Fakta-fakta Biografi Francesco Totti

1
3961
Fakta Kehidupan Francesco Totti Plus Untld Biografi

LB nyritakake crita cekak saka Legenda Roma sing paling dikenal kanthi jeneng celukan; "gladiator". Kita Francesco Totti Childhood Story Plus Untold Biography Bukti bakal nggawa sampeyan akun lengkap acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal. Analisis nyakup crita urip sadurunge prestasi, latar mburi, hubungan urip lan akeh fakta-fakta OFF-Pitch (sethitik dikenal) babagan dheweke.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke minangka wong siji-klub sing main kanggo Roma kabeh liwat karir. Nanging, mung sawetara sing nganggep Bio Francesco Totti sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Francesco Totti Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Awal urip

Wiwit, Francesco Totti lair ing dina 27th September 1976, ing Roma, ibukutha Italia.

Francesco lair saka Ibu, Fiorella Totti (pimpinan rumah tangga sing ketat) lan Rama Lorenzo Totti (pejabat mantan bank). Wong tuwa Totti digambarake ing ngisor iki kanthi sethithik wong Italia lan kepercayaan Katolik Roma.

Kisah Kanak-kanak Francesco Totti- Fakta yang Tidak Dikenal

Totti tansaya munggah karo kakangee Riccardo Totti. Loro-lorone padha teka ing lingkungan Porta Metronia ing kutha Roma.

Francesco Totti lan Kakak-Riccardo

Hadiah Utama: Totti nalika tuwuh, sayangé, ora ngerti mbah suwe amarga dheweke tilar donya nalika isih cilik. Nanging, kakange nuli menehi hadiah gedhe. Hadiah kasebut dadi "Massive Roma Fan". Gianluca Totti nglairake tresna marang bapake sing banjur lulus menyang Riccardo lan banjur dheweke. Wiwit cilik, Roma wis ana ing getih lan jiwa Francesco Totti sing cilik lan kulawargane.

Francesco Totti Roma Saka bocah cilik

Nalika isih cilik, Totti ora bisa ndeleng akeh pertandhingan Roma ing televisi. Iki amarga kasunyatan sing cocog ora ditampilake ing 80's. Wektu paling temenan saka Keluarga Totti disakseni nalika tiket Roma di tuku dening bapakne. Iki menehi kesempatan kanggo ngunjungi Stadio Olimpico.

Francesco Totti Early Years- Visiting Stadium

Minangka Totti nempatake;

Kita ora bisa nonton banget akeh pertandhingan ing televisi amarga malah ing Roma dheweke ora tansah ditampilake ing '80s. Nanging nalika umur pitung taun, bapakku entuk karcis. Aku bisa nutup mata lan ngelingi perasaan. Werna, tembang, bom kumelun bakal mati. Aku kaya bocah cilik lan mung ana ing stadion sing ngubengi kabeh pendhukung Roma liyane.

Francesco Totti Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Karir Bangun

Malah minangka bocah enom, bal-balan luwih akeh tinimbang mung dolanan bal-balan kanggo Totti. Ing tembok kamar turunan, Totti duwe poster lan kliping koran Gianni, mantan kaptèn Roma, lan mentor. Kaya déné prodhuk bal-balan sing paling akèh, kepinteran Totti kepethuk dolanan bal-balan werna-werna kanthi bocah-bocah liyané.

Iku ing apartemen kulawarga block kang skills bal-balan wis sempurno. Totti nuli ngasah kemampuan bal-balan ing Via Vetulonia, sawijining dalan amarga kidul ing coliseums lan basilika Roma.

Encounter: Siji dina, kulawarga Totti lagi mlaku-mlaku ing kutha Torvaianica, kira-kira setengah jam saka tengah Roma. Lorenzo, bapakipun, nyatuhi klompok bocah cilik sing umur wolung taun main bal-balan. Dheweke banjur takon marang sapa wae yen putrane bisa gabung ing game kasebut.

"Dheweke cilik banget,"

wong-wong mau nyatakake yen mung sethithik umur Totti sing bisa nyerang.

Apa motivasi Francesco Totti menyang Game

Sawise akeh persuasion saka Lorenzo, bocah-bocah padha setuju yen Totti main karo dheweke. Little Totti sajrone nganggo celana cendhak lan klambi putih kanthi No: 4 ing mburi ngiwa kabeh pemain ing lapangan sing kesengsem sawisé layar pamaburan. Kanthi sethitik utawa ora ana perlawanan saka tuwane, dheweke terus ngasah kemampuane ing olahraga kasebut.

Francesco Totti Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Ringkesan karir

Minangka bocah lanang sing nduweni kepinteran ing sepak bola, Francesco Totti, nalika umur wolung taun, dheweke ndaftar marang wong tuwané, Fortitudo Luditor, ing Roma. Sasampunipun main wonten ing taun punika, tuwane Totti ing 1984 miwiti transfer kangge putranipun dhateng Smit Trastevere ing pundi piyambakipun main wonten ing kalih musim.

Francesco Totti Childhood Story- Career Buildup at Smit Trastevere

Rising ing pucuk pimpinan klub, Totti dadi katon gedhe, malah pahlawan bocah cilik, Giannini. Ermenegildo Giannini, bapak agung Giuseppe Giannini ing wektu iku tanggung jawab kanggo sektor pemuda Roma. Dheweke wis tau krungu bocah lanang sing ireng, cekik lan banget, supaya dheweke bisa ngunjungi tim lan nonton dheweke muter.

Francesco Totti Youth Career Story

Ing pungkasan pertandhingan sing ditonton, Ermenegildo Giannini nyedhaki Totti lan ngandika:

"Sampeyan ngelingake anakku, kowe bakal dadi juara kaya dheweke".

Sawise saran saka Ermenegildo, Totti mutusake pindhah menyang Lodigiani, klub pemuda Roma liyane ing 1986. Ketrampilan lan bakatipun, ugi kemampuanipun kanggé nangani situasi, nedahaken piyambakipun dados perhatian pamriksan saking klub paling ing saindenging Italia.

Penolakan Big: Ing taun 1989, nalika Totti dadi 13, ana lawang apartemen Romawi teka ing lawang. Ibu Totti, Fiorella, tindak njawab. Wong ing sisih liya lawang mestine kanggo netepake karir bal-balan. Nalika Fiorella mbukak lawang, klompok wong sing nganggo abang lan ireng (sing makili AC Milan) ngenalake dheweke minangka direktur bal-balan. Dheweke kepengin supaya Totti teka kanggo tim. Miturut Totti;

Ibuku mbedhol tangane sawise krungu wong-wong mau. Apa sampeyan mikir dheweke kandha marang tuan tanah? Nalika sampeyan bocah cilik ing Roma, mung ana loro pilihan: Sampeyan ana abang utawa biru. AS Roma utawa Lazio. Nanging ing kulawarga kita, mung siji pilihan sing bisa dipilih ing getih lan jiwo kita. Sing Roma.

Ananging, dilema liyane nalika klub pemuda sing main ing Totti wiwitane setuju kanggo ngedol dheweke menyang tim pemuda Lazio, isih ana ing Roma. Untunge, Roma diarani wektu sing padha. Totti nampi Roma, pungkasanipun dados pendahulun Giuseppe Giannini lan mapan ing klub kasebut sasampunipun taun 24 salajengipun. Liyane, lagi ngomong, saiki wis dadi sejarah.

Francesco Totti Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Short Love Story: Ilary ora menehi Totti akeh kesempatan kanggo ngerti dheweke lan dheweke nemokake cara kanggo njaluk perhatian cah wadon.

Totti mènèhi gol ing gawang Roma Vs Lazio. Sawise nulis, dheweke mlayu menyang pinggir lapangan kanggo nuduhaké klambi kasebut "6 unik!" kang uga diwenehake Ilary marang dheweke. Miturut implikasinya, tegese "Sampeyan unik".

Pendhaftaran Francesco Totti ketemu Ilary Blasi

Iki nggawe Llary éndah jatuh cinta lan pungkasané ditampa nganti tanggal.

Totti saiki seneng karo bojone, Llary Blasi sing dadi mantan pameran acara TV. Ilary Blasi yaiku pamain mantan sing tau dadi pamimpin pertunjukan Italia 1 kang judhulé Le Iene wiwit 2007. Pasangan kasebut ninggalaken janji perkawinan ing 19th Juni, 2005 ing Basilika Santa Maria ing Aracoeli.

Foto Perkawinan Francesco Totti

Pernikahané ditayangkan ing televisi kanthi asil sing disumbang kanggo amal. Minangka nalika nulis, union kasebut diberkahi karo telung anak. Anak pisanan saka Totti, Cristian lair ing 6th saka November 2005. Cristian nyebabake perayaan driji Totti sing teka sawise dheweke lair.

Bukti babagan Anak Francesco Totti

Loro-lorone kekasih duweke puteri pertama Chanel, lair ing 13th saka Mei, 2007. Anak nomer telu, Isabel lair ing 10th Maret, 2016.

Totti lan Keluarga ing Liburan

Ngerti pora??... Yen sampeyan pengin nemokake Totti & keluargane nalika liburan, sampeyan kudu pindhah menyang Sabaudia, dumunung ing provinsi Latina, 100 km saka Roma. Umumé nggoleki wong nglangi utawa mung nyekel stream cilik ing pantai.

Francesco Totti Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Hubungan Sadurunge

Nganti nemokake wanita ing uripe, Francesco wis dadi pirang-pirang model. Ing 1992, ing umur 15, Totti duwe katresnan pisanan. Dheweke wiwit pacaran karo Marzia Silvestri, pemain voli.

Francesco Totti Cinta Pertama - Hubungan karo Marzia Silvestri

Ing Interview karo Corriere Della Sera ing 1996, Totti sapisan ngandika;

"Aku lan Marzia bakal nikah ing '98, akhir saka kontrak karo Roma. Kita wis bebarengan kanggo 4 taun lan pesta bakal dadi kesempatan kanggo ninggalake omah. Ing wektu iki, aku ora pengin ninggalake kulawarga. Kanca-kanca ngganti pacare amarga duwe kesempatan luwih akeh kanggo ketemu wong anyar. Kanggo aku iku beda, banjur aku tresna, kenapa aku kudu ganti? Kanthi dheweke aku arep mbangun kulawarga. "

Kutipan ing ndhuwur mung minangka blab minangka sesambetan rampung ing wulan Juni taun sabanjuré. Nganti nemokake Llary Blasi ing 2002, wanita ing uripe, Francesco tanggal model ayu ing ngisor iki yaiku; Manuela Arcuri (2001), Maria Mazza (2000 - 2003) lan Flavia Vento (2005).

Francesco Totti Kepungkur Kepungkur

Francesco Totti Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Kang Setia marang Roma

Francesco Totti Untold Story about Loyalty

Totti nylametake kasetyan marang Roma sanajan duwe kasile saka klub gedhe, kalebu Real Madrid, kanggo main kanggo dheweke. Ngandika babagan mbuwang kabeh urip ing Roma, dheweke tau ngandika;

"Wong takon kula, ngapa sedherek sedoyo wonten ing Roma?

Roma kuwi kulawarga, kanca-kanca, wong sing aku tresnani. Roma yaiku segara, gunung, monumen. Roma, mesthi, yaiku wong Rum. Roma punika kuning lan abang. Roma, kanggo aku, iku jagad. Klub iki, kutha iki, uripku. "

Francesco Totti Kasetyan- Kisah UntoldKatresnan Totti kanggo Roma, uga Roma, wis nyatakake dheweke nggawe ikatan sing luwih apik tinimbang bal-balan lan kayata dirayakake minangka pahlawan nasional kanthi karya seni lan kotak sing didadekake kanggo dheweke. Dheweke bisa diarani pamuter Italia lan Roma sing paling disenengi ing antarané para penggemar amarga warisané minangka "siji klub wong".

Ing pensiun, jagad iki mutusake kanggo menehi upeti marang kaos 10 lan kapten Romanista. Kita diwenehi pitutur omongane Totti sing apik banget. Nonton ing ngisor iki;

[arve url = "https://www.youtube.com/watch?v=bzDR0DQjG04" /]

Francesco Totti Childhood Story Plus Untold Biography Facts- The Nicknames

Totti entuk akeh julukan saka para penggemar sing seneng banget karo gaya dolanan lan uga kepintaran bal-balan.

  • Jeneng samaran Il Gladiatore (The Gladiator) teka amarga keteguhan lan semangat juang. Iki katon ing tato sing digambar ngisor.

Kenapa Francesco Totti diarani Gladiator

Duwe Gladiator ing tangane yaiku tato pisanan Francesco. Tato iki minangka akibat saka taruhan karo kanca Claudio Amendola. Wong loro setuju yen nalika Rom menang ing Scudetto, dheweke bakal nduwe gladiator ing tangan tengen. Dina sawise kamenangan, loro mau pindhah menyang studio Gabriele Donnini, artis tato paling misuwur ing kutha iki. Ing ngisor iki foto Totti mbenake tato pisanane.

Cara Tato Gladiator Francesco Totti Teka

  • Totti dianggep minangka "Raja Roma sing ora dipateni". Iki diwedharake ing foto ing ngisor iki.

Francesco Totti diarani - Raja Roma sing ora dipateni

  • Liyane julukan Er Bimbo de Oro (The Golden Boy) diparingake marang dheweke amarga dheweke minangka olahragawan paling penting ing Roma.
  • Totti entuk julukan kasebut 'Er Pupone' (kanthi teges terjemahan gratis Bebezão). Jeneng iki teka saka jaman rumiyin nalika Totti luwih cilik tinimbang karo tim. Jeneng ing basa Inggris tegese "Big Baby"

Francesco Totti- Sawise nganggep sing paling cilik antarane para teammate

  • Akhire, ing julukan, Totti diarani- Il Capitano (Kapten) dening para penggemar minangka pimpinan klub kasebut ing taun-taun.

Francesco Totti Kapten Bukti

Francesco Totti Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Urip Keluarga

Francesco Totti Mum- The Untold Story

Liyane babagan Totti's Family: Dheweke biasane nyeluk ibune "mamma mia ". Ing njlentrehake biyunge, Totti sapisan ngomong;

My ibu ana bos. Dheweke isih dadi bos. Lan dheweke luwih seneng karo bocah-bocah wadon, ayo ngomong. Kaya ibu Italia, dheweke rada resik. Dheweke ora pengin aku ninggal omah amarga wedi yen ana sing bisa kelakon.

Ibune Totti ngajar wis ngajarake putrane. Sing omahé iku sing paling penting ing urip. Wiwit kuwi, Fiorella Totti yaiku sing ngeterake putrane kanggo latihan. Ing njaba lapangan, dheweke bakal ngenteni dheweke. Dheweke bisa ngenteni loro, telu, kadang patang jam nalika Totti bakal dilatih. Fiorella bakal ngenteni udan, ing kadhemen, ora masalah.

Sadulur: Apa sampeyan ngerti? Ana ing emphasis ana ing Riccardo nalika ngomong babagan bal-balan ing kulawarga Totti. Riccardo, putra tuwa, lan sadhèrèk Totti ingkang sepisan main minangka kaos kaki.

Bapakne, Enzo, ora tau menehi perhatian banget marang Francesco sing umur enem taun luwih enom ketimbang kakangne. Riccardo miyos wonten ing kategori dhasar Roma nanging dipunpenggal déning kakangnipun, Francesco. Dina iki, dheweke njogèd sekolah sepak bola ASD Totti sing dikuwasani Francesco adhine.

Francesco Totti Childhood Story Plus Untold Biography Facts-Pribadi / Karir Facts

  • Nalika Totti menangaké Hadiah Pisanan Sepakbola: Ing Roma, nalika taun-taun awal Totti. Ana uga tradisi khusus ing 5 lan 6th Januari.

Francesco Totti First Ball Gift- The Untold Story

Wanita lawas sing jenenge Befana (versi Santa kang dicocogake) mlebu ing kabeh omah lan godhong gula lan hadiah liyane kanggo bocah-bocah sing nindakake kanthi apik utawa potongan areng kanggo wong-wong sing laku cidra. Ing umur 3, sethithik Totti menangake hadiah Befana sing kapisan: sawijining bal-balan. Dheweke turu karo dheweke saben wengi.

  • Kanggo bocah-bocah sing paling akèh, iki kaya ngono lan ndelok Totti kanggo pisanan.

  • Kekarepan Totti kanggo gulali lan es krim lan katresnan khusus kanggo bocah-bocah cilik Labrador. Dheweke duwe asu 6 kaya nalika nulis. Francesco sepisan mutusake kanggo nyumbangake loro asu dheweke menyang sekolah ngluwari supaya dheweke bisa dilatih babagan carane mbantu wong ing kesulitan ing segara.

Buktine babagan Anjing Francesco Totti- Kisah Untold

Anake Ariel sing tau disimpen wong loro, wong wadon saka taun 60 lan cah wadon saka taun 8, ing pantai Sant'Agostino.

  • Fan AS Roma saiki ngurmati pemain bal-balan Francesco Totti kanthi Tattoo Massive. Ndeleng ngisor !!

    Kanggo Totti: Ing wayahe nalika sampeyan éling sampeyan bakal ing awak wong iki FOREVER !!

Fan tattoos Francesco Totti

  • Tim ngimpi Francesco Totti minangka nderek: Buffon, Maicon, Candela, Samuel, de Rossi, Xavi, Ikiesta, Totti, Cristiano Ronaldo, Messi lan Ibrahimovic. Apike, Totti ora milih pelatih kanggo nutup dhaftar. Totti nganggep Gianluigi Buffon minangka salah sawijiné kanca nyata sing main ing bal-balan. Loro ketemu sajrone wektu-15.

Liyane kanca sing padha njaga kontak sing sering ana yaiku Alessandro Nesta, Vincent Candela, Cristian Panucci, Vincenzo Montella, Gennaro Gattuso lan Alessandro Del Piero sing dipindhahake pesen kanthi reguler sanajan ana saingan karo pitch.

  • Ing 2004, Totti dijenengi ing FIFA 100, daftar pemain sing paling gedhe ing donya, dipilih dening Pelé, minangka bagéyan saka perayaan senadyan FIFA.
  • Totti minangka nalika nulis, nyathet rekor minangka pencetak gol paling tuwa ing sajarah Liga Champions UEFA, umur 38 taun lan 59 dina.

Mriksa: Thanks kanggo maca crita Usia Francesco Totti lan Untold biografi Fakta. Ing LifeBogger, We strive kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan ndeleng soko sing ora katon ing artikel iki, wenehi komentar utawa hubungi kita !.

Loading ...

1 komentar

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene