Kisah Kanak-kanak Dominik Szoboszlai Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Dominik Szoboszlai Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Dominik Szoboszlai kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Kulawarga, Wong Tuwane, Pacar / Garwane, Gaya Hidup, Urip Pribadi lan Worth Net.

Kanthi tembung sederhana, sampeyan menehi sampeyan perjalanan urip gelandang, wiwit jaman biyen, nganti dadi misuwur. Kanggo nambah napsu otobiografi, iki kalebu galeri diwasa nganti diwasa - ringkesan sampurna saka Dominik Szoboszlai Bio.

Biografi Dominik Szoboszlai
Saiki diwenehi biografi Dominik Szoboszlai. Delengen urip lan poto dheweke.

Ya, akeh analis ing taun 2021 wis ngramal kasebut dheweke bisa dadi gelandang paling apik ing donya ing tembe mbesuk. Mula, dheweke dilaporake narik kawigaten mantan pelatih Arsenal, Emery. Nanging, mung sawetara penggemar sing ngerti babagan Biografi, sing cukup menarik. Tanpa mikir akeh, ayo miwiti.

Kisah Kanak-kanak Dominik Szoboszlai:

Kanggo pamula Biografi, dheweke duwe julukan "sing cilik". Dominik Szoboszlai lair tanggal 25 Oktober 2000 saka ibune, Zsanet Nemeth lan bapakne, Zsolt Szoboszlai, ing Szekesfehervar, Hongaria. Dheweke teka ing jagad iki minangka anak mbarep saka rong bocah sing lair saka persatuan antarane wong tuwane sing digambar ing ngisor iki.

Wong tuwa Dominik Szoboszlai
Mangkene wong tuwane, Zsanet Nemeth lan Zsolt Szoboszlai. Ora ana sangsi, dheweke wis njupuk tampilan apik ibune.

Dina-dina sing Akeh Dominik Szoboszlai:

Ternyata, bocah enom Hongaria iku bocah sing ceria sing mangan lan ngombe bal-balan nalika isih cilik. Nalika semana, dheweke ora peduli babagan dolanan karo dolanan paling anyar nganti bapake menehi bal.

Mesthi wae, ora ana sing bisa ngganti kepinterane kanggo ngluwihi bapake ing sawijining dina ing bal-balan. Ora ana sangsi, Szoboszlai arep ngrampungake impen nalika isih cilik.

Asal Kulawarga Dominik Szoboszlai:

Kaya sing wis diandharake sadurunge, dribbler teknis kasebut asale saka Szekesfehervar, yaiku kutha paling gedhe nomer sanga ing Hongaria. Kutha asalipun wiwit abad kaping 5 SM. Mula, iki minangka salah sawijining kutha paling tuwa ing Hongaria.

Asal kulawarga Dominik Szoboszlai
Hongaria pancen diberkahi duwe bakat kaya dheweke.

Panggonan Asal Szoboszlai ora kalah penting ing antarane papan strategis kanthi istana lan benteng ing Hongaria. Kasunyatane, dadi omah Kastil Bory sing kondhang. Apa maneh?… Kastil Bory luwih saka seni, dibangun ing saubenging taman njero sing apik dening arsitek Jeno Bory ing wiwitan taun 1900an.

Latar Belakang Kulawarga Dominik Szoboszlai:

Apike, bocah cilik tuwuh ing kulawarga sing ora kuwatir babagan dhuwit. Ketoke, bapake minangka atlit profesional sing ndhukung kluwarga kanthi penghasilan saka olahraga. Ora diraguhi, Zsolt duwe pendhidhikan finansial sing apik. Mula, dheweke ngerti carane ngatur kabutuhane kulawarga, sanajan wis pensiun.

Kepiye Karir Bal-balan Dominik Szoboszlai Miwiti:

Masa kanak-kanak Dominik Szoboszlai
Dheweke sithik banget nalika mlebu olahraga.

Perjalanan spesialis kasebut diwiwiti nalika umure isih cilik. Nalika nggayuh jam 6, wong tuwane sing ngerti pentinge bal-balan ndhaptarake dheweke ing Videoton - akademi bal-balan - ing taun 2006. Mesthi, Szoboszlai nggatekake kegiyatan ing institusi olahraga kasebut.

Nanging, bapake kudu menehi pelajaran tambahan minangka pelatih pribadine.
Bareng setaun sawise dina kerja ing pemuda Videoton, wong tuwane Szoboszlai rumangsa kudu ngawasi pangembangan remaja. Mula, Zsolt (bapake) miwiti lembaga olahraga anyar, sing dijenengi Akademie Fonix Gold FC.

"Bapakku dadi faktor utama ing pembangunanku. Wis pirang-pirang jam dheweke nglatih lan menehi saran marang aku, ora bisa dilalekake.

Minangka budaya, dheweke bakal terus ngebur nalika sesi latihan tim rampung. Jujur, aku wis mesthi nindakake luwih saka liyane ing akademi. ”

Dominik Szoboszlai Urip Karir Awal:

Kanthi kerja keras lan semangat, dribbler bisa sukses ing antarane talenta liyane sing bakal teka. Lapan taun latihane ing sangisore bimbingan bapake ing Fonix Gold menehi hak istimewa kanggo njelajah klub profesional liyane. Sajrone pirang-pirang taun kasebut, playmaker kasebut nggawe mantra utang karo Ujpest ing taun 2011.

Dominik Szoboszlai urip karier awal
Sing cilik asring njaga pelajaran bapakne, sanajan ana ing lapangan.

Apike, Szoboszlai sinau akeh perkara babagan bal-balan sadurunge gabung karo MTK Budapest ing taun 2015. Sawise nggawe kinerja luar biasa ing MKT, FC Liefering teka njaluk layanane. Mula, dheweke miwiti lelungan 400km menyang Austria lan gabung karo tim pemuda Liefering ing 2016.

Dina karir mudha Dominik Szoboszlai
Mboko sithik, dheweke mulai entuk daya tarik ing Austria.

Gabung karo tim nomer loro Salzburg (Liefering) ora njamin playmaker sukses kanthi otomatis. Nalika semana, dheweke adoh banget kanggo entuk wektu main kanthi konsisten. Nanging, dheweke tetep kepenak lan ora suwe banjur munggah ing antarane pangkat Liefering. Susah, ligamen sing suwek ora bisa tumindak sawetara minggu. Mula, ciloko kasebut nundha pindhah menyang kompetisi tingkat paling dhuwur.

Dominik Szoboszlai - Bio Road To Fame:

Minangka bakal dikarepake, gelandang umur 17 taun kasebut gabung karo Salzburg ing manajemen Marco Rose ing taun 2018. Ing kana, dheweke nggawe trident serangan sing angel banget Haaland lan Takumi Minamino. Ora suwe, dheweke dadi peringkat ing antarane 30 pemain enom paling apik ing taun 2020.

Dominik Szoboszlai dadi misuwur
Dheweke terus apik lan apik karo kanca-kancane.

Ana kalane manawa pihak sing njupuk dheweke rumangsa ora nggawe pengaruh sing dikarepake manajer saka dheweke. Minangka sportskeeda.com nerangake; ing klub Austria Szoboszlai sadar yen dheweke kudu tangi turu lan main bal kanthi profesional.

Dominik Szoboszlai Bio - Crita Sukses:

Pemain main kasebut ora mung nggawe gelombang ing klub. Dheweke uga tampil luar biasa kanggo negarane. Sajrone salah sawijining pertandingan Hongaria nglawan Kroasia ing 2019, Szoboszlai ngadhepi ikon kelas internasional kaya kasebut Luka Modric lan Ivan Rakitic. Dheweke nuduhake kedewasaan ngluwihi umure lan ora katon santai amarga dheweke nulungi negarane bisa menang 2-1.

Tutup internasional Dominik Szoboszlai
Dheweke butuh semangat banget kanggo bersaing karo para elit.

Nalika nulis Bio iki, Szoboszlai wis ngrewangi Salzburg tetep telung judhul Bundesliga Austria. Prestasi iki digawe klub-klub unggulan kayata AC Milan, PSG, Real Madrid lan Leipzig arep njaluk teken.

Bebungah Dominik Szoboszlai
Urip dadi luwih apik nalika wiwit menang akeh tropi kanggo klub kasebut.

Sawise takon karo bapake, bocah cilik kasebut nutup kontrak papat lan setengah taun regane € 20 yuta karo RB Leipzig ing Januari 2021. Sisa, kaya sing jarene, yaiku sejarah.

Dominik Szoboszlai Pacar / Garwa Dadi:

Perfectistis tendhangan bebas wis melu rong hubungan sing wis dingerteni. Kaping pisanan, dheweke pacaran karo Kata (III) ing taun 2019. Sing sedih, crita tresnane ora dibangun kanthi dhasar sing kuat. Mula, iki runtuh udakara telung wulan sawise diwiwiti.

Mantan pacar Dominik Szoboszlai
Ketemu katresnan pertamane, Kata (III). Hubungane ora suwe.

Amarga kecewa karo fling hubungane sing pertama, Szoboszlai ora pacaran karo sapa wae nganti akhir taun 2020. Matur suwun, dheweke ketemu pirang apik sing duwe jeneng, Fanni Gecsek, lan tresna karo dheweke.

Dominik Szoboszlai Pacar
Dominik kayane luwih yakin karo hubungane karo Fanni Gecsek. Mula, dheweke kerep nuduhake fotone ing media sosial.

Nalika nulis Bio iki, pacare gelandang biasane ngancani dheweke menyang sawetara perjalanan internasional. Ing kana dheweke ndhukung dheweke saka sela-sela. Saka tampilan, Fanni bisa uga dadi calon garwa lan ibune kanggo anak-anake sing durung lahir.

Dominik Szoboszlai Urip Pribadi:

Apa sing nggawe salah sawijining Pemain breakout ESPN kanggo 2021 nglukis? Kaping pisanan, dheweke minangka wong sing cerewet, ramah, lan narik energi saka akeh wong. Jebule, dheweke cenderung ceria lan tegas ing interaksi sosial. Sampeyan bisa uga setuju yen dheweke wis nampa sifat-sifat tandha zodiak Scorpio.

Sepakbola dudu siji-sijine sing apik ing Szoboszlai. Adoh saka jadwal kariere, pihak sing njupuk pesawat asring nggunakake salju karo kanca-kanca. Sawetara hobine kalebu masak lan main game video.

Hobi Dominik Szoboszlai
Dheweke uga seneng nikmati plancongan metu karo kanca-kanca kapan dheweke bebas.

Gaya urip lan Net Worth:

Riset nuduhake yen dheweke entuk gaji udakara € € 3 yuta ing Salzburg. Sing paling aneh yaiku kasunyatane dheweke ora seneng urip kanthi gaya mewah. Uga, media sosial dheweke nerangake manawa Szoboszlai ora prelu tuku kulo kanggo awake dhewe.

Ternyata, Salzburg oleh-oleh kanggo dheweke mobil eksotis merek, sing biasane digunakake kanggo gerakane. Pungkasan, babagan finansial, kita ngira Net Worth Dominik Szoboszlai dadi jumlah € 4.5 yuta (Statistik 2021).

Gaya urip Dominik Szoboszlai
Oh iya! Dheweke rumangsa oke nunggang mobil merek dheweke.

Kulawarga Dominik Szoboszlai:

Wiwit misuwur, para pandhita wis milih strategi babagan carane nemokake keseimbangan antara karya lan kulawargane. Mesthi wae, kariré bisa sukses amarga dheweke bisa ngrayakake karo kluwarga. Mula, kita menehi sampeyan informasi ringkes babagan broods Dominik.

Kulawarga Dominik Szoboszlai
Kulawargane ora nate ditinggal metu saka kamulyaning kondhang.

Babagan Rama Dominik Szoboszlai:

Bapake gelandang yaiku Zsolt Szoboszlai. Dheweke dadi pemain bal-balan profesional sing semangat ora bakal mati sanajan dheweke main ing game kasebut. Nalika dina main rampung, Zsolt nyalurake keahliane kanggo melatih bakat enom ing akademi Videoton. Ing kana, dheweke mulang putrane babagan akeh prinsip babagan bal-balan.

Sawise Videoton mecat Bapake Szoboszlai saka lembaga kasebut, dheweke lan loro wong liya nggawe akademi pemuda sing dijenengi Foenix-Gold FC. Mula, dheweke ngawasi pangembangan remaja putrane ing pusat olahraga anyar. Ora ana sangsi, Zsolt Szoboszlai minangka motivasi paling gedhe sing nyebabake dribbler.

Bapakne Dominik Szoboszlai
Mbokne bapake ngandhani sawetara teknik sing bisa digunakake kanggo nampilake kinerja sing luwih apik.

Babagan Ibu Dominik Szoboszlai:

Ing antarane wong tuwane, Zsanet Nemeth (ibune) wis pasif wiwit dadi pemain terkenal. Mesthi, katresnan lan perawatan dheweke minangka salah sawijining kekuwatan sing bisa mbantu dheweke nahan kabeh latihan sing angel ditindakake. Bisa uga dheweke minangka ibu sing isin sing seneng ndhukung putrane sing duwe pengaruh saka bayang-bayang.

Ibune Dominik Szoboszlai
Ora diraguhi, dheweke duwe bocah cilik sing dadi ibune. Jebule, dheweke wis ndhukung bojone lan putra ing gaweyane.

Babagan Sedulur Dominik Szoboszlai:

Ing wektu nyusun Bio iki, Dominik mung duwe siji sadulur sing ngerti. Dheweke malah wis nuduhake penggemar yen dheweke wis sedulur karo bocah cilik sing lucu ing kaca Instagram. Bedane umure cukup gedhe tenan.

Adhine Dominik Szoboszlai
Ora ana perasaan sing luwih apik tinimbang nalika renang karo adhine sing imut.

Babagan Kerabat Dominik Szoboszlai:

Wiwit munggah stardom, durung ana informasi babagan simbah lan eyange. Moreso, kulawargane sing umure durung maju kanthi kejujuran kanthi sukses. Nanging, kita yakin manawa paman, lik lan sedulur bangga karo prestasi karire.

Dominik Szoboszlai Fakta Ora Biasa:

Kanggo ngrampungake Biografi playmaker, iki ana sawetara kasunyatan babagan dheweke sing bakal mbantu sampeyan ngerti babagan Crita Urip.

Fakta # 1: Rugi Gangguan:

Tabel ing ngisor iki menehi gaji saka penghasilan ing RB Salzburg. Mesthi wae, proses finansiale bakal nambah sawise pindhah menyang Leipzig ing taun 2021.

JENIS / JABATANPangentukan ing Pound (€)
Saben taun€ 3 Yuta
Saben sasi€ 250,000
Saben Minggu€ 57,604
Saben dina€ 8,229
Saben Jam€ 343
Saben Menit€ 5.7
Saben Kaloro€ 0.10

Riset nuduhake manawa rata-rata warga Hongaria kudu kerja telung taun kanggo entuk apa sing ditampa Dominik sajrone sewulan.

Pangentukan Saben Detik:

Kita wis strategis nganalisa babagan gaji nalika jam mandheg. Temokake dhewe bathi Szoboszlai wiwit sampeyan teka ing kene.

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Dominik SzoboszlaiBio, iki sing diasilake.

€ 0

Fakta # 2: Tato Dominik Szoboszlai:

Sajrone sawetara taun kepungkur, Dominik wis sinau akeh piwulang saka bapake. Penting banget pelajaran sing dheweke temokake ing kaca pikirane, nalika dheweke nulis sawetara tato permanen kanggo lengen kiwa.

Tato Dominik Szoboszlai
Malah jersey dheweke ora bisa nutupi tato glamor ing tangane.

Ya! dheweke nulis sawetara prasasti sing asring ngelingake dheweke babagan perjuangane nalika kepengin dadi bintang. Tato diwaca; “Bakat diparingi Gusti. Nanging tanpa pangorbanan lan tekad, ora ana regane ”.

Fakta # 3: Statistik FIFA:

Sajrone sawetara taun kepungkur, Dominik wis nampilake kualitas sepak bola sing menjanjeni. Ora gumun, target.com kalebu dheweke ing antarane bocah-bocah enom sing paling apik ing game video FIFA 20. Iku mung masalah konsistensi sadurunge dheweke ngluwihi pathokan potensine. Ya, kontrol bal lan stamina ora bisa dingerteni.

Ratings FIFA Dominik Szoboszlai
Dheweke entuk FIFA Stats sing apik.

kesimpulan:

Biografi Szoboszlai kita nuduhake manawa lelungan urip asring digawe gampang nalika wong tuwa melu aktif. Bapak bapak playmaker sing dadi semangat kanggo bal-balan nalika ibune nyengkuyung dheweke ing kahanan sing angel.

Ora ana sangsi, Szoboszlai bakal asring ngucapke matur nuwun marang kulawarga sing menehi kapercayan supaya bisa bangga amarga olahraga. Mesthine, dheweke dadi sebab dheweke ora kudu nyerah marang realita impene.

Matur nuwun wis maca Crita Urip Szoboszlai. Hubungi, yen sampeyan duwe kalainan ing Biografi iki. Uga priksa ringkesan memoir dribbler ing tabel ing ngisor iki.

Pitakon WikiWangsulan Biografi:
Jeneng Lengkap:Dominik Szoboszlai
Nama Pangguna:cilik
Age:20 taun lan 5 wulan.
Papan Lair:Szekesfehervar, Hongaria
Rama:Zsolt Szoboszlai
Basa:Zsanet Nemeth
Pacar / Garwa dadi:Kata (III) - (Ex-girlfriend)
Fanni Gecsek (Pacar wiwit taun 2021)
Net Worth:€ 4.5 yuta (Statistik 2021)
Annual Salary:€ 3 Yuta (ing Salzburg)
Zodiak:Scorpio
Hobi:masak lan dolanan video game
Kabangsan:Hungarian
dhuwur:1.86 m (6 ft 1 ing)

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar