Fergie Mendy Childhood Story Plus Untold Biography Facts

0
2421
Ferland Mendy Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Kredit kanggo FC-Mantois lan Marca
Ferland Mendy Childhood Story Plus Untold Biography Facts- Kredit kanggo FC-Mantois lan Marca

LB menehi Kisah Penuh saka Genius Sepakbola paling dikenal minangka- Kylian Mbappe saka Ngiwa. Fajar Mendy Childhood Story Kita Ngerti Biografi Untold nggawa sampeyan akun lengkap saka acara penting saka wektu kanak-kanak kanggo tanggal.

Fajar Mendy Childhood Story- The Analysis
Fajar Mendy Childhood Story- The Analysis

Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar mburi, crita urip sadurunge kondhang, ningkatake crita misuwur, hubungan, gaya urip lan urip pribadi.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke minangka salah sijine pemain paling apik ing donya nalika musim 2018-2019, sawijining prestasi sing entuk gelar Real Madrid. Nanging, mung sawetara nganggep biografi Ferland Mendy sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo miwiti.

Ferland Mendy Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Awal urip lan latar kulawarga

Ferland Mendy lair ing dina 8th Juni 1995 kanggo wong tuwané Afrika ing commune Meulan-en-Yvelines, Prancis sisih lor-tengah. Panggonan lair dheweke meh padha karo Abdoulaye Doucoure, kanca sejawaté saka Prancis lan Prancis ora sing saka Benyamin Mendy sing akeh penggemar nganggep iku kakang utawa anggota kulawarga.

Ferland lair dadi kulawarga cilik. Ngira saka tontonan, sampeyan bisa kanthi gampang ngira yen wong tuwanane asal Afrika - sing bener.

Miturut laporan, ibu Ferland Mendy mbiyen asalé saka Guinea (Afrika Kulon) lan nalika bapakné asalé saka Senegal (Afrika Kulon). Bisa waé wong tuwané Ferland Mendy sing dilairake migran sing tau ninggalake negarané ing Afrika, manggon ing Perancis, ketemu, jatuh cinta lan nglairaké.

Ora ana maneh laporan sing durung ditemtokake manawa Ferland Mendy amerga bapake nalika isih bocah, ninggalake ibune lan wong miskin sing bisa nylametake dhewe, kanthi ora duwe dhuwit.

Ferland Mendy Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Education and Career Buildup

Ferland tansaya tuwuh ing lingkungan sing angel. Ora ana game utawa dolanan nalika dheweke luwih enom, mung bal-balan utawa apa wae sing bisa diowahi dadi wangun bal-balan. Mangkono, kekuwatan rampung ing dheweke nalika ana bal-balan tengen ing sikilé.

Awalé, Mendy didegaké déning ibuné amarga bal-balan sing gedhe banget. Kanthi matur nuwun sanget, dheweké nate nyumurupi dolanan bal-balan minangka nasibe putrane. Malah, sepupu Ferland Mendy, Marc Gomis sapisan, ngandharake yen pendhudhuke kaya akeh. Ing tembung kasebut;

"Dheweke tansah duwe bal-balan. Senajan dheweke cilik, nanging tansah angel. "

Sadurunge njupuk sepakbola minangka profesine, kanca umuré, Mangane Yaya, tau ngelingi sing Mendy kandha "Kacepetan, Kacepetan"Amarga dheweke bisa mlayu saka pembela nalika main minangka bocah cilik.

Minangka bocah, kabeh Ferland Mendy kepengin dadi pemain bal profesional. Dheweke pancen wis nemtokake banget lan keluwen yen sing ngerti dheweke banjur bisa ndeleng ing mripate. Tekad kaya mengkono nuli dheweke diundang kanggo nyoba.

Ferland Mendy Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Urip Karir Awal

Sikap Mendy sudi kanggo bal-balan nyumurupi dheweke ngliwati uji coba lan ndhaftar ing klub lokal, Ecquevilly EFC sing menehi dheweke kesempatan kanggo pertunjukan yayasan bakat lan karir. Thanks kanggo kacepetan, Ferland wiwit metu minangka striker. Dheweke cepet menehi kesan karo klub, sawijining prestasi sing narik kawigaten Paris Saint Germain.

Ing umur 9 ing taun 2004, Ferland Mendy ditampa dening Akademi Paris Saint-Germain. Nalika ing klub, pelatihé nulak dheweke menyang sisih kiwa. Malah minangka bek kiwa, Ferland ora seneng pemain kaya Ashley Cole, Philip Lahm, Roberto Carlos lan Paolo Maldini. Kabeh sing ditindakake yaiku kanggo ngiringi dheweke- ora liya sing gedhe Ronaldinho.

Ferland Mendy Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Kesusahan dalan kanggo Fame Story

Ing Injury:

Ferland tetep ing akademi PSG durung kondhang kanthi rencana. Mung sawetara taun mudhun ing Paris, bocah cilik nandhang lendhut pinggul sing berkembang dadi hip arthritis. Ferland nandhang bengkak saka sendhang pinggul, kelemahane sakabèhé lan lemes, kondisi sing nggawa kariré dadi mandeg.

Nggunakake Kursi Roda:

Ferland nelasaken taun adoh saka bal-balan. Wonten ing tigang wulan sasampunipun, piyambakipun ngagem prodhuk spik hip lan kasaged ing salebeting wulan 3. Amarga dheweke ora bisa mlaku amarga sakit pinggul, Ferland miskin wiwit nggunakake kursi rodha sing nganti wulan 6.

Ferland Mendy Road kanggo Fame Story- Kursi Roda
Ferland Mendy Wheel Chair Story - Kredit kanggo CL lan BR

Apa sing diomongake Dokter marang:

Ngerti pora?… Nalika Ferland ana ing rumah sakit Necker, dhokter menehi saran marang dheweke ora bakal main maneh bal-balan amarga masalahe. Ngilangi kabar iki nyebabake nyiksa, kulawarga, kanca lan sedereke.

Rehab Painful:

Sawise metu saka rumah sakit, miskin Ferland Mendy ngalami rehabilitasi dawa lan nglarani ing Bullion, sawijining komune ing departemen Yvelines, Perancis lor-tengah. Pisanan, dheweke sinau cara mlaku maneh sadurunge mbangun nada otot sing ilang.

Ferland Mendy Road to Recovery
Ferland Mendy Road to Recovery. Kredit kanggo IG

Nalika ing rehab, Ferland Mendy nyimpen siji bab ing pikiran- "Kepinginan kanggo mbuktekake dhokter sing salah!"

Ferland Mendy Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Rise to Fame Story

Bali menyang Bal-balan:

Sawetawis sasi rehab, Mendy pungkasanipun wangsul malih main bal-balan. Dheweke gabung karo Mantois 78, sawijining klub sing adhedhasar pinggiran ibukutha Prancis. Ing klub kasebut, Mendy nunjukake yen dheweke ora mung duwe pulih lengkap nanging luwih kuwat ketimbang dheweke sadurunge cedera.

Ferland Mendy Ningkataken Fame Story- The Big Recovery
Ferland Mendy Ningkataken Fame Story- The Big Recovery

Nalika main kanggo Mantois 78, Mendy entuk dideleng dening Le Havre, sing mlebu ing Juni 2013. Ndaftar kanggo klub iki minangka langkah kanggo bocah enom, sing ndeleng platform sing luwih apik kanggo nggawe kerajinan lan dadi profesional.

Nalika ing karir profésional ing Le Havre, pangembangan Ferland Mendy durung dikalahake dening klub-klub paling dhuwur ing Prancis. Dheweke diamati dening Olympique Lyon sing ngetokake tawaran limang taun mung limang yuta euro ing Juni 2017.

Ing klub kasebut, Ferland langsung miwiti nggawe headline olah raga. Dheweke dadi salah sijine kiwa paling apik ing Eropah, sing cocok banget karo gaya modern. Ing ngisor iki minangka bukti video. Kredit kanggo Real Madrid.

Minangka diamati ing video ing ndhuwur, kanthi cepet, kuat lan nduweni kemampuan kanggo ngebor lan mudhun ing Fland Mendy salah sijining sifat paling apik ing Eropa lan antarane kiwa paling kiwa ing donya.

Ferland Mendy Rise Fame Story
Ferland Mendy Rise Fame Story. Kredit kanggo goal

Minangka nalika nulis, Ferland saiki ngrekam rekor 102 dribbles ing rong musim Olimpiade, luwih saka pemain liyane ing Ligue 1 & Liga Utama 5.

Kanggo Ferland, iki minangka puncak saka kerja keras sing nyebabake boss Real Madrid Zidane éntuk lan nggawe dheweke dadi bagian saka pemain sing bakal mbangun maneh proyek Los Galacticos maneh. Liyane, minangka pemain bal-balan ngomongke saiki dadi sejarah.

Ferland Mendy Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Urip Hubungan

Wiwit sawise gabung karo Real Madrid, para penggemar bal-balan wis wiwit njaluk pitakon babagan urip sesambungan Ferland Mendy. Kaya ing wektu nulis, pitakonan ing lambene saben wis; "Sapa Pacar utawa Istri Ferland Mendy?", "Apa Rodri duwe pacar?" UTAWA "Apa Ferland Mendy nikah?"

Ferland Mendy Hubungan Urip. Kredit kanggo PESFaces
Ferland Mendy Hubungan Urip. Kredit kanggo PESFaces

Kanggo wong sing kasengsem, ora ana sing nyangking kasunyatan sing katon peteng-peteng Ferland sing digabung ora bakal nggawe dheweke anggur anggur kanggo wanita sing seneng dadi pacare lan bojone.

Nanging, nalika nulis, ana roman sing bisa didhelikake kanggo Ferland. Iku romance sing lolos saka nliti saka mripat umum mung amarga katresnan iku banget pribadi lan bisa drama-gratis. Iku mung masalah wektu sadurunge kita ngerti yen Ferland duwe bojo utawa pacar.

Ferland Mendy Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Urip Pribadi

Mangerteni urip pribadine Ferland Mendy bakal mbantu sampeyan njupuk gambaran lengkap.

Ferland Mendy Personal Life
Ferland Mendy Personal Life. Kredit kanggo Orange Sports

Kang menehi kritik saka Jalan kanggo Fame Story, sampeyan bakal mangerteni Ferland nduwe kepinginan kuat kanggo sukses. "Iku ing karakterku. Aku tansah seneng sing"Ngendikane Ferland kang bakat lan kepinginan kanggo nggayuh mung bisa ditemokake ing lapangan, nanging ora ing pawon.

"Ferland minangka juru masak ala,"Ngendikane seduluré, Marc Gomis."Dheweke bisa nggawe pasta, nanging aku mikir bakat dheweke nang endi wae, "Tambah Gomis.

Ferland Mendy Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Lifestyle

Dadi sing dituku kanggo 48m euros (+ 5m euro ing nambah-ons) mesthi nggawe Ferland Mandy antarane paling kiwa paling kiwa ing sajarah. Nanging, iki ora diterjemahake menyang gaya urip sing gampang ditemokake dening sawetara mobil sing nyengsemake, bocah wadon lan booze. Ferland mung seneng nglampahi wektu sing apik karo seduluré lan kanca-kancane.

Ferland Mendy LifeStyle Facts
Ferland Mendy LifeStyle Facts

Paling pemain bal-balan tresna marang pets lan Ferland Mendy ora ngeculake. Malah sampeyan uga ngandhani yen ora ana kasetyan ing game modern, mesthine ora nyatakake hubungan antarane Ferland Mendy lan Dolphine hewan.

Carane Ferland Mendy mbayar dhuwit
Carane Ferland Mendy mbayar dhuwit
Ferland Mendy Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Urip Keluarga

Nggabungake Real Madrid tanpa mangu-mangu nggedhekake popularitas tumrap pribadi lan anggota kulawarga. Malah sampeyan anggota kulawarga Ferland Mendy wis digawe misuwur, urip pribadine isih tetep wutuh.

Kanthi paparazzi tansah ing prowl lan akeh cara informasi bisa bocor menyang liwat blog lan media sosial, angel kanggo Ferland Mendy supaya tetep kabeh kulawarga adoh saka mripat umum. Jeneng-jeneng saka anggota kulawargane, sedulur-sedulure, malah wong tuwane kaya nalika nulis isih tetep didhelikake saka media. Miturut judhul sosial media, paling mungkin sing siji utawa kabeh ing ngisor iki bisa uga anggota kulawarga utawa sedulur utawa sanak keluarga.

Ferland Mendy Family Life
Ferland Mendy Family Life. Kredit kanggo IG
Ferland Mendy Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Faktor Untold

Apa Ferland Mendy ana hubungane karo Benyamin Mendy?

Ferland lan Benjamin Mendy Relationship
Ferland lan Benjamin Mendy Relationship. Kredit kanggo Olahraga.net

Akeh fans wis takon apa Ferland lan Benyamin Mendy yaiku sedulur utawa sing ana hubungane karo sawetara cara. Iki amarga kasunyatan manawa akeh persamaan antara pasangan, sawijining fakta sing wis nggawe wong ngomong. Contone, loro-lorone nuduhake jenenge padha, loro-loroné yaiku Perancis, loro-lorone diburi mburi lan loro-lorone ngetokake rambute putih.

Sawise panaliten sing kuat, kita nemokake yen loro Ferland lan Benyamin ora ana gandhengane. Perbandhingan iki padha karo Kyle-Walker Peters lan Kyle Walker sing padha dolanan sing padha karo negara asal.

Fun Facts:

Ferland minangka salah sawijining pemain sing wis apik ing departemen Gerakan. Penggemar wis ngati-ati kebiasaan Ferland ing posisi tangané padha karo Salt Bae. Penggemar padha uga nggawe caricature saka dheweke, nggunakake foto sing padha saka dheweke climbing tali.

Ferland Mendy Fun Fact
Ferland Mendy Fun Fact. Kredit kanggo Twitter

Sejarah Awal Awal Astronomi:

Ngerti pora?… Ferland Mendy Awal Uripane urip dadi astronomi. Ing 14, para dokter ngandhani yen dheweke ora bisa mlaku maneh sawise dheweke nandhang arthritis ing pinggul. Saiki ngijini cepet maju menyang umur 17, Ferland ngiwa PSG kanggo gabung karo partisi 4th sawise dadi luwih apik. Ing 20, dheweke dadi ahli profesional ing Le Havre. Ing 22, dhèwèké gabung karo Lyon lan gawé jeneng kanggo dhèwèké. lan pungkasanipun, ing 24, piyambakipun dados pemain Real Madrid. Kabeh acara kasebut kedadeyan mung ing taun 8.

Best Left Back except ...:

Ngerti pora?… Ing mangsa 2018 / 2019, mung siji kiwa sing dianggep luwih apik tinimbang Ferland Mendy. Loro saka Andrew Robertson, sing ora bakal pindhah saka Liverpool, ora ana pemain sing duwe bakat sajrone peran kasebut.

Akademi ngasilake BIG Stars:

Ngerti pora?… Le Havre ing salah sawijining akademi pemuda sing paling apik ing bal-balan Perancis - salah sijine sing ngasilake pemain kayata Benyamin Mendy, Riyad Mahrez, Lass Diarrá, Paul Pogba, Dimitri Payet, Steve Mandanda, Pierre-Emerick Aubameyang.

Ferland Mendy Childhood Story Plus Untold Biography Facts - Ringkesan Video

Deleng ing ngisor iki, Ringkesan video YouTube kanggo profil iki. Kindly Ngunjungi, Langganan kanggo kita youtube Channel lan klik Ikon Bell kanggo Notifikasi.

Mriksa: Thanks kanggo maca Fajar Mendy Childhood Story lan Untold Biography Facts. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene