Fakta Cerita Felipe Anderson Ngomong Untold

Fakta Cerita Felipe Anderson Ngomong Untold

Paling Keri Dianyari

LB ngetokake Kisah Penuh saka Genius Sepakbola sing paling dikenal kanthi jeneng julukan "O rato de Roma". Kita Felipe Anderson Childhood Story plus Untold Biography Bukti sing nggawa sampeyan akun lengkap acara penting saka masa kanak-kanak wektu kanggo tanggal. Analisis kasebut nyakup wiwitan urip, latar mburi kulawarga, crita-crita urip sadurunge kondhang, ningkatake crita-crita, hubungan lan urip pribadi.

Ya, kabeh wong ngerti dheweke dadi pemain bal-balan sing cepet, apik, lan apik. Nanging, mung sawetara sing nganggep Biografi Filipe Anderson sing cukup menarik. Saiki tanpa luwih, ayo mulai.

Felipe Anderson Nyata Anak Untold Biography Facts- Awal urip lan latar kulawarga

Miwiti, jeneng lengkapé yaiku Felipe Anderson Pereira Gomes. Felipe Anderson minangka dheweke asring diarani lair ing dina 15th April 1993 ing Santa Maria, sawijining wilayah administratif ing Distrik Federal ing Brasil. Panjenengané lair saka ibuné, Elza Pereira lan bapakné, Sebastião Tomé Gomes lan dadi anggota etnis Brasil Pardo (Campuran Eropa, Native, lan Afrika).

Anderson tansaya seneng karo sedulure lan sedulure wadon yaiku: Karine, Juliana, Sabrina lan Dudley. Awal, ing, manggon ing Santa Maria, kutha asalé ing Brasil, ora dadi sing paling gampang kanggo kulawarga Felipe lan kelas menengah siji. Minangka nalika nulis, akeh sing diganti kaya sing katon ing foto ing ngisor iki.Foto Keluarga Felipe Anderson

Tuwuh, tuwane Felipe Anderson duwe peran penting ing pendidikane. Siji sing mesthekake dheweke lulus saka sekolah sadurunge (Educação Infantil) sadurunge ngadhepi sepak bola sing teka minangka bakat mentah.

Felipe Anderson Childhood Story- Awal PendidikanNalika ing sekolah, Anderson mung diwatesi kanggo main kompetisi sepak bola utamané nalika olahraga. Sajrone off sekolah, dheweke bakal terus main bal-balan werna. Miturut WuFC, Anderson sinau lan banjur ngasah kemampuan teknis sing luar biasa sajrone kickabout informal ing lurung-lurung sing banjur ngubengi omah keluarga.

Felipe Anderson Childhood Story- Early Years

"Aku tansaya muter ing lurung-lurung karo kanca-kanca, lan aku mikir sing duwe efek tekaku. Saiki aku kene, ing Eropa, nggawe impenku dadi kenyataan, "

Ngelingi wong tuan rumah sing main bal-balan ing dalan pungkasane mbayar dividen amarga dheweke diijini gabung karo akademi nalika dheweke dadi luwih cilik.

Felipe Anderson Nyata Anak Untold Biography Facts- Karir Awal

Sawise sekolah-sekolah prasejarah lan dolanan bal-balan werna-werna 14º CPMIND, Federal lan SCR
Gaminha Anderson
semangat kanggo bal-balan ndeleng dheweke entuk daftar tim pemuda lokal Astral EC sing menehi dhasar karir sing dikarepake.

Felipe Anderson Early Life Story

Ing bab anyar pembangunan kariré remaja, Anderson sawisé percobaan sukses nerusaké mutusaké jroning jejak langkah Pele, Zito lan Neymar kanthi gabung karo klub Santos legendaris nalika umur 13. Ngomong babagan perkembangan muda sing weruh dheweke main ing lapangan sing luwih gedhe, Anderson kandha;

"Aku tau main ing pitches, banjur menyang suket coklat. Nalika aku ana 13 aku tindak menyang Santos lan nalika aku mulai main ing lapangan sing luwih enak lan profesional. "

Felipe Anderson Nyata Anak Untold Biography Facts- Dalan kanggo Fame

Sasampunipun unggul kaliyan tim junior lan umur, Anderson mlebet debut kapisanan wonten ing 17 nalika musim 2010 / 2011.

Manggon marang Mentor:

Ing musim salajengipun, Anderson gadhah kesempatan langkung kathah wonten ing Santos nalika musim salajengipun dipunpilih wonten ing sangandhaping sewelas Neymar. Ngerti pora?… Kapan Neymar yaiku ngadegake pemain minangka pemain top ing Santos, Anderson muda iki kanthi bertahap ngasilake munggah menyang skuad pisanan.

Felipe Anderson lan Neymar Partnership ing Santos

Santos lan Anderson kapilih minangka tim pisanan sawise luka saka Ganso lan wangune Elano sing miskin, loro-lorone ninggalaké klub kasebut. Felipe Anderson nikmati kasuksesan nalika menangake Copa Libertadores (Liga Champions Amerika Selatan) lan rong gelar Sao Paulo State sadurunge umur 20.

Felipe Anderson Trophies at Santos

Prestasi sing nyengsemake iki narik kawigaten marang gerakane Barcelona, ​​Juventus, Porto lan Lazio.

Pindah Eropa Gagal:

Ing 31 Januari 2013, Anderson mlebu ing klub Italia Lazio gagal amergo kedadeyane faks internasional sing dibutuhake saka Brasil. Anderson sing wegah kudu ngenteni jendhela transfer sabanjure supaya bisa ngimpine move Eropa.Felipe Anderson Gagal Pindhah menyang Eropah- Kisah Untold

Felipe Anderson Nyata Anak Untold Biography Facts- Rise Fame

Transferan Felipe Anderson menyang Eropa isih tetep negosiasi sing paling paradoks lan gawe kaget ing sajarah bal-balan (direktur olahraga Lazio, Igli Tare tegese).

Felipe Anderson Transfer Saga- The Untold Story

Pangertosan iki kedadeyan amarga ana minat sing ditindakake dening pasangan Brasil Anderson ing babagan biaya pamindahane kang nyebabake korupsi ing bal-balan.

Anderson lajeng ninggalaken lima musim wonten ing Lazio lan piyambakipun nedahaken wekdal lan wekdalipun. Playmaker Brazil katon minangka wong sing bisa kerja ing ngendi wae lan mbutuhake tim kerja tim immobile lan Savic.

Felipe Anderson Lazio Story

Puncak crita inspirasi Anderson kang Lazio sawise dheweke mbiyantu rekan-rekan anggone menang Piala Italia.

Felipe Anderson Ngadhepi Bebungah ing Lazio

Prestasi liyane sing apik saka Felipe Anderson ana ing Olimpiade RIO. Anderson lan kanca-kancané Brasil narik kawigaten donya kanthi kemenangan medali emas. Miturut Brasil, iki wektu paling apik ing urip.

Olimpiade Felipe Anderson Rio 2016

Nalika Going Gets Angel:

Sawise prestasi kasebut, Anderson maneh dadi subyek saka kacepetan kacathet saka klub-klub Éropah. Felipe Anderson mutusake kanggo tetep karo Lazio sing diyakini. Nanging, dheweke wiwit ragu karo klub sawise kalah karo manajer Simone Inzaghi (junior brother of Filippo Inzaghi). Anderson banjur bubar lan reaksi ora gelem latihan karo kanca-kancané.

Felipe Anderson kang Feud karo Lazio Manager- Simone Inzaghi

Iki uga minangka wektu dheweke ngalami cedera serius sing nyebabake dheweke ilang luwih saka setengah musim Serie A. Ing titik kasebut, Anderson sumurup ngitung dina karo Lazio lan bal-balan Italia.

Dadi Pukul:

Ing 15 Juli 2018, Felipe Anderson mutusake ninggalake Lazio kanggo West Ham ing ngendi dheweke dadi klub rekaman Hammer thanks kanggo pacar bisnis dheweke Evelyn Machry (ndeleng urip sesambetan ing ngisor iki kanggo ngerti akeh babagan dheweke).

Fakta Tattoo Felipe Anderson

Ing sawetara dino minggu karo klub kasebut, Felipe Anderson wiwit nuduhake pratandha sing bisa dadi pengganti West Ham kanggo Dimitri Payet sing wis dikarepake para penggemar. Sing dikonfirmasi ing wektu nulis. Liyane, minangka padha ngomong, iku sajarah.

Felipe Anderson Nyata Anak Untold Biography Facts- Urip Hubungan

Konco kabeh wong gedhe, ana wong wadon gedhe, utawa supaya tembung kasebut dadi. Lan nang endi-endi saben pemain bal-balan sing sukses, ana wag glamor sing katon ing wong sing ayu lan cerdas saka Evelyn Machry.

Katrangan babagan Evelyn Machry

Bebener! Wawancara manis Felipe lan Evelyn minangka salah sawijine sing bisa nulungi pengawasan mata umum amarga amarga kasunyatane yen urip katresnan iku gratis lan kariré nglengkapi.

Pacar Felipe Anderson- Evelyn Machry

Ngerti pora?... Evelyn Machry minangka pacar cerdas sing kepengin banget karo gim. Dheweke duwe gelar master ing studi bisnis lan gelar Bachelors of International Relations saka Sao Paulo, Brasil. Evelyn minangka pemain profesional ing kontrak bal-balan lan pindhah rembugan karo dheweke pacar minangka nomer 1 klien.

Sampeyan kabeh kudu ngerti babagan Evelyn Machry Felipe Anderson

Gelandang Brasil Anderson tansah dadi pacar ing urusan klub lan keuangan klub.

Aside saka bisnis negosiasi, Evelyn Machry uga dadi wanita bikini kayata profil Instagram pacaré sing diisi karo bikini lan pantai. Evelyn Machry kerep ngirim foto-foto dhéwé ing bikini nalika liburan lan nalika metu ing gedung olahraga. Kanggo umume para penggemar, dheweke akeh bayangan pantai tinimbang negosiator.

Evelyn Machry Untold facts

Felipe Anderson Nyata Anak Untold Biography Facts- Urip Pribadi

Mangerteni urip pribadine Felipe Anderson bakal mbantu sampeyan njupuk gambar lengkap saka dheweke.

Sampeyan ora bisa ngomong babagan urip pribadi Felipe Anderson tanpa nyebutake pacare, kulawarga lan sing paling penting, asu sing dikenal akeh babagan game kaya dheweke lan Evelyn.

Katresnan Felipe Anderson kanggo Anjing - Dijelasake

Agama Bukti- Katresnan kanggo Yesus:

Kaya Neymar, Ander tresna marang musik Injil kang nuduhaké keyakinan agama Kristen sing kuat. minangka diamati saka post Instagram ing ngisor iki.

Cinta Felipe Anderson kanggo Yesus

Iki minangka kasunyatan foto liyane sing mbuktikake pracaya agama sing kuat marang Felipe Anderson.

Felipe Anderson Kristen Facts

A Lover Game:

Anderson minangka pemain game sing seneng main kanggo awake dhewe. Dadi gamer liwat 20 tegese dheweke paling seneng jatuh cinta karo game sing dawa banget. Pertandingan game Anderson kudu diwiwiti ing wektu Santos.

Felipe Anderson- A Gamer

Kekasih Loro-Lawas Musik:

Kanthi getih Brasil ngliwati vena, bintang bal-balan ngrungokake musik kaya bal-balane. Bakat sing cepet wis lawas amarga dheweke seneng ngrungokake 'Sertanejo', sing arupa genre musik populer sing disusun lan ditembangake dening panulis lagu Brazil ing 1920s awal.

Felipe Anderson- A Lover Musik

Uga, nalika Felipe ora sibuk nari karo samba utawa latihan karo kanca-kancané, dheweke muter gitar kang minangka skill liya dheweke nduweni.

Menehi Mbalik kanggo Society:

Kanggo Felipe Anderson, menehi bali menyang masyarakat penting. Masyarakat kene nyebabake pemain sepak bola ing dalan sing padha, dheweke miwiti perjalanan bal-balan. Tumindak kasebut nuduhake rasa welas asih, djalmo manungso lan rasa apresiasi jero.

Felipe Anderson Charity kanggo Kids Brasil

Felipe Anderson Nyata Anak Untold Biography Facts- Urip Keluarga

Wektu sing apik kanggo kulawarga Felipe Anderson:

Nalika main ing Lazio, Felipe Anderson nampa kabar apik saka omah. Laporan sing nyatakaké menawa bapaké Sebastião Tomé Gomes lagi ditangkep minangka pembunuh ganda sing kedaden ing Santa Maria, Brasil.

Crita Bencana Felipe Anderson

Miturut akhbar Noticias Brasil, angkara kasebut kedadeyan ing kacilakan lalu lintas nalika bapak Anderson Gomes ngetrapake kendharaan dheweke karo Bruno Santos Silva sing lagi numpak sepeda. Dheweke ora bisa nahan tatu kasebut banjur berjuang sadurunge mati. Saka cara sing katon, misale yen kasus kasebut wis diurutake lan kulawarga korban didol.

Saliyane kabar sing nggegirisi, Keluarga Felipe Anderson ora tau ngalami apa wae kekancuran, kedamaian lan rasa seneng.

Felipe Anderson Family Life

Felipe Anderson Nyata Anak Untold Biography Facts- Apa sampeyan ora ngerti

Katresnan Tattoo:

Fakta Tattoo Felipe Anderson

Kaya sing paling akeh pemain saiki, Anderson nduweni kathah tato, kathah ingkang eksklusif wonten ing lengen kiwanipun. Saben tato ing awak duwe makna simbolis sing kagandhèng karo latar kulawarga / asal. Contone, inisial kabeh sedulur-sedhone (papat sadulur lan loro sedulur) ditampilake ing bisep lan trisep. On Anderson's hand on particular, he has a ballerina small dedicated to his little sister Dudley.

Tato liyane sing jelas yaiku kemenangan saka Brasil ing Olimpiade Rio 201. Nalika ndeleng masa depan kariré, dheweke uga yakin yen Anderson bakal duwe tato maneh ing awak.

Fakta sing ora ana gandheng bab Pace:

Fakta FIFA Felipe Anderson

Akeh wong sing weruh Anderson minangka gelandang sing wigati banget lan teknis. Ngerti pora?… Anderson dianggep minangka pemain paling cepet ing game modern. Akeh penggemar FIFA sing seneng nduwe pemain cepet bakal seneng Anderson ing mode karir.

Idol-Nya:

Akhire, Anderson duwe pemain bal-balan sing paling disenengi yaiku lagune legenda Brasil kayata Bebeto, Ronaldinho lan Ronaldo Luis Nazario de Lima. Iki nuduhake akeh Brasil saka kekasih sepak bola sekolah.

Idol Felipe Anderson

Mriksa: Thanks kanggo maca Felipe Anderson Childhood Story plus Untold Biography Facts. Ing LifeBogger, kita sinau kanggo akurasi lan keadilan. Yen sampeyan nemokake soko sing ora katon bener, monggo bareng bareng karo komentar ing ngisor iki. Kita bakal tansah ngurmati lan ngormati ide sampeyan.

Loading ...

NANGGUNG JAWABAN

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene