Kisah Kanak-kanak Dean Smith Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Dean Smith Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Dean Smith kita nggambarake Fakta babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Kulawarga, Wong Tuwane, Bojo (Nicola), Anak, Gaya Hidup, Urip Pribadi lan Net Worth.

Kanthi tembung sederhana, sampeyan menehi sampeyan perjalanan urip manajer, wiwit jaman biyen, nganti dheweke dadi kondhang. Kanggo nambah napsu otobiografi, iki kalebu galeri diwasa nganti diwasa - ringkesan Bio Dean Smith sing sampurna.

Biografi Dean Smith
Ringkesan Crita Urip Dean Smith.

Ya, kabeh wong ngerti manawa keahlian manajeriale uga ana John Terry wis mbantu Aston Villa nguwasani tahap awal EPL 2020-21. Nanging, mung sawetara penggemar sing ngerti babagan Biografi, sing cukup menarik. Tanpa mikir akeh, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Dean Smith:

Kanggo Wiwitan Biografi, dheweke duwe julukan "Ginger Mourinho". Dean Smith lair tanggal 19 Maret 1971 saka ibune, Hilary Smith lan bapake, Ron Smith ing West Bromwich, Inggris. Dheweke minangka anak paling enom saka rong anak sing ana ing antarane wong tuwa sing digambarake ing ngisor iki.

Ketemu salah sawijining wong tuwa Dean Smith - Hilary Smith (ing taun 2021).
Ketemu salah sawijining wong tuwa Dean Smith - Hilary Smith (ing taun 2021).

Dean Smith Dina Ngembang:

Ditambah dening bapak sing duwe bal-balan menehi bos Villa mbesuk kanggo nonton akeh pertandingan. Moreso, wektu kanak-kanak ora duwe bosen amarga asring main bal-balan karo kakange, Dave.

"Aku ngira siji bab sing nulungi aku yaiku sedulurku sing umure luwih tuwa setengah taun tinimbang aku. Mula, aku mesthi main terus karo dheweke lan bocah-bocah sing luwih tuwa.

Kita duwe sekolah ing mburi. Dadi, biasane kedadeyan munggah pager lan dolanan ing kana. ”

Apike, bapakne Smith kerja dadi pramugari ing Trinity Road Stand - sawijining prestasi sing nggawe dheweke dadi penggemar Aston Villa. Biasane, sedulur Smith asring ngancani bapake menyang stadion sing ngresiki kursi kanggo pass gratis menyang Holte End.

Latar mburi Kulawarga Dean Smith:

Jebule, keluargane dudu jinis sing duwe pendhidhikan finansial sing paling apik. Nanging, wong tuwa Dean bisa nggunakake penghasilan lan nulungi kulawargane supaya bisa dadi warga kelas menengah. Kanthi matur nuwun sanget, ibune minangka tukang omah sing apik banget. Mula, dheweke ngatur kabeh sumber daya sing disedhiyakake dening bapakne ing Villa Park.

Asal Kulawarga Dean Smith:

Kutha asalé (Bromich Kulon) sing maune dadi desa sugih batubara lan watu wesi. Cedhak karo cabang kereta api lan kanal dadi luwih gampang kutha berkembang sajrone era Revolusi Industri. Mula, ekonomi Bromwich Kulon dadi misuwur amarga nggawe lan nggawe teknik ing abad kaping-20.

Sedih, papan asale Dean Smith, sing ana ing West Midlands, Inggris, ngalami serangkaian resesi. Salah sawijining masalah ekonomi sing ora disengaja sing kedadeyan ing taun 1970-an nyebabake bocah isih keluwen.

Kisah Dean Smith sing Ora Dikepung:

Apike, lelungan karire diwiwiti kaya Gareth Southgate, sing pisanan main sepak bola Liga sadurunge dadi peran manajerial. Wiwitane, Smith, sing ngimpi nampilake klub favorite (Aston Villa) miwiti ekspedisi ing divisi papat.

Nalika semana, bapake ngerti yen meh ora mungkin bocah lanang sing didhukung olahraga kasebut ndhaptar ing tim liga paling dhuwur ing taun 18. Mula, dheweke njaluk Smith gabung karo Walsall minangka bek tengah ing taun 1989.

Dean Smith urip karier awal
Genesis karir profesionale.

Kehidupan Karir Awal Dean Smith:

Nggawe udakara 142 penampilan kanggo Walsall cukup kanggo narik perhatian pramuka sing butuh keahliane. Sedhihé, Smith didol menyang tim divisi nomer telu, Hereford United, ing taun 1994. Nanging, biaya kontraké yaiku jumlah pemecahan rekor £ 80,000 ing sejarah klub induké.

Karir Profesional Rendah:

Senadyan kabeh upaya kanggo narik kawigaten calon pramuka saka esel ndhuwur, Smith pungkasane gabung karo Leyton Orient ing taun 1997. Dina-dina ing divisi kaping telu katon ringkes pangarep-arep nalika pindhah menyang Sheffield Rebo (ing Divisi Pertama) ing taun 2003.

Nyetak mung siji gol ing 62 penampilan lan gabung karo Port Vale ing taun sabanjure nggawe Smith sadhar yen dheweke ora bakal entuk trobosan sing luwih gedhe dadi pemain. Mula, dheweke mungkasi karir main ing wulan Januari 2005 lan janji karo wong tuwane manawa dheweke bakal bisa sukses dadi pelatih.

Dean Smith urip karier sing kurang penting
Coba wayahe pungkasan ing bal-balan liga.

Dean Smith Awal Manajemen:

Kaping pisanan lan paling penting, dheweke wiwit dadi manajer tim pemuda ing klub lawas, Leyton Orient. Sawise mbuktekake kemampuane sing hebat kanggo ngetrapake pemain paling apik, Smith diangkat dadi asisten manajer skuad senior Leyton ing taun 2005.

Nuruti pituture bapake, Smith ndhaptar ing kelas pelatih Brendan Rodgers. Mula, dheweke entuk Lisensi UEFA Pro ing taun 2008. Kanthi keahlian tambahan ing administrasi, dheweke ninggalake Leyton kanggo golek padang rumput sing luwih ijo.

Crita Menuju Fame Bio Dean Smith:

Apa sampeyan ngerti?… Smith mung butuh pitulas dina kanggo njupuk posisi manajer permanen Walsall sawise dadi pelatih karier ing Juli 2009. Menarik, dheweke nggawe klub kanthi ngeculake sawetara pemain lan mlebu bal-balan enom liwat utang.

Karir pelatih Dean Smith
Wiwitane subuh anyar ing pamrentahan.

Kanthi strategi main pertahanan, para penggemar jejuluk Jahe Mourinho. Kaya Marcelo Bielsa, Smith ora ngapura kemalasan para pemaine ing lapangan. Formasi dheweke nylametake Walsall saka zona degradasi lan entuk akeh kontrak profesional para pemain ing klub-klub teratas.

Crita Sukses Dean Smith:

Ora suwe, administrator bal-balan ndeleng manawa dheweke netepi pangandikane marang wong tuwane amarga akeh tim ngupayakake jasane. Dheweke ora suwe entuk kontrak karo Brentford (ing 2015) lan nyenengake para penggemar kanthi strategi gaya liwat ing Kejuaraan.

Karir pembinaan Dean Smith ing Brendfort

Terobosan paling gedhe ing kariré yaiku nalika diangkat dadi pelatih Aston Villa ing taun 2018. Boten setaun sawise tekane, Smith nggawa wong-wong Villan menang promosi saka Kejuaraan menyang EPL.

miturut talksport.com, pelatih Inggris kasebut ngaku mbujuki Jack Grealish kanggo mlebu kontrak 5 taun karo Singa sawise ngombe sawetara nembak. Thanks kanggo kemampuan analitik, Dean Smith wis menangake akeh jenenge. Liyane, kaya sing dikandhakake, yaiku sejarah.

Urip Hubungan Dean Smith:

Salah sawijining sebab utama dheweke bisa nahan kabeh tekanan lan ketegangan kerjane yaiku garwane, Nicola. Nalika dheweke seneng karo jabatane, separo sing luwih apik tetep ing omah kanggo menehi kabar babagan margin gol dening putrine.

Garwane Dean Smith
Ketemu Nicola, wanita ing mburi rasa seneng sing jero Smith. Tawane padha beda level.

Ketoke, garwane Smith gugup banget kanggo ndeleng klub bojone tampil langsung ing lapangan bal-balan. Kejaba mbantu dheweke adhem sawise kerjaane sedina, Nicola minangka ibune kanggo anak loro (putra lan putri).

"Aku dikandhani aku ora bakal turu banget nalika njupuk manajemen. Nanging aku turu apik banget. Sedhih, aku turu luwih apik tinimbang bojoku, sing kayane dadi wong sing meksa tekanan.

Moreso, aku ora ngira dheweke wis nate nonton 6 game pungkasan ing wulan Juli 2020. Anakku mesthi ngandhani apa sing kedadeyan karo tandha ing telpon. Sejatine, kulawarga minangka sebab kenapa aku nindakake iki lan seneng banget. ”

Urip Pribadi Dean Smith:

makes apa penggemar bocah dadi manajer Aston Villa kandel?… Kanggo pamula, dheweke duwe sipat zodiak Pisces. Ing lapangan, Smith dadi nesu yen time tampil ala lan seneng nalika main apik banget. Ing wulan Februari 2020, dheweke dituduh dadi trowongan sing nesu karo John Terry sawise Southampton ilang. Nanging, dheweke langsung nolak klaim kasebut.

Kepribadian Dean Smith
Dheweke duwe, semangat supaya bisa menang. Ora mokal yen dheweke nesu nalika time main banget.

Adoh saka lapangan bal-balan, Smith wis praktis mudhun. Pemain lan anggota keluargane wis mbuktekake manawa dheweke teratur, andhap asor, lan setya ngrampungake masalah tanpa nyerah.

Wajar lan Gaya Hidup Dean Smith:

Ora diraguhi, gaji taunan £ 1.5 yuta (2021 Stats) wis mbuktekake manawa pelatih uga bisa nambah bandha kaya pemain top. Uga ngelingi pengalaman, dheweke wis regane wis pirang-pirang taun suwene. Nalika nggawe Bio iki, Dean Smith duwe kira-kira Net Worth £ 8.5 yuta.

Sanajan penghasilan sing gedhe banget, Jahe Mourinho wis ngetutake langkah kasebut Gulung cepet Hansi-Dieter. Minangka kasunyatan, dheweke urip kanthi gaya konservatif lan ora nggatekake omah mewah uga mobil eksotik.

Urip Kulawarga Dean Smith:

Saben perjalanan gaweyan manajerial dadi angel, dheweke mesthi golek kulawarga kanggo nyenengake. Dheweke dadi sebab kenapa dheweke duwe karir sing gampang. Mula, kita bakal menehi katrangan babagan wong tuwa, sedulur lan sedulure Smith ing bagean iki.

Babagan Bapak Dean Smith:

Bapak manajer, Ron Smith, dadi Steward (sajrone 25 taun) lan pendhukung The Claret lan Blue. Laporan ujar manawa Smith pisanan entuk motivasi kanggo sinau ing sepak bola liga amarga tresnane bapake kanggo game kasebut.

Sedih, Pak Ron lara parah lan didiagnosis demensia ing taun 2014. Nalika kulawargane njaga dheweke ing omah perawatan, wong Inggris umur 79 taun kasebut kena virus corona. Sawise patang minggu perang karo virus kasebut, bapake Smith nyerah.

Babagan Ibu Dean Smith:

Balung mburi Dean sing ora bisa ditolak yaiku ibune, Hilary Smith. Dheweke ora ngerti apa-apa bab bal-balan nganti ketemu karo bapake ing taun 1964. Amarga Hilary komitmen kanggo ndhukung kulawarga sing duwe bal-balan, dheweke pungkasane dadi penggemar tim sing kabeh disenengi.

Ibu Dean Smith
Hilary Smith bangga karo prestasi putrane. Ora ana sangsi babagan iki!

Apa sampeyan ngerti?… Ibune Smith seneng karo segawon. Ing pirang-pirang acara, dheweke asring tanggung jawab ngurus asu putrane nalika kulawarga liya plancong ing plancongan.

Babagan Sedulur Dean Smith:

Nalika cilik isih seneng amarga sadulure duwe minat sing paling apik. Smith lan Dave minangka anak siji-sijine wong tuwa. Dheweke wis ngalami kenthel lan tipis wiwit bocah cilik nganti saiki. Mula, para sedulur kasebut ngerti paham marang pribadine lan ora gawe salah.

Babagan Kerabat Dean Smith:

Nalika nyusun Crita Urip iki, kita durung entuk informasi babagan simbah kakung lan ibu. Semono uga, paman lan bibi Dean uga ponakan lan ponakan isih durung dingerteni.

Dean Smith Fakta Ora Biasa:

Kanggo ngrampungake Biografi administrator, ing ngisor iki sawetara kasunyatan babagan dheweke sing bakal mbantu sampeyan ngerti babagan Crita Urip.

Fakta # 1: Ditetepake kanggo Kaagungan:

Sadurunge dheweke ngimpi kepengin melu karir pelatih, Smith wis ngunggahake Piala Eropa. Kaya nasib sing dituju, putra saka Ron Smith umur 11 taun sing ngasuh salah sawijining pahlawan Rotterdam Villa entuk hak istimewa kanggo ngangkat piala kasebut.

Fakta # 2: Pecah Gaji lan Pangentukan Saben Detik:

JENIS / JABATANEntuk ing Pounds (£)
Saben taun£ 1,500,000
Saben sasi£ 125,000
Saben Minggu£ 28,802
Saben dina£ 4,115
Saben Jam£ 171
Saben Menit£ 2.9
Saben Kaloro£ 0.05

Riset nuduhake manawa rata-rata warga Inggris kudu kerja suwene rong setengah taun kanggo entuk apa sing ditampa Smith sajrone sewulan.

Kita wis strategis nganalisa babagan gaji nalika jam mandheg. Temokake dhewe bathi saka bathi sampeyan ing kene.

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Dean Smith's Bio, iki sing dheweke bathi karo Aston Villa.

£ 0

Fakta # 3: Agama:

Jahe Mourinho kalebu penggemar sing percaya manawa Singa ora mung Tim Sepakbola nanging uga agama. Menarik, dheweke asring ndhesek para pendhukung supaya iman tetep ing klub kasebut tetep mantep lan ngarep-arep dina-dina sing bakal teka.

Fakta # 4: Peringkat Ora Apik ing taun 2020:

Senadyan istimewa kanggo ngatur skuad Aston Villa, 90min.com wis milih Smith dadi manajer EPL kaping 18 sadurunge Ole Gunnar Solskjaer. Kita curiga yen ratinge bakal luwih dhuwur nalika dheweke nyoba njupuk tim kasebut ing ndhuwur posisi kaping sepuluh ing meja liga 2020-21.

kesimpulan:

Mesthi wae, Dean Smith Life Story wis nuduhake manawa ora nyerah minangka langkah pertama kanggo nggayuh sukses. Uga, kasunyatan manawa dheweke disurung karo niat kanggo nggawe bapak lan ibune dadi bangga yaiku motivasi sing cukup kanggo nyedhaki dheweke.

Kanthi matur nuwun sanget, Smith kanthi cepet ngerti manawa dheweke kudu ngowahi lintasan supaya sukses ngluwihi imajinasi keluargane. Mesthi, keputusane ngganti karir kabeh.

Kita menehi pujian marang wong tuwa lan seduluré Smith (Dave) amarga ndhukung keputusan supaya bisa sinau babagan kepelatihan. Tanpa pitulung, dheweke mesthi bakal tiba ing negara sing ora weruh utawa malah paling ala, dheweke bakal rumangsa durung kawujud.

Para pamiarsa hormat, kita matur nuwun amarga wis entuk Biografi iki. Muga-muga nuduhake babagan pikirane babagan Kisah Kanak-kanak Smith ing bagean komentar. Uga deleng ringkesan Bio Dean Smith ing tabel ing ngisor iki.

Pitakon BiografiJawaban Wiki
Jeneng Lengkap:Dean Smith
Nama Pangguna:Jahe Mourinho
Age:50 taun lan 0 wulan
Papan Lair:Bromwich Kulon, Inggris
Rama:Ron Smith
Basa:Hilary Smith
Sandhangan:Dave (Sedulur)
Bojo:Nicola
Anak-anak:Putra lan putri
Net Worth:£ 8.5 yuta (statistik 2021)
Annual Salary:1.5 yuta (karo Aston Villa)
dhuwur:1.83 m (6 ft 0 ing)

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar