Kisah Kanak-kanak Franck Kessie Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Franck Kessie Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Franck Kessie kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Wong Tuwane, Kulawarga, Bojo (Joelle), Mobil, Gaya Hidup, Urip Pribadi lan Worth Net.

Iki crita urip ringkes saka Ivorian sing apik banget ing lini tengah. Biografi babagan dheweke diwiwiti wiwit cilik, nganti dadi misuwur. Kanggo menehi sampeyan rasa sipat sing apik ing bio, iki minangka ringkesan gambar babagan urip lan kemajuan karir.

Crita urip Franck Kessie.
Crita urip Franck Kessie.

Ya, kabeh wong ngerti kabisane supaya ora bisa main ing lini tengah lan meksa oposisi. Nanging, mung sawetara wong sing wis maca biografi Franck Kessie, sing cukup narik kawigaten. Tanpa mikir maneh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Franck Kessie:

Kanggo pamula bio, julukane yaiku Franky. Franck Yannick Kessié lair tanggal 19 Desember 1996 ing kutha Ouragahio, South Ivory Coast. Dheweke lair saka wong tuwa, Pak lan Mrs Kessie.

Origins Kulawarga Franck Kessie:

Pemain kasebut minangka bangsa etnis Irlandia sing misuwur. Kasunyatane, kulawargane pancen wis mantep ing negara Afrika Kulon, sing dadi legenda didier Drogba. Uga sampeyan ngerti manawa dheweke nuduhake papan kelairan sing padha Serge Aurier? Saiki sampeyan nindakake!

Peta sing nuduhake kutha kelairane Frank Kessie, Ouragahio.
Peta sing nyorot kutha kelairan Franck Kessie, Ouragahio.

Franck Kessie Akeh taun:

Apa sampeyan ngerti manawa Kessie nginep kabeh bocah ing kutha kelairane ing Ouragahio? Apike, dheweke ngimpi dadi bocah bal-balan profesional lan nggunakake wektu sing apik ing dalan lan lapangan kanthi bal ing sikile.

Latar mburi Kulawarga Franck Kessie:

Pemain kasebut lair dadi kulawarga kelas menengah. Mula dheweke duwe kesempatan sing cukup kanggo sukses ing kabeh usaha sing pengin ditindakake. Untunge, dheweke milih sepak bola lan olahraga uga milih dheweke.

Kepiye Sepak Bola Karir Miwiti Kanggo Franck Kessie:

Beda karo salah informasi ing babagan internet, Franky dudu starter bal-balan mengko. Minangka kasunyatan, dheweke nggunakake pirang-pirang taun ing lapangan lempung pilihan lokal, kalebu Zady FC.

Dheweke ora duwe kemewahan main ing suket.
Dheweke ora duwe kemewahan main ing suket.

Nanging, ora ana kesempatan kanggo ningkatake karir. Mula, dheweke pindhah menyang Abidjan lan gabung karo Stella Club Adjamè. sing dadi salah sawijining tim Ivorian paling kuat nalika semana.

Franck Kessie Awal taun ing Sepakbola Karir:

Mung sawetara wong sing ngerti yen Franky miwiti karir karo Stella minangka bek tengah. Kasunyatane, pramuka saka Atlanta ngelingake dheweke nalika dheweke golek pemain pertahanan, dudu gelandang. Sawise tekan Atlanta, Kessie ditugasake dadi regu klub Primavera sing dadi kesengsem. Kira-kira ing wektu sing padha, Franky uga main apik kanggo tim negarane.

Deleng sapa sing wis ngeterake piala sadurunge dheweke wis jam 17
Deleng sapa sing wis ngeterake tropi sadurunge wis jam 17.

Biografi Franck Kessie - Crita Dalan:

Sanajan bakat enom kasebut diarani tim pertama Nerazzurri, dheweke ora nate entuk kesempatan kanggo debut profesional. Untunge, klub kasebut menehi utang menyang sisih Serie-B Cesena, ing ngendi dheweke ora mung dadi landasan tim nanging adaptasi karo posisi main anyar minangka gelandang.

Wiwitane nggawe peran dadi gelandang.
Wiwitane nindakake gelandang minangka gelandang.

Biografi Franck Kessie - Crita Kanggo Nggawe:

Sawise rampung mantra ing Casena, Franky bali menyang klub induk lan entuk debut profesional sing pantes. Dheweke mantep karo klub kasebut sadurunge pindah menyang AC Milan ing 2017.

Wiwit teka ing Ireng lan Abang, Kessie wis mbuktekake regane saben sen sing dibayar klub kasebut kanggo entuk dheweke. Minangka bonus, dheweke tumindak kaya pimpinan ing AC Milan ing kana dheweke dadi presiden ruang ganti lan kicker penalti resmi. Apa wae sing dadi masalah ing karir sabanjure, liyane, kaya sing jarene, bakal dadi sejarah.

Sapa Bojo Franck Kessie?

Franky ora asing karo masalah katresnan lan pacaran. Nyatane, dheweke wis akeh petualangan karo wanita ayu sadurunge dheweke iket. Jeneng garwane yaiku Joëlle. Kita kumpul manawa dheweke uga gedhe ing kutha Yopougon. Apike, bintang bal-balan kasebut ndhelikake rahasia pernikahane. Persatuan Kessie karo Joelle diberkahi karo anak.

Garwane Franck Kessie, Joelle lan bocah.
Garwane Franck Kessie, Joelle lan bocah.

Franck Kessie Urip Kulawarga:

Sekumpulan Penggemar lan penyayang mung kenal karo Franky sawise dadi terkenal. Nanging, ana sawetara wong sing ngerti dheweke wiwit lair. Dheweke kulawarga. Kita crita babagan wong tuwa Franck Kessie. Kita uga bakal menehi katrangan babagan sedulur lan sedulur ing kene.

Babagan Wong Tuwane Franck Kessie:

Bapakne Franky biyen dadi pemain bal-balan sadurunge dadi prajurit. Sedih, dheweke tilar donya amarga nandhang penyakit nalika Kessie isih umur 11 taun. Mula, Franky nindakake salam gaya militer kapan wae dheweke skor kanggo ngurmati memori bapakne sing almarhum.

Kita ndeleng bapake menehi salam luwih saka sepuluh taun
Kita ndeleng bapake menehi salam luwih saka sepuluh taun.

Saliyane, ora ana informasi babagan ibune. Nanging, kita yakin dheweke minangka wong sing ndhukung. Nyatane, sampeyan ora kudu mandheg suwe Kessie kanggo ngerti yen dheweke seneng karo ibu sing nglindhungi ibu.

Babagan Sedulur lan Sedulur Franck Kessie:

Adoh saka wong tuwane, Franky durung nyebutake duwe sedulur utawa sedulur. Kessie uga ora nate menehi penggemar marang kulawargane sing luwih gedhe, utamane ana hubungane karo simbah ibu lan bapak ibu. Uga, kita kepengin ngerti babagan paman, lik lan seduluré. Kajaba iku, bakal dadi sukarelawan kanggo menehi informasi babagan ponakan lan ponakane (yen dheweke duwe sedulur).

Franck Kessie Urip Pribadi:

Ana rong tembung sing bisa nggambarake persona Franky. Rocky lan lembut. Miturut rocky, kita tegese dheweke minangka profesional inti nalika dituntut. Iki nerangake kenapa dheweke ora tenang nalika isih ana disiksa rasis dening penggemar Inter nalika kalah derby Milan. Dheweke uga lembut, cerdas kanthi emosional lan nyenengake. Nyatane, aman kanggo nggambarake lintang bal-balan sing semangat banget minangka wong sing akeh cuaca.

Kita yakin gambar iki cocog karo definisi semangat gratis.
Kita yakin gambar iki cocog karo definisi semangat gratis.

Nanging, penting kanggo dicathet manawa Kessie njaga urip pribadi lan pribadi. Katresnane kanggo ngentekake wektu ing njobo lan nongkrong karo kanca / kolega ora bakal nggawe sampeyan bingung karo wong sing duwe kebebasan mutlak.

Gaya Hidup Franck Kessie:

Pancen nggumunake manawa Franky minangka prestasi sing apik banget. Iki dudu hype, nanging kasunyatane. Apamaneh nalika sampeyan ngerti yen gaji taunan nganti € 2.2m. Dikandhani yen bintang-bintang bal-balan sing sugih ora bakal mbuktekake manawa sugih. Paribasan kasebut mesthi bakal mandheg Kessie amarga dheweke dudu pamer mobil eksotis. Dheweke uga ora ngungkapake sifat mewah omah / apartemen sing dipanggoni.

Paling ora, dheweke cukup sedhih supaya kita bisa ndeleng Audi
Paling ora, dheweke cukup sedhih supaya kita bisa ndeleng Audi.

Fakta Babagan Franck Kessie:

Kanggo ngrampungake artikel iki babagan crita lan biografi bocah tengah, iki ana kasunyatan sing ora dingerteni utawa ora dingerteni babagan dheweke.

Fakta # 1 - Gaji lan Penghasilan Saben Detik:

JENIS / JABATANPangentukan ing Euros (€)
Saben Taun :: € 2,200,000.
Saben sasi:€ 183,333
Saben Minggu:€ 42,242.
Saben dina:€ 6,034.
Saben Jam:€ 251
Saben Menit:€ 4
Saben Detik:€ 0.06

Wiwit miwiti ndeleng Franck Kessie Bio, iki sing diasilake.

€ 0

Fakta # 2 - Rating FIFA 2021:

Ing jaman biyen, kita bakal gampang nulis rating 78/82 kanthi wajar. Nanging, kita ora bisa ngakoni manawa rating kasebut ora adil kanggo Kessie. Kepiye kita menehi informasi marang para peminat bal-balan ing mangsa ngarep yen jenius kaya Kessie duwe rating kaya jenenge ing taun 2021? Muga-muga review munggah sing pantes kanggo rating kasebut bakal teka luwih cepet saka samesthine.

Sampeyan saiki bisa ngerti sebabe kita ujar manawa dheweke luwih pantes.
Sampeyan saiki bisa ngerti sebabe kita ujar manawa dheweke luwih pantes.

Fakta # 3 - Agama Franck Kessie:

Pemain bal-balan Afrika iku Kristen. Nanging, dheweke ora nemoni masalah ngrayakake karo umat Islam sajrone pesta Islam. Nyatane, Kessie tau main bareng kanca sak tim Hakan Çalhanoğlu kanggo ngucapake selamat marang para penggemar muslim ing acara EidMubarak.

Deleng gelandang lan kanca kolega muslim kasebut ing akhir Ramadhan bebarengan.
Deleng Franky lan kanca Muslim sing ngrayakake pungkasan Ramadhan bebarengan.

Fakta # 4 - Signifikansi No 11 Jersey:

Nomer 11 penting kanggo Kessie. Kanggo miwiti, dheweke lair tanggal 11, bapake tilar donya tanggal 11. Uga, dina kaping 11 ing sawijining wulan Kessie teka ing Eropa sawise mlebu ing Atlanta.

WiKi:

PANUTUP BIOGRAFIWIKI JAWABAN
Jeneng Pepak:Franck Yannick Kessié.
Nama Pangguna:Franky.
Age:24 taun lan 3 wulan.
Tanggal Lahir:Tanggal 19 Desember 1996.
Papan Lair:Kutha Ouragahio ing Pantai Gading Tengah Selatan.
Wong tuwa:N / A
Sandhangan:N / A
Dhuwur ing Kaki:6 Kaki.
Dhuwur cm:183 cm.
Muter Posisi:Gelandang tengah.
Pacar / bojo dadi:Joëlle
Anak-anak:Bocah cilik.
Regane net:€ 5m
Zodiak:Sagittarius.

Cathetan End:

Matur nuwun kanggo maca babagan informatif babagan crita lan biografi bocah cilik Franck Kessie. Muga-muga lelungan Franky sing apik saka Afrika kulon menyang Eropa wis nggawe sampeyan yakin manawa ana wong sing bisa nggayuh impen cilik.

Kaya Franck Kessie sing nglamar main AC Milan nalika awan George Weah. Dheweke wis ngimpi kaya nggo AC Kaos Milan rasane kaya kulit nomer loro.

Saiki kita kudu muji tuwane Franck Kessie amarga didhidhik banget. Ing lifebogger, kita bangga ngirim crita bocah lan fakta biografi kanthi akurasi lan adil. Yen sampeyan ndeleng apa-apa sing ora cocog, luwih becik hubungi kita utawa tinggalake pesen ing ngisor iki.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar