Kisah Kanak-kanak Emile Smith Rowe Plus Sejatine Biografi

Kisah Kanak-kanak Emile Smith Rowe Plus Sejatine Biografi

Biografi Emile Smith-Rowe kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitane, Wong Tuwane, Kulawarga, Pacar / Garwane, Gaya Hidup, Worth Bersih, lan Urip Pribadi.

Singkat, kita duwe sejarah bintang cilik bal-balan Inggris sing diilhami Klub bal-balan Arsenal. Kita wiwit wiwit jaman kanak-kanak nganti dheweke misuwur karo Gunners. Kanggo napsu otobiografi sampeyan, deleng galeri kemajuan urip - ringkesan Bio Emile Smith Rowe's sing sampurna.

Biografi Emile Smith Rowe. Wiwit jaman kanak-kanak nganti misuwur.
Biografi Emile Smith Rowe. Wiwit jaman kanak-kanak nganti misuwur.

Ya, kabeh wong ngerti yen mirip Kevin De Bruyne ing katon lan potensial. Amarga alesan iki, GOAL nyeluk dheweke Arsenal Croydon De Bruyne - bocah lanang sing bisa nemokake papan sanajan ing kothak telpon. Sanajan ana penghargaan, kita mung ngerti sawetara penggemar ngerti Kisah Nyawa. Wis kasedhiya, kabeh wis siyap kanggo sampeyan, lan kanggo gim gim. Saiki tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Emile Smith Rowe:

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe julukan - Emzinho. Emile Smith Rowe lair tanggal 28 Juli 2000 saka ibune, Fiona Rowe, lan bapakne, Leslie Rowe, ing Croydon, sawijining kutha gedhe ing London kidul, Inggris.

Pemain bal-balan profesional Inggris minangka putra nomer loro saka rong bocah lanang - lair saka persatuan ing antarane wong tuwane sing umure wis patang puluh taun kepungkur. Ing ngisor iki Les Smith Rowe karo kanca kerja.

Wong tuwa Emile Smith Rowe. Dheweke ngrawat rupane Bapake bener?
Ketemu salah sawijining wong tuwa Emile Smith Rowe. Apa sampeyan wis ndeleng kamiripan antarane dheweke lan Les, Bapake?

Ing obrolan karo Les, kita ngerti dheweke njupuk foto iki ing acara Natal saben taun sing uga dirawuhi Emile. Ing kesempatan kasebut, bocah cilik kasebut nandatangani tandha tangan lan uga njupuk foto karo sawetara wong sing digarap Bapake. Iki minangka tandha wiwitane asor.

Tuwuh Taun:

Ana akeh prekara sing apik babagan nglampahi wektu bocah karo sadulur tuwa. Kanggo Emile sing enom, uripe luwih manis. Kalorone sedulur kasebut isih umur dini ing Thornton Heath, sawijining kutha misuwur ing London kidul. Minangka bocah lanang, ESR dadi idola Frank Lampard.

Latar Belakang Kulawarga Emile Smith Rowe:

Wong tuwa bal-balan - Kurang lan Fiona - dadi penghasil kelas menengah. Ibu lan Bapak uga seneng dadi pekerja perawatan sosial ing sisih lor London. Wiwitane, Kurang lan Fiona mesthekake yen dheweke mbangun omah kanthi gaya urip utamane kerja keras lan ngajeni. Sing ditanamake putrane.

Asal Kulawarga Emile Smith Rowe:

Tempat kelairan pemain bal-balan Inggris ing Thornton Heath akeh banget babagan kekarepane supaya para penggemar bal-balan bisa nyenengake. Sejatine, wong-wong saka asal Emile ing London pancen rajin. Ringkesan, dheweke ngerti apa sing dibutuhake kanggo sukses ing urip.

Kulawarga Emile Smith Rowe minangka asli saka Thornton Heath, sisih kidul Greater London, Inggris.
Kulawarga Emile Smith Rowe minangka asli saka Thornton Heath, sisih kidul Greater London, Inggris.

Delengen urip Wilfried Zaha, umpamane. Ora diraguhi, dheweke minangka conto sampurna Thornton Heath sing lair lan dikembangke. Sacara sederhana, kampung halamane Emily meh ora ngasilake wong sing kesed.

Pendhidhikan lan Karir

Minangka bocah cilik, Emzinho bisa ngramal masa depane. Gegayuhanipun dadi bal-balan profesional ora dadi fantasi sing kliwat. Ngerteni kekarepane bocah kasebut kanggo main bal-balan, wong tuwane Elme (Fiona lan Les) ndhaptar dheweke ing sekolah bal-balan lokal.

Kanggo nambah katrampilan, Emile sing rajin terus karo bal-balan sanajan wis mlebu sekolah. Dheweke uga melu banget ing sepakbola lingkungan. Amarga wong tuwa Emile Smith Rowe makarya ing London Lor, mula gampang golek kesempatan karir kanggo putrane.

Sadurunge gabung karo Arsenal, Elime wis diadili karo Chelsea udakara 2009. Pungkasane, lan senenge kulawargane, bocah cilik kasebut ditampa dening Gunners nalika umur 10 taun.

Kisah Sepak Bola Emile Smith Rowe:

Sawise mlebu ing omah pendhidhikan Arsenal, ana tantangan kanggo kulawarga. Les lan Fiona angel lelungan udakara rong jam saben dinane (mrana-mrene) supaya bisa ngeculake Emile ing Hale End - ing endi kita duwe akademi Arsenal.

Kanggo nggawe urip luwih gampang, Emile, adhine lan wong tuwa nggawe keputusan pindhah saka South menyang London Lor. Kanthi mekaten, lelungan jarak adoh sing biasane dadi ngilang. Wis pindah, luwih gampang bapake tetep ngawasi bayi ing omahe. Ing wektu iki, Les lan Fiona wiwit nonton meh kabeh game sing dimainake putrane.

Urip Karir Awal karo Arsenal:

Emily ngalami kenaikan cepet karo Gunners. Dheweke minangka jinis sing luwih dhuwur tinimbang tantangan sing ditindakake. Dheweke nemokake kekuwatan sing luwih akeh nalika ngliwati akademi. Antarane bocah-bocah cilik kasebut - nalika semana ing 2010 - kita bisa ngalahake dada yen Emile wis paling sukses

Mlaku liwat peringkat pemuda, Smith Rowe weruh dheweke berkembang dadi bocah cilik sing precocious. Dheweke minangka bocah sing entuk berkah karo kontrol perekat lan pemain tengah sing nyerang. Dheweke nggunakake kanthi seneng-seneng kanggo mbanting mungsuh.

Biografi Emile Smith Rowe- Crita dalan kanggo Fame:

Sajrone ulang taun kaping limalas, ana pacelathon ing antarane para penggemar bakat sing mbahas babagan potensial bocah cilik kasebut kanggo Inggris. Kaget kulawarga Emile Smith Rowe, bayi ing omah kasebut ditelpon ing Inggris - kanggo tim ing sangisore 16 taun.

Setahun mengko - nalika isih maju ing jajaran akademi Arsenal - Emile entuk panggilan nasib liyane. Wektu iki, dheweke dijaluk dadi bagean Piala Dunia FIFA U-2017 17.

Kanthi rambut pirang sing padhang, Smith Rowe ora angel dilalekake. Thanks kanggo tujuane sing apik, bocah lanang uga Rhian Brewster mbantu Inggris menang piala kasebut.

Agregasi pirang-pirang jam kanggo ngasah kerajinan uga penghormatan nasional nyumurupi klub-klub gedhe ngoyak dheweke njaluk teken. Antarane untung yaiku Tottenham lan Barcelona. Sejatine, Emily tetep setya karo Arsenal sanajan ana ing punggung klub. Kerendahan hati lan kapercayan weruh dheweke janji setya marang Gunners nalika nolak Spurs lan Barca.

Emile Smith Rowe Bio - Crita Sukses:

Kaya sing ditindakake bocah enom, dheweke utangan nalika umur 18 taun, pisanan karo RB Leipzig lan nomer loro menyang kutha Huddersfield. Sawise mbayar utang, bocah enom kasebut bali menyang Arsenal - kanthi bimbingan Freddie Ljungberg. Nalika semana, Emile wiwit menehi tandha nalika sabar ngenteni kesempatan tim pertama Arsenal.

Nalika pertengahan musim 2020/2021, kinerja Arsenal dadi ringkes. Nalika semana, lintang-lintang pirang-pirang yuta kilogram gagal. Kuwatir Mikel Arteta nggoleki apa wae sing bakal menehi harapan. Nemokake cadangane, jeneng Emile Rowe-Smith sing ora jelas muncul.

Apresiasi para penggemar Gunners ora dingerteni nalika gelandang nyerang 6ft bebarengan karo wong-wong terkenal (kaya Kieran Tierney) dadi salah sawijining bintang sing misuwur sing nggawe klub duwe pungkasan positif ing taun 2020 lan wiwitan sing apik ing taun 2021.

Nalika semana (Januari 2021), nalika Emile Smith Rowe nyebabake rasa susah banget marang Chelsea sawise nutmegging N'Golo Kante, Penggemar Arsenal kaget - kanthi siji waé sing ana ing pikirane. Sing ora dibutuhake maneh Mikel Arteta kanggo mlebu Isco minangka panggantos kanggo Ozil. Lah Mesut anyar, AKA Emzinho.

Nalika nulis Bio iki, anak paling tuwa saka Fiona lan Les minangka salah sawijining prospek paling nyenengake ing Arsenal. Mbentuk kapal kemitraan sing tangguh karo Bukayo Saka (Loyalist Arsenal liyane), kita menehi saran Smith Rowe dadi Arsenal kanthi rutin. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Emile Smith Rowe Love Life - Pacar, Bojo, Bocah?

Amarga wis misuwur lan dadi sukses banget karo Gunners, mesthine manawa para penggemar Arsenal bakal menehi pitakon babagan katresnan. Pitakon kaya yen Emzinho duwe pacar. Utawa bisa uga… bojo lan bocah kaya umure - Phil Foden - ora.

Ya, iki pikirane. Lifebogger yakin yen lintang sepakbola wis duwe wanita ing urip, nanging ngenteni wektu sing tepat kanggo mbukak dheweke. Ora mung dheweke, nanging uga anak sing bakal lair amarga Emile Smith Rowe nyerang kita minangka bapak lan bojo sing apik.

Fakta Urip Pribadi:

Sapa Emile Smith Rowe sing adoh saka urusan Sepakbola? Kanggo luwih ngerti dheweke, kita bakal crita cekak.

Pirang-pirang taun kepungkur, sawijining wartawan takon marang bocah cilik saka ngendi dheweke lair. Kanggo nggawe urip sing diwawancara dadi langsung kaya sing bisa dicoba, Emile mangsuli kanthi tembung ... "Croydon." Bocah lanang Arsenal kasebut ora nate menehi katrangan kanthi nyebutake Thornton Heath - papan asale, ing kana dheweke kondur.

Saiki, apa tegese?… Iki tegese Smith Rowe menang akeh pertempuran sing ora dingerteni - kajaba nalika nyebutake keluargane. Dheweke minangka wong sing nuwuhake nilai ketahanan mental lan etika kerja. Kita ndeleng disiplin minangka hadiah sing njaga Gunner sing isih enom.

Babagan bobbies, lintang sing mencorong kaya Hector Bellerin minangka pemain game sing wis trampil. Pungkasan, kita ngerti yen dheweke seneng blanja dhewe - tanpa pacar - paling ora saiki.

Gaya Hidup Emile Smith:

Apa sing ditindakake Emzinho karo 20,000 kilogram sing ditampa saben minggu? Kaping pisanan, dheweke nggunakake klambi lan sepatu kanthi apik. ESR seneng nggawe penampilan kasebut nggambarake salah sawijining penggemar pribadine sing ora ngerti babagan.

Ngomong babagan karaktere, Emile duwe rasa humor sing lucu sing dadi simbol gaya urip asor. Warga Croydon mesthi ngerti carane nggodha wong tanpa tumindak ala.

Net Worth:

Saiki dilebokake udakara £ 700K (angka 2020), regane Emile Smith Rowe kemungkinan bakal ditembak munggah amarga kesepakatan mega Arsenal wis katon. Kanggo ngringkes status finansial, deleng mobil sing nyopir. Akeh ujar babagan kekuwatan tuku sing saiki.

Mobil Emile Smith Rowe.
Mobil Emile Smith Rowe.

Kehidupan Kulawarga Emile Smith Rowe:

Dheweke kaya cabang wit. Iki minangka kluwarga sing tuwuh ing arah sing beda-beda, nanging oyote milih tetep dadi siji. Ing bagean iki, kita bakal menehi luwih terang babagan Ibu, Bapak, sedulur lan sedulure.

Babagan Wong tuwa Emile Smith Rowe:

Coba delengen mripate Les. Apa sing sampeyan deleng?… Kanggo kita, kita ndeleng katresnan murni saka bapak sing bangga. Terinspirasi saka pendhudhukan (tumindak sosial), wong tuwa kalorone wis nggarap PR.

Super Dad, Les minangka sumber nahan diri nalika garwane Fiona minangka akar kabecikan lan andhap asor ing kulawarga. Manggen ing London Lor, kaloro wong tuwa kasebut saiki makarya ing sektor pendhidhikan kutha. Dheweke isih golek wektu kanggo melu ing saben game sing dimainake putrane.

Babagan Sedulur Emile Smith Rowe:

Kaya sing kita ngerteni - wiwit cilik, Pemain Bal-balan lan kakangnane padha kaya lem. Nanging, nalika pirang-pirang taun, kalorone ngadhepi nasib. Kita ora ngerti yen adhine Emile mlebu bal-balan. Mung sawetara wektu sadurunge tim peneliti ngerti babagan dheweke lan sedulure - salah sawijine warisan saka 6 kaki.

Emile Smith Rowe Fakta Ora Biasa:

Ngrampungake crita kanak-kanak lan Biografi, kita bakal nggunakake bagean pungkasan iki kanggo menehi pitutur marang kowe babagan kasunyatan sing sampeyan ora ngerti Emzinho

Fact #1 - Mbandhingake Gaji karo Rata-rata Warga:

JENIS / SALARIPangentukan ing Euros (€)Entuk ing Pounds (£)
Saben taun€ 1,134,600£ 1,041,600
Saben sasi€ 94,500£ 86,800
Saben Minggu€ 21,787£ 20,000
Saben dina€ 3,112£ 2,857
Saben Jam€ 129£ 119
Saben Menit€ 2.2£ 2
Saben Kaloro€ 0.04£ 0.03

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Emile Smith RoweBio, iki sing diasilake.

£ 0

Apa sampeyan ngerti?…. Rata-rata wong London sing entuk £ 38k saben taun isih kudu kerja nganti 27 taun nem wulan kanggo nggawe gaji tahunan Emile Smith Rowe (statistik 2020).

Fakta # 2: Dheweke tau turu - ilang pertandingan bal-balan:

Iku kedadeyan sajrone umur 23 dina - wektu Freddie Ljungberg pelatih dheweke. Dina sing setya, para penggemar ngenteni Mesut Ozil para muda Arsenal supaya bisa nylametake dheweke saka kekalahan.

Sayange, Emile kita dhewe pancen kepenak nemoni wektu sing nyenengake. Dheweke akeh banget - ing posisi sing paling apik, ing lokasi sing ora dingerteni - ilang pertandingan kasebut. Amarga iku, kanca-kancane menehi julukan sementara - 'Sleeping bro.'

Fakta # 3: Dadi Pemain Tenis ing Arsenal:

Iki kedadeyan nalika dheweke isih ana ing akademi Gunner. Emile nuduhake keahlian Tenis sing hebat karo idola Arsenal sekaligus, Robin van Persie . Akreditasi laporan, Smith Rowe entuk reputasi dadi pemain tenis paling apik ing akademi Arsenal.

Fakta # 4: Hubungan karo Kevin De Bruyne:

Ndeleng Emile Smith Rowe ngelingake para penggemar bal-balan KDB, bener? Kanthi mirip, sampeyan bisa kanthi gampang bingung dadi sedulur. Maneh, ora bakal kaget yen pitakon aneh babagan lintang Man City bakal diwiwiti. Pitakon kaya apa Rowe minangka wong Albino - kaya sing ditakoni wong akeh Kevin De Bruyne.

Fakta # 6: Statistik FIFA:

Game video simulasi bal-balan kasebut apik kanthi ngramal masa depan bocah cilik kasebut. Nanging, kanggo peringkat umum, Emile nandhang rating ora apik - sampeyan ora kalah ala karo Liverpool Rhys Williams. Kita yakin manawa bocah loro kasebut bakal weruh kenaikan.

Fakta # 7: Napa dheweke nganggo Stoking Cilik:

Ing wektu dheweke dadi kondhang, sampeyan bisa kanthi gampang ndelok ing jempol amarga sikile. Dina iki, kita ngerti Emile bakal ngetutake bagean kasebut Jack Grealish - Kalorone nganggo penjaga lan stoking cilik. Asil saka panelitian nuduhake manawa ritual bal-balan dhewe.

kesimpulan:

Tanpa mangu-mangu, para penggemar Arsenal bisa duwe Kevin de Bruyne dhewe ing klub kasebut sawise kondhang ing taun 2020. Luwih saka iku, Biografi Emile Smith Rowe mulang manawa kita ora bisa ngrasakake tuwuhing karier yen ora nggunakake wayahe kesempatan. Kaya sing diamati, ESR entuk wektu sih nalika pungkasan taun 2020.

Sampeyan kudu LifeBogger ngurmati wong tuwane kanggo pengorbanane, utamane sawise ngerti kepinginane bocah kasebut kanggo main bal-balan kanggo golek urip. Kita ngerti yen nalika isih cilik Emile Smith Rowe, Les lan Fiona ninggalake omah kulawarga ing Thornton Heath lan manggon ing London Lor. Dheweke nindakake iki, kabeh kanggo mesthekake bocah sing apik ing akademi Arsenal.

Semono uga, Gunner sing isih enom, kajaba mirip karo Kevin De Bruyne uga nggawe peluang lan ngetung gol. Posisi minangka gelandang nyerang utawa gelandang tengah, kita kanthi temenan bisa ujar manawa dheweke duwe campuran Brune lan Dennis Beckamp.

Ing taun 2021, para penggemar seneng ndeleng Emile Smith Rowe terus mencorong nalika lelungan Arsenal tebus gambar sing ilang.

Hubungi sampeyan yen sampeyan ndeleng apa-apa sing ora apik ing artikel iki. Yen ora, critakake ing bagean komentar babagan pikirane babagan gelandang sing nyerang. Kanggo ringkesan Biografi Emile Smith Rowe, gunakake Tabel Wiki iki.

PANUTUP WIKIJAWABAN
Jeneng Lengkap:Emile Smith Rowe.
Nama Pangguna:Emzinho
Tanggal Lahir:28 July 2000.
Papan Lair:Croydon, London, Inggris.
Age20 taun lan 6 wulan.
Wong tuwa:Fiona Smith Rowe (Ibu) lan bapak, Les Smith Rowe (Bapak).
Sandhangan:Sedulur tuwa lan ora mbakyu.
Negara Asal:Thornton Heath.
Dhuwur ing Meter1.82 Meter.
Dhuwur ing Kaki6 Kaki.
Zodiak:Leo.
Agama:Kekristenan.
Bal-balan Idol:Frank Lampard.
Posisi muter:Nyerang gelandang.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar