingerteni sadurunge, Moussa Dembele lair kanthi isin lan sepi nanging mengko nemokake alasan kanggo ngowahi perspektif marang urip nalika dheweke tuwuh dadi kuwat lan semangat. Crita sukses dheweke ora teka tanpa korban. Sajrone pirang-pirang taun, Dembele wis mbuktekake marang para penggemar bal-balan manawa dheweke bisa gampang ngganti energi sing ngubengi dheweke, kaya sing dingerteni saka perjalanan ing saindenging Inggris menyang Scottland. Moussa Dembele bisa mangerténi masa depan lan ngerti apa sing dikarepake, mula dheweke bakal ana lan apa sing bakal ditindakake limang utawa sepuluh taun wiwit nulis.

Ing kaca liya babagan urip pribadi, Moussa Dembele sengit janji sing jebul amarga dheweke biyen dadi korban nalika ana ing akademi PSG. Amarga iku, saiki dheweke duwe tandha tangan sing dadi nderek;

Wong tanpa tembung iku ora liya (ora ana wong).

Ngerteni Urip Pribadi Moussa Dembele adoh saka Football. Kredit Gambar menyang Twitter
Moussa Dembele Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Lifestyle

Ing wektu nulis, Moussa entuk € 48,000 € saben minggu. Iki akeh dhuwit, cukup kanggo dheweke urip gaya endah. Nanging, menehi kritik saka postingan ing akun media sosial, Moussa Dembele pinter ngatur keuangane lan duripe antarane kepraktisan lan kesenengan saiki ora dadi pilihan sing angel kanggo dheweke. Ora ana tandha-tandha ana mobil mewah, omah gedhong, boozes, wanita dll.

Gaya Urip Moussa Dembele- Dheweke nalika nulis ora urip sacara eksotis. Credits: Gym4you
Uga gaya urip, Moussa Dembele yaiku wong sing asring ketemu karo perusahaan sing beda banget. Sakwijining bocah lanang sing malu lan sepi saiki ndeleng awake kepengin dadi sing pertama ing kabeh - saka pakaryan menyang kumpul sosial.
Gaya Urip Moussa Dembele- Dheweke pancen sosial lan saiki wis sinau bisa dadi kanca. Kredit Gambar: Instagram
Moussa Dembele Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Urip Keluarga

Sukses kulawarga Moussa Dembele diikat karo dheweke (tukang roti) amarga wis nggawe bal-balan. Ing wektu nulis, anggota kulawarga Dembele wis nggarap strategi kanggo ngatasi kemasyhuran sing ana ing salah sawijining anggota kulawarga supaya sukses.

Ing wektu nulis, kabeh Anggota kulawarga (ibu, bapak, kakang, adhine, lan liya-liyane) ngatur sukses kaya Moussa kanthi urip pribadi lan tombol utama ing Prancis sanajan paparazzi mesthi ana ing prowl lan akeh cara kanggo nyambung karo media sosial. Nalika wong tuwa lan sedulur Moussa Dembele duwe kaca media sosial sing ora dingerteni, manawa adhine sepuh bisa diakses nanging nyetel pribadi (nalika nulis) dadi mung pengikut sing disetujoni bisa ndeleng apa sing dituduhake.

Moussa Dembele Sister duwe akun Instagram dheweke saéngga mung pengikut sing disetujoni bisa ndeleng apa sing dituduhake
Moussa Dembele Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Faktor Untold

10 Best DEMBELES (2019): Ora ana warta maneh yen ana sawetara pemain bal-balan kanthi jeneng keluarga 'Dembele'. Jeneng 'Demeble'populer ing antarane pemain bal-balan ing Afrika Keluarga sisih kulon, sing biasane saka negara Mali. Ing sesi iki, kita wis rangking 10 paling apik Dembeles ing game kasebut.

LifeBogger Ningkatake 10 Dembeles Paling Apik Saka Bal-balan Bola Sepuluh Donya Kudu Nawarake. Credits: Barcablaugranes, OlahragaMole, Mercato365, goal, 90Min, Grimsby lan Twitter

Dheweke kalebu 1: 1 - Ousmane Dembele, 2 - Moussa Dembele dhewe, 3 - Mousa Dembele, 4 - Karamoko Dembele, 5 - Mana Dembele, 6 - Siriki Dembele, 7 - Malaly Dembele, 8 - Bira Dembele, 9 - Mahamadou Dembele lan 10 - Aliou Dembele.

Ungkapan Eyeball: Kanggo Moussa Dembele, tetep eyeballs normal sajrone wektu tegang ing pertandhingan bal-balan meh ora bisa diendhani. Iki cukup ana gandhengane Phil Jones ' ekspresi rai ing wektu sing padha.

Koleksi Ekspresi Mripat Moussa Dembele. Gambar Credits: Sun, OlahragaMole, Mercato365, Skysports Lan Twitter

Panjelasan Biologi kanggo Mata Moussa Dembele: Tonjol paningalane minangka akibat saka tumindak tanpa upaya sing melu komunikasi saraf lan kontraksi otot. Mengkono mung sajrone wektu sing tegang ing pertandhingan bal-balan.

Mriksa: Matur nuwun kanggo maca Crita Kanak-kanak Moussa Dembele Plus Fakta Biografi Untold. Ana ing LifeBogger, kita usaha kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake sing ora katon pas, wenehi bareng karo kita kanthi menehi komentar ing ngisor iki. Kita mesthi bakal menehi nilai lan ngurmati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene