Kisah Kanak-kanak Pedri Gonzalez Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Kisah Kanak-kanak Pedri Gonzalez Plus Fakta Biografi sing Ora Biasa

Biografi Pedri Gonzalez kita nyritakake babagan Kisah Kanak-kanak, Wiwitan, Kulawarga, Wong Tuwane, Pacar / Garwane, Gaya Hidup, Urip Pribadi lan Worth Net.

Ing istilah sing jelas, saiki dakwenehake perjalanane, wiwit jaman biyen, nganti dheweke dadi kondhang. Kanggo napsu otobiografi sampeyan, iki fotografer wiwit jaman kanak-kanak - ringkesan Bio Pedri's sing sampurna.

Sejarah Pedri.
Sejarah Pedri.

Ya, sampeyan lan aku ngerti Pedri iku sing dipilih, pemain sing ora nindakake apa-apa kajaba mung ngrungokake lan sinau saka pimpinan Spirituale; Lionel Messi. Sanajan ana penghargaan kasebut, kita mung sadhar yen sawetara penggemar wis nyuda riwayat uripe. Kita wis nyiyapake kanggo sampeyan lan tanpa wektu maneh, ayo miwiti.

Crita Kanak-kanak Pedri Gonzalez:

Kanggo pamula Biografi, 'Pedri' mung jeneng celukan, lan jeneng lengkap Pedro Gonzalez Lopez. Pemain bal-balan kasebut lair tanggal 25 November 2002 kanggo wong tuwa Spanyol ing kutha cilik Tegueste, ing Pulo Tenerife, Spanyol.

Pedri minangka salah sawijining anak sing lair saka bapakne lan ibune sing umure umure 50an. Yen dipikir karo pasuryane, sampeyan bakal setuju karo aku manawa bocah enom kasebut mirip persis karo ibune ... bener?

Ketemu wong tuwa Pedri - ibune sing padha lan bapak sing lemu.
Ketemu wong tuwa Pedri - ibune sing padha lan bapak sing lemu.

Tuwuh:

Starlet Barcelona ngenteni taun-taun awal ing kutha Tegueste bebarengan karo sedulure, sing dheweke nikmati hubungan karo sedulur sing gedhe. Nalika semana, wong tuwane Pedri Gonzalez bakal ngurmati panjaluk putra-putrine sing duwe kaos Barca sing padha. Mula, para sedulur saya gedhe duwe minat sing ora bisa ditemtokake ing FC Barcelona.

Mangkene Pedri lan sedulure nalika isih cilik.
Mangkene Pedri lan sedulure nalika isih cilik.

Latar Belakang Kulawarga Pedri Gonzalez:

Pendhudhuk Tegueste lair saka kluwarga sing duwe gaya urip sing fokus karo katresnan marang FC Barcelona. Saiki iki bukti yen tresnane kulawargane kanggo bal-balan. Apa sampeyan ngerti manawa mbah Pedri minangka pendiri klub pendukung FC Barcelona ing kuthane Tegueste?

Wungu ing latar kulawarga kelas menengah ora nolak dheweke ngalami budaya olah raga sing sugih. Kluwarga Pedri dadi bal-balan nganti piring sing digunakake kanggo mangan panganan saben dinane ana prasasti tongkang FC Barca. Iki nuduhake hubungane jero karo klub Catalan.

Asal Kulawarga Pedri Gonzalez:

Menarik, Spanyol ora saka daratan Spanyol nanging salah sawijining 'Kepulauan Canary, cedhak banget karo Maroko lan Afrika Kulon. Kulawarga Pedri Gonzalez asale saka kutha - Tegueste sing dadi kutha pelabuhan, ing Pulo Tenerife.

Yen dideleng saka lokasi geografis saka oyotane, salah siji utawa loro wong tuwa Pedro bisa uga asal usul menyang Afrika, persis Mauritania, Maroko utawa Algeria. Luwih apik, pulau Tenerife dadi titik panas kanggo pramuka Sepakbola sing wis pirang-pirang taun ngeterake nom-noman menyang Eropa. Tuladha sing sampurna yaiku Pedro Rodriguez.

Pedri Gonzalez Crita Sepakbola Ora Biasa:

Nalika tuwuh bocah cilik, wong asli Tenerife weruh awake akeh mikirake mentalitas olah raga. Nalika semana, nalika ikatan karo Bapake nalika ngobrol babagan bal-balan, dheweke ngenalake video Michael Laudrup. Sanajan isih cilik, Pedri gumun Andres Iniesta.

"PREFERENSI PERTAMA KAMU ANDRÉS INIESTA. Aku tresna marang SEPAK BOLA SEPAK APIK APIK Luwih ATAS ING PITCH. INIESTA GOLEK BOLA SEPAK BUKAN GAME, APA ARTI. ”

Kaya bocah-bocah liyane, Pedri asring nyerang lurung-lurung Tegueste kanggo main bal-balan kanthi ngarep-arep dadi pro. Nalika dheweke jam sanga, bocah enom wis ngatasi kanca-kancane kanthi taktik lan gaya main. Nalika semana, kulawarga Pedri bisa ngerti dheweke mung sawetara mil wiwit entuk akademi. Kanthi matur nuwun sanget, dheweke nate nyoba sawise nyoba karo Tegueste.

Awal Karir Urip:

Nalika kerja keras ing liga lokal, Pedri dadi frustasi amarga ora entuk kesempatan kanggo pindhah menyang akademi sing luwih gedhe. Kasunyatane, kabeh kayane ambruk, lan rasa wedi yen ora dadi profesional dadi saya parah.

Ing wektu kasebut, ora ana sing bisa nyenengake bocah sing isih cilik amarga dheweke isih kabegjan. Bapake mung bisa ngarep-arep pembantu nasib nalika ibune golek strategi sing paling apik kanggo mbantu dheweke ngatasi kahanan sing ora apik.

Biografi Pedri Gonzalez - Crita Menuju:

Paling penting, ketahanan lan kesabarane sing nggawe dheweke setya marang bal-balan. Nalika dheweke ngetrapake telulas, sidhang sukses dheweke gabung karo tim pemuda Juventud Laguna - akademi sing luwih gedhe ing negarane.

Nalika ana ing kana, dheweke ngasah katrampilan lan ana pramuka sing tetep ngawasi kemajuane. Amarga dandan sing apik tenan, dheweke gabung karo tim pemuda UD Las Palmas, sawijining akademi ing komunitas otonom Kepulauan Canary.

Pedri Gonzalez Bio - Crita Sukses:

Sawise sawetara wulan main ing persiyapan pemuda Palmas, manajer tim pertama, Pepe Mel, ngerti kudu nggawe dheweke ing tim pertamane sing gabung ing Juli 2019.

Ing wulan kaping pisanan debut, gelandang nyerang kasebut ngilangi rekor dadi pencetak gol paling enom ing Las Palmas ing umur 16 taun, 9 wulan lan 23 dina. Kanthi luwih akeh pramuka, wong tuwane Pedri Gonzalez wiwit nyiapake pikirane kanggo putrane budhal menyang daratan Spanyol.

Sawise perjuangan babagan sapa sing entuk tandatangane, Barcelona nyekel dheweke kontrak limang taun regane € 5 yuta lan klausul rilis € 402 yuta. Dideleng saka prestasine, para penggemar wis takon… apa Pedri dadi penyelamat sing digoleki Barcelona?

Dadi, hakim dhewe sawise nonton sorotan video kasebut. Liyane, kaya sing mesthi diucapake, bakal dadi sejarah.





Sapa sing dadi Pacar / Garwane Pedri Gonzalez?

Amarga wis misuwur, mula bakal ana sawetara penggemar wanita sing pengin nyedhaki ati. Kanthi tembung liyane, ana kemungkinan antrian sing apik kanggo calon pacar utawa sing menehi label minangka bahan garwane.

Kaya Ansu Fati, Pedri nampa saran saka wong tuwane babagan kebutuhan supaya luwih nggatekake usahane karier tinimbang entuk WAG.

Nalika aku nulis Biografi, kita mung Pedro kanggo dolanane tinimbang dadi pacar. Yen dheweke kudu mantep kaya Xavi Hernandez, wong Spanyol kudu nuruti saran saka manajere.

Urip Pribadi Pedri Gonzalez:

Sawise pemain bal-balan entuk sukses, sampeyan bakal ganti. Kanthi dhuwit lan perhatian sing akeh, bisa dadi gampang supaya dheweke tiba ing jebakan umuk lan keji. Pisanan lan paling penting, Pedri minangka salah sawijining pemain bal-balan sing urip sedherhana nyegerake.

Uga kepribadiane, dheweke dudu juru masak sing paling apik dibandhingake karo adhine, sing nyiyapake pasugatan kanggo kulawarga. Kejawi panganan, Pedri kepengin banget main game. Panganan mripate kanthi urip pribadi kanthi nonton klip video ing ngisor iki.




Sanajan, dheweke ora rame kaya Sergio Ramos. Nanging, dheweke duwe sifat campuran karo wong bal-balan liyane. Nalika nulis, kanca sing paling cedhak ing Barca yaiku Francisco Trincao.

Gaya urip lan Net Worth:

Pedri enom sing nembé umur 18 taun, nalika nggawe Bio iki, malah ora duwe SIM. Iki amarga dheweke durung ngetrapake umur legal kanggo entuk. Nanging, wong asli Tegueste, ing upaya ngeterake, ninggalake Camp Nou kanthi taksi.

Biyen, bal-balan commuinty entuk bukti sing jelas babagan gaya urip sing asor. Sawise dheweke nulungi Barcelona supaya bisa menang, video viral sing nuwuhake rasa asor. Sadurunge pertandingan, Pedri tekan Camp Nou nggawa klambi ing tas nilon sawise ditumpaki taksi.

Sanajan gaya urip paling sithik, bocah sing duwe bakat wis nglumpukake dhuwit saka kontrak karo Barca. Nalika nyritakake crita Urip, gaji Pedri udakara € 800,000 wis netepake Net kira-kira € 1.1 yuta.

Pedri Gonzalez Kulawarga:

Sajrone kasusahan, mesthi ana sawetara wong sing ngadeg ing sisihane, ora kanggo golek dhuwit, nanging amarga tresna banget. Anane kulawarga dhewe-dhewe nggawe eksistensi dadi episode kebahagiaan lengkap. Ing bagean iki, kita bakal nyampekano informasi lengkap babagan bapake.

Babagan Pedri Gonzalez Rama:

Apa sampeyan wis kepingin weruh sapa sejatine wong sing ora kuwat nyerah? Banjur, kita seneng ngerti manawa bapakne Pedri tanggung jawab kanggo tekad sing tetep unggul ing tengah-tengah tantangan alangan urip. Thanks kanggo bapake, bocah cilik kasebut entuk minat ing Barcelona wiwit cilik.

Babagan Ibu Pedri Gonzalez:

Apike, ibune Pedri uga kekasih bal-balan sing ndhukung Barcelona kaya kulawarga liyane. Minat sing gedhe ing bal-balan nggawe dheweke terang babagan cara paling apik kanggo ndhukung Pedri ing karir bal-balane. Ing wektu perjuangan, mbok sing padha kaya ngono mesthi melu menehi saran marang anake.

Babagan Sedulur Pedri Gonzalez:

Kanggo njlentrehake, dheweke ora duwe adhine, nanging mung sadulur. Amarga ora duwe sedulur wadon ora ateges Pedri kudu masak piring. Minangka kasunyatan, sedulure nindakake peran adhine kanthi cara masak paling akeh.

Babagan Kerabat Pedri Gonzalez:

Deleng kanthi tliti ing kulawarga Kulawargane nuduhake manawa keturunane duwe sejarah dawa karo bal-balan. Saliyane wong tuwane, mbah Pedri Gonzalez uga ndhukung FC Barcelona - sawijining prestasi sing nggawe dheweke nggawe Penya Barcelonaonista de Tenerife-Tegueste (klub pendukung Barca). Mbok Bio sing bisa uga kurang tradisional yen paman, lik lan seduluré ora ndhukung Barcelona.

Pedri Gonzalez Fakta Ora Biasa:

Kanggo ngrampungake crita Urip saka Spanyol, iki sawetara kasunyatan sing bakal mbantu sampeyan ngerti babagan memoir kasebut.

Fakta # 1: Warisan siji-sijine Ronald Koeman:

Umume kepribadian media duwe pendapat yen Pedri minangka warisan gedhe pungkasan sing ditinggalake dening arahan kepungkur Barcelona. Sanajan Ronald Koeman wis nuntun Barca liwat rezim administrasi sing kurang apik, dheweke uga nulungi klub kasebut entuk Pedri sing nuduhake kapinteran sing apik ing bal-balan.

Fakta # 2: Kerugian Malang Real Madrid:

Ing tengah salju ing wiwitan taun 2018, Pedri nyoba karo Real Madrid sing dipungkasi karo pundhak adhem. Sayange, uji coba sajrone seminggu nuwuhake kuciwane amarga Los Blancos nganggep dheweke "Ora nganti levele."

Sawise dandan ing taun candhake, Madrid njaluk tanda tangan karo Barca. Mesthine, dheweke nolak tawaran kasebut lan gabung karo wong Catalonia. Ironis, Pedri matur nuwun marang Madrid amarga ora mlebu dheweke amarga dheweke melu ing klub impiane.

Fakta # 3: Gaji Pecah lan Penghasilan saben Detik:

JENIS / JABATANbathi ing Euro (€)
Saben taun€ 861,976
Saben sasi€ 71,831
Saben Minggu€ 16,551
Saben dina€ 2,364
Saben Jam€ 99
Saben Menit€ 1.6
Saben Kaloro€ 0.03

Kita wis strategis nganakake analisis gaji Pedri Gonzalez nalika jam mandheg. Sinau dhewe sepira bathi saka Spaniard wiwit sampeyan teka ing kene.

Wiwit sampeyan miwiti ndeleng Pedri Gonzalez's Bio, iki sing diasilake.

€ 0

Apa sampeyan ngerti? .. ing Spanyol, rata-rata warga kudu kerja suwene 26 taun lan 6 wulan kanggo entuk gaji tahunan Pedri 861,976.

Fakta # 4: Statistik FIFA:

Sanajan akeh wong sing percaya atribute katon cedhak Frankie de Jong, Pedri isih isih adoh. Nanging peringkat potensial 88 dheweke ngalahake Pablo Fornals lan sawetara pemain bal-balan ing Spanyol.

Fakta # 5: Agama:

Nalika lair, wong tuwa Pedri Gonzalez nggawe dheweke jeneng 'Pedro' sing jeneng Galicia kanggo Peter. Iki tegese Pedri lair lan gedhe ing kulawarga Kristen. Kita durung bisa ngerteni taraf praktike kanggo agama Kristen.

kesimpulan:

Sajrone maca Bio, kita ngerti apa-apa - yen Pedri minangka pemimpi sing wis kerja keras kanggo ngimpi supaya impene bener. Matur nuwun sanget, dheweke isih seneng dhukungan saka wong tuwa lan anggota kulawarga sing ngadeg bareng dheweke nglukis lan lancip.

Pedri selawase bakal ngrasakake wektu-wektu sing ditindakake karo bapake ing taksi nalika latihan. Mesthi wae, panganan sing apik kanggo ibune lan sedulur uga bakal menehi kesan sing tetep.

Final, Lifebogger matur nuwun! - kanggo njupuk wektu kanggo nyerna Biografi Pedri Gonzalez. Kita ngupayakake supaya bisa ngerteni penasaran karo crita babagan bocah cilik babagan bal-balan.

Muga-muga supaya sampeyan ngerti yen sampeyan niliki prekara sing ora cocog ing artikel kasebut. Yen ora, critakake babagan crita Pedri's Life ing bagean komentar. Kanggo entuk ringkesan ringkesan memoir, gunakake tabel wiki kita.

Pitakon BiografiJawaban Wiki
Jeneng Lengkap:Pedro Gonzalez Lopez
Nama Pangguna:Pedri
Tanggal Lahir:Tanggal 25 November 2002.
Age:18 taun lan 3 wulan
Papan Lair:Tegueste ing Pulo Tenerife, Spanyol
Kabangsan:Spanyol
Kulawarga:Tegueste, Tenerife (ing provinsi Santa Cruz de Tenerife).
Annual Salary:€ 861,976 (Statistik 2020)
Net Worth:€ 1.1 yuta
Zodiak:Sagittarius
Hobi:Muter game video.
Dhuwur ing Meter1.75 m.
Dhuwur ing Kaki lan Inci5 kaki lan 9 inci.

langganan
Menehi saran saka
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar